Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kimsecikler yok ama ben yazmadan duramicam

Sevgili topik bugun oglusumu gordum ona her gecen gun daha da asik oluyorum hayattan en buyuk isteyim onu saglikla kollarimiza alip anali babali buyutmek

Allahim tum isteyenlere nasib etsin

Bu arada ayin 26 sinda prof a detayli usg randevumuzuda aldik insallah o gunde guzel haberlerle gelirim

Bugun dr a gidicek olanlar gelsin rapor versin bakiyim

günaydın kızlar haber veremedim sizede bebek alındı bayramdan bir gün önce. kalp atışı olmadı hiç bekledik ama yoktu çok zormuş gerçekten acı ağrı hiç yoktuda.. o psikoloji çok kötüymüş kürtajdan sonraki.. hiç yanlız kalmadım çok şükür aileler geldi kalabalıktık onlarda olmasaydı kafayı yerdim heralde
illaki bir şey olsun diye diretmemek gerekmiş onu anladım herşeyin hayırlısını istemek lazımmış. bundan sonra Allaha bıraktım herşeyi olursa olur kendinize iyi bakın.

Günaydınlar herkese,

Dün doktorumuza gittik zatı muhteremle tanıştık. Doktor teyzesi kendisine kadifeden kesesi lakabını uygun gördü şimdilik.

Sata göre 6+0 günlüktüm ben, ama yumurtlamam biraz geç olmuştu malum. Ultrasondaki görüntüde bebişimin 5,5 haftalık olduğunu onayladı.

Doktor teyzemiz, herşey görmeyi umduğumuz gibi, haftası ile uyumlu, kesemiz 9mm*4,5 mm çapında yaklaşık şık 7mmcik, mini mini bir yaramaz dedi.

Ultrasonu hemen gördük yaaa, çok komikti doktor bebek bu demeden bebeğim bu dimi diyiverdim. Çok garipti çok, sadece siyah bir yuvarlak ama aşığım ben o yuvarlağa.

Allah'ım herkeslere nasip etsin. 10 gün sonrada kalp atışlarını duymaya gitcez bakalım.

Öptüm sizleri......

Roses canım benimm, Allah sabır versin bitanem, tez zamanda güldürsün yüzünü tekrar.

Gozun aydin canimmm..darisi kalp atisini duymaya ins.

Bende persembe dr gidicem kalp atisi icin cok heyecanliyim ve korkuyorum. .kalp atisini duyarsam o zaman sevinicem artik.

Roses canim cok uzuldum..allahim en kısa zamanda bebegini saglikla gondersin inş.

Gunaydin kizlar

Rosem inan butun bayram aklimdaydin sen biseyler yazmayinca anladim bu bayramin b uruk gecti ama bidahaki bayrama Allahim yuzunu guldursun bebisinle girersin insallah senden guzel bi haber beklicem hep

Esracim gozun aydin Allah tamamina erdirsin sen daha gorucen ask neymis bundan sonra

Aysunum hadi persembede guzel gecsin insallah

Kizlar bu arada ben 6 kilo almisim gidisat pek iyi gibi degil simdi azicik dikkat ediyorum yediklerime hamislere tavsiyem bastan salmayin sakin

Günaydın kızlar ohh ya iki kelime bişi yamışsınız rose nedesem boş bılıyorum Rabbim saglıkla kucagına alıcagın hayırlı evlatlar nasıp etsın ıns tez vakıtte gecen sene bende kürtaj oldum 2.5 sene sonra buldugum melegımı Ama mutlaka Rabbimin bi bildiği vardır tez vakıtte sevindirsin inş esram gözün aydın kalp atışlarıda duyulıcak inş annesi merak etme sen aysunum hadı ıns hayırlı haberini bekliyorum

cnm hayırlı zamanda rabbim nasip etsin inşallah

QUOTE=esraik;31510733]Günaydınlar herkese,

Dün doktorumuza gittik zatı muhteremle tanıştık. Doktor teyzesi kendisine kadifeden kesesi lakabını uygun gördü şimdilik.

Sata göre 6+0 günlüktüm ben, ama yumurtlamam biraz geç olmuştu malum. Ultrasondaki görüntüde bebişimin 5,5 haftalık olduğunu onayladı.

Doktor teyzemiz, herşey görmeyi umduğumuz gibi, haftası ile uyumlu, kesemiz 9mm*4,5 mm çapında yaklaşık şık 7mmcik, mini mini bir yaramaz dedi.

Ultrasonu hemen gördük yaaa, çok komikti doktor bebek bu demeden bebeğim bu dimi diyiverdim. Çok garipti çok, sadece siyah bir yuvarlak ama aşığım ben o yuvarlağa.

Allah'ım herkeslere nasip etsin. 10 gün sonrada kalp atışlarını duymaya gitcez bakalım.

Öptüm sizleri......

Roses canım benimm, Allah sabır versin bitanem, tez zamanda güldürsün yüzünü tekrar.[/QUOTE]

tbrk edrim tatlım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim:)

meg çok tatlu o kasedekiiiiiiiiiiiii cadı :)))))))))))))))))))))) köpüşte çok tatlı maşallahhhhhhhhh

Didoooooo ben sizdeki o son duruma bittiimmmm
Maşallahhhhhhh bibloya

Ben Didomu özledim ama ya

Pufimm Çınar oğlan çok dadlu ve karizmatik ve sexi ve .......................

Son düzenleme:
Duphaston

Merhaba kızlar 2,5 ay once dr gıttım sol yumurtalıkta kıst var acıl amelıyat dedılerdı olmadım ıst kolan hastanesı dr murat özturk gıttım sacmalama amelıyatlık bır durum yok dedı ılac verdı kızlar dun yıne gıttım murat beye kıst yok olmus yok dedı kıst yumurtlama donemımmıs sağ tarafımda yumurta gordu ve ılıskı duzenı kurdu artı ılac olarakta duphaston verdı bu ılacı kullanan varmı kullanıpta pesıne hamıle kalan varmı bana cevap verırsenın cok mutlu olucam tşk sımdıdın

Kızlarr doğru yerdemiyim bilmiyorum ama 2 aydır bebek istiyoruz adetime 2 gün var ve çok açık pembe kanamam var ilk defa böyle bişey oluyor.Neden niçin niyeee :))

slmlar bayramda hiç gremedm ne yazık ki vaktım de olmadı hem bendeki laptop tam bi teneke kutusu oldu hiç sokmuo bi de annem rahatsız belinden operasyon gecrdi daha tam düzelme yok bi ece bi o bütün baktimi alıo Allah sağlık versin ...
neyse kafam bozuldu aldm yeni bi aygıt daha sık görşrz artık topk hareketlnmş yeni hamişler bebşlermzn resmleri hepmizeee kocamann bi maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…