beni hatırlayan var mı? :26::26::26:
Gozun aydin canimmm..darisi kalp atisini duymaya ins.Günaydınlar herkese,
Dün doktorumuza gittik zatı muhteremle tanıştık. Doktor teyzesi kendisine kadifeden kesesi lakabını uygun gördü şimdilik.
Sata göre 6+0 günlüktüm ben, ama yumurtlamam biraz geç olmuştu malum. Ultrasondaki görüntüde bebişimin 5,5 haftalık olduğunu onayladı.
Doktor teyzemiz, herşey görmeyi umduğumuz gibi, haftası ile uyumlu, kesemiz 9mm*4,5 mm çapında yaklaşık şık 7mmcik, mini mini bir yaramaz dedi.
Ultrasonu hemen gördük yaaa, çok komikti doktor bebek bu demeden bebeğim bu dimi diyiverdim. Çok garipti çok, sadece siyah bir yuvarlak ama aşığım ben o yuvarlağa.
Allah'ım herkeslere nasip etsin. 10 gün sonrada kalp atışlarını duymaya gitcez bakalım.
Öptüm sizleri......
Roses canım benimm, Allah sabır versin bitanem, tez zamanda güldürsün yüzünü tekrar.
günaydın kızlar haber veremedim sizede bebek alındı bayramdan bir gün önce. kalp atışı olmadı hiç bekledik ama yoktu çok zormuş gerçekten acı ağrı hiç yoktuda.. o psikoloji çok kötüymüş kürtajdan sonraki.. hiç yanlız kalmadım çok şükür aileler geldi kalabalıktık onlarda olmasaydı kafayı yerdim heralde
illaki bir şey olsun diye diretmemek gerekmiş onu anladım herşeyin hayırlısını istemek lazımmış. bundan sonra Allaha bıraktım herşeyi olursa olur kendinize iyi bakın.
Didoooooo ben sizdeki o son duruma bittiimmmm
Maşallahhhhhhh bibloya
Ben Didomu özledim ama ya
deniz hanım apla bi rahat vermiyo ki meggilim pc ye
telefondaki uygulamada cacık çıktı giriş bile yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?