Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Rose'um dualarım seninle tezz zamanda sağlıklı bi şeklde tkrar gelsin sımmsıkı da tutunsın meleği annesine inşşşşşş bz yanındayız geçecek bu günler de cnm ...

Selam Kızlar,

Aysunayy'cım bugün aklım sende, haberlerini bekliyorum, git ve o en güzel ritmi meleğinin kalp atışlarını dinle inşallah. Gözümüz yollarda çok bekletme bizi.

Periprenses, ah bitanem ah, eminim bu ilk kıvılcımları çakılan aşk her geçen gün çok daha şiddetlenerek büyüyecektir.

Ozim canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Gün sayıyorsun bitanem bu sicaklarda, Rabbim sana kolaylık versin inşallah.

Didommmm ben denizi çok özledim ama yaaaa, verin cadı kızımı bana, biz biraz takılalım onla olmaz mı?

Megilim o ne kadar güzel bir resim öyle bayıldım onlara, nede güzel kurulmuşlar maşallah.

Duygum annenin ameliyatından haberim yok benim, çok şaşırdım şimdi kuşum. Geçmiş olsun balım.

Beyazkelebek, o göbüşe 41 kere maşallah

kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki sizler varsınız içimi birtek rahatça sizlere dökebiliyiorum herkese güçlü görünmeye çalışıyorum eşime anneme bile beni böyle görüp üzülmelerini istemiyorum ama aslında kürtaja bile ağlayarak girdim uyuttuklarında bile ağlamışım
uyandığımda hemşire yeter bizi mahvettin ağlama sen sağlıklısın eşin sağlıklı yine olur dedi. ama elimde değildi akıyordu kendiliğinden
off çok zordu yani bunu yaşayanlar beni daha iyi anlarlar bende yaşayanları çok iyi anlıyorum Rabbim kimseye göstermesin herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Kizlar selamm

Megg ben bir kopek asigi olarak seninkine vuruldum o nedir oyle biblo gibi ayy burda olsa onu oyun delisi yapardim esime bi kez daha kizdim eve istemedigi icin hos onunda alerjisi var onada kiyamam ben bu arada kedicikte cici ama ben otekine bayildimmm

Duygum gecmis olsun canim annecigine Ecemizi kokluyorum boynundan

Didem bu Deniz mi ne zaman bu kadar buyudu bildigin kucuk genc kiz olmus masallah yakinda kardes ister bu yaa :))saka bi yana ayni anda bebek isteyerek bu topige gelmistik benim tembel ancak karnima geldi cok sukur saglikla gelsin oglusum

Aysunn guzel haberini bekliyoruz insallah

Cinarr iyi tatil yapti he masallah onada

Rosemm inan ki yuregimin bi tarafi buruk caninin cok acidigini tahmin ediyorum biz herzaman burdayiz ve hep dualarimdasin senin mutlulugunuda paylasicagimiz gunler gelicek

Merhaba kizlarrr

Minik mucizemi gordum bugun 6 mm imis..kalbi gunes gibi yaniyordu dinleyemedik ama gorduk

Cok sukur bu gunume binlerce kez.

Dr birada bir hayat baslamis dedi..hickiriklara bogulduk cok güzel bir duyguymus.

Aysunumm

Kızım çok duygulandım he

Sağlıkla gelsin kucağına inşallahhhhhhhhhh...

Seni seviyorum..

Megimmm cok sagol canim benim..
Bende seni seviyorum dualarimdasin inş. Allahim en kisa zamanda sana da nasip etsin.

Bugun hamile olduguma inandim ilk kez..
Dr.lar kimyasal dis bos derken zehir ettiler.ama hic biri değilmiş cok şükür

Canım biliyorum cok zor hatta suan boğazım düğüm düğüm ve aglıyorum 1sene once yaşadım ama inş Rabbim daha guzel gunler gösterıcek bak cokşükür rabbime kızım kıpır kıpır içimde üzülme dıyemem acını yasa insan içine atınca daha kotu oluyo Allahım tez vakıtte guldursun inş
Duygum cok gecmiş oldun anneciğine gecmiş olsun sanada Allah kuvvet versin

Merhaba kizlarrr

Minik mucizemi gordum bugun 6 mm imis..kalbi gunes gibi yaniyordu dinleyemedik ama gorduk

Dr birada bir hayat baslamis dedi..hickiriklara bogulduk cok güzel bir duyguymus.

Aysunum canım cok sevındım cokkk bensana dedim ama bak cok şükür banada neler dediler uzulme artık tadını cıkar canım hersey cpk güzel olucak miniğin seninle

Masallah cok sirin duruyor benimkini gorseniz ekraninizinkaplar :)
O 16. Haftadan sonra birden bi ataga gecicek soyliyim kendimden biliyorum :)))
yani aslinda bu oglen cekilmis bi resim, aksam yemeginden sonar benimki de ekranlari kapliyor merak etme :) ins bebisler iyi olsun da artik gerisi onemli degil...

Merhaba kizlarrr

ohhh cok rahatladim, elhamdulillah canim. Allahim bugunleri gosterdi cok sukur. bol bol dua edin canim, cok farkli bi duygu, ins Rabbim isteyen herkese tattirsin. biz kalp atislarini duydugumuzda benim yuzume boyle aptal bi gulumseme yerlesmisti, ne zaman bebegi gormeye gidicek olsak yine oyle bi saflasiyorum, hemen vakit gecsin istiyorum, biz de yarin goruces ins az kaldi yarina

ahh canim benim ya, masallah sen guclu birine benziyosun. Allahim dermansiz dert vermesin, biz 2 yil infertilite doktorlarina gittik geldik, onlarin dedigi hep, bu bi hastalik degil, sonucta sagliklisnz, yani insan uzuluyor ama buna da hamd olsun demek lazim, en azindan bebeginiz olabiliyor, ya hic olamasa, ya da olup olmaycagini bilemesen o da cok zor canim.. bizim simdi 2014 subat topigine bakiyorum, o kadar cok kisinin onceden dusugu kurtaji var ki, bu aslinda cok yasanan bi durum sadece cok dillendirilmiyor. sen de kendine bunun normal bi durum olduguna inandir. yani saglikli bebek orda durur ve buyur, demek ki saglikli degilmis, hayirlisi boyleymis demek lazim. Allahim ins hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin. cok zor bak cocugun olsa saglikli olmasa o daha da zor bi imtihan. Allahim ins bu gunleri sabirla atlatmayi nasib etsin. hilal gibi sen de kafani dagitacak bisiler yap bence, bi kursa yazil, bi aktiviteye basla, yavas yavas gecer. ben de cok yikilmistim ilk bebegimi kaybettgmde, hatta kapi komsum da ayni o hafta hamile kalmisti, benim yanimda dizimin dibinde gobegi buyudu, hamileligini doyasiya yasadi, bebegini kucagina aldi, ben onu gordgm her an kaybettgm bebegmn acisini kor gibi yuregimde duyuyordum, arkadassin, gorusmeyelim de diyemiyorsun, oyle ise bi sekilde zaman ilac oluyor her yaraya, Rabbim gonlunu genisletsin canim.. ins kendini toparlamis, enerji dolu ve yeni heyecanlarla doneceksin buraya..

Selam Kızlar,

Beyazkelebek, o göbüşe 41 kere maşallah
tesekkur ederim esracimmm. Allahim ins kocamn oldugu gunleri de gostersin aminn cumlemize...

roses, canımcım yaşadıklarını anlayabiliyorum ben de evlat hasreti çektim zar zor kavuştum yavruma ama kavuşunca da o günleri unuttum, unutturuyor zaten düşünecek vaktin kalmıyor... her şeyin hayırlısı...rabbim inşallah en kısa sürede tatlı bir bebiş verecek sana...
aysunay çok sevindim kalbini de görmüşsün bebişin... hadi hayırlı olsun annesiiii.... :)

kızlar biz de 2.5 saatlik yola taaa uludağ üniversitesine gittik alerji için 2.5 saat de dönüş öldükkk sıcakta.... neyse 30 eylüle deri ve kan testi için gün verdi yaaa çok doluymuş... bakalım ... ya giderken bir anneyle karşılaştım çocuğu görünce gözleri doldu dr. a mı dedi evet dedim... siz nereye dedim.. benim çocuğum hastanede yatıyor dedi. psikiyatride... dedim gençsin küçük çocuk neden psikiyatride, 13 yaşında hiperaktivite dikkat ekskliği var, ağladı.. saldırganlaştı iyice her şeyden sıkılır oldu oraya yatırdık her gün gidiyorum görmeye dedi... offf içim parçalandı... halimize şükür kızlar neler neler var... allah her şeyin hayırlısını versin...

Kızlar tecrubeli anneler acıl yardım kızımın kıyafetlerını yıkıycam bugun deterjan onerısı ıstıyorum bide aldıgınız herseyı a dan z ye yıkadınızmı yani tullü boncuklu elbiseleri falan var mesela onları ve hala aldığınız herseyi yıkıyormusu nuz merak ettım ?? Dunden beri karnımı anıden ole gerıyokı cımcıme bırden sertleşiyo sonra tepikliyo hadi başka tarafa bunlar lasılmamı oluyo duzeni yok agrımda olmuyo ama cok baskı yapıyo artık geceleri uyku uyumak kabus gıbı herseye ragmen cok guzel heycanlıyım az kaldı kızcemın ismı ve odası hala hazır değil (

cnmm ben ilk kıyafetleri için organik bi sıvı deterjan kullandım aziz bebe de satılıyor sorarsan veririiler ismini hatırlayamadım
şimdilerde hacı şakir toz sabun kullanıyorum
bence herseyi yıkama tenine temas edenler yıkayabilirsin
30 derecede ilave durulamayla yıkarsın az deterjan olsun zaten kir yok sadece bi tozu gitsin yeter
ben hala aldıklarımı yıkıyorum çünkü o raf kokusu oluyo
emirinde isimi doğana kadar belli değildi merak etme ismiyle gelir
ama odasını hazırla artık
artık kasılmalar cok normal
seni o kadar iyi anlıyorum doğurayım artık diyosun son zmnlar cok sıkıntılı bi de sıcaklar tabi Allah sabır versin sabrının sonu selamet olsun

Ay cok saol canım ya bakıyım bugun sıcaktan dısarı cıkasım yok herseyı hazır aslında işte bı yıkancakları var bıde tulü gelmedi haftaya temizlik var tamamen yerleşir inş gecen sene sen boyleydın hatırlıyorum inş bizde geliriz o gunlere aslında hem doğsun istıyorum hemde zamanını beklesin erken olmasın oyuzden sanırım zamanının bıan önce gelmesini istıyorum bende tenıne degıcek herseyı yıkıyorum zaten de bikac elbisemiz var cıcılı bıcılı onları yıkamıyım dedim inş bizde güzel bi isimde karar kılarız kasılmalar normal dıyosun tesekkür ederim canım içimi rahatlattın

buarada 12. Haftadan beri lierac kullanan ben resmen catladım göbişimin alt kısmı aynada gördüm ohhh pembe pembe canı sagolsun kızımında verdiğim paraya yazık insan catlıcagı varsa catlıyo demekki ben cok kuru cıltlıyım gercı kullanmasam belkı harıta olucaktım gercı henuz 4 haftam var heran olabılırım (( napalım ben elimden geleni yaptım

Aysunayy canım gözün aydın, dün duygudan duyunca çok çok mutlu oldum. Rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhhatli ve rahat bir hamilelik nasip etsin sana.

Ozim sen ne kadar güzel telaşlar içindesin öyle yaaa, ay çok güzel çok. Maşallah size annesi, her şeycikleri olur prensesin, yetişir rahat rahat.

Aysun cok sevindim cok biliyorduk ama dimi nazli bi bocek var orda

Ozimne guzel telaslarin var oyle ben kendime bile alsigim biseyi yikamadan giymem oyle bir huyum var bebegiminde herseyini yikarim sanirim ama neyleyikicagimi bende bilmiyorum bebek detarjani filan alir ilk seferinde bebek programiylabyikar sonra kisa programlarda yikarim ama herseferinde ekstra durulama yaparim heralde alerjiden korkuyorum cunki esimdede erkek kardesimdede var
Bende lierac aldim dun netten daha gelicekte baslicam bayada kilo alicam gibi insallah catlamam simdi ben 100ml aldim bitanedaha alsam yeter mi hamileligin sonuna kadar bu arada daha kizarmis beyazlamasina muaade etme gunde iki kez sur bence kalici olmucak

Bende oglusunum tekmelerini baya baya hissesiyorum artik dahada guclensin hic durmasin istiyorum cok fuzelmis gercekten darisi isteyen herkesin basina

Bu arada takvimimde bebeginizle konusmayi deneyin artik sizi duyabiliyor yaziyor ya dun aksam 12 den sonra esimle okuyoruz onu gorunce basladim aglamaya cok guzwl cok Allah hepinize nasib etsin

Ben cikiyorum optum hepinizi

Kuzi insallah sonuclar istediginiz gibi cikar cok gecmis olsun

Son düzenleme:
Bayramda Bir Can Bağışlayın!

Sanırım anlamını hiç bir zaman kaybetmeyecek yazılarından birisi daha...

"BAĞIŞLAMAK..."

Bundan daha yüce, daha anlamlı, daha insani, daha kutsal bir eylem olabilir mi?

Bir can bağışlamak...

Bir canı almak yerine, ona yaşama hakkı vermek...

(.......)

Bir-iki güne kadar danalar, koyunlar, koçlar, kuzular kaçmaya başlayacaklar.
Elinde satır olan insan kovalayacak.
Kanlı, korkulu, sonunda kaçınılmaz biçimde "ölüm" olan bir mücadele başlayacak.
Televizyonlar-gazeteler bu görüntüleri gösterecekler haberlerde, gören çocuklar ağlayacaklar.

Eğitimciler, doktorlar, akıllı insanlar "Kurban kesme eylemini çocuklardan gizli yapın" diyerek akıl verecekler.

Çoğumuzun aklına bile gelmeyecek:

Çocuklardan gizli bir ibadet olabilir mi?..

Ben "Kurban parasını vermek olmaz, kan göreceksiniz" diyen bir din öğretisini asla kabul edemem.

Bu İslam gibi "aklı ve gelişmeyi" emreden bir dinin kuralı olamaz, olmamalı.

Bağışlayın...

Onlarca güvenilir, saygın yardım kurumu bir canlının boğazını kesmek yerine vereceğiniz kurban parasını bekliyor.

Çocuklara çağdaş bakım lazım, bilgisayar lazım, ayakkabı lazım, oyuncakları yok yetim-öksüz çocukların.

Doktorların et yemeyi dahi yasakladıkları kimsesiz yaşlılara ilaç lazım, bir mintan, bir terlik, bir tekerlekli sandalye lazım.

45 bin yetim...

Yardım bekleyen 17 bin kimsesiz yaşlı var.

Bir canlıyı yatırıp boğazını keserek canını almak yerine... O parayı canlarımızın bakımlı, huzurlu, mutlu yaşamaları için vermek bir yüce inanca aykırı olabilir mi?

Bağışlayın...

Bağışlayın ve o akşam yatağında gülümseyerek uyuyan çocuğunuza daha farklı sarılın.

Onun kulağına; bir can almak yerine, üzerini örtecek kimsesi olmayan çocuklara... Sıcak yuvasını yitirmiş yaşlılara yardım ettiğinizi fısıldayın.

Bu bayram bir can bağışlayın.

Bekir Coşkun
28.12.2006 - Hürriyet

Kızlar bizdeki son durumu bildiriyorum

Maşallah...
bunlarr nasıl bişey böyle ama yaaaaaaaa:125::125:
çokk güzeller megilim hemde çok

bu listede ben neden yokum acaba
iyice unutuldum tabi ben kimimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…