Masallah cok sirin duruyor benimkini gorseniz ekraninizinkaplar :)Eki Görüntüle 778877 gobusummmm
Canım biliyorum cok zor hatta suan boğazım düğüm düğüm ve aglıyorum 1sene once yaşadım ama inş Rabbim daha guzel gunler gösterıcek bak cokşükür rabbime kızım kıpır kıpır içimde üzülme dıyemem acını yasa insan içine atınca daha kotu oluyo Allahım tez vakıtte guldursun inşkızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki sizler varsınız içimi birtek rahatça sizlere dökebiliyiorum herkese güçlü görünmeye çalışıyorum eşime anneme bile beni böyle görüp üzülmelerini istemiyorum ama aslında kürtaja bile ağlayarak girdim uyuttuklarında bile ağlamışım
uyandığımda hemşire yeter bizi mahvettin ağlama sen sağlıklısın eşin sağlıklı yine olur dedi. ama elimde değildi akıyordu kendiliğinden
off çok zordu yani bunu yaşayanlar beni daha iyi anlarlar bende yaşayanları çok iyi anlıyorum Rabbim kimseye göstermesin herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin
Duygum cok gecmiş oldun anneciğine gecmiş olsun sanada Allah kuvvet versinslmlar bayramda hiç gremedm ne yazık ki vaktım de olmadı hem bendeki laptop tam bi teneke kutusu oldu hiç sokmuo bi de annem rahatsız belinden operasyon gecrdi daha tam düzelme yok bi ece bi o bütün baktimi alıo Allah sağlık versin ...
neyse kafam bozuldu aldm yeni bi aygıt daha sık görşrz artık topk hareketlnmş yeni hamişler bebşlermzn resmleri hepmizeee kocamann bi maşallahhhh
Megimmm cok sagol canim benim..
Bende seni seviyorum dualarimdasin inş. Allahim en kisa zamanda sana da nasip etsin.
Bugun hamile olduguma inandim ilk kez..
Dr.lar kimyasal dis bos derken zehir ettiler.ama hic biri değilmiş cok şükür
Merhaba kizlarrr
Minik mucizemi gordum bugun 6 mm imis..kalbi gunes gibi yaniyordu dinleyemedik ama gorduk
Cok sukur bu gunume binlerce kez.
Dr birada bir hayat baslamis dedi..hickiriklara bogulduk cok güzel bir duyguymus.
yani aslinda bu oglen cekilmis bi resim, aksam yemeginden sonar benimki de ekranlari kapliyor merak etme :) ins bebisler iyi olsun da artik gerisi onemli degil...Masallah cok sirin duruyor benimkini gorseniz ekraninizinkaplar :)
O 16. Haftadan sonra birden bi ataga gecicek soyliyim kendimden biliyorum :)))
ohhh cok rahatladim, elhamdulillah canim. Allahim bugunleri gosterdi cok sukur. bol bol dua edin canim, cok farkli bi duygu, ins Rabbim isteyen herkese tattirsin. biz kalp atislarini duydugumuzda benim yuzume boyle aptal bi gulumseme yerlesmisti, ne zaman bebegi gormeye gidicek olsak yine oyle bi saflasiyorum, hemen vakit gecsin istiyorum, biz de yarin goruces ins az kaldi yarinaMerhaba kizlarrr
Minik mucizemi gordum bugun 6 mm imis..kalbi gunes gibi yaniyordu dinleyemedik ama gorduk
Cok sukur bu gunume binlerce kez.
Dr birada bir hayat baslamis dedi..hickiriklara bogulduk cok güzel bir duyguymus.
ahh canim benim ya, masallah sen guclu birine benziyosun. Allahim dermansiz dert vermesin, biz 2 yil infertilite doktorlarina gittik geldik, onlarin dedigi hep, bu bi hastalik degil, sonucta sagliklisnz, yani insan uzuluyor ama buna da hamd olsun demek lazim, en azindan bebeginiz olabiliyor, ya hic olamasa, ya da olup olmaycagini bilemesen o da cok zor canim.. bizim simdi 2014 subat topigine bakiyorum, o kadar cok kisinin onceden dusugu kurtaji var ki, bu aslinda cok yasanan bi durum sadece cok dillendirilmiyor. sen de kendine bunun normal bi durum olduguna inandir. yani saglikli bebek orda durur ve buyur, demek ki saglikli degilmis, hayirlisi boyleymis demek lazim. Allahim ins hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin. cok zor bak cocugun olsa saglikli olmasa o daha da zor bi imtihan. Allahim ins bu gunleri sabirla atlatmayi nasib etsin. hilal gibi sen de kafani dagitacak bisiler yap bence, bi kursa yazil, bi aktiviteye basla, yavas yavas gecer. ben de cok yikilmistim ilk bebegimi kaybettgmde, hatta kapi komsum da ayni o hafta hamile kalmisti, benim yanimda dizimin dibinde gobegi buyudu, hamileligini doyasiya yasadi, bebegini kucagina aldi, ben onu gordgm her an kaybettgm bebegmn acisini kor gibi yuregimde duyuyordum, arkadassin, gorusmeyelim de diyemiyorsun, oyle ise bi sekilde zaman ilac oluyor her yaraya, Rabbim gonlunu genisletsin canim.. ins kendini toparlamis, enerji dolu ve yeni heyecanlarla doneceksin buraya..kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki sizler varsınız içimi birtek rahatça sizlere dökebiliyiorum herkese güçlü görünmeye çalışıyorum eşime anneme bile beni böyle görüp üzülmelerini istemiyorum ama aslında kürtaja bile ağlayarak girdim uyuttuklarında bile ağlamışım
uyandığımda hemşire yeter bizi mahvettin ağlama sen sağlıklısın eşin sağlıklı yine olur dedi. ama elimde değildi akıyordu kendiliğinden
off çok zordu yani bunu yaşayanlar beni daha iyi anlarlar bende yaşayanları çok iyi anlıyorum Rabbim kimseye göstermesin herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin
tesekkur ederim esracimmm. Allahim ins kocamn oldugu gunleri de gostersin aminnSelam Kızlar,
Beyazkelebek, o göbüşe 41 kere maşallah
Kızlar tecrubeli anneler acıl yardım kızımın kıyafetlerını yıkıycam bugun deterjan onerısı ıstıyorum bide aldıgınız herseyı a dan z ye yıkadınızmı yani tullü boncuklu elbiseleri falan var mesela onları ve hala aldığınız herseyi yıkıyormusu nuz merak ettım ?? Dunden beri karnımı anıden ole gerıyokı cımcıme bırden sertleşiyo sonra tepikliyo hadi başka tarafa bunlar lasılmamı oluyo duzeni yok agrımda olmuyo ama cok baskı yapıyo artık geceleri uyku uyumak kabus gıbı herseye ragmen cok guzel heycanlıyım az kaldı kızcemın ismı ve odası hala hazır değil(
cnmm ben ilk kıyafetleri için organik bi sıvı deterjan kullandım aziz bebe de satılıyor sorarsan veririiler ismini hatırlayamadım
şimdilerde hacı şakir toz sabun kullanıyorum
bence herseyi yıkama tenine temas edenler yıkayabilirsin
30 derecede ilave durulamayla yıkarsın az deterjan olsun zaten kir yok sadece bi tozu gitsin yeter
ben hala aldıklarımı yıkıyorum çünkü o raf kokusu oluyo
emirinde isimi doğana kadar belli değildi merak etme ismiyle gelir
ama odasını hazırla artık
artık kasılmalar cok normal
seni o kadar iyi anlıyorum doğurayım artık diyosunson zmnlar cok sıkıntılı bi de sıcaklar tabi Allah sabır versin sabrının sonu selamet olsun
bunlarr nasıl bişey böyle ama yaaaaaaaa:125::125:
Selam Kızlar,
Aysunayy'cım bugün aklım sende, haberlerini bekliyorum, git ve o en güzel ritmi meleğinin kalp atışlarını dinle inşallah. Gözümüz yollarda çok bekletme bizi.
Periprenses, ah bitanem ah, eminim bu ilk kıvılcımları çakılan aşk her geçen gün çok daha şiddetlenerek büyüyecektir.
Ozim canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Gün sayıyorsun bitanem bu sicaklarda, Rabbim sana kolaylık versin inşallah.
Didommmm ben denizi çok özledim ama yaaaa, verin cadı kızımı bana, biz biraz takılalım onla olmaz mı?
Megilim o ne kadar güzel bir resim öyle bayıldım onlara, nede güzel kurulmuşlar maşallah.
Duygum annenin ameliyatından haberim yok benim, çok şaşırdım şimdi kuşum. Geçmiş olsun balım.
Beyazkelebek, o göbüşe 41 kere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?