Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende camaşır ve badi tarzı penyelerı pijamalarımı hep yıkarım ama misafırlık şık seylerı yıkamam gıymeden acıkcası ondan sordum Allaha emanetler yıkıyorum şimdi bakalım valla ben netten üçlü paket aldım hep bıtane yetme sansı yok bence buyudukce daha cok gidiyo suan 7. Tupum bıtmek üzere :)))) ama catladım :)) az tabi suan bakalım sonuns kadar ne olurum lierac jel seklınde bı krem oyuzden ole yaglılar gıbı az bişi sıkıp fazlaca yaydırılmıyo saglık olsun ben elimden geleni yaptım feda olsun kızceme napalım sen daha dur 20 işe 30 arası hareketler oksdar barız kuvvetleniyoki goruceksın şimdi ise kuvvetlı ve bazen can yakıcı karnımı yamultuyo sıpa Rabbim herkeze tatdırsın

slm canlarım bugün doktora gittikk canım bebişim çok hareketliydii onun hareketlerini görünce çok duygulandımmm bebişimizin durumu gayet iyi bi sorun yokk sadece doktorum dedii bebiğin eşi çok aşadaa inşallah yukarıya çıkarrrr buaradaaa prensesimiz geliyorrrrrrrr doktorr kıza benziyor dediiiiiiiii allahımmmmmmmmmmmmm sana binlerce şükürlerrrrrrrr bugünleride görmek varmışşşşşşşşşşş

canim ne mutlu sana, peki sence tam olarak ne zaman basladin hissetmeye? 19. haftaya kadar bekliycekmiyiz yaa, biz daha 13 teyiz.

bu bi inanc meselesi canim, biz Allah oyle emretmis deriz ve kurban olarak kesilmesi icin bagista bulunuruz, biz kurban etmesek de her gun yuzbinlercesii zaten olduruluyor. bu bizim icin Allahin emridir, ve degistrlemez, baska bi formata sokulamaz. yine yaslilara kimsesizlere yardima muhtaclara yardim ederiz, onun yeri ayri, ama kurban da uzerimize borctur. muslumanlar icin inanclari geregi bu ibadeti yapiyolar diye vahsi duygusuz bi eylem icindelermis gibi yorum yapmak biraz saygisizlik oluyor. bu da benim fikrim.. soylemeden edemedim..

Ozimm belkide ben abartiyorum corabi bile yikamadan giyemiyorum huy edinmisim iste insallah bebisin cicilerine biseycik olmaz temiz temiz giyer yavrun
Desene ben daha cik alirim lierac :))

Beyazkelebegim 18.haftanin icine girdiginde belirgin bi sekilde ayirt edebilirsin segirme filan degil icerden bisey dokunuyor zaten gaz hareketleri gibi yaygin degil elini gobek deliginin altina koy iste oralarda baslicak belki daha oncede hissedersin ama gaz olmsdigini ve gercekten o oldugunu ben o hafta anladim onun disindadanoluyordu evet ama oglusum artik daha kuvvetli hatta suanda oturdum bekliyorum bi tekme atsa dunyalar benim olucak sanirim ilerleyen haftalarda daha keyif alicaz insallah

merhaba kızlar bi süredir gelemiyorum ve bir süre daha gelemiycem
dualarınıza ihtiyacım var bagırsak hastalığım çok şiddetli devam ediyor
yaklaşık 4 kilo verdim pzt hastaneye yatırcaklar bebek için kritik haftalar
kilo almam lazımken eriyorum günden güne ve bu durum erken dogumu tetikleyebilirmiş
bugün mama ve protein takviyesine başlıycaz inş.o işe yarar
allahım beni bu günlere kadar getirdi biraz daha dayanmam lazım
bu arada annemle eşim evi tuttu haftaya taşıycaklar benim bebeğimden başka hiç
bişey umrumda değil
iyi haberlerinizi okudukça mutlu oluyorum
bende inş.iyi haberlerle dönerim sizi seviyoruz

bende cevap vermeden duramadım...ama müslümanlıkta ve kuranda kurban kesmenin yeri var yani sünnettir.
haaa müslüman olmayanlar için yanlış olabilir normaldir buda ayrıca kurban kesmenin yanlış olduğunu savunanlarıda merak ediyorum
heralde hiçbiri et ve et türlerini yemiyor olsa gerek sonuçta canlı bir varllığı kesiyorlar. bu ha kurban bayramında olmuş ha kasaplarda olmuş ne fark eder heralde hepside vejeteryandır. yani sonuçta sözlerinin arkasında durmaları gerek değilmi

Hilalim canım kıyamam sana hiç Rabbim şifa versın inş dualarım senınle inş cabucak toparlarsın
Aynen rose katılıyorum sana yani kurban kesmek sünnet ve bizi yaradan Rabbime verdiği nimetlere şükür için kurban edıyoruz her canlıyı ayrı bişey için yaratmış Allahım dediğin gibi normalde keser yerler kurban bayramı gelince hayvan sevgılerı tutar daha bişi demiyorum ama hayır yapmak için kırban bayramını beklemek ve bahane etmeye gerek yok
Diye düşünüyorum :44:

en basitinden ayakkabı çanta ve kemerlerde kullanılan deriler için onbinlerce can giderken allah için 1 can kurban edilmiş ...bence çok değil...

Son düzenleme:
Kasaplardan, marketlerin et reyonlarından, insanlar ihtiyaçları kadar et alıp tüketiyorlar..
Sonuç olarak ete de ihtiyacı var vücudun..
Ancak................ Kurban bayramlarında yapılan toplu katliamdır bana göre de!

Ben bir alıntı yaptım ve paylaştım..Bu yazıdaki düşünceye de sonuna kadar katılmaktayım..
Ben canlı kesmiyorum diye,Allah'ımın beni daha az sevdiğini de sanmıyorum..
Sonuç olarak iyi insan olmaya çabalamakla geçiyor hayatım..
Yani kalpler güzel olsun arkadaşlarım..

Son düzenleme:

Canim yaa rahatsizligini hic anlamadim ben ne oldu sana boyke
Cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun
Hastanede guzel bakarlar sana alirsin bence kilo kotu dusunmemeye calis dualarimiz seninle

Kurban bayramında katlıam dediğiniz koyunlar danalar adı ustunde kurbanlık olarak yaratılmıştır hz ibrahim a.s hz ismaili cenabı Allah için kurban edicekken allahü teala gökten bir kurban gönderir bunuda gectım markette gordugunuz etler besanelerde toplu kesılıyo hergun siz kan gormeyıncemi katliam adı kalkıyo yaratılan ger mahlukat atrı bı vazıfe için yaratılmış yadıgımız yeşillik mutlu oldugumuz çiçeklerde canlı ona bakarsak yada rakı yanına meze yapılan balıklar dagda bayırda her bir canlı bi şekilde ömrünü idame ederken bi şekilde baska bi mahlukatla beslenıyo neyse burası bunun yeri degil amacım tartısmakta değil burdakı olay et degıl yemek degıl kim ne düşünsede yapsada kulla Allah arasındadır ama bu şekilde cenabı allahın emrını yok sayarcasına konusulmasına susamadım varolanı yok saymak olmaz ısteyen keser kesmez beni ilgilendirmez

Sizin inanciniza fikirlerinize bi sozum yok, sadece kendi fikrimi yazmak niyyetindeyim umarim sizde benim fikrilerime saygiyla bakarsainiz.

Bir hayvan katlimi ?? bunu kim dedi? Kim Allahdan daha merhametli ola bilir? Allah merhametsizde bizlermi merhametli olduk kurbani kesmemekle? Allaha hic bir sey takdim etmemisken bize Akil veren, gorme isitme, suur , ayagimizi basacak toprak, su hava, oksijen ve sayilmasi mumkunsuz sayisiz nimetler veren Allahmi merhametsiz? lutfen..Asla bizler Allahin emrini beyenmemezlik ve eksik bulamayiz! hem biz kimizki? Insanlarin kokusunden daha iyrendiyi bir meniden ve bi mm olcusunde olan yumurtadan dunyaya gelmis aciz ve Allaha mutac olan insanlar..Allahmi Akilli sizmi? kendimizi akilli gostermeyelim bu hristiyanlarin insanlarin beynine sokdugu fikirdir, KAtliammis. Bir basbakan bile yeni kanun imzaladiginda hepimiz uymak zorundayken , nasil olurda Allahin emrini elesdiririz?? ne hakla..kimiz biz? hic...aldigimiz nefes icin dahi Allaha muhtaciz.Allah elbetde en Alim olandir, her seyin en diogrusunu en iyisini o bilir.
Ha elbetde hayvani inciterek oldurmek ve haksizca oldurmek yasak, belki bu katliam dien insanlar hayatinda et yemiyor ( cunki fark etmez ya kurbanda ya baska zamanda hayvan oldurmek oldurmekdir ! ) kendi dusuncleri, ama bu dusunceleri insanlara yaymayin. Oturun dusunun !!! biz kimiz ve kimin emrini sorgluyor?? ne hakla? senmi akillisin yoksa seni hicdan yaratan Allahmi? !

Ve en son eyer bu kadar katliama karsiyssaniz lutfen bir haritaya bakin ara sira . insanlar cocuklar diri diri yandiriliyor, olduruluyor..siz ise insan canini burakmis bir hayvani dusunmeye baslamissiniz..Ha yetimlere yardim maksatsa bunu siz kurbani engelleyib onlara para vermekle yapamazsiniz, Bizler seriat duzenleyici deyilizki islamin her hangi bir konusunu deyisrdirib yerine bir baska seyi koyalim, Islam yetimleri dullari ve kimsesizleri dusunmus ve zekat sadaka diye bir anlayis koymus,Lutfen propaganda yapacaksaniz yetimler icin insanlari kurbanlarini kesmesini engelleyerek deyil, zekat ve sadakalarini cogaltmalarini propaganda yapin, boylesi daha iyi olur....

ve insan katliamini da unutmayin / Misir, Suriye. Mali, Somali, Burma, Arakan,....ve binlerce bilinmeyen yer..siz gormediniz belki ama ben gozumle gordum bir iki katliami..detala girmem. belki gorseydiniz o zaman asil katliam nasil olur gorurdunuz.

meggilim çok geçmiş olsun,, yağışmı vardı yoksa su falanmı açık kalmış.
umarım hasar çok büyük değildir, tekrar geçmiş olsuncanım.
rabbim beterinden korusun

bunlarr nasıl bişey böyle ama yaaaaaaaa:125::125:
çokk güzeller megilim hemde çok

bu listede ben neden yokum acaba
iyice unutuldum tabi ben kimimki

Emikim balım kaymaklım ben sen, unuturmuyum kız hiç sana da dediydim öncesinde ama senle hep konuşuyoruz be güzelim, alınma bakimmm bana sen.

Meg kuzum geçmiş olsun yaaa, sel mi oldu...

Allah bir hıristiyan bebeği daha mı az seviyor?! Hadi canım!
İnsan insandır! Allah tektir!
İnanış biçimleri farklılık gösterebilir!
Nerde geniş düşünebilme yeteneği?!!!

Din mevzuu hakkında yazışmak,tartışmak yasaktır KK kurallarına göre..
Tartışma devam ederse,ceza uygulaması yapılacaktır.

Bir alıntı paylaştım ben.
Üzerine yorumlaşmak gereği yoktur..
Katılmayan katılmaz! Hepsi bu!

Son düzenleme:
meggilim çok geçmiş olsun,, yağışmı vardı yoksa su falanmı açık kalmış.
umarım hasar çok büyük değildir, tekrar geçmiş olsuncanım.
rabbim beterinden korusun

Şiddetli yağış oldu İzmir'de pufim..
Dolu yağarken camlar kırılacak sandık..
Bizde ziyan çok çok fazla değil ama elbette var zararımız..
Asıl arabalar yüzdü suyun içinde.. Kuruduktan sonra çalıştırıp anlayacağız ne durumda araba..

Teşekkürle kuzum benim

Meg kuzum geçmiş olsun yaaa, sel mi oldu...

Esracım evet sel baskını oldu maalesef..
Teşekkürler

megim çok büyük geçmiş olsun, haber izlemediğim için artık maalesef yağmurdan çamurdan bilgim yok. Bu ülkede satılmış medya var oldukça ben ancak arkadaşlarımın anlattıkları kadarı ile bilgi sahibi olmaya devam edeceğim. umarım araçlar içinde hasar büyük değildir.Tekrardan büyük geçmişler olsun canım

ben boyle bi sey asla yazmadim ve soylemedim, eyer yazdiysa gosterin ! sizinle polemige girme cabamda yok, eyer din konusu yasaksa hatirlatayim KURBAN eylemi ancak ve ancak dini bir eylemdir, dini savunurken yasak da, dini elesdirirken izinlimi ? cok garib bi anlayisiniz var, asil size genis bir anlayis dilerim !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…