Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Slm kizlar araniza yeni katildm 3 aylik hamileyim 1 bucuk aydir doktora gitmedim yarin kontrolum var ama korkuyorum etrafimda cok duyuyorun bebegin kalbi duruyo diye okadar cokki ister istemez etkileniyorum bebegime bisey olacak diye cok korkuyorum

Megcim çok geçmiş olsun
Bu arada ben de bebeğimi kaybettim, beni listeden silebilirsin yani, artık hamile değilim

ayy hadi bakalim 1 ay kalmis yani :) ins canim ya o gunleri bekliyorum ben de

canim benim biz de seni merak ediyoruz bayadir, ins iyisindir, bol kalorili seylerden yemeye calis, o zaman kilo alirsin ins. Allahim yardimcin olsun canim... bizi mutlaka haberdar et!

ah meggilim, tartisma olsun istemiyoruz ama hepimiz dunyanin farkli yerlerinden farkli dusuncelere sahip insanlariz, isin icine siyaset dini konular girince malesef kutuplasmalar engellenemez.. kk bu yuzden kurallar koymus, burda bizim tek ortak noktamiz bebek konusu, boyle olunca fikir ayriliklari cikmasi cok normal, bi de sen hem konu sahibi hem editor olunca senin sozlerin daha bi kiymetli daha bi onemli, tesirli belki de. bu yuzden biz nasi kimseye dini ogutler vermiyoruz, siz de bizim kutsal saydgmz onemsedgmz aktivitelerimiz kucumsemeyin olur biter :) dedigin gibi kalpler guzel olsun. selden dolayi da cok gecmis olsun, ins cok zayiat yoktur, Rabbim beterinden esirgesin.. altyapi problem olunca boyle oluyor iste, bi de cok yagmur yaginca bazen alt yapi da bi sey yapamiyor. yere boyle islansa da problem olmiycak seyler yerlestrn mamalari kuru kalmasi gereken seyleri ust raflara koyun o zaman ins bi da yagmur yagdgnda daha az cannz yanar. tekrar gecmis olsun cnm ...

butun bebekler akil balig olana kadar muslumandir zaten, onlari Allah daha az seviyor demedi kimse. bu cok yanlis bi dusunce.
bi dahaki sefere yorum yapilmasina gerek yoksa sen de yaz madem, biz de baska yazilari alintilayip, altina lutfen yorum yapmayin deriz, olur mu bu sekilde??

iki tarafa da esit muamele fikrine katiliyorum..

Megcim çok geçmiş olsun
Bu arada ben de bebeğimi kaybettim, beni listeden silebilirsin yani, artık hamile değilim

ahh canim benim yaa... cok gecmis olsun ins Rabbim en kisa surede yerini doldursun, cok uzuldum. ins Allhim sabirlar versin. bi bakarsin hemencecik yeniden hamile kalmissin, ins Allahim en kisa surede yuzunu guldursun canimmmm

Canım çok gecmiş olsun allah beterınden korusun yagmurun bereketın afatsız olanından versın bukadarla bitsin inş umarım cok zayiat yoktur arabadada

ahh canim benim yaa... cok gecmis olsun ins Rabbim en kisa surede yerini doldursun, cok uzuldum. ins Allhim sabirlar versin. bi bakarsin hemencecik yeniden hamile kalmissin, ins Allahim en kisa surede yuzunu guldursun canimmmm
çok teşekkür ederim tatlım, inşallah Rabbim en hayırlı zamanda sağ ve sağlıklı bir melek versin bana ve tüm isteyenlere. Kimseye böyle acı yaşatmasın inşallah...

Megcim çok geçmiş olsun

Sağol Deryacım..

Bebeğini kaybetmene üzüldüm çok..
Ama en kısa zamanda sağlıklı nurtopu gibi bir bebeğin olacağına eminim..

Canım çok gecmiş olsun allah beterınden korusun yagmurun bereketın afatsız olanından versın bukadarla bitsin inş umarım cok zayiat yoktur arabadada

Teşekkür ederim..
Amin.

Geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim..

Bütün bebekler akıl baliğ olana kadar müslümandır?
Ben böyle bir bilgiye sahip değilim..
Hıristiyan bebekler vaftiz töreniyle hayata merhaba demiyorlar mı??
Neyse....

Kutsal sayılan önemsenen aktiviteler küçümseniyor?!
Böyle birşey haşa olamaz..
Allah tektir. İnanış biçimleri farklılık gösterebilir..
Siz saygı duyuyor musunuz peki buna!

Arkadaşlar konu ziyadesiyle uzadı..
Ban olmaması demek zaten yeterince adalet olduğunun ispatıdır burda..
Gerçekten konu kapansın diyorum.. Lütfen...
Kalpler kırılmasın..

Son düzenleme:
Kizlar selam bugun benim dogum gunum ve aldigim en guzel hediye oglusumun tekmeleri hep hayallerini kurdugum anlari yasamak nasib oldu ne kadar sukretsem o kadar az insallah saglikla kucagimida alirim kucuk askimi

Megim cok gecmis olsun nasil uzuldum hicbir zarar olmasa bile oldukca sinir bozucu yagmurda su su baskinlarinin sebei kim acaba burdada yeni yol yaptirlar aozde gorsen cok guzel ilk yagmurda pert dicek bisey bulamiyorum insallah arabalarinizda sorun olmamistir

Derya uzuldum ve soyleyebilicek hicbisey yok malesef Allah tez zamanda hayirli saglikli bir evlatla acini dindirsin insallah

Rosemden ses yok insallah birazda olsa toparlamistir

Hilaldende ses yok insallah kizida kendiside iyidir hastaneden cikmadi heralde dualarim onunla

Hepinizi opuyorum

Dun ruyamda hayal mayel Didem ve Gamzeyi gordum aslinda hepimiz ordaymisiz gorusmek icin ama onlar kalmis aklimda zaten sanirim hamilelikte gorulen anormal ruyalar arada kendini gosteriyor yinede hayirlara ciksin diyelim

6+2günlük hamileyim dr pazartesi ilk randevum.hiçbişey hissetmiyorum ama ikinci gebeligm ama 10yıl gectignden hatırlamiyorum yardmcı olurmusunuz.Allah sagsalim bebişlerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşalah

slm kızlar
pericim iyiki doğdun kuzum senin iyi olman beni de iyi hissettiriyor.
ben geçen hafta kontrole gitmiştim işte parça kalmışmı felan diye birde kanda betaya baktılar düşmüşmü diye 2 binlerdeydi baya düşmüş yani yavaşça düşüyormuş böyle yani kontrollerde bi sorun yoktu herşey iyi dedi doktor
zaten tek ümidim 2 3 ay sonra hamile kalırsın tekrar dedi ama ben hazırmıyım orası ayrı

Selam kizlar!

Forumlarda dini meseleler, siyasi meseleler vs konusulmasi yasak ki meg sen editor olarak %99 u musluman olan ve insanlarin sadece ibadet amacli kurban kestikleri bir ulkede ve hic alakasiz bir bebek topiginde neden bu konuyu karsit fikirler cokca olacagini bile bile gundeme getirdin bilmiyorum. Bunu dogru bulmadiimi soylemek zorundayim.

Insanlar oruc tutar yahut tutmaz, inanir ya da inanmaz, o sekilde inanir bu seiilde inanir beni baglamaz, herkesin sahsi fikirleri olacaktir elbette bu trtisilmaz ama madem bu forumda belli kurallar var o zaman bu herkesi baglar. Sasen ben bizim kac senedir bebek icin burda dertlestigimiz, neler neler paylastifimiz topigimizde bebek harici konusmalardan haz etmiyorum ozellikle de bu bir cok kisinin hassas noktasiysa. Senden bu konuda daha dusunceli davranmani beklerdim meg.

Neyse ben hicbir zaman bu tip artismalara gitmedim, hic de okumaktan haz etmedim ama bunu topikte bur kac defadir orunce de kendimi tutamadim ve dogru bildiimi soyleme geegi hissettim.

Telden yazdigim icin yine beceremedim. Goruntu kirliligi icin ozur dilerim

Allaha şükür 1haftadr ögrendim hamileyim.Allah hepimizi tamamina erdirsin ve tüm isteyenlere versin inşalah

Sevgili Ztar arkadaşım,

Ben konu kapansın diye uğraşıyorum ancak sen bir yorum daha ekleyerek bu çabamı sabote etmişsin..

Son kez söylüyor olduğumu umarak diyorum ki; ben Bekir Coşkun'un bir yazısını alıntıladım..
Ancak yorum yazmadım altına değil mi..
Okuyup geçilebilecekken, hurraaaa üstüste sert yorumlar geldi..
Bu yazıdaki düşünceyi kabul etmiyorsanız şayet,o beyefendiye söyleyeceksiniz..
Ben de keşke alıntılayıp burda paylaşmasaydım..
Ancak burda sadece gebe-bebe muhabbeti paylaşmıyor olduğumuzdan ve bu topiği evim olarak gördüğümden,beğendiğim bir yazıyı burda da paylaşmak istedim..

Müslümanlık kimsenin tekelinde değil!
Elhamdülillah hepimiz müslümanız..
Ben mantık süzgecimi fazlaca çalıştıran biriyimdir,bilen bilir..
Dolayısıyla herşeye Amin demem!
Akla yakın olanı bulmaya çalışırım..Mantıklı olanı.
Kalbi olan,nefes alıp veren canlardan söz ediyoruz..
Ben çocukken 1 hafta gezdirdiğim,isim koydum,öptüğüm sarıldığım o karagözlülerimin arkasından çok gözyaşı döktüm..
Bu bir travmadır çocuk için yahu..O canlıyı ipte derisi yüzülürken görmek........ vs vs vs
Belki bişeyler değişir mi????? Hiç sanmıyorum!

Konu kapandı arkadaşlar!
Rica ediyorum din ve siyaset konuşulmasın...
Ben editör olduğum için daha özgür de değilim forumda..
Cevap verilsin istemiyorum.Yorum yapılsın istemiyorum..
Ağzımın tadı kaçalı çok oldu.

Son düzenleme:
Meg,

Bu alintiyi paylasirken olayin buraya gelecegini dusunmek guclu bir hayal dunyasi gerektirmez, aksine herkesin malumudur. Yazdigima bakarsan ne muslumanlik benim tekimde gibi bir yorumum var , ne de kimsenin dsuncesini elestiriyorum. Hicbirseyi sabote etme abasiyla birsey yazmadim sadece yeni gordum yazilanlari ve bende fikrimi soyleme geregi hissettim.

Sen boyle hassas bir konuyu gundeme getireceksin, ben fikrimi soyledikten sonra yorum yapilmasin, konu kapandi diyeceksn. Cok makul bir davranis bicimi.

Bir daha zaten bu konuyla alakali birsey yazmayi dusunmuyorum o da polemikten hoslanmadigim icindir.

Ayrica kurban olayini cocuklarin unutamayacagi bir travma haline getirmek tamamen o sahislain eksikligidir, kurbanin gerekliligi degil.

Herkese iyi muhabbetler.

Ztarcım,ben yazmadım yazıyı..
Alıntı o!
Yazıya katılan ve katılmayanlar için düzenlenmiş anket de yok mesajda.
Of neyse...

Son düzenleme:
Arkadaşlarr merhaba eskiden aranızdaydım belki hatırlarsınız doğum yaptım oğluşumu büyüttüm işe başladım işler çok yoğun olduğu için ancak bakabildim sayfaya bi merhaba demek istedim.İsmimi de kızım olacak diye İlknur defne yaptım ama İlknur berk olarak değiştirebilirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…