Megcim çok geçmiş olsunŞiddetli yağış oldu İzmir'de pufim..
Dolu yağarken camlar kırılacak sandık..
Bizde ziyan çok çok fazla değil ama elbette var zararımız..
Asıl arabalar yüzdü suyun içinde.. Kuruduktan sonra çalıştırıp anlayacağız ne durumda araba..
Teşekkürle kuzum benim
Esracım evet sel baskını oldu maalesef..
Teşekkürler
ayy hadi bakalim 1 ay kalmis yani :) ins canim ya o gunleri bekliyorum ben deOzimm belkide ben abartiyorum corabi bile yikamadan giyemiyorum huy edinmisim iste insallah bebisin cicilerine biseycik olmaz temiz temiz giyer yavrun
Desene ben daha cik alirim lierac :))
Beyazkelebegim 18.haftanin icine girdiginde belirgin bi sekilde ayirt edebilirsin segirme filan degil icerden bisey dokunuyor zaten gaz hareketleri gibi yaygin degil elini gobek deliginin altina koy iste oralarda baslicak belki daha oncede hissedersin ama gaz olmsdigini ve gercekten o oldugunu ben o hafta anladim onun disindadanoluyordu evet ama oglusum artik daha kuvvetli hatta suanda oturdum bekliyorum bi tekme atsa dunyalar benim olucak sanirim ilerleyen haftalarda daha keyif alicaz insallah
merhaba kızlar bi süredir gelemiyorum ve bir süre daha gelemiycem
dualarınıza ihtiyacım var bagırsak hastalığım çok şiddetli devam ediyor
yaklaşık 4 kilo verdim pzt hastaneye yatırcaklar bebek için kritik haftalar
kilo almam lazımken eriyorum günden güne ve bu durum erken dogumu tetikleyebilirmiş
bugün mama ve protein takviyesine başlıycaz inş.o işe yarar
allahım beni bu günlere kadar getirdi biraz daha dayanmam lazım
bu arada annemle eşim evi tuttu haftaya taşıycaklar benim bebeğimden başka hiç
bişey umrumda değil
iyi haberlerinizi okudukça mutlu oluyorum
bende inş.iyi haberlerle dönerim sizi seviyoruz
Kasaplardan, marketlerin et reyonlarından, insanlar ihtiyaçları kadar et alıp tüketiyorlar..
Sonuç olarak ete de ihtiyacı var vücudun..
Ancak................ Kurban bayramlarında yapılan toplu katliamdır bana göre de!
Ben bir alıntı yaptım ve paylaştım..Bu yazıdaki düşünceye de sonuna kadar katılmaktayım..
Ben canlı kesmiyorum diye,Allah'ımın beni daha az sevdiğini de sanmıyorum..
Sonuç olarak iyi insan olmaya çabalamakla geçiyor hayatım..
Yani kalpler güzel olsun arkadaşlarım..
Allah bir hıristiyan bebeği daha mı az seviyor?! Hadi canım!
İnsan insandır! Allah tektir!
İnanış biçimleri farklılık gösterebilir!
Nerde geniş düşünebilme yeteneği?!!!
Din mevzuu hakkında yazışmak,tartışmak yasaktır KK kurallarına göre..
Tartışma devam ederse,ceza uygulaması yapılacaktır.
Bir alıntı paylaştım ben.
Üzerine yorumlaşmak gereği yoktur..
Katılmayan katılmaz! Hepsi bu!
iki tarafa da esit muamele fikrine katiliyorum..ben boyle bi sey asla yazmadim ve soylemedim, eyer yazdiysa gosterin ! sizinle polemige girme cabamda yok, eyer din konusu yasaksa hatirlatayim KURBAN eylemi ancak ve ancak dini bir eylemdir, dini savunurken yasak da, dini elesdirirken izinlimi ? cok garib bi anlayisiniz var, asil size genis bir anlayis dilerim !
Megcim çok geçmiş olsun
Bu arada ben de bebeğimi kaybettim, beni listeden silebilirsin yani, artık hamile değilim
Şiddetli yağış oldu İzmir'de pufim..
Dolu yağarken camlar kırılacak sandık..
Bizde ziyan çok çok fazla değil ama elbette var zararımız..
Asıl arabalar yüzdü suyun içinde.. Kuruduktan sonra çalıştırıp anlayacağız ne durumda araba..
Teşekkürle kuzum benim
Esracım evet sel baskını oldu maalesef..
Teşekkürler
çok teşekkür ederim tatlım, inşallah Rabbim en hayırlı zamanda sağ ve sağlıklı bir melek versin bana ve tüm isteyenlere. Kimseye böyle acı yaşatmasın inşallah...ahh canim benim yaa... cok gecmis olsunins Rabbim en kisa surede yerini doldursun, cok uzuldum. ins Allhim sabirlar versin. bi bakarsin hemencecik yeniden hamile kalmissin, ins Allahim en kisa surede yuzunu guldursun canimmmm
Megcim çok geçmiş olsun
Bu arada ben de bebeğimi kaybettim, beni listeden silebilirsin yani, artık hamile değilim
İnşallah canım, ben de öyle ümit ediyorum...Sağol Deryacım..
Bebeğini kaybetmene üzüldüm çok..
Ama en kısa zamanda sağlıklı nurtopu gibi bir bebeğin olacağına eminim..
Canım çok gecmiş olsun allah beterınden korusun yagmurun bereketın afatsız olanından versın bukadarla bitsin inş umarım cok zayiat yoktur arabadada
ah meggilim, tartisma olsun istemiyoruz ama hepimiz dunyanin farkli yerlerinden farkli dusuncelere sahip insanlariz, isin icine siyaset dini konular girince malesef kutuplasmalar engellenemez.. kk bu yuzden kurallar koymus, burda bizim tek ortak noktamiz bebek konusu, boyle olunca fikir ayriliklari cikmasi cok normal, bi de sen hem konu sahibi hem editor olunca senin sozlerin daha bi kiymetli daha bi onemli, tesirli belki de. bu yuzden biz nasi kimseye dini ogutler vermiyoruz, siz de bizim kutsal saydgmz onemsedgmz aktivitelerimiz kucumsemeyin olur biter :) dedigin gibi kalpler guzel olsun. selden dolayi da cok gecmis olsun, ins cok zayiat yoktur, Rabbim beterinden esirgesin.. altyapi problem olunca boyle oluyor iste, bi de cok yagmur yaginca bazen alt yapi da bi sey yapamiyor. yere boyle islansa da problem olmiycak seyler yerlestrn mamalari kuru kalmasi gereken seyleri ust raflara koyun o zaman ins bi da yagmur yagdgnda daha az cannz yanar. tekrar gecmis olsun cnm...
butun bebekler akil balig olana kadar muslumandir zaten, onlari Allah daha az seviyor demedi kimse. bu cok yanlis bi dusunce.
bi dahaki sefere yorum yapilmasina gerek yoksa sen de yaz madem, biz de baska yazilari alintilayip, altina lutfen yorum yapmayin deriz, olur mu bu sekilde??
iki tarafa da esit muamele fikrine katiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?