Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

defnecim,uzun ömürlü olsun oğluşun,maşallah ona

Editör veya üye fark etmez, herkes kayıtsız şartsız site kurallarına uymak zorundadır.
Dini ve siyasi yorum, yazı vb paylaşmayınız lütfen.

Topiğin amacı ve içeriğine uygun yorumlar yazınız...

Canım ben mesajını gördüm yazmak istedim ben herşeyi yıkadım ütüledim ilk dalin grnül kullanmıştım şuan hacı şakir granül kullnıyorum ikiside olur.yıkanabilir herşeyi yıkadım ben yıkanamayacak şeyleride sildim yenide olsa.Çok şükür az kalmış büyük buluşmaya Allah hayırlısıyla kavuşmaya nasip etsin hepinize.

Hilalim okudum çok üzüldüm geçmiş olsun Allah şifa versin hayırlısyla sağlıcakla bebeişini kucağına al inşallah.

Canım çok üzüldüm Allah sabır daynama gücü versin.İnşallah en kısa zamanda kucağını doldursun acılarını unuttursun.

Canım çok sağol yıkadım utuleyıp yerleştırdım cok sukur dalin sıvıyla yıkadım granurlu sabun durlanmıyo kalıntı kalıyo dedi bi arkadasım cok sıcakla yıkayınca erıyo dedi bende sıvı aldım burası eskısı gıbı aktıf değil sizin dönemi daha eskileri okuyorum bazen bende napıyım

Kızlar buarada göbişim acayip kasınıyo bol bol kremde sürüyorum ama banamısın demiyo sanırım harıta olucak bu kaşınmaya suan cok kasıklarıma dogru var ama acayıp ustlerı kadınıyo öneriniz varmı :26:

Perim iyi ki doğdun mutlu nice yıllar inşallah

Ne guzel bi pasta bu tesekkur ederim:))
Canim cok saol bende senin acini yuregimde hissediyorum inan ki ( ama gecicek bu gunler mutlulugunuda paylasicam
Sukur ki hersey yolundaymis kismet bu hayirlusi buymus diyelim ama ertekelem iyi bi fikir mi bilmiyorum yasamadigim bisey uzerine yorum yapmak iatemem ama Allah hayirli zamanda nasib etsin ama gknlumden gecen guzel bir hamileligi tez vakitte yasaman

Prensesim kusura bakma yeni farkettim doğumgünün kutlu olsun hep bole mutlu olsun bundan sonraki her mutlu gununde başta oğluşun sonra butun sevdıklerın yanında olsun canım gulen yuzun hiç solmasın nice yıllara

Tavıklım nerdesin kız doğurdun mu naptın dur once sıra benım merakta bırakma bizi

süperim msjını gördüm mikemmel oldum datlum benim sen nasılsıntamda siteden çıkmak üzereydim

sen bitanesin yaa valla şu içtenliğin ve samimiyetin beni öyle mutlu ediyoki
iyim diyelim iyi olayım uyku tutmadı kocayı uyttum bura geldim işte
sen nasılsın uzun zaman oldu bebeler ne alemde

sen bitanesin yaa valla şu içtenliğin ve samimiyetin beni öyle mutlu ediyoki
iyim diyelim iyi olayım uyku tutmadı kocayı uyttum bura geldim işte
sen nasılsın uzun zaman oldu bebeler ne alemde
ayy bi utandım bi utandıııııımmm
sen hep mutlu ol yaa valla bende uyuttum kocayı buralardayım uykum varda gidesim yok
evet çok uzun zaman oldu bayadır gelmiyordum buralara kızım 3 aylık falandı düşün artık şimdi 10 aylık oldu gaymağım
bebeler süper akşama kadar aralıksız mesai kızım çok tatlandı maaşallah teyzesi huyu suyu düzeldi akıllı uslu hanım hanımcık bişey olduoğlan isyan bayrağını dalgalandırdı iyice bi görsen pisikopata bağladı resmen....:18:
ayy çenem düştü kız fıstık kızın nasıl büyüdümü

hepimiz mutlu olalım inşallahkızın yeni fotolarını at faceye göreyim ballım kaymaklımı
oğluşun kıskanıyodur bebişi yazık üstüne kuma geldi kolaymı
fıstık kızım babannede şimdi oda bana isyan bayrağını çekiyo ne yapıcaz biz bu veletlerle bilmiyorum

oyyyyy yemelik bu yaaaaa ama sana benziyo bulemonum hemde çokk
maşallah dimeyii unutmuşummm kocaman bir maşallah rabbim sana bağışlasın inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
facem yok iflas ettim tükkanı kapattım gitti
resimleri ekledim alıntılamada sileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…