Arkadaşlarr merhabaeskiden aranızdaydım belki hatırlarsınız doğum yaptım oğluşumu büyüttüm işe başladım işler çok yoğun olduğu için ancak bakabildim sayfaya bi merhaba demek istedim.İsmimi de kızım olacak diye İlknur defne yaptım ama İlknur berk olarak değiştirebilirim artık
defnecim,uzun ömürlü olsun oğluşun,maşallah ona
Kızlar tecrubeli anneler acıl yardım kızımın kıyafetlerını yıkıycam bugun deterjan onerısı ıstıyorum bide aldıgınız herseyı a dan z ye yıkadınızmı yani tullü boncuklu elbiseleri falan var mesela onları ve hala aldığınız herseyi yıkıyormusu nuz merak ettım ?? Dunden beri karnımı anıden ole gerıyokı cımcıme bırden sertleşiyo sonra tepikliyo hadi başka tarafa bunlar lasılmamı oluyo duzeni yok agrımda olmuyo ama cok baskı yapıyo artık geceleri uyku uyumak kabus gıbı herseye ragmen cok guzel heycanlıyım az kaldı kızcemın ismı ve odası hala hazır değil(
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki sizler varsınız içimi birtek rahatça sizlere dökebiliyiorum herkese güçlü görünmeye çalışıyorum eşime anneme bile beni böyle görüp üzülmelerini istemiyorum ama aslında kürtaja bile ağlayarak girdim uyuttuklarında bile ağlamışım
uyandığımda hemşire yeter bizi mahvettin ağlama sen sağlıklısın eşin sağlıklı yine olur dedi. ama elimde değildi akıyordu kendiliğinden
off çok zordu yani bunu yaşayanlar beni daha iyi anlarlar bende yaşayanları çok iyi anlıyorum Rabbim kimseye göstermesin herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin
Canım ben mesajını gördüm yazmak istedim ben herşeyi yıkadım ütüledim ilk dalin grnül kullanmıştım şuan hacı şakir granül kullnıyorum ikiside olur.yıkanabilir herşeyi yıkadım ben yıkanamayacak şeyleride sildim yenide olsa.Çok şükür az kalmış büyük buluşmaya Allah hayırlısıyla kavuşmaya nasip etsin hepinize.
Hilalim okudum çok üzüldüm geçmiş olsun Allah şifa versin hayırlısyla sağlıcakla bebeişini kucağına al inşallah.
Ne guzel bi pasta bu tesekkur ederim:))
Canim cok saol bende senin acini yuregimde hissediyorum inan kislm kızlar
pericim iyiki doğdun kuzum senin iyi olman beni de iyi hissettiriyor.
ben geçen hafta kontrole gitmiştim işte parça kalmışmı felan diye birde kanda betaya baktılar düşmüşmü diye 2 binlerdeydi baya düşmüş yani yavaşça düşüyormuş böyle yani kontrollerde bi sorun yoktu herşey iyi dedi doktor
zaten tek ümidim 2 3 ay sonra hamile kalırsın tekrar dedi ama ben hazırmıyım orası ayrı
eeeeeeemineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
süperim msjını gördüm mikemmelcanımmmm özledim senni bee
nasılsın bakalım kıymetlimm
süperim msjını gördüm mikemmeloldum datlum benim sen nasılsın tamda siteden çıkmak üzereydim
sen bitanesin yaa valla şu içtenliğin ve samimiyetin beni öyle mutlu ediyoki
iyim diyelim iyi olayım uyku tutmadı kocayı uyttum bura geldim işte
sen nasılsın uzun zaman oldu bebeler ne alemde
ayy bi utandım bi utandıııııımmm
sen hep mutlu ol yaavalla bende uyuttum kocayı buralardayım uykum varda gidesim yok
evet çok uzun zaman oldu bayadır gelmiyordum buralara kızım 3 aylık falandı düşün artık şimdi 10 aylık oldu gaymağım
bebeler süper akşama kadar aralıksız mesai kızım çok tatlandı maaşallah teyzesi huyu suyu düzeldi akıllı uslu hanım hanımcık bişey olduoğlan isyan bayrağını dalgalandırdı iyice bi görsen pisikopata bağladı resmen....:18:
ayy çenem düştü kız fıstık kızın nasıl büyüdümü
facem yok iflas ettim tükkanı kapattım gittihepimiz mutlu olalım inşallah kızın yeni fotolarını at faceye göreyim ballım kaymaklımı
oğluşun kıskanıyodur bebişi yazık üstüne kuma geldi kolaymı
fıstık kızım babannede şimdi oda bana isyan bayrağını çekiyone yapıcaz biz bu veletlerle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?