Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızz bulumm sende silememişsin resimleri sil bari çabucak eklenti kısmına gir son eklediğin eklentiyi işaretle sonra sil

ohoooo 2 ay oldu sayılır..tepemin tası attı vurdum kilidi kapısına
ama galiba yeniden açabilirim
efferim esker

ozzaman tepen birkez daha atsında açıver
bulummm yavrım ben kaçayım sabah saat 6 da kalkıcam hastane işlerim var seni çok çok çokk öpüyorumm kocana kalmasınn

kızz bulumm sende silememişsin resimleri sil bari çabucak eklenti kısmına gir son eklediğin eklentiyi işaretle sonra sil
kızzz ne güldüm gelmeye gelmeye herşeyi unutmuşum resimleri siliyom derken siteden attırdım kendimi nasıl silinir bilemedim ama en sonunda çözdüm olayı eferim bana

Aminnn inş. pardon cnm ya sildim resmi inş. düzeltebilmişimdir
çok sağol yanlış anlamayın bişey olacağından değilde kimliğim deşifre olmasın diye hani:18::18::18::18::18:

hahahaa sitedenn zornanmı attılar seni
neyse sonunda silebildin

ozzaman tepen birkez daha atsında açıver
bulummm yavrım ben kaçayım sabah saat 6 da kalkıcam hastane işlerim var seni çok çok çokk öpüyorumm kocana kalmasınn
iyi o zaman selametle bebekim ne işin var hastanede demicem allah kolaylık versin işlerin rast gitsin inşallahhhhhhhallaha emanet ol kendine ve kızçene iyi bak

hahahaa sitedenn zornanmı attılar seni
neyse sonunda silebildin
kakılmıştır benim adım herşeyi siler parlatırım hadi git yat yürü
topiği sildim süpürdüm tükanı kapattım ........
bu msjı gören beni sevenler beğensin litfençok merak ettim sevenlerim kimlermiş

Son düzenleme:
iyi o zaman selametle bebekim ne işin var hastanede demicem allah kolaylık versin işlerin rast gitsin inşallahhhhhhhallaha emanet ol kendine ve kızçene iyi bak

güzel dileklerin senie bulsun bulumum
çok sağol canım benim ALLAH razı olsun öpüldün bebelerinei öp emine teyzelerinin yerine

Herkese slmmm
Perim gecmis dogum günün kutlu olsun
Lovely im cok sagol
Roses cnm sana yazmak için girdim esasen
Biliyorsun bak bende ayni şeyleri yasadim oflu ve eliste.ama lütfen umudunu kaybetme hersey güzel olcak bide cnm lutfen doktordan su genetik tahlilleri iste şimdi yaptiramazsin ama 40 gün gectikten sonra yapilabilir önlem almak cok onemli biliyorsun eger ben yaptirmasaydim gene ayni seyi yaşayabilirdim benim ara cok uzunoldu ama dr öyle gerek gördü
Senin icin dua edicem rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin.

Bizde hastsnedeyiz burda zmn geçmiyor gr gr kilo almaya çalışıyoruz hastaligim aynen devam uykuya hasretim şimdiden bide sac kıran olmuşum bnm umrumda degil ama annem ve esim görünce baya üzüldüler
Alacakaranlık filminde bella hamile kalinca zombi gibi olmuştu ya ona benzedim bende
Bebegim iyi olsunda gerisi bos o da cok hareketli maşallah

canım çok geçmiş olsun inşlh sağlıkla sıhhatle geçicek bu günler morelini iyi tut ki herşey iyi olsun bebek ve sen iyi olda hayırlısıyla.
canım ben kürtaja girmeden benden 5 veya 6 tüp kan aldılar bunlar ne kanı bilmiyorum sen biliyorsundur belki..
birde benim hastane araştırma hastanesiydi çok ilgilendiler 1 gece de yattım hastanede takip altına aldılar
yani kan tahlillerim iyi çıktı.. genetik tahlili tam olarak ne oluyor
birde benim bebeklerim ikizmiş birini vücut kaybetmiş kendisi.

Anaa bende kafa hepten gitmiş :111:
Sen yazınca aklıma geldi bende granül durulanmıyor dediler diye ilk dalin sıvı kullanmıştım bak unutmuşum
Yeni çamaşırları 30 derecede yıkadım o yüzden sıvı kullanmıştım ama sonra o bitince granül aldım çünkü sonrasında hep 60 derecede yıkadım ben halada öyle yıkıyorum
Sonra dalin granül kullandım bir paket şuanda hacı şakir granül kullanıyorum.
Ve hala aldığım yeni olan herşeyi çorapta olsa yıkıyorum ütüleyip öyle giydiriyorum.
Sonuçta kaç elden geçiyor raflarda toz oluyor yerlere bile düşüren oluyor bakarken ürünleri.
Sormak istediğin birşey olursa özelden yazabilirsin gözümden kaçmasın yardımcı olabaileceğim birşey olursa seve seve yardımcı olurum.Arada geliyorum bende ama kimseyle denk gelemiyorumki

MEG İMMMgeçmiş olsun sel basmış dkkanı çok üzüldüm nasıl oldu toparlayabildinizmi biraz.

Rose cnm benimde kürtaj la alinmisti 2.de bende hastanede kaldim
Simdik bi kürtaj materyalinden parca aliyorlar ve genetige yolluyorlar ama bunu sen talep ediyorsun bu 3 haftada çıkıyor
Sonra sana ve esine genetik inceleme icin tahliller yapılıyor ama senin hormonlarin normale dönmesi lazim en az 40 gun demişti bana dr.mesela bende kan pıhtılaşmasi cikmisti eger ogrenmeseydim 3. De bundan gidebilirdi biz elimizden geleni yapalım bana ayrıca biton tahlil daha yapıldı ama onlar bnm doktor la alakaliydi
Senden aldiklari kan ne icin sor mutlaka doktoruna

Hilalcim cok gecmiş olsun canım kıyamam Rabbim tez zamanda şifa versin yerim o hareketli prensesi ben az kaldı inş canım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…