facem yok iflas ettim tükkanı kapattım gitti
resimleri ekledim alıntılamada sileyim
amin çok sağolun inşallah sizede nasip etsin allahım ..yalnız resimleri alıntılamasakMerhaba çok tatlı bebegin maaşallah Rabbim bagışlasın inş.
öhöm alıntılama resimleri kızz siliverelim litfen
ohoooo 2 ay oldu sayılır..tepemin tası attı vurdum kilidi kapısınaeneeee faceyi ne ara kapattın gııı
resimleri alıntıladım sen eklenti kısmına gir sil ozaman benim alıntıladığımda görünmez
efferim eskerişlemm tmm dır gomutanımmm
amin çok sağolun inşallah sizede nasip etsin allahım ..yalnız resimleri alıntılamasak
ohoooo 2 ay oldu sayılır..tepemin tası attı vurdum kilidi kapısına
ama galiba yeniden açabilirim
efferim esker
kızz bulumm sende silememişsin resimleri sil bari çabucak eklenti kısmına gir son eklediğin eklentiyi işaretle sonra sil
çok sağol yanlış anlamayın bişey olacağından değilde kimliğim deşifre olmasın diye hani:18::18::18::18::18:Aminnn inş. pardon cnm ya sildim resmi inş. düzeltebilmişimdir
kızzz ne güldüm gelmeye gelmeye herşeyi unutmuşum resimleri siliyom derken siteden attırdım kendimi nasıl silinir bilemedim ama en sonunda çözdüm olayı eferim bana
çok sağol yanlış anlamayın bişey olacağından değilde kimliğim deşifre olmasın diye hani:18::18::18::18::18:
iyi o zaman selametle bebekim ne işin var hastanede demicem allah kolaylık versin işlerin rast gitsin inşallahhhhhhhozzaman tepen birkez daha atsında açıver
bulummm yavrım ben kaçayım sabah saat 6 da kalkıcam hastane işlerim var seni çok çok çokk öpüyorumm kocana kalmasınn
iyi o zaman selametle bebekim ne işin var hastanede demicem allah kolaylık versin işlerin rast gitsin inşallahhhhhhhallaha emanet ol kendine ve kızçene iyi bak
Herkese slmmm
Perim gecmis dogum günün kutlu olsun
Lovely im cok sagol
Roses cnm sana yazmak için girdim esasen
Biliyorsun bak bende ayni şeyleri yasadim oflu ve eliste.ama lütfen umudunu kaybetme hersey güzel olcak bide cnm lutfen doktordan su genetik tahlilleri iste şimdi yaptiramazsin ama 40 gün gectikten sonra yapilabilir önlem almak cok onemli biliyorsun eger ben yaptirmasaydim gene ayni seyi yaşayabilirdim benim ara cok uzunoldu ama dr öyle gerek gördü
Senin icin dua edicem rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin.
Bizde hastsnedeyiz burda zmn geçmiyor gr gr kilo almaya çalışıyoruz hastaligim aynen devam uykuya hasretim şimdiden bide sac kıran olmuşum bnm umrumda degil ama annem ve esim görünce baya üzüldüler
Alacakaranlık filminde bella hamile kalinca zombi gibi olmuştu ya ona benzedim bende
Bebegim iyi olsunda gerisi bos o da cok hareketli maşallah
Canım çok sağol yıkadım utuleyıp yerleştırdım cok sukur dalin sıvıyla yıkadım granurlu sabun durlanmıyo kalıntı kalıyo dedi bi arkadasım cok sıcakla yıkayınca erıyo dedi bende sıvı aldım burası eskısı gıbı aktıf değil sizin dönemi daha eskileri okuyorum bazen bende napıyım
Kızlar buarada göbişim acayip kasınıyo bol bol kremde sürüyorum ama banamısın demiyo sanırım harıta olucak bu kaşınmaya suan cok kasıklarıma dogru var ama acayıp ustlerı kadınıyo öneriniz varmı :26:
Hilalcim cok gecmiş olsun canım kıyamam Rabbim tez zamanda şifa versin yerim o hareketli prensesi ben az kaldı inş canım Allah yardımcın olsunHerkese slmmm
Perim gecmis dogum günün kutlu olsun
Lovely im cok sagol
Roses cnm sana yazmak için girdim esasen
Biliyorsun bak bende ayni şeyleri yasadim oflu ve eliste.ama lütfen umudunu kaybetme hersey güzel olcak bide cnm lutfen doktordan su genetik tahlilleri iste şimdi yaptiramazsin ama 40 gün gectikten sonra yapilabilir önlem almak cok onemli biliyorsun eger ben yaptirmasaydim gene ayni seyi yaşayabilirdim benim ara cok uzunoldu ama dr öyle gerek gördü
Senin icin dua edicem rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin.
Bizde hastsnedeyiz burda zmn geçmiyor gr gr kilo almaya çalışıyoruz hastaligim aynen devam uykuya hasretim şimdiden bide sac kıran olmuşum bnm umrumda degil ama annem ve esim görünce baya üzüldüler
Alacakaranlık filminde bella hamile kalinca zombi gibi olmuştu ya ona benzedim bende
Bebegim iyi olsunda gerisi bos o da cok hareketli maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?