Hilalcim cok gecmiş olsun canım kıyamam Rabbim tez zamanda şifa versin yerim o hareketli prensesi ben az kaldı inş canım Allah yardımcın olsun
yaa ben bilmiyordum çok üzüldüm allah geçmiş etsin acil şifalar dilerim hilal sana bebişinde bol bol etlenir butlanır inşallah...Herkese slmmm
Perim gecmis dogum günün kutlu olsun
Lovely im cok sagol
Roses cnm sana yazmak için girdim esasen
Biliyorsun bak bende ayni şeyleri yasadim oflu ve eliste.ama lütfen umudunu kaybetme hersey güzel olcak bide cnm lutfen doktordan su genetik tahlilleri iste şimdi yaptiramazsin ama 40 gün gectikten sonra yapilabilir önlem almak cok onemli biliyorsun eger ben yaptirmasaydim gene ayni seyi yaşayabilirdim benim ara cok uzunoldu ama dr öyle gerek gördü
Senin icin dua edicem rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin.
Bizde hastsnedeyiz burda zmn geçmiyor gr gr kilo almaya çalışıyoruz hastaligim aynen devam uykuya hasretim şimdiden bide sac kıran olmuşum bnm umrumda degil ama annem ve esim görünce baya üzüldüler
Alacakaranlık filminde bella hamile kalinca zombi gibi olmuştu ya ona benzedim bende
Bebegim iyi olsunda gerisi bos o da cok hareketli maşallah
sanada geçmiş olsun noluyor kızlar ..rabbim tez zamanda gidenin yerini yenisiyle doldursun inşallah...canım çok geçmiş olsun inşlh sağlıkla sıhhatle geçicek bu günler morelini iyi tut ki herşey iyi olsun bebek ve sen iyi olda hayırlısıyla.
canım ben kürtaja girmeden benden 5 veya 6 tüp kan aldılar bunlar ne kanı bilmiyorum sen biliyorsundur belki..
birde benim hastane araştırma hastanesiydi çok ilgilendiler 1 gece de yattım hastanede takip altına aldılar
yani kan tahlillerim iyi çıktı.. genetik tahlili tam olarak ne oluyor
birde benim bebeklerim ikizmiş birini vücut kaybetmiş kendisi.
Geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim..
Bütün bebekler akıl baliğ olana kadar müslümandır?
Ben böyle bir bilgiye sahip değilim..
Hıristiyan bebekler vaftiz töreniyle hayata merhaba demiyorlar mı??
Neyse....
Kutsal sayılan önemsenen aktiviteler küçümseniyor?!
Böyle birşey haşa olamaz..
Allah tektir. İnanış biçimleri farklılık gösterebilir..
Siz saygı duyuyor musunuz peki buna!
Arkadaşlar konu ziyadesiyle uzadı..
Ban olmaması demek zaten yeterince adalet olduğunun ispatıdır burda..
Gerçekten konu kapansın diyorum.. Lütfen...
Kalpler kırılmasın..
Kizlar beni ambulansla egeye getirdiler kasilmam varmis ama ben aci hissetmiyorum doktorum da sehir disinda
Bi arkadasina yönlendirdi sbh kontrol etcekmis dogumhanede kalıyorum burda bekleyenler fln var ortam cok gergin
Asil diyeceğim topigimiz sayesinde biz ne cok sey ogrenmisiz aslinda ne birikim yapmisiz burdaki kizlar bi hbrler
Nolur bu topik bozulmasın herkes özverili olsun bnm hatrim icin
Sizi habersiz birakmam yrn yazıcam son durumu
Canim drdan cikar cikmaz guzel haberini ver bize insallah en mutlu gunlerinden biri olsunHilal balım benim, göze mi geldin ne oldu sana böyle kuzum beeee. Dua ediyorum en derinden bir an önce sağlığına kavuşman ve bebişinle mutlu mesut bir hayata merhaba diyebilmen için. Senin meşakatin şimdiden çok fazla oldu, elbet mükafatında o oranda kat be kat olacaktır. Tez zamanda tekrar sağlıkla sıhhatle ve minik meleğinle aramızda olmanı diliyorum canım.
Bu arada bende bugün doktora gidiyorum kalp atışları için, saatler geçmiyor vakit gelsede gitsem artık ve Allahım hayırlısı ile güzel haberler alsam.
Kizlar beni ambulansla egeye getirdiler kasilmam varmis ama ben aci hissetmiyorum doktorum da sehir disinda
Bi arkadasina yönlendirdi sbh kontrol etcekmis dogumhanede kalıyorum burda bekleyenler fln var ortam cok gergin
Asil diyeceğim topigimiz sayesinde biz ne cok sey ogrenmisiz aslinda ne birikim yapmisiz burdaki kizlar bi hbrler
sen sadece içini ferah tut allaha dua et bizler zaten sen meleğin ve buradaki bütün arkadaşlar için duacıyız...Kizlar beni ambulansla egeye getirdiler kasilmam varmis ama ben aci hissetmiyorum doktorum da sehir disinda
Ben geldim kizlar herkesten allah razı olsun
Cok zor bi geceydi dogumhane de kalmak hic uyumadim ztn yanda dogum yapılıyor
Du sesleri siz düşünün.neyse kasılma bi daha olmadı cok şükür ama dr doguma kdr yatabilirsin dedi. Zahmet olmadan rahmet olmuyor derler
Alttan muayene iğneler serum lar bide kortizona basliycaz mecburen ama ben dün gece büyüdüğümu hissettim kendimi değil hep bebeğimi düşünüyorum bnm cnm acisa ne olur geçer gider herşey bu sipalar icin
bende naçizane bişeyler eklemek istedim paşlaştığın bilgi çok faydalı teşekkürler...gecmis olsun hilalcim, bu ara annen kardesin falan birileri gelemez mi acaba sana yardim etseler?
ins bi daha olmaz, tekrar tekrar gecmis olsun canim.
biraz arastirdim, kilo almasi gerekenler icin diyor ki
- sik sik yiyin, gunde 5-6 ogun yiyin.
- ceviz kuru uzum peynir kraker kuru meyve dondurma yogurt yakinda bi yerlerde olsun atistirin,
- kizarmis ekmege fistik ezmesi surun, veya elma muz veya kerevizle yiyin. 1 yemek kasigi fistik ezmesinde 100 kalori var diyor.
- patates puresi omlet yaptgnzda icine biraz da yagsiz sut tozu ekleyin diyor.
- ogunlerinize tereyagi krem peynir normal peynir ekleyin diyor.
- iyi yag orani yuksek yiyecekler yiyin diyor, ceviz turevleri, yagli baliklar somon gibi, avocado, ve zeytinyagi.
- gercek meyveden yapilmis meyve suyu icin diyor. greyfurt suyu, portakal suyu, kayisi, havoc sulaci.
- abur cubur yemeyin.
- vitamin ve diger haplarinizi alin.
ins en kisa surede sagligina kavusursun ve bebisin ve sen de iyi olursunuz, biz de seni cok seviyoruz canim!!
Ben geldim kizlar herkesten allah razı olsun
Cok zor bi geceydi dogumhane de kalmak hic uyumadim ztn yanda dogum yapılıyor
Du sesleri siz düşünün.neyse kasılma bi daha olmadı cok şükür ama dr doguma kdr yatabilirsin dedi. Zahmet olmadan rahmet olmuyor derler
Alttan muayene iğneler serum lar bide kortizona basliycaz mecburen ama ben dün gece büyüdüğümu hissettim kendimi değil hep bebeğimi düşünüyorum bnm cnm acisa ne olur geçer gider herşey bu sipalar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?