Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ozim Hilalim cok saolun hepimizin nice yillari olsun sevdiklerimizle
Hilalcim iyi haberlerini ver arada merak ediyorum ben
Roseminde yuzu gulucek insallah cok gecmeden bencede Hilalin soylediklerini dr unla konus canim

Son düzenleme:
yaa ben bilmiyordum çok üzüldüm allah geçmiş etsin acil şifalar dilerim hilal sana bebişinde bol bol etlenir butlanır inşallah...

sanada geçmiş olsun noluyor kızlar ..rabbim tez zamanda gidenin yerini yenisiyle doldursun inşallah...

canim konu kapansin demissin ama soru soruyorsun, cevap hakki doguyor, bu sekilde konu kapatilmaz ki.
simdi hristiyan bebeklerin vaftiz olmasi konusu,

benim burda kastettigim Efendimizin su hadis i idi.

“Her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar.
Sonra, anne-babası onu Hıristiyan, Yahudi veya Mecusi yapar.”
(Buhârî,
cenâiz 92; Ebû Dâvut, sünne 17; Tirmizî, kader 5)

yani butun bebekler cocuklar tertemiz gunahsiz iman ve islam a en musait sekilde yaratilmislardir.
bebegi sen vaftiz etsen ne olur etmesen ne olur, sonucta kendi akli ile bunu tasdik edecek veya yorumlayabilecek yasta degil ki?
Inanis bicimleri farklilik gosterebilir, eyvallah, ama ben dinimin son din ve diger dinlere ustun kilinmis bir din oldugunu dusunuyorum. kurban konusundan da cok uzaklasmis olduk, neyi tartisiyoruz burda onu da anlamadim, neyse hadi size kolay gelsin.

Arkadaşlar

Mune de topiğe gelerek konunun uzamaması konusunda uyarı yaptı..
Uzamasın lütfen..

Kizlar beni ambulansla egeye getirdiler kasilmam varmis ama ben aci hissetmiyorum doktorum da sehir disinda
Bi arkadasina yönlendirdi sbh kontrol etcekmis dogumhanede kalıyorum burda bekleyenler fln var ortam cok gergin

Asil diyeceğim topigimiz sayesinde biz ne cok sey ogrenmisiz aslinda ne birikim yapmisiz burdaki kizlar bi hbrler
Nolur bu topik bozulmasın herkes özverili olsun bnm hatrim icin

Sizi habersiz birakmam yrn yazıcam son durumu

Hilalcim gorunce cok sasirdim insallah kasilmalar onemli boyutta degildir cok saskinim iyi haberlerini bekliyorum size ne oldu en basindan beri anlayamadim bagirsak hastaliginiz neydide bu duruma geldiniz boyle herseyin yoluna girmesi icin dua edicem

Hilal balım benim, göze mi geldin ne oldu sana böyle kuzum beeee. Dua ediyorum en derinden bir an önce sağlığına kavuşman ve bebişinle mutlu mesut bir hayata merhaba diyebilmen için. Senin meşakatin şimdiden çok fazla oldu, elbet mükafatında o oranda kat be kat olacaktır. Tez zamanda tekrar sağlıkla sıhhatle ve minik meleğinle aramızda olmanı diliyorum canım.

Bu arada bende bugün doktora gidiyorum kalp atışları için, saatler geçmiyor vakit gelsede gitsem artık ve Allahım hayırlısı ile güzel haberler alsam.

Canim drdan cikar cikmaz guzel haberini ver bize insallah en mutlu gunlerinden biri olsun

Hilalim Allah yardımcın olsun canım arkadaşım..
İnşallah en kısa sürede herşey yoluna girsin..
Seni seviyorum

Hilalim Allah yardimcin olsun canim. Insallah hersey yoluna girecek. Emin ellerdesin hastanede.
Insallah guzel haberin gelsin duaciniz canim.

Esraaa pit pitlarin duyacaksin bugun
Guzel haberin gelsi canimmmm.tadini cikar muhtesem bi duygu
Ben de p.tesi duydum.kanamam olunca dr gittik acile ve bak iyi dedi dr sesini dinletti ilk kez
Bekliyorum guzel ha erini

Hilalcim canım kıyamam ben sana hiç hiç üzülüp prensesi uzme sen cok güçlüsün ve inş kuzunu kucagına aldığında bugunler unutulup gıdıcek elini karnına koy ve esma'ül hüsnadan "YA MÜBDİU " çek bol bol Allahın izniyle gununu beklesin nazlı prenses sana da şifa versin rabbim sizi cok sevıyoruz iyi olun güzel haberlerle don hemen duam senınle arkadasım

sen sadece içini ferah tut allaha dua et bizler zaten sen meleğin ve buradaki bütün arkadaşlar için duacıyız...
küçük yaramaz biraz aceleci davranmaya kalkışmış anlaşılan ama önemli değil sen kendini strese sokma gerilme-(bunu demek dışardan çok basit gibi gelebilir ama bende başından geçmiş biri olarak yazıyorum)- inşallah meleğin kısa süre içinde bıdık bıdık etlenir kasılmaların geçer sende mutlu mutlu hamileliğinin miadına varırsın...
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN SENİN VE YAVRUNUN!
bu veletler anne karnında birascık yaramaz oluyo ama sonra çook uslu bişey oluyolar...

Ben geldim kizlar herkesten allah razı olsun
Cok zor bi geceydi dogumhane de kalmak hic uyumadim ztn yanda dogum yapılıyor
Du sesleri siz düşünün.neyse kasılma bi daha olmadı cok şükür ama dr doguma kdr yatabilirsin dedi. Zahmet olmadan rahmet olmuyor derler
Alttan muayene iğneler serum lar bide kortizona basliycaz mecburen ama ben dün gece büyüdüğümu hissettim kendimi değil hep bebeğimi düşünüyorum bnm cnm acisa ne olur geçer gider herşey bu sipalar icin

Hilal cok sukur diyorum inan bende cok korktum Allah ikinizide korusun
Annelik boyle bisey demekki artik onceligimiz onlar yuzunu gormeden boyle yuzlerini gorunce napicaz acaba

gecmis olsun hilalcim, bu ara annen kardesin falan birileri gelemez mi acaba sana yardim etseler?
ins bi daha olmaz, tekrar tekrar gecmis olsun canim.

biraz arastirdim, kilo almasi gerekenler icin diyor ki
  • sik sik yiyin, gunde 5-6 ogun yiyin.
  • ceviz kuru uzum peynir kraker kuru meyve dondurma yogurt yakinda bi yerlerde olsun atistirin,
  • kizarmis ekmege fistik ezmesi surun, veya elma muz veya kerevizle yiyin. 1 yemek kasigi fistik ezmesinde 100 kalori var diyor.
  • patates puresi omlet yaptgnzda icine biraz da yagsiz sut tozu ekleyin diyor.
  • ogunlerinize tereyagi krem peynir normal peynir ekleyin diyor.
  • iyi yag orani yuksek yiyecekler yiyin diyor, ceviz turevleri, yagli baliklar somon gibi, avocado, ve zeytinyagi.
  • gercek meyveden yapilmis meyve suyu icin diyor. greyfurt suyu, portakal suyu, kayisi, havoc sulaci.
  • abur cubur yemeyin.
  • vitamin ve diger haplarinizi alin.

ins en kisa surede sagligina kavusursun ve bebisin ve sen de iyi olursunuz, biz de seni cok seviyoruz canim!!

bende naçizane bişeyler eklemek istedim paşlaştığın bilgi çok faydalı teşekkürler...
ikinci gebeliğimde son ayımda kızıma gelişim geriliği teşhisi konuldu birde pek kilo almamıştı zayıftı bebeğim ...
daha sonra gelişim geriliği olmadığını boyunun uzun olmasından dolayı bebeğimin zayıf olduğunu söyledi dr um...
ben son ayımda her gece kalkıp 1 muz tahin pekmez yiyip 1 koca bardak da süt içip yatıyordum ve kızım son ayımda inanılmaz kilo aldı tabi bende....

uzun lafın kısası tahin ve pekmezin muzla birlikte tüketilince inanılmaz faydası oldu...

canım ya az kaldı inşlh bu günlerin geçecek yavrunu kıucağına aldığında bu günler aklına geldiğinde şükürler edeceksin Allaha.. yavrunu görünce bütün yaşadığın zorlluklara değdiğini anlayacaksın
yaşadığımız herşey bizi biraz daha olgunlaştırıyor. hayatta herşeyin bir anlamı ve sebebi var

bende evde oturmicam artık kızlar.. iş başvuruları yapıyorum dün görüşmeye gittik olumlu gibi oldu bakalım pazartesi başlayabilirim
ben muhasebeciyim bakalım içim çok ısındı iş yerine inşlh olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…