Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hilal canım benim çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu bebebiş seni çok üzdü annesi doğduktan sonra totosuna vurarak intikamını alırsın

kendine iyi bak hilalim ALLAH a emanet ol

Kizlar bugun bebegimin hareketlerini hemen hemen hic hissetmedim bu saate kadar bekledim dr y aradim hastasi varmis donmesini bekliyorum cok korkuyorum

Rosem canim istedigin gibi olsun hersey isin bebegin herseyin gonlunce olsun canim

Kizlar bugun bebegimin hareketlerini hemen hemen hic hissetmedim bu saate kadar bekledim dr y aradim hastasi varmis donmesini bekliyorum cok korkuyorum

Rosem canim istedigin gibi olsun hersey isin bebegin herseyin gonlunce olsun canim

Canım öncelikle sakin ol daha 20.haftadasın ve duzenli hareket hissetmemen cok normal henuz okadar guclu değil pozisyon değiştirmiş olabilir ve hareketlerı sana dokunmadıgından hissedemezsin bişi olmaz Allahın izniyle strese sokma oğluşunuda haberdar et bizide

Dr da senin gibi soyledi rahatlamak istersen nobetci dr a gel dedi o ara bilere vurdu en azindan yasadigini hissettim ptesi ayrintili usg var zaten boyle arada bi vursa sabredicem yoksa zaten elden ne gelir Allah a emanet napicagimi sasirdim

o ne kızz insan topiğe uğrayıpta sevdiceğine selam bırakmadan gidermi
bu sıralar çok ihmal etmeye başladın sen beniçok pis aldatırım ona göre

pericim bencede sakin ol ozimin dediklerine katıllıyorum zaten doktorda öyle demiş herşey yolunda Allahın izni ile...

Slm herkese biz bildiginiz gibi hastanedeyiz
Ara ara dogumhaneye taşınıyoruz sancilar geliyo durdurmak icin serum fitil iğneler fln sonra gecince odaya.burda cok güzel Yenidoğan bebekler var onları gördükçe moral oluyor bana .bu haftasonu da ev taşınıyor herkes geldi yardima seferberlik yapildi.
Kilo tavsiyeleri için allah razı olsun ama iste çoğu yasak çarşamba dan beri hergun aynı yemeği yiyorum ins.bu günler de gececek

pericim bencede sakin ol ozimin dediklerine katıllıyorum zaten doktorda öyle demiş herşey yolunda Allahın izni ile...
Cok sukur bugun oynuyor teyzesi ahh rosem o kadar korktum ki bu mutluluk bu kadar miydi diye ama degilmis Allaha emanet hep dualar ediyorum onun icin
Sende insallah gorucen bu gunlerde ki korkularda baska oluyor iste hepimiz bi kucagimiza alsak kokularini ceksek dunyalar bizim olucak sen hep dualarimdasin yerin ayri biliyorsun acinifa mutlulugunuda yurekten hissediyorum
Hilalim Allah yardimcin olsun hamile kalmakla bitmiyor derlerdide inanmazdim cok sukur 30. haftaya gelmissiniz ahh su nazli bocek azicik sabretsin ama korkma orda emin ellerdesiniz
İnsallah cok iyi anlar annesinin kiymetini sen ona cook emek verdin cok sansli bi bebek o omur boyu boyle guclu bi annesi var

selam arkadaslar nasilsiniz ?

evime, netime ve bilgisayarima kavustum cok sukur.

teker teker soyleyeceklerim aklimda olmadiigndan olanlari yazayim.

oncelikle HILAL sen nasil bir insansin boyle ! Hic halinden sikayet etmiyorsun, ve sabir sinirlarin zirvede. tez zamanda rahata er insaallah ve simdiden cok belli ki harika bir ANNE olacaksin canim arkadasim benim .. insaallah yavrunu saglikla kucagina aldiktan sonra normal hayatina donersin ve kuzunla her anin tadini cikarirsin. sen zaten sabrediyorsun ve herseye cok olgunca yaklasiyorsun. cok cok az kaldi melegine kavusmana. cok sansli bir cocuk o senin gibi bir annesi olacagai icin.

perim bu bebegin hareketlri konusunda ben aklimi oynatmak uzereydim. benden sana tavsiye cok takilma. su an daha kucuk oldugu icin yeri oyle cokki. pozisyonu degismistir ondan daha az hissediyorsundur.

ya yazacaklarim vardi daha ama unuttum kusura bakmayin olur mu ben bi kendimi unutmuyorum zati

Ztarim ağlarım valla yüreği güzel arkadaşım neler yazmışsın cok sagol iyiki varsiniz
Perim daha 29 a yeni girdik bu takvimler önden gidiyor ya ama dayancaz
Sıkıntılarin hepsi geçer gider bu günleri az mi bekledim gecen yil yaşadıklarımi yasamasaudim su an böyle konusamazdim herseyin bir sebebi var.bnmde onları yaşamam lazımmış bu zamanda dirayetli olmak icin demekki

Bide kilo almisim bu sabah tartida fazla çıktım.nasil bi his anlatamam haftalardir hergün eriyordum.evimizde taşınıyor ben görmedim ama olsun. Dün Gorumcemde lohusa seylerini almis gecelik sabahlik fln .kıyafetleri fln da yıkayıp getircek .annemler evi halletcekler bi kosturmacadir gidiyor iste
Hersey güzel olcak hepimiz icin buna inanıyorum

Kızlar ya esarik nerde merak ettım pıtpıtları duymaya gıdıcek ti ?? Haber alan varmı

Ztrarim evinize hos dondunuz diyim artik daha sık gelirsin insallah minigin izin verdikce bende baya takmistim o gun ama artik biraz daha rahatim zaten yarin ayrintili usg miz var insallah hayirlisiyla atlatiriz

Hilalim artik 30.haftanin icindesiniz iste :)) dogru herseyi bi sebebi var bu hayatta olgunlastigin dogrudur mutlakamukemmel bi anne olucaksin insallah

Ozim onu bende merak ediyorum neden haber vermedi ki bize

heeee bu arada esraya cok sevindim yaa hamilelik haberini aldigimda cok mutlu oldum. insaallah sagsaglim kucagina da alacaksin esracim.

herkesler teker teker bebeklerine kavusuyor ne guzel.

perim insaallah daha sIk gelicem bundan boyle. yarin senin de guzel haberlerini bekliyoruz.

iyi akşamlar kızlar
önemli bişe sorucam bilgisi olanlar yazzabilirmi
kürtaj olalı 16 gün oldu bugün sol göğüsten süt gibi bir sıvı geldi nohut büyüklüğünde normalmi başına gelenler varmı

roses öncelikle çok geçmiş olsun üzüldüm
ama kürtajdan sonra göğüsten süt gelmesi normal herkeste gelmeyebilir :26:
bendede olmuştu hemde bildiğin doğum yapmış gibi süt geliyodu sonrasında geçiyo tabi yine takip et uzun zaman süt gelmeye devam ederse doktoruna söyle mutlaka
tekrardan çok geçmiş olsun inşallah yeniden sağlıklı bir bebeğin olur

ay ciddimisin yaa çok korktum varya sen böyle yazınca içim rahatladı biraz aklıjma neler geldi neler annemede sordum az öönce oda normal dei hatta komşunun kızına sormuş oda kürtaj olmuştu ondanda gelmiş
çok saol canım içim rahatladı
peki sen kaç aylıkken kürtaj olmuştun

korkucak bişey yok canım ben bebeğim 2.5 aylıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım

hatta süt geldikçe göğüsteki acıdan kıvranıyodum o yüzden içini rahat tut hamilelik hormonları süt hormonları derken bizde böyle hem panik oluyoruz hemde 1 şey daha öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…