Kizlar bugun bebegimin hareketlerini hemen hemen hic hissetmedim bu saate kadar bekledim dr y aradim hastasi varmis donmesini bekliyorum cok korkuyorum
Rosem canim istedigin gibi olsun hersey isin bebegin herseyin gonlunce olsun canim
Canım öncelikle sakin ol daha 20.haftadasın ve duzenli hareket hissetmemen cok normal henuz okadar guclu değil pozisyon değiştirmiş olabilir ve hareketlerı sana dokunmadıgından hissedemezsin bişi olmaz Allahın izniyle strese sokma oğluşunuda haberdar et bizide
o ne kızz insan topiğe uğrayıpta sevdiceğine selam bırakmadan gidermihilal canım benim çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu bebebiş seni çok üzdü annesi doğduktan sonra totosuna vurarak intikamını alırsın
kendine iyi bak hilalim ALLAH a emanet ol
o ne kızz insan topiğe uğrayıpta sevdiceğine selam bırakmadan gidermi
bu sıralar çok ihmal etmeye başladın sen beniçok pis aldatırım ona göre
:26::26::26:neden bi ima sezdim acaba bu yorumdasenin tiribini sevsinler be
seni ihmal ettim emmee aldatmadımm
Kizlar bugun bebegimin hareketlerini hemen hemen hic hissetmedim bu saate kadar bekledim dr y aradim hastasi varmis donmesini bekliyorum cok korkuyorum
Rosem canim istedigin gibi olsun hersey isin bebegin herseyin gonlunce olsun canim
Cok sukur bugun oynuyor teyzesi ahh rosem o kadar korktum ki bu mutluluk bu kadar miydi diye ama degilmis Allaha emanet hep dualar ediyorum onun icinpericim bencede sakin ol ozimin dediklerine katıllıyorum zaten doktorda öyle demiş herşey yolunda Allahın izni ile...
Hilalim Allah yardimcin olsun hamile kalmakla bitmiyor derlerdide inanmazdim cok sukur 30. haftaya gelmissiniz ahh su nazli bocek azicik sabretsin ama korkma orda emin ellerdesinizSlm herkese biz bildiginiz gibi hastanedeyiz
Ara ara dogumhaneye taşınıyoruz sancilar geliyo durdurmak icin serum fitil iğneler fln sonra gecince odaya.burda cok güzel Yenidoğan bebekler var onları gördükçe moral oluyor bana .bu haftasonu da ev taşınıyor herkes geldi yardima seferberlik yapildi.
Kilo tavsiyeleri için allah razı olsun ama iste çoğu yasak çarşamba dan beri hergun aynı yemeği yiyorum ins.bu günler de gececek
:26::26::26:neden bi ima sezdim acaba bu yorumda
iyi akşamlar kızlar
önemli bişe sorucam bilgisi olanlar yazzabilirmi
kürtaj olalı 16 gün oldu bugün sol göğüsten süt gibi bir sıvı geldi nohut büyüklüğünde normalmi başına gelenler varmı
roses öncelikle çok geçmiş olsun üzüldüm
ama kürtajdan sonra göğüsten süt gelmesi normal herkeste gelmeyebilir :26:
bendede olmuştu hemde bildiğin doğum yapmış gibi süt geliyodu sonrasında geçiyo tabi yine takip et uzun zaman süt gelmeye devam ederse doktoruna söyle mutlaka
tekrardan çok geçmiş olsun inşallah yeniden sağlıklı bir bebeğin olur
ay ciddimisin yaa çok korktum varya sen böyle yazınca içim rahatladı biraz aklıjma neler geldi neler annemede sordum az öönce oda normal dei hatta komşunun kızına sormuş oda kürtaj olmuştu ondanda gelmiş
çok saol canım içim rahatladı
peki sen kaç aylıkken kürtaj olmuştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?