Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende öyle canım 2.5 aylıkken oldum
ewt insan başına gelmeyince bilmiyor hiç aklıma gelmezdi inanki kürtajdan sonra ne alaka dedim ama normalmiş neyse içim rahatladı çok saol tatlım

bende öyle canım 2.5 aylıkken oldum
ewt insan başına gelmeyince bilmiyor hiç aklıma gelmezdi inanki kürtajdan sonra ne alaka dedim ama normalmiş neyse içim rahatladı çok saol tatlım

tekrar çok geçmiş olsun kolay olmuyo düşükten sonra toparlnmak yani en azındn bim için öyleydi

Herkese iyi haftalar

Ayrintili usg mizden donduk hersey yolunda Allaha bin sukur cd verdiler kipir kipirdi oglusum cok mutluyum herkese nasib olsun bu mutluluk

Opuyorum hepinizi

Herkese iyi haftalar

Ayrintili usg mizden donduk hersey yolunda Allaha bin sukur cd verdiler kipir kipirdi oglusum cok mutluyum herkese nasib olsun bu mutluluk

Opuyorum hepinizi

Prensesim gözün aydın canım yerim o kıpır kıpır oğlanı maşallah ona 4 boyutlu resmini aldınızmı ??

Prensesim gözün aydın canım yerim o kıpır kıpır oğlanı maşallah ona 4 boyutlu resmini aldınızmı ??

Evet canim aldik bize zaten normal kontrollerimizdede 4 boyutluylada bakip resminide veriyorlar simdi ayni hastanede prof bakti 4 boyutlu cd miz var artik oturup izler dururum :))

yanış anlamayın ama hamile görmek hatta lafını bile duyak istemiyorum yakamı bırakmayan hastalıklardan sıkıldım içim umutsuzluk ve nefret dolu bugün yine doğum hastanesine gittim ben her defasında dert anlatmaya giderken koca hastanenin içinde eşiyle el ele hamile gelen kadınlardan nefret ediyorum bebeği olan ve mutlu mutlu nispet yapar gibide gözümün içine bakan kadınlardan nefret ediyorum çünkü içimi acıtıyosunuz hiçbirinizi görmek istemiyorum içimi bari burda boşaltayım

canlarrr uzunn bi aradan sonraaa merhba biz iiz işte aynen dvm bi iki gun gttk didime tatile ii geldi ama bebekle gerçekten yorucu oluo yahu ama degşlk candır yne annem daha ii çok şükür şimdi de grip oldu ama agrıları azaldı beliyle ilgli çok şükür ececik de ii işte gece yne zorlanıorz gece uykularnda ama az çok bi duzenmz olmaya başladı çok şükür ek gıdaya asıl bi dahaki aya gecicez ama dr az az meyve sularndan tattır dedi bi de mayaladgnda bi çay kaşıgı yogurt ver dedi oyle yapıorm şu anda mama sandalyesi aldı kardesm ben de oyuncagını aldım heyecanla beklıorm gelmesini bakalm inşş ek gıda seruvenmz hep keyfli gecer
onn dısında bi de okula kaldı mı üç dört gün :26: e biraz düşndruo tabi beni inş kısa zamanda otururz duzenmz annem toparlar inş kendini ece de onu çok üzmez şimdi düşndklerm bunlar işte ama yoluna grcek bunlar da tabi ki zamanla her zamanki gibi inanıorm
her zaman gelemıorm ama hepinizi sevıormmm aklımdasınızzzzzzz
ozimmmmmmmmm az kaldı dimi dogumaaaa hadi saglıkla bi avazda inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

Duygum canım çok özledim evet inş az kaldı üç haftamız var dua et bizim için son zamanlar gercekten zor geçiyomuş yerim ben o fıstığı buyumüşte tatillere gitmiş okullarada az kaldı Allah yardımcın olsun inş canım ece uzmez ananeyi sen merak etme arada gel özlüyorum zaten artık kimse yok

Canim arkadasim benim Rosem cok saol senin is basvurundan ses geldi mi

canım iş başvurum olumlu olmuştu zaten gittiğimiz gün... ama benim koca mızmızlandı sinir etti beni kıskanç işte.. kabul etmedim mecburen.. yemek şirketinin muhasebesine bakacaktım ne güzel..

Selam Kızlar,

Giremedim kaç gündür, merak edenler olmuş ne olur kusuruma bakmayın. İş güç acayip yoğun bu aralar, şirket denetim sezonunu açtı Kasıma kadar canımızı çıkarırlar artık. Bebişim gayet iyi hamd olsun. Hem pıt pıtları gördüm hemde duydum. Anlatılamayacak bir güzellikti, yaşayanlar biliyor zaten, henüz tatmamış olanlara Rabbim en hayırlı ve tez vakitte tattırsın inşallah. Ben pek yemek yiyemiyorum, hayatımın hiçbir döneminde yemek yeme fikrinden bu kadar tiksinmemiştim. 2 kilo şimdiden verdim bile, neyse artık şurda 3 ayı doldurmaya ne kaldı ki sıkmam lazım dişimi. Bu kadarla geçiyor buna da şükür.

Hilal canım arkadaşım, Rabbim bu yaşadıklarının mukafatını kat kat mutluluk huzur ve sağlıkla mükafatlandırsın inşallah.Dualarımız seninle..

Kayıbın biri eldi gözün aydın esracım Rabbim hep sağlık haberlerini aldırsın ben ilk 16 hafta hiç almadım hatta iki kg verdim sanırım ama şuan 13 kg aşmış devam ediyorum merak etme yakında acılcak iştahın

Buarada ıkıncı meragım tavuklu makarna nerdesin ya aramız az dogurdumu naptı meraktayım

benim de olur mu bebeğim yine büyümemiş yumurtalarım en büyük 10 mm 5 tane iğne kullandım fostimon 150 5 tane daha yazdı buda olmazsa aşılama yaptırsam olur mu ki ne kadar tutuyor fiatı bilen var mı gaziantepteyim bu arada

Ozim açıkcası iştahım açılmasa daha iyi olur bence. Malum zaten kilolu gebe kaldım. Doktorlarda hedef kilo alımını 6 olarak belirlediler, öyle laylay lom yiyemeyeceğim yani. O nedenle aslında şu an verdiğim her kilo benim karıma gibi bir şey ilerisi için. Hem seviyorum ben bu bulantılarıda bebeişimi hatırlatıyor bana hpşuma gidiyor.

Bu arada bitti bitecek seninde günlerin kuzum yaaaa. Valla sıcaklarda çektin en ağır günlerini, Rabbim kolay bir doğum nasip etsin buna karşılık sana ne diyim. Seni bekliyoruz bakalım heyecanla.

Canım ya Allah razı olsun cok sağol evet sıcaklar cok zorluyor ama olsun öle çok bekledim ki kuzumu herseye deger geceleri pek uyuyamıyorum ama olsun dıyorum kızımla konuşuyorum az kaldı teyzesi 3 hafta sonra kavusuyoruz inş buarada sen kac kiloyla kaldın bilmiyorum ama bende bu tedavılerden dolayı baya bi şiştim 76 ile hamile kaldım az once tartıldım 89.6 çıktım napalım şişkoyum ama mutluyum cok şükür Rabbim arzu eden herkeze yasatsın bu mutluluğu inş zaman azaldıkça hem korkuyorum gem heycanlanıyorum

Merhaba canlar.

Esra cok sevindim canim Allahim saglikli sihhatli bir hamilelik nasip etsin hepimze insallah.
Yemeklerden tiksinsen de yemeye çalış gucsuz kalma bak birde cslisiyosun.

Ozim az kalmis bebegini kucaklamaya heyecan doruktadir eminim

Hilal canim bebegini kucagi a aldigin zzaman herseyi unutacaksin inşallah canim.ggeçecek hayirlisila bu zor gunlerin.

Ben kendimden haber veryim..iiyiz cok sukur bugun dr gittik memlekete donmeden once..
Hersey yolunda cok sukur..bebegim buyuyor..gecen hafta kanamam olmustu dr igne verdi dinlendim bol bol
ama gecti cok sukur.
Midem bulanmiyor hic.ve doyamiyorum bir turlu1kilo almisim şimdidencokta uykum geliyor.
Benden haberler boyle...
Hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar tekrar merhaba, yoğun bir iş temposundan sonra anca vakit ayırabildim özür dilerim, bu ay yine adet oldum bende ovul. testine başlayayım dedim bugün 8. günüm silik çıktı..

Bakalım testler işe yarayacak mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…