korkucak bişey yok canım ben bebeğim 2.5 aylıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım
hatta süt geldikçe göğüsteki acıdan kıvranıyodum o yüzden içini rahat tut hamilelik hormonları süt hormonları derken bizde böyle hem panik oluyoruz hemde 1 şey daha öğreniyoruz
bende öyle canım 2.5 aylıkken oldum
ewt insan başına gelmeyince bilmiyor hiç aklıma gelmezdi inanki kürtajdan sonra ne alaka dedim ama normalmiş neyse içim rahatladı çok saol tatlım
tekrar çok geçmiş olsun kolay olmuyo düşükten sonra toparlnmak yani en azındn bim için öyleydi
Herkese iyi haftalar
Ayrintili usg mizden donduk hersey yolunda Allaha bin sukur cd verdiler kipir kipirdi oglusum cok mutluyum herkese nasib olsun bu mutluluk
Opuyorum hepinizi
Prensesim gözün aydın canım yerim o kıpır kıpır oğlanı maşallah ona 4 boyutlu resmini aldınızmı ??
Herkese iyi haftalar
Ayrintili usg mizden donduk hersey yolunda Allaha bin sukur cd verdiler kipir kipirdi oglusum cok mutluyum herkese nasib olsun bu mutluluk
Opuyorum hepinizi
oh çok şükür canım.. maşalllahh senin minik adamı yerimm benn
canlarrr uzunn bi aradan sonraaa merhba biz iiz işte aynen dvm bi iki gun gttk didime tatile ii geldi ama bebekle gerçekten yorucu oluo yahuama degşlk candır yne annem daha ii çok şükür şimdi de grip oldu ama agrıları azaldı beliyle ilgli çok şükür ececik de ii işte gece yne zorlanıorz gece uykularnda ama az çok bi duzenmz olmaya başladı çok şükür ek gıdaya asıl bi dahaki aya gecicez ama dr az az meyve sularndan tattır dedi bi de mayaladgnda bi çay kaşıgı yogurt ver dedi oyle yapıorm şu anda mama sandalyesi aldı kardesm ben de oyuncagını aldım heyecanla beklıorm gelmesini bakalm inşş ek gıda seruvenmz hep keyfli gecer
onn dısında bi de okula kaldı mı üç dört gün :26: e biraz düşndruo tabi beni inş kısa zamanda otururz duzenmz annem toparlar inş kendini ece de onu çok üzmez şimdi düşndklerm bunlar işte ama yoluna grcek bunlar da tabi ki zamanla her zamanki gibi inanıorm
her zaman gelemıorm ama hepinizi sevıormmm aklımdasınızzzzzzz
ozimmmmmmmmm az kaldı dimi dogumaaaa hadi saglıkla bi avazda inşşşşşşşşşşşşşşşşş
Canim arkadasim benim Rosem cok saol senin is basvurundan ses geldi mi
Kayıbın biri eldi gözün aydın esracım Rabbim hep sağlık haberlerini aldırsın ben ilk 16 hafta hiç almadım hatta iki kg verdim sanırım ama şuan 13 kg aşmış devam ediyorum merak etme yakında acılcak iştahın
Buarada ıkıncı meragım tavuklu makarna nerdesin ya aramız az dogurdumu naptı meraktayım
Ozim açıkcası iştahım açılmasa daha iyi olur bence. Malum zaten kilolu gebe kaldım. Doktorlarda hedef kilo alımını 6 olarak belirlediler, öyle laylay lom yiyemeyeceğim yani. O nedenle aslında şu an verdiğim her kilo benim karıma gibi bir şey ilerisi için. Hem seviyorum ben bu bulantılarıda bebeişimi hatırlatıyor bana hpşuma gidiyor.
Bu arada bitti bitecek seninde günlerin kuzum yaaaa. Valla sıcaklarda çektin en ağır günlerini, Rabbim kolay bir doğum nasip etsin buna karşılık sana ne diyim. Seni bekliyoruz bakalım heyecanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?