Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tatlışım şansına gördüm yazını ne zamandır pek nete uğrayamıyorum netle ilgili sorun var da..

bi de iş güç bebiş gelmeden ayarlasam rahat olur dediğim işlerle uğraşıyorum..

çantamı daha hazırlamadım ama yavaş yavaş yapıyorum bişiler,

çantalarımızı yıkadım en son mesela..

kıyafetler filan hazır sayılır..

dün bi arkadaşla konuştum 5-6 aylık bi kızı var 36. haftaya 1 kala doğurduğunu söyleyince

ben de bi garip oldum zira b akşam 36 a giriyorum

perşembe kontrol var haber ederim..

sen nasılsın cnm inşallah iisin

Selam kizlar
Onceki gece ve dun atesim 37.7 ye kadar yukseldi usume halsizlik bacaklarimda agri cok zorladi beni ama kucuk askkm hep kipirdadi hic korkutmadi annesini masallah ama enfeksiyonun neden kaynaklandigini anlayamadik bugun biraz bogazlarim sisti insallah ondandir testlerim temizdi crp 2.7ye yukseldi sadece parol icebildim birtek ama dun geceden beri atesim yukselmesi iyi sayilirim bugunde enfeksiyon hastaliklarina gorundum insallah onun osyedigi testlerde temiz cikar su durumu aylatirim

Hilalde iyidir insallah
Esracim ne mutlu size masallah
Davilli neyin pesindesin hazir ol bakiyim bebis cikabilir :))

canım iş başvurum olumlu olmuştu zaten gittiğimiz gün... ama benim koca mızmızlandı sinir etti beni kıskanç işte.. kabul etmedim mecburen.. yemek şirketinin muhasebesine bakacaktım ne güzel..

Bosverrr hayirlisi olsun seven adam kiskanir diyelim :))))hersey istedigin gibi olsun canim benim

Petim cok geçmiş olsun aman takip et ateşini bide ilik duş fln al bol bol dinlen
Biz hastanedeyiz kontrol altindayiz hem evin hali harap dün eşime israrla camerayi actirdim daha hic yerlesmemisler burda kalmam her acidan daha iyi .tabi arada kötü şeylere de sahit oluyosun onlari hiç yazmiyim icim kaldirmiyor.
Tavuklu canyani hazirla kuzum ne kaldi surda.benim cantamda erkek kiyafetleri var gorumcemin eskileri olsin varya buna da şükür yalniz hiçbişey siz doguma alinan kadinlar var burda telimi fln verdim beni arayin ben odadan bez kıyafet fln gondertirim dedim Çanakkale den buraya ambulans la fln gelmiş. Hele dogum seklini seçmeye calisanlara denk geliyorum forumlarda su an cok komikk geliyor dogumhaneyi bi ziyaret etsinler bu is plan isi degil ne olacağı her an degisiyor

Kizlar bnm suyum geldi cok korkuyorum
Eşim geliyor yolda doktorda geliyor yarın doguma girebilirmisim henuz cok küçük Bebeğim allahım sen yardım et

ne hamileyim, ne evliyim ne nişanlıyım. hatta sevgilim bile yok bu topiği sürekli takip edeceğim. çünkü kpss ye hazırlanıyorum . 1 sene gözümde hiç geçmeyecek gibi. en azından bu topiğe uğrarsam sizinle birlikte bebişlerinizin doğması için gün sayımınıza şahit olursam ,benim için zaman çok çabuk geçecekmiş gibi geldi birden. ya da ben deliyim bilmiyorum

Eşim geliyor yolda doktorda geliyor yarın doguma girebilirmisim henuz cok küçük Bebeğim allahım sen yardım et

Hilalim canım önce sakin ol ne mücadeleler verdik Rabbim ol desin yeterki 28. Haftadan sonra bebeklerin yasam sansı cok yuksek ki Rabbime emanet bence daha durucak nazlı kız annesinin karnında sen sakin ol ya musavvir cek bol bol hercanlıyı noksansız yaratan Rabbim inş yardımcın olucak duam sizinle arkadasım ne olur sakin ol inş hersey yoluna giricek

hilal cnm şimdi okudum yazdıgını ben de seni mrk etmş sayfana bakıodm Rabbim yardmcısı ol hilalimn ve bebeginin ay dayanamadım msj attım

hilal drunu beklıormş çok korkuorm yazmş Rabbim yardmcısı ol butunnn dualarım onnlaaaa :18::18::18:

kızlar geln cabuk ay ben bugun çıkmam burdan oyle heyecanlıyım ki gelen okuyan herkes de bi dua okusun ne blıosa hilalim içinn Rabbim yardımcıları olsunnn

Hilal Allah yardimcin olsun canim.
Bizi habersiz koyma.
Dualarimiz z seninle canim..:26:

Hilal canım benim kalbim sizinle dualarımdasınız, işi gücü bıraktım vallahi.
Rabbim yardımcınız olsun, sana ve güzel kızına güzellikler sağlıklar nasip etsin.
Habersiz bırakmamaya çalış bizi kuzucum

Canımm hilalcim korkma, bak çok şükür 30. haftaya geldin artık. Telefonundan aradım ama ablan çıktı uygun olduğunuzda sana tekrar ulaşmaya çalışacağım. Ege'de yatıyorsun dimi? Elimden gelen bişey varsa söyle lütfen.

O kadar saskinim ki ama cok umutluyum ben 6 aylik dogan bi bebegi duymustum cok sukur hayattaydi sen artik 30. haftadasin dualarim seninle endiseni tahmin ediyorum Allah a emanetsiniz canim kizlar haberi olanlar sık sık yazsin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…