Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hastaneyi filan arasak bilgi verirler mi gerci hangi hastanede soyadi ne hic bi bilgim yok ama aklim Hilalde yaa napsak Duygu senin bilgin var mi

:2:
O kadar saskinim ki ama cok umutluyum ben 6 aylik dogan bi bebegi duymustum cok sukur hayattaydi sen artik 30. haftadasin dualarim seninle endiseni tahmin ediyorum Allah a emanetsiniz canim kizlar haberi olanlar sık sık yazsin nolur

Hastaneyi filan arasak bilgi verirler mi gerci hangi hastanede soyadi ne hic bi bilgim yok ama aklim Hilalde yaa napsak Duygu senin bilgin var mi

Perim benimde aklım hilalde sabah msjı gördüğümden beri dua ediyorum Allahım yar ve yardımcısı olsun inş tez vakıtte ikisininde saglık haberlerını alırız buarada sanada gecmiş olsun nası oldun canım dıkkat et kendıne

Kızlar buarada hilal için okuyabilen herkez yasin okusa duadan baska bişi gönderenehiz şuan inş Rabbim dualarımızı kabul eder

hber getrdmmm yarrın doguma grıo hilal kent hast. die bi hastane var kuvezleri daha ii die sanrm orda yapıcak
dua edelmmmm bolll bollll ben de çokkkkkkkkkk umutluyummmmmmm başta biraz panik oldum ama kalbm ferah su an dr kontrolnde egede orası da iidr ii olcak herşeyyyyyy Rabbim büyükkkkkkkkk

Hadi hayırlısı olsun inş Rabbim sağlıkla kavustursun kuzusuna inş ıyı olucak bende hiç kötü düşünmüyorum sadece biraz minik nazlımı nazlı erkenci bi prenses geliyo inş

Hadi hayırlısı olsun inş Rabbim sağlıkla kavustursun kuzusuna inş ıyı olucak bende hiç kötü düşünmüyorum sadece biraz minik nazlımı nazlı erkenci bi prenses geliyo inş

bence de ozim ii olcak herşey bi markete gidip gelcem sonra facete bi grup var dua grubu orda dua actrcam hilal için ....

Ozim iyiyim sukur 2 gundur cikmiyor atesim dun enfeksiyon yzmanida tahliller yati %90 viral enfeksiyon 3-4 gun ates i takip edin cikmazsa bisey olmaz dedi bende akisina biraktim yoksa psikolojim kotuye gidiyordu ona bisey olucak diye benim toxoplazma bagisikligim en cok ondan korktuk ama sukur degilmis hastalaninca anneme gittim dolaptankiyma bozulmus asiri korkak oldum dolabi sildim gittim copu doktum banyo yaptim dahada napsam bakteri varmidir diye dusunuyorum cok korkiyorum bu aralar bugune kadar cok rahatyim ama Allah a emanet iste bebeklerimiz

Hial icin sevindim bebegi hemen almadiklarina gore igne filan yaparlar cigerleri gelisir Allahin izniyle saglikli olucak insallah kuveze giricektir ama anneainin kucginada saglicakl gelicektir insallah Hilal gecekten cok cektin mukafatini alicaksin insallah dualarimdasin

Buarada bizim yarin Kibris a ucagimiz var hamile kalmamdan once almistik hic istemiyorum sirf esim icin gidicem off insallah hayirlisiyla gidip doneriz

hilal allah yardımcın olsun seni de bebeği de korusun canım dualarımız aklımız seninle herşey yolunda gidecek inşallah içini ferah tut canım

Allah bin kere razı olsun bekliyoruz iste dogum saati fln belli olsun hbr vercem yine

yarın demi cnm dogum dua yagmuru die site var oraya yazdım birazdan açılcak duan yarına kadar bir sürü kişi dua edicek senn için hepmzzz duacınız herşey ii olacak Rabbimm yar ve yardımcın olsunnn gelıo bizim aceleci cimcime saglıkla inşşşşşşş

hilaliimmmmm

senin kiz fedakar, yurekli annesini merak etti ve daha fazla dayanamadi demekki.. hayirlisi canim benim insaallah hersey yolunda gidecek ve guzel haberlerini alicaz. sen artik 7. ayinda oluyorsun sanirim. 7. ayda dogan bebekler ufak capli bir destekle normal hayatlarina kisa surede donebiliyorlar canim. korkma Allah'in izniyle. bu kadar cektigin sIkIntIlarin karsisinda of bile demedin ya, insaallah en guzel hediyen en guzel sekilde kollarinda olacak kisa zamanda..

bizi haberdar et.. korkma sakin doktor kontrolu altindasin, emin ellerdesin ve dualarimizdasin.

guzel kalpli insan, cok da guzel bir anne olacak insaallah cok az kaldi.

Rabbim yar ve yardimcin olsun..

hilal cim Allahim kolaylastirsin canim, dualarimiz seninle. burda ben bi bayanla tanistim, 5.5 aylik dogdu kizim dedi masallah hic bi problem yoktu kizinin 3-4 yasinda filandi. bi de erken dogan bebekler daha zeki olurmus. daha cok oksijen kullandiklari icin sanirim. Allahim hayirlisiyla bi avazda kurtarsin, hayirli haberlerini bekliyoruz ins canimmmm....

Hilalimmm sayfaya girip duruyorum yarin bu saatlerde guzel seyler yazicak Allahin izniyle

Kizlar bisey sorucam ucaga binen hamisler dedektorlerden gectinizmi havaalaninda ben yarin napicam hic bilmiyorum insallah hayirlisiyla tatilimizi yapip evimize dineriz

Son düzenleme:

canim hamile oldugunu soylersen uzerini dokunarak ararlar. detektorden gecme.
iyi tatiller :) ins yarin guzel haberler alicas hep beraber sevinices burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…