- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
O kadar saskinim ki ama cok umutluyum ben 6 aylik dogan bi bebegi duymustum cok sukur hayattaydi sen artik 30. haftadasin dualarim seninle endiseni tahmin ediyorum Allah a emanetsiniz canim kizlar haberi olanlar sık sık yazsin nolur
Hastaneyi filan arasak bilgi verirler mi gerci hangi hastanede soyadi ne hic bi bilgim yok ama aklim Hilalde yaa napsak Duygu senin bilgin var mi
hber getrdmmmyarrın doguma grıo hilal kent hast. die bi hastane var kuvezleri daha ii die sanrm orda yapıcak
dua edelmmmm bolll bollll ben de çokkkkkkkkkk umutluyummmmmmm başta biraz panik oldum ama kalbm ferah su an dr kontrolnde egede orası da iidr ii olcak herşeyyyyyy Rabbim büyükkkkkkkkk
Hadi hayırlısı olsun inş Rabbim sağlıkla kavustursun kuzusuna inş ıyı olucak bende hiç kötü düşünmüyorum sadece biraz minik nazlımı nazlı erkenci bi prenses geliyo inş
Hadi hayırlısı olsun inş Rabbim sağlıkla kavustursun kuzusuna inş ıyı olucak bende hiç kötü düşünmüyorum sadece biraz minik nazlımı nazlı erkenci bi prenses geliyo inş
Allah bin kere razı olsun bekliyoruz iste dogum saati fln belli olsun hbr vercem yine
Hilalimmm sayfaya girip duruyorum yarin bu saatlerde guzel seyler yazicak Allahin izniyle
Kizlar bisey sorucam ucaga binen hamisler dedektorlerden gectinizmi havaalaninda ben yarin napicam hic bilmiyorum insallah hayirlisiyla tatilimizi yapip evimize dineriz
Bende hamileyimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?