Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende hilali merak ediyorum haber varmı diye bakmaya geldim kaç saattir aklımada kızı ancak uyuttum hemen geldim bakmaya inşallah güzel haberler alıcaz Allah ın izniyle.

Bugün benim için çok önemli bir gün, hayatımdaki en özel anlamlı günüm.
oğlumun doğum günü bugün. Daha kafasını tutamayan oğlum, şimdi kocaman oldu.
Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın, öyle duygusalım ki bugün kelimeler bile anlamsızlaşıyor duygularımın yanında

Daha nice yaslari mutlu gunleriniz olsun oglusunun seni tebrik ederim darisi bizlerinde basina

Bugun Hilal icinde boyle guzel ve keyifli birgun olur insallah

Kutlu olsun puffym oğluşunun doğum gunu daha nice yasları olsun inş sağlıkla mutlulukla dedeler olsun inş :)))

Allahım ne olur hilaldende minik kızımızdanda hayır haberler almayı nasip et inş ikiside ıyıdır cok meraktayım onunda bize suan haber vermesi cok zor ama işte aklımı alamıyorum biz bekleriz inş sonunda müjdeli güzel haberler alalım

Pufyy canim dogum gunu kutlu olsun tatli oglunun nice mutlu yıllara inşallah

Hilali cok merak ediyorum hala haber yok . inşallah bebiste hilalde iyidir..

kızlar hilali aradım actı sesi dogal olarak çok halszdi korktm once amaa bebş iimiş kuvezdeymş su anda ama kendi solunumunu kendi yapıomşşşş hilalimm gormemş daha kuzusunu :26:ama bu gunler de gececek sıkıca tutunmş ya hayata afern bizim aceleci cimcimemize hilal da toparlıcak kısa zamanda kendini çokk dua edelm onlara bu zor zamanlar su gibi gelsn gecsn inşşşş kısa sürede yoluna grsn herşey

Son düzenleme:

Çok şükür Allah a mahşallah cimcimeye güçlü kız o çabucak toparlıcak inşallah gidicek anesinin ona hazırladığı mis gibi yatağında uyucak.

Ay çok şükür duygum ya Allah razı olsun çok şükür ikiside iyi olucak inş zamanla maşallah bücür cadıya

Çok şükür Allah a mahşallah cimcimeye güçlü kız o çabucak toparlıcak inşallah gidicek anesinin ona hazırladığı mis gibi yatağında uyucak.

Ay çok şükür duygum ya Allah razı olsun çok şükür ikiside iyi olucak inş zamanla maşallah bücür cadıya

bugun gezmekte hep aklım hilaldeydi çok şükür ii hberler verdm ya szlere çok sevndm acmsasaydı hastaneyi arıcaktım zaten cnm hilalim bnm be kıyamam ama duzelcek herşey Rabbim yardım edecek kedi yataklarında misler gibi yatacaklar aynenn meganm

10haftalık hamileyim...karın altımdan baslayan bi sertlik var bebegin oldugu yerden karnımda dahil..balon gibi sert boyle durumla karsılasan varmı arkadaslar

Ay cok sukur duygum cok sevindim yaaa..
Insallah kisa zamanda toparlancaklardir emin ellerde ikiside.
Cok sevindim cok

Ay cok sukur duygum cok sevindim yaaa..
Insallah kisa zamanda toparlancaklardir emin ellerde ikiside.
Cok sevindim cok

hilalcim gecmis olsun, hayirli ugurlu olsun, insaAllah guzelce dinlenin ikiniz de. Rabbim sifa versin ve de yardimciniz olsun. her sey cok guzel olacak.. burda yazacaksin ins kizlar evimize gidiyoruz diye. her sey normale donecek... daha dogum gunlerini kutlayacagiz bebeginin.. ins Allahim o gunleri hepimize gostersin.

Anca kendime gelebildim kizlar epiduralim tam tutmadı cok agrim oldu sonra bi ara bayilttilar hic kızımı göremedim ama doktoru geldi solunumunu kendi kendine yapmasi cok iyi dedi 1190 gr mis.bide bnm aldigim kortizon tedavisinden dolayi df 1 ay sut veremezsin dedi. Sagip aticakmisiz.15 gun cok kritikmis dualarıniz icin allah razı olsun ben cok tuhaf hissediyorum bi görsem ceylinimi adi ceylin oldu bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…