Bekliyorum kizlar hala
canim hamile oldugunu soylersen uzerini dokunarak ararlar. detektorden gecme.
iyi tatiller :) ins yarin guzel haberler alicas hep beraber sevinices burda
Bugün benim için çok önemli bir gün, hayatımdaki en özel anlamlı günüm.
oğlumun doğum günü bugün. Daha kafasını tutamayan oğlum, şimdi kocaman oldu.
Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın, öyle duygusalım ki bugün kelimeler bile anlamsızlaşıyor duygularımın yanında
Bugün benim için çok önemli bir gün, hayatımdaki en özel anlamlı günüm.
oğlumun doğum günü bugün. Daha kafasını tutamayan oğlum, şimdi kocaman oldu.
Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın, öyle duygusalım ki bugün kelimeler bile anlamsızlaşıyor duygularımın yanında
kızlar hilali aradım actı sesi dogal olarak çok halszdi korktm once amaa bebş iimiş kuvezdeymş su adna ama kendi solunumunu kendi yapıomşşşşhilalimm gormemş daha kuzusunu :26:ama bu gunler de gececek sıkıca tutunmş ya hayata afern bizim aceleci cimcimemize hilal da toparlıcak kısa zamanda kendini çokk dua edelm onları bu zor zamanlar su gibi gelsn gecsn inşşşş kısa sürede yoluna grsn herşey
kızlar hilali aradım actı sesi dogal olarak çok halszdi korktm once amaa bebş iimiş kuvezdeymş su anda ama kendi solunumunu kendi yapıomşşşşhilalimm gormemş daha kuzusunu :26:ama bu gunler de gececek sıkıca tutunmş ya hayata afern bizim aceleci cimcimemize hilal da toparlıcak kısa zamanda kendini çokk dua edelm onları bu zor zamanlar su gibi gelsn gecsn inşşşş kısa sürede yoluna grsn herşey
Çok şükür Allah a mahşallah cimcimeye güçlü kız o çabucak toparlıcak inşallah gidicek anesinin ona hazırladığı mis gibi yatağında uyucak.
Ay çok şükür duygum ya Allah razı olsun çok şükür ikiside iyi olucak inş zamanla maşallah bücür cadıya
kızlar hilali aradım actı sesi dogal olarak çok halszdi korktm once amaa bebş iimiş kuvezdeymş su anda ama kendi solunumunu kendi yapıomşşşşhilalimm gormemş daha kuzusunu :26:ama bu gunler de gececek sıkıca tutunmş ya hayata afern bizim aceleci cimcimemize hilal da toparlıcak kısa zamanda kendini çokk dua edelm onlara bu zor zamanlar su gibi gelsn gecsn inşşşş kısa sürede yoluna grsn herşey
kızlar hilali aradım actı sesi dogal olarak çok halszdi korktm once amaa bebş iimiş kuvezdeymş su anda ama kendi solunumunu kendi yapıomşşşşhilalimm gormemş daha kuzusunu :26:ama bu gunler de gececek sıkıca tutunmş ya hayata afern bizim aceleci cimcimemize hilal da toparlıcak kısa zamanda kendini çokk dua edelm onlara bu zor zamanlar su gibi gelsn gecsn inşşşş kısa sürede yoluna grsn herşey
10haftalık hamileyim...karın altımdan baslayan bi sertlik var bebegin oldugu yerden karnımda dahil..balon gibi sert boyle durumla karsılasan varmı arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?