Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kuzucum gözünüz aydın Allah bebeğine sağlıklı sıhhatli ömürler yazsın
15 gün sonra Allahın izniyle sende bebeğinde kendinizi toplarsınız
maşallah size

kuzucum gözünüz aydın Allah bebeğine sağlıklı sıhhatli ömürler yazsın
15 gün sonra Allahın izniyle sende bebeğinde kendinizi toplarsınız
maşallah size

hilalimm maşallah size kısa zamanda toparlıcaksnz kendinizi inşş süt için de hiç sıkma canını şimdi ii bi şeklde bakacaklar ona kısa zamanda kloları alcak sonra da annesini emcek guzel gzel adına da balydm bu arada Ceylin zafer bayramnda dogdu ceylin kız güçlü bebek o hiç mrk etme annesi herşey yoluna grcek zamanla

Canım özün aydın inşallah en kısa sürede ikinizde toparlarsınız.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kızını kucağına alıp evine gelmeyi nasip etsin inşallah çabucak geçsin günler.

Canim gozun aydin sagsalim dogdu ceylin kizimiz
Maşallah size hiilalim bir an evvep toparlicaksiniz inşallah.

Tekrar tebrik ederim canim

hilalcim sana ve kızına maşallah diyorum prenses aceleci çıkmış rabbim size güçkuvvet versin hemencik toparlanın inşallahhhh

puffcim oğlun yaşına girmiş nice yaşlara sağlık sıhhatle inşallah

megim gelmiş geçmiş olsun sel basmış dükanınızı üzüldüm allah kolaylık versin

2 gündür hiç açamamiştım neti..
Hilalimmm yüreğim ağzımda okudum baştan beri ancak senden güzel sağlık haberleri gelince içim içime sığmadı..
Şükürler olsun..
Hoşgelmiş aceleci güzeller güzeli Ceylinimiz
Hep sağlıklı,upuzun ömürlü olsun inşallahhh...

Son düzenleme:
teşekkürler benim güzel arkadaşım moonum

Bu arada pufimin Çınarı da 1 yaşını doldurmuş.. Hey maşşallahhhh nice yıllara inşallah kuzummm

canım merhaba,
bende sana yazıcaktım, çok merak ettim kaç gündür yoksun diye.
özledim seni haberin olsun

pufimm ben de özledimm

bizim yeni ufaklık köpikcik var ya,o bişey mi yutmuş yoksa mideyi mi üşütmüş tam anlaşılmadık bir şekilde bugün 3. gündür ara ara öğürüyor ve ara ara da kusuyor..
3 gündür biz de ara ara vet'e gidiyoruz,iğne oluyor mide için..
Artı pc'nin şarj cihazı nanaydı.. İdareten başka uydurduk bugün..
Böyleyken böyle..
Uykusuzum ve üzüldüm çok minik için..
Ama iyi olacak allahın izniyle o da..

Öpüyorum yakışuklu karizmatik erkekim Çınarımı

Hilalim canım gözün aydın çok geçmiş olsun hosgelmiş ceylin hanım maşallah Allah nazarlardan korusun çabucak toparlıycak annesi inş sende kısa zamanda inş toparlıycaksın prensesinle guzel gınler görüceksiniz benden once oldun kız anne Allahım bundan sonra kızınla esinle saglıklı mutlu gunler göstersin inş

Hilalim canım gözün aydın çok geçmiş olsun hosgelmiş ceylin hanım maşallah Allah nazarlardan korusun çabucak toparlıycak annesi inş sende kısa zamanda inş toparlıycaksın prensesinle guzel gınler görüceksiniz benden once oldun kız anne Allahım bundan sonra kızınla esinle saglıklı mutlu gunler göstersin inş

Megim cok gecmis olsun kuzum.

Dukkaninizda da cok zarar yoktur insallah cabucak anlatrsinz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…