Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm tekrar hayırlı olsun..inşallah kuzucugun da hızla toparlansın..1 ay sonra verrirsin sütünü de inşallah..

tebrik ederim canım allah sağlıklı uzun ömür versin ceylinimize
çok girmeye zaman olmadığı için duygudan alıyorum haberleri bazen
çok ama çok sevindim bi sorun olmadan kucağına aldığın için

canım benim gözün aydın çok şükür kızına kavuşmuşsun
bu cadı kız seni çok yordu çok üzdü ama çok şükür sağlıkla ve aceleyle geldi
rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah
çok sevindim iyi olmanıza ALLAH, aemanet olun

lucky mrb cnm ben hatrlıorm seni ama bayadır bi grmıosn sen
megim çokkk geçmiş olsun şimdi ogrendm dukkanda zarar varmş galba tam olarak ne oldu peki :26:
hilalden başka hber var mı gordu mu ceylinimizi hep aklm onda her zaman da rahatsz etmek istemıorm ...

canım kızımız aceleci çıkmış maşallah ona en kısa zamanda toparlar inş Rabbim yardımcınız olsun adı da çok güzelmiş hayırlı olsun

sağol duygum
sel baskını oldu bizim burda.. dükkana su bastı..
Bazı ürünler suda yüzdü..
Araba da su aldı maalesef..

Merhaba herkese beni hatırlayan kimse kalmamış mııı

luckim bebekim

Hilal ve Ceylinin iyi haberlerini aldım nasıl mutlu oldum anlatamam, dilerim tez zamanda annesinin kucağında çokur çokur meme emiyor olur tezcanlı Ceylin

megimmmmm çokk geçmişş olsun cnm bnm Rabbim boyle birşey yaşatmasn bi daha ve beterinden korusun inşşş

oyyy hilalimm ordamısın kuzumm seni mrk edıorm çok neoldu nasıl ceylinimz gordun demi kızını hala hastanedemisin ?

Merhaba kızlar hergün 10 dk.kizimizi görüyoruz çok şükür solunumu iyi hortumla beslenmeye basladilar ciste yapti diski bekliyoruz .ben kadin dogum acisindan iyiyim bağırsak devam tabi bu stres gecmedikce geçmez dio dr.hastanedeyiz hala kadın dogum bugün taburcu etcek ama bağırsaktan yatmaya devam etcez gerekirse cadir kurar gene gitmeyiz.biliyormusunuz doguma girerken cok sakindim herkesin dualarini icimde hissettim huzurla girdim.
Birde 2 farkli pompa denedim perim kelebek fln daha almamistir tecrübelerimi de yazicam.kizimin nüfus cüzdanı da çıktı çok güzel onu görmek bile.

hadi inşallah ceylinin de herşeyi düzelir de birlikte gidersiniz evinize artıkın inşallah cnm..

Hilalcim simdi ucaktan indim bir kez gecmise baktim kizinin dogum haberini aldim ama yazamadim simdi bu yazini goruncede cok rahatladim kizin cook iyi olucak insallah hissediyorum guzel haberlerini dahada alicaz Allah uzun huzurlu mutlu bir omur nasib etsin anali babali buyutun yavrunuzu kurban olsunlar minnosada nufus cuzdaninada sanda cook gecmis olsun gizel gunler sizi bekliyor Allahin izniyle

Hilalcim maşallah size inş cok daha iyi olucaksınız dualarım prenses ceylin hanımla ve seninle buarada pompa bende almadım lazım olurmuki bilemedim marka önerini bekliyorum

1 aylık tatıl
bıttı ıse başladık
sımdı bakıyım dedım
hılal doğum yapmış
ne oldukı erkenden doğurdu
ama sorun yok galıba bır gecmıs yapayım

cnmm bnmmm guzel hberler başladı şükürlerr olsun gozlerm doldu şu an o gun sennle hop otrdm hop kalktı tabiri caizse ama kalbm de bi ferahtı anlatamam blıordmm şükürlerr olsunn heppp ii hep daha ii olun inşşşşş

Merhabalar ağustosun ilk hftsinda bebeğimin gelişimi durdugundan dolayi kürtaj oldum gecen muayene olduğumda yumurtalıklarimin iyi çalıştığını 2 defa adet görme sonrasında bebek sahibi olabileceğimi söyledi drum. Çok istiyoruz bebek sahibi olmayi ilk adetim oldu acaba 2. Adet ten sonra bebek çalışmalarına baslasakmi dr rahim kendini toparlamaya başlamış 2 defa adet gör sonra hiç sorun olmaz diyo ama tekrar sorun yaşarım diye çekiniyorm tabi nasip işi ama bilgi almak istedim sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize

Kk özlemişim.,. Meggg
biz iyiyiz kızlar rüzgar tam bir canavar.
Bugün resmen boşanma kagıdım elıme ulastı. Tescıllı dulum artık.
Güçleniyorum...

Hilal şimdi okudum gözünaydın canım. Yanında olmak isterdim kısmet değilmiş.

Esra hamileymiş çok sevindim. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…