lucky mrb cnm ben hatrlıorm seni ama bayadır bi grmıosn sen
megim çokkk geçmiş olsun şimdi ogrendm dukkanda zarar varmş galba tam olarak ne oldu peki :26:
hilalden başka hber var mı gordu mu ceylinimizi hep aklm onda her zaman da rahatsz etmek istemıorm ...
sağol duygum
sel baskını oldu bizim burda.. dükkana su bastı..
Bazı ürünler suda yüzdü..
Araba da su aldı maalesef..
luckim bebekim
Kızlar kızım bugün dışkı yapmis çok sevindik simdi beslenmeyi arttirmaya basliycaklar.gamzem yoklugun hissediliyor.luck bende hatırladım tabi.
Kızlar pompa konusunda gorumcem medela.elektrikli olani getirdi bende philip avent naturayi aldim kesinlikle 2 de işe yarıyor ama philips daha bi Hassas bence göğüs ucunuz cok hassas ise bu yoksa diğeri.bide şöyle bi durum var göğüs lerimi 3 saatte bir sagmama ragmen hala cok doluluk hissi var cok sertlestiler ilik suyla yikadim baska ne yapmak lazım tamamem boşaltmak icin
hatırlanmak ne güzelmişEvet cnm fazla giremiyordum oğluştan...megimm geçmiş olsun tatlımm
merhaba kizlar, nasilsiniz? roses cim ise baslamissin hayirli olsun canim..
peri cim boya badana isiniz varmis Allah yardimciniz olsun canim, tertemiz olsun mis gibi outrun ins.
hilal cim senden de iyi haberler alarak gune baslamak cok iyi geliyor, aferin minik ceylinimize...
ben bi konuda sizing fikrinize danisacaktim, simdi bizim ev 2 oda 2 banyo, onun disinda salon ve mutfak birlikte,
simdi biz normalde salona oturma grubunu koyduk, iceri odada da tv ve eski koltuklarim var.
normalde ailece misafir aldgmzda bayanlar salonda oturuyorsa erkekler iceri televizyonlu odada oturuyor.
simdi ben dusunuyorum annem geldgnde nasil olcak diye, simdi annem iceri odada kalacak olsa o koltuk hic rahat degil.
yatak alsak, aksam kur Sabah kaldir yapmak gerekecek. 3 odali daireye gecsek diyorum, ama oturdgmz semt biraz pahali 3 odalilar da mustakil ev kirasi ile ayni. hatta satin alsak mortgage daha ucuza bile geliyor. bi de bebek odasi yapsam diye dusunuyorum ona hic yer yok. yani ben simdi 3 odali bi yere cikmak istemekte haksiz miyim yoksa anneler babalar gidince bebekle 2 odali eve cok rahat sigilir mi? ne dersiniz? cok daha buyuk bi eve tasinip onla da ugrasmak istemiyorum.
ha bi de diyelim ki tasinmaya karar verdik, bunun icin en uygun zaman ne zamandir, yani ev aramak begenmek yorucu isler, dogumdan sonar mi once mi daha kolay olur ? :26:
ay cok uzun yazmisim hakkinizi helal edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?