Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol duygum
sel baskını oldu bizim burda.. dükkana su bastı..
Bazı ürünler suda yüzdü..
Araba da su aldı maalesef..

luckim bebekim

hatırlanmak ne güzelmiş Evet cnm fazla giremiyordum oğluştan...megimm geçmiş olsun tatlımm

Kızlar kızım bugün dışkı yapmis çok sevindik simdi beslenmeyi arttirmaya basliycaklar.gamzem yoklugun hissediliyor.luck bende hatırladım tabi.
Kızlar pompa konusunda gorumcem medela.elektrikli olani getirdi bende philip avent naturayi aldim kesinlikle 2 de işe yarıyor ama philips daha bi Hassas bence göğüs ucunuz cok hassas ise bu yoksa diğeri.bide şöyle bi durum var göğüs lerimi 3 saatte bir sagmama ragmen hala cok doluluk hissi var cok sertlestiler ilik suyla yikadim baska ne yapmak lazım tamamem boşaltmak icin

hadi hayırlı olsun cnm miniğinin şeysi...

slm kızlar
bende işe başladım artık eve çok yorgun geliyorum hemen uyuyorum
ama ççok güzel çalışmak kendime geldim resmen evde oturmak beni yıpratmış benden yana hereşey iyi artık çok giremiyebilirim kk ya
ama haberdar ederim sizleri
hilalll çok sevindim herşey dahada iyi olucak rabbim sağlık sıhhat versin yavrunla sana kendinize iyi bakın

Sslm kizlar bir aydir esim evde izin kullaniyor pazar bitecek bir aylik ayriliktan sonra kavusucaz ins.hala bebisden ses yok gelmeye niyetli degil pek sanirim beklemedeyim hayirlisiyla....
Hilal dogum yaptin mi gecmisi okuyamadim.

Bundan sonra daha sik geleczgim kismetse... Opuyorum hepinizi...

Hilosum bak yine guzel bi haberle geldin masallah minnosumuza dahada guzel olucak insallah hersey pompalar icin ikisinide yazdim aklima saol bitanem masallah sutun bol su gunleri atlatin Ceylin yasadi :)

Gamzecim hayirlisi insallah hersey gonlunce olsun oglusunu gonlunce buyut insallah Yoklugun hissediliyor gercekten Ruzgar beyi opuyorum

Rosem hayili olsun isin canim benim

Benim basima gelenler salonumuzun tavani alci ve dokuluyor mevbur tamamen dokup yeniden yapilicak ve butun ev badana olucak evde dublex Allah yardimcim olsun boya kokusundan olabildigince uzak durucam insallah bu islerin ustesinden gelirim hayirlisiyla oglusumda mis gibi yuvasina gelir

Son düzenleme:
hilalcim maşallah prensese rabbim tez zamanda yuvanızda huzurlu ve sağlıklı günler yaşamanızı nasip etsin inşallah

gamzecim hakkında hayırlısı olsun kız gelsene artık şenlensin topik .rüzgarıda öptüm

hilalcim, gözünüz aydın canım
Sağlıkla büyüt bebeğini, umarım siz çıkana kadar eve yerleşmiş olur ve sağlıkla yavrunu büyütürsün

Hilal sen ne kadar güçlü bir kadınsın..Ne kadar sağduyulu,pozitif,fedakar...............
Cansın..
İnşallah bundan sonra herşey yolunda gidecek senin ve bebeğin için..
Seni seviyorum..
Minik Ceylinimiz uzuuuunnn sağlıklı mutlu ömürlü olsun inşallah..

Zati lohusayim megim acarim cesmeleri
Ne güzel seyler yazmışsın cok duygulandim inşallah herşey Güzel olcak hepimiz için .
Rose cnm is olayina cok sevindim ne olur dediğim tahlilleri vakti gelince ihmal etme.
Hergün okuyorum ama ancak cvp yazabiliyorum .derya sormus sanirim hilal dogum yaptimi die yaptım yaptım hemde baya erkenci cıktı.

merhaba kizlar, nasilsiniz? roses cim ise baslamissin hayirli olsun canim..
peri cim boya badana isiniz varmis Allah yardimciniz olsun canim, tertemiz olsun mis gibi outrun ins.
hilal cim senden de iyi haberler alarak gune baslamak cok iyi geliyor, aferin minik ceylinimize...

ben bi konuda sizing fikrinize danisacaktim, simdi bizim ev 2 oda 2 banyo, onun disinda salon ve mutfak birlikte,
simdi biz normalde salona oturma grubunu koyduk, iceri odada da tv ve eski koltuklarim var.
normalde ailece misafir aldgmzda bayanlar salonda oturuyorsa erkekler iceri televizyonlu odada oturuyor.
simdi ben dusunuyorum annem geldgnde nasil olcak diye, simdi annem iceri odada kalacak olsa o koltuk hic rahat degil.
yatak alsak, aksam kur Sabah kaldir yapmak gerekecek. 3 odali daireye gecsek diyorum, ama oturdgmz semt biraz pahali 3 odalilar da mustakil ev kirasi ile ayni. hatta satin alsak mortgage daha ucuza bile geliyor. bi de bebek odasi yapsam diye dusunuyorum ona hic yer yok. yani ben simdi 3 odali bi yere cikmak istemekte haksiz miyim yoksa anneler babalar gidince bebekle 2 odali eve cok rahat sigilir mi? ne dersiniz? cok daha buyuk bi eve tasinip onla da ugrasmak istemiyorum.

ha bi de diyelim ki tasinmaya karar verdik, bunun icin en uygun zaman ne zamandir, yani ev aramak begenmek yorucu isler, dogumdan sonar mi once mi daha kolay olur ? :26:

ay cok uzun yazmisim hakkinizi helal edin..

bende deneyeceğim arkadaslar "ya evvel" 1000 kez söyleyeceğiim 4 cuma bakalım insallah
Yüce rabbimiz Dualarımızı kabul eder. "AMİN"

canim seninle ayni durumdayim tek fark sen henuz dogum yapmadin az daha zamanin var. ben sana soyle tavsiyede bulunabilirim, kendini yormadan bu isi halledecegine inaniyorsan, maddi acidan ustesinden gelebilecekseniz kesinlikle ama kesinlikle cikin derim. oyle rahat edersin ki ! ben cikamadim tasinma zamani tr de oluyordum . sozlesmeyi de aydan aya uzatmiyor bizim site.

ama 3 odali bir eve cikarsan bana dua edersin diye dusunuyorum.

Beyaz kelebegim cok saol bu arada boya kokusundanda sakinmaya calisiyorum kendimi artik oldugu kadar Allaha emanet herseyyle oglusum o saglikli olsun ben herseyin ustesinden gelirim
Ztar cook hakli bebegin odasi olmasa zor olsa suan eviniz baya kucukmus o da zor maddi olarak gucunuz varsa bi buyugune cikin derim ve sakin bebekten sonraya birakma isini insanlarin dedigine gore bebek olunca hayat baya degisiyor iste bende bu yuzden o gelene kadar herseyi hazir ediyorum cunki boncugumu hic kucagimdan indirmicem insallah :))

Bu arada cinsiyeti ne zaman ogreniceksiniz biz 12. haftada ikili test yaptirirken ogrenmistik hatta ben inanamamistim ama Boracigim geliyor iste cok sukur

hılalcım gözün aydın erkencı ceylının gelmıs
allah huzur ıcınde buyutmeyı nasp etsın
neden erken doğum yaptın hala bulamadım gercı
ama ceylının sağlıklıya gerısı önemlı degıl
cok öpüyorum ıkınızıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…