Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tebrıkler canım hamıleymıssın
allah kucağına almayıda nasıp etsın cok sevındım

kızlar bu arada bızım bakıcı başladı
5 gun geldı anlaştılar oğlumla
ınsallah memnun kalırım
oğlum okadar yaramazkı ben böyle çocuk görmedim ne bana ne babasına benziyor
dayanamıyorum artık yaptıklarına
daha 13 aylık ama neredeyse her haltı söylüyor bana derya dıyor babasına kızınca derya derya dıye bağırarak bır gelısı var gülmekten ölursunuz
cok yorgunum cok
bugünde kafasını kapıya çarptı gözümün önünde balon gıbı sıstı kafa
artık ıcım yansada rahat dursaydı dıyorum o dereceye getırttı benı

Tangerim deryam teşekkür ederim aceleci çıktı bizim kiz zaten karnimda durmuyordu hic belliydi o kadar hareket etmesinden. Bnm göğüslerim cok sertlesti pzt genel cerrah a gözükcez apse fln olmasinda.surekli sagiyorum geliyorda ama bi türlü rahatlama olmuyor.kizimda kilo almaya basladi azıcık ama almaya basladi ya şükürler olsun fotosu var ama hastaneden çıkarken eklerim simdi borular kablolar damar yolu fln büyük ler fln agliyor fotoları görünce.annemler geldi eve dün gece 10 gün kalcaklar bende pzt taburcu olcam ama hastaneden nasıl gidicem evde nasıl durucam bilmiyorum esimde ise gitmiyor normal hayata dönmemiz gerek ama çok zor.allah yardimcimiz olsun

allah yardımıcnız olsun inşallah çabuk geçer şu zor günleriniz

deryacım nasılısn hiç göremiyorum seni artık maşallah oğluş dillenmiş iyice büyüdkçe kuduruyorlar

Moon canım iyiyim şükür bir aydır tatildeydık döndük işe başladım cok yoruluyorum Furkan'a işime kendıme eşime evime nasıl vakıt ayıracağım bılmıyorum valla .furkan acayıp dıllendı bukadar erken beklemıyordum kızınca işaret parmağını sallıyor bana hııııııı diyerek.fatıhıde öpüyorum en son görüştüğümüzde lekeden bahsatmıstın inşallah gecmıstır canım

Canim..bu zor gunleri atlaticaksiniz inşallah.
Bebisin ve sen iyi olunda hrr gun geciyo

Allah kolaylık versin cnm..sen maşallah çok güçlü bir annesin..bugünler biran önce geçer de sağlıklı güzel günleriniz gelir inşallah..

İyi akşamlar kızlar,

Hilalcim daha yeni öğrendim bende, nazlı bebişin doğmuş sağ salim çok şükür,
annesi olarak sana büyük görev düşüyor canım onun senden başka tutuncağı kimse yok,
sen dik dur ki sendeki enerjiyi alsın Ceylin
Hem daha dur, tombik tombik olcak meleğin taşımaktan belin ağrıcak bundan sonra

Günaydin kizlar bugün okul günü minik oglum büyüdü ana sınıfına gidiyor allahim uzun ömür versin üniversiteden mezuniyetini göstersin inşallah.
Birazdan okula gitcez görüşürüz gelince...

hilalim cnm çok sevıonurum ii hberlerinize herşey zamanla daha da yolunca grcek inşşş ...
opyrm seni ve aceleci minğimiz ceylinmizi
minik falan ama çok guclu kız o maşallah kırkbirkere

saolasin canim, haklisin ben de boyle dusunuyorum da, esim boyle buyuk degisikliklerden cok korkar, 1 odali evden 2 odali eve bile 3 sene sonar zar zor ikna ettim de tasindik. simdi 2 den 3 istiycem boyle isteklerim bitmicek diye korkuyor galiba. yani maddi olarak ins cok sknti olmaz zaten simdi oturdgmz site de cok ucuz bi site degil. bi de esim cok duygusal biri, simdi sitenin icindeki golun etrafinda bebegimizi gezdircekmis onu hayal ediyomus, o yuzden bile tasinmak istemeyebiliyor. dun yatak odasinin seklini degstrdik, bak iste buraya besik sigar filan diyor, bakalim esyalari almaya basladikca sigmayacagini ve bebegin ayri odaya ihtiyaci olacagini gorur diye umuyorum.

aman canim dikkatli ol, yakinda bi akraba filan varsa oraya gidin orda kalin, badana bitene kadar, ne kadar az kimyasal o kadar iyi. evimiz kucuk canim evet , bi cozum bulmaya calisiyoruz bakalim ins hayirlisi ile esimi ikna edebilirim. cinsiyeti ins 26 eylul de gidince gorebilirsek o zaman ogrenicez, ikili test icin gittigimzde sordum ama 18. hafta bakicas dedi. sanki bi ara azicik bi sey goruru gibi oldum ben kendi kendime kiza benziyodu ama doctor bi sey demedi, kafamdan uyduruyo da olabilirim :)
ismine bile karar vermissiniz ne guzel.. hayirli guzel uzun omurlu olsun Boracigin ins canim

cnm çok zor hem bebek hem iş hem ev rabbim kolaylık versin maşallah furkanıma bilmiş anacım bunlar senin ki hep hareketliydi cnm küçükten belliydi .leke büyümedi tatlım aynı ölçüde işin ilgici aynı yerde abimin kızında da varmış aynısı sanırım doğum lekesi zaten dr tanıdık yok vitiligo değil dedi olsa bile tedavisi var korunması lazım güneşten dedi şimdi gözlem deyiz cnm oda iyi doğum günü partisi yapıcaz onla uğraşıyorum cumartesi gününe inşallah fotalar koyucam bakarsınız sonra öptümmmmmm sizi

iyi olmasına cok sevındım fatıhın
doğum fotolarını bekliyorum

Furkan bugun bakıcıyı kapıda görünce ağladı canımı sıktı ama napayım alışacak yapacak bırseyım yok gaddar olcam yoksa bende açacağım muslukları
evet sıpam cok hareketlı gecen 2 gun ayaklarım cok ağrıdı basamadım ustune oda tepemden ınmıyor okadar zor oluyorkı
allah herkese sağlık versınnn

selam kızlar çok uzun zamandır yazamadım maşallah ne çok gelişme olmuşaysunay ve esra taze hamişleri tebrik ederim hilalim canım kızın acele etmiş allahım uzun ömür bol sağlık versinbiz iyiyiz çok şükür hayırlısıyla büyüyor benim yaramazlar 2aydır tek başıma bakıyorum başlarda biraz zordu ama artık alıştımoğluşum diş çıkarıyor biraz sıkıntılı kızçem maşallah tam 6 diş çıkarttı tık demedionun dışında artık emekliyorlar konuşmalar başladı baba mama anne dedevb..bu arada birbirlerini fark ettiler çok tatlı oluyorlar yaaaa işte böyle hepinizi çok özledimmmmegim senin dükkanı sel basmış çok geçmiş olsun herkesi

Selam canlar benim minik kızım hızla kilo almaya başladı çok şükür. Bende taburcu oldum ilk gece çok zordu ev de farklı bebek odası fln agla agla icim çıktı sonra dedim niye ağlıyorsun bebeginle burda oyniycaksin geceleri kalkicaksin kendimi motive ettim ve hazirliklara giristim .hepinizi öpüyorum net olayını ayarlıyim daha sik gelicem

Hilalim canım çok şükür Rabbime böle güzel haberler verıyosun inş yakında kollarında olucak guzel kızçen evini doldurcak mis kokusuyla sen hazırlıkları tamamla annesi ceylin hanım yakında anneciğinin babacığının yanında olucak Rabbimin iznıyle 2 kg dan sonra sanırım artık senden de sut vercekler ve kuvezden cıkmaya hazır olucak dımı inş hiç üzülme bi tanıdığımız 3. Cocugunu 28 haftalık doğurdu hamileliği cok sıkıntılı geciyomuş bastan berı bı sure kuvezdenkalmış falan ama şimdi kızı 18 yasında belkide anlatırken dıyoki kucuk kızım benı pek sevıyo benı bozmamak için erken doğdu dısarda buyudu :))o buyudu ben dınlendım iyileştık buluştuk küçük kalır buyumez demişler beni gectı gıttı daha ne buyucek dursun evde kalcak dıye anlatıyodu :))inş sende seneler sonra anlatırsın ceylınını bole guzel anne sen cok guclüsün ve inan bana bu sabrının mukafatını evladının saglığı mutluluğu olsun inş

Kızlar takvımıme bı bakın ya şükürler olsun bu adetıme gore ama tup tarıhıme göre 24 ü gözüküyomuş ona göre gidiyoruz şuan 38+1 iz beklemeye devam kızcemin keyfi yerınde normal istıyorum ama yaklastıkca korkuyorum şimdiye kadar hiç sancım cıkmadı nstde 1 hafta daha bekliyıp haftaya karar verıcez sezeryanda olsam sonunda anne karnında gununu doldurması iyi dıyoruz üç gunde bir kontrol oluyoruz dua edin bizim için inş güzel haberlerımızı yazarım gene

Keten helva cok tesekkur ederim canim bebislerin buyuypr diste çıkarmışlar masallah onlara foto da koysanda baksak

Hilal uzulme canim inşallah cok az kaldi alicaksin bebegini kucagina.kilo da almis masallah onaa prenses daha da iyi olacak insallah

Derya canim demek ise başlıyorsun bakici tuttu gercekten de ilk zamanlar zor gelir hem sana hem furkana.ama ins. bakicisini severde cabuk alisir canim.

Ozim cok az kalmis kizcenle kavusmaya insallah bir avazda kucagina alirsin bebisini kucagina canimmm..

oyy oyyy bi zamanlar bu topik dolup taşardı şimdi kimseler yok:26: meegg eski günleri özledim yaaa ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…