Tangerim deryam teşekkür ederim aceleci çıktı bizim kiz zaten karnimda durmuyordu hic belliydi o kadar hareket etmesinden. Bnm göğüslerim cok sertlesti pzt genel cerrah a gözükcez apse fln olmasinda.surekli sagiyorum geliyorda ama bi türlü rahatlama olmuyor.kizimda kilo almaya basladi azıcık ama almaya basladi ya şükürler olsun fotosu var ama hastaneden çıkarken eklerim simdi borular kablolar damar yolu fln büyük ler fln agliyor fotoları görünce.annemler geldi eve dün gece 10 gün kalcaklar bende pzt taburcu olcam ama hastaneden nasıl gidicem evde nasıl durucam bilmiyorum esimde ise gitmiyor normal hayata dönmemiz gerek ama çok zor.allah yardimcimiz olsun
tebrıkler canım hamıleymıssın
allah kucağına almayıda nasıp etsın cok sevındım
kızlar bu arada bızım bakıcı başladı
5 gun geldı anlaştılar oğlumla
ınsallah memnun kalırım
oğlum okadar yaramazkı ben böyle çocuk görmedim ne bana ne babasına benziyor
dayanamıyorum artık yaptıklarına
daha 13 aylık ama neredeyse her haltı söylüyor bana derya dıyor babasına kızınca derya derya dıye bağırarak bır gelısı var gülmekten ölursunuz
cok yorgunum cok
bugünde kafasını kapıya çarptı gözümün önünde balon gıbı sıstı kafa
artık ıcım yansada rahat dursaydı dıyorum o dereceye getırttı benı
Tangerim deryam teşekkür ederim aceleci çıktı bizim kiz zaten karnimda durmuyordu hic belliydi o kadar hareket etmesinden. Bnm göğüslerim cok sertlesti pzt genel cerrah a gözükcez apse fln olmasinda.surekli sagiyorum geliyorda ama bi türlü rahatlama olmuyor.kizimda kilo almaya basladi azıcık ama almaya basladi ya şükürler olsun fotosu var ama hastaneden çıkarken eklerim simdi borular kablolar damar yolu fln büyük ler fln agliyor fotoları görünce.annemler geldi eve dün gece 10 gün kalcaklar bende pzt taburcu olcam ama hastaneden nasıl gidicem evde nasıl durucam bilmiyorum esimde ise gitmiyor normal hayata dönmemiz gerek ama çok zor.allah yardimcimiz olsun
canim seninle ayni durumdayim tek fark sen henuz dogum yapmadin az daha zamanin var. ben sana soyle tavsiyede bulunabilirim, kendini yormadan bu isi halledecegine inaniyorsan, maddi acidan ustesinden gelebilecekseniz kesinlikle ama kesinlikle cikin derim. oyle rahat edersin ki ! ben cikamadim tasinma zamani tr de oluyordum . sozlesmeyi de aydan aya uzatmiyor bizim site.
ama 3 odali bir eve cikarsan bana dua edersin diye dusunuyorum.
Beyaz kelebegim cok saol bu arada boya kokusundanda sakinmaya calisiyorum kendimi artik oldugu kadar Allaha emanet herseyyle oglusum o saglikli olsun ben herseyin ustesinden gelirim
Ztar cook hakli bebegin odasi olmasa zor olsa suan eviniz baya kucukmus o da zor maddi olarak gucunuz varsa bi buyugune cikin derim ve sakin bebekten sonraya birakma isini insanlarin dedigine gore bebek olunca hayat baya degisiyor iste bende bu yuzden o gelene kadar herseyi hazir ediyorum cunki boncugumu hic kucagimdan indirmicem insallah :))
Bu arada cinsiyeti ne zaman ogreniceksiniz biz 12. haftada ikili test yaptirirken ogrenmistik hatta ben inanamamistim ama Boracigim geliyor iste cok sukur
Moon canım iyiyim şükür bir aydır tatildeydık döndük işe başladım cok yoruluyorum Furkan'a işime kendıme eşime evime nasıl vakıt ayıracağım bılmıyorum valla .furkan acayıp dıllendı bukadar erken beklemıyordum kızınca işaret parmağını sallıyor bana hııııııı diyerek.fatıhıde öpüyorum en son görüştüğümüzde lekeden bahsatmıstın inşallah gecmıstır canım
cnm çok zor hem bebek hem iş hem ev rabbim kolaylık versin maşallah furkanıma bilmiş anacım bunlar senin ki hep hareketliydi cnm küçükten belliydi .leke büyümedi tatlım aynı ölçüde işin ilgici aynı yerde abimin kızında da varmış aynısı sanırım doğum lekesi zaten dr tanıdık yok vitiligo değil dedi olsa bile tedavisi var korunması lazım güneşten dedi şimdi gözlem deyiz cnm oda iyi doğum günü partisi yapıcaz onla uğraşıyorum cumartesi gününe inşallah fotalar koyucam bakarsınız sonra öptümmmmmm sizi
Selam canlar benim minik kızım hızla kilo almaya başladı çok şükür. Bende taburcu oldum ilk gece çok zordu ev de farklı bebek odası fln agla agla icim çıktı sonra dedim niye ağlıyorsun bebeginle burda oyniycaksin geceleri kalkicaksin kendimi motive ettim ve hazirliklara giristim .hepinizi öpüyorum net olayını ayarlıyim daha sik gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?