iyi olmasına cok sevındım fatıhın
doğum fotolarını bekliyorum
Furkan bugun bakıcıyı kapıda görünce ağladı canımı sıktı ama napayım alışacak yapacak bırseyım yok gaddar olcam yoksa bende açacağım muslukları
evet sıpam cok hareketlı gecen 2 gun ayaklarım cok ağrıdı basamadım ustune oda tepemden ınmıyor okadar zor oluyorkı
allah herkese sağlık versınnn
alışır cnm zamanla stres yapma sen bakıcı yükünü alıcak inşallah.rabbim sağlık versin hepimize
keten helvacım ikizler büyümüş de diş çıkarmış maşallah biz birinne zor bakıyoz nasılgidiyor 2 bebişle hayat
Ozimm masallah size cok az kaldi darisi basima
Tavuklu dogursun mu nerdesin yav
Hilalim sen simdi kizin odasini guzellestir susle Allahin izniyle geldiginde begensin zillimiz :)
Ketenhelva oyle cabuk gecer mi zaman ya bende gorurmuyum oglusumun guzel gunlerini masallah seninkilere op onlari benim icin
Kozlar badana 1 haftada ancak bittide yerlestim sayilir ve koltuk aldik gelmesini bekliyorum o kadr cok aksilik cikti ki kendimi cok uzdum ama Boram gelene kadar hepsi biticek insallah oglusum kipir kipir bu dunyanin en guzel seyi olaa gerek
Ve bugun evlilik yildonumumuz aksam balik yemege gidicez beyefendi beni bu aralar cok uzdu ama sirf oglum icin bile degerli iste
Sağol perim inş son haftamız Çok şükür bugınlere geldik inş saglıkla alırız kucagımıza cabucak gecicek inş perim sen hazırlıklarını tamamla son haftalarda insanın hiç hali olmuyo kendınıde hiç bişey için üzme oğlun senınle gerisi boş hepsi olur evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere
Ozimm masallah size cok az kaldi darisi basima
Tavuklu dogursun mu nerdesin yav
Hilalim sen simdi kizin odasini guzellestir susle Allahin izniyle geldiginde begensin zillimiz :)
Ketenhelva oyle cabuk gecer mi zaman ya bende gorurmuyum oglusumun guzel gunlerini masallah seninkilere op onlari benim icin
Kozlar badana 1 haftada ancak bittide yerlestim sayilir ve koltuk aldik gelmesini bekliyorum o kadr cok aksilik cikti ki kendimi cok uzdum ama Boram gelene kadar hepsi biticek insallah oglusum kipir kipir bu dunyanin en guzel seyi olaa gerek
Ve bugun evlilik yildonumumuz aksam balik yemege gidicez beyefendi beni bu aralar cok uzdu ama sirf oglum icin bile degerli iste
Beklemedeyiz canım buhafta normal olmazsa sezeryan olucam 20 sinden sonra senın bellimiozi senn sezeryan mı cnm tarih belli mi? yoksa normal mi bekliyorsun?:26:
Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah..
hilalimmm maşallah ceylinimzeeeaynen oyle kuzucm daha ne guzel gunler gececk yeni evinzde kuzucugnzla sen hepp ii hayallar kur ii olcak herşeyyy
ozimmmm az kaldııı kuzummm bnmm aklım sende hepp kkye de gremedm neyse ki dogrmadan sen yetştmoyyy nerdeyse bi hafta içinde kuzunn sennle saglıkla al kucagna inşşşşşşşşşş
Beklemedeyiz canım buhafta normal olmazsa sezeryan olucam 20 sinden sonra senın bellimi
Duygum canım ben haber verırım sana doğurcağım zaman merak etme dua et bizim için
oyy oyyy bi zamanlar bu topik dolup taşardı şimdi kimseler yok:26: meegg eski günleri özledim yaaa ben
Tunaydinnn herkese iyi haftalar
Iyi dilekletiniz icin hepinize tesekkur ederim kizlar
Hepimizin eslerimiz ve miniklerimizle uzuun saglikli yillarimiz olsun insallah
Bugun Hilalimden guzel haberler istiyorum Ozimle Tavukluda gelsin heycanlarini anlatsin insallah herkesin keyfi yerindedir
Cook yorgunum kizlar bu yorgunluk dohuma kadar uzerime yapisip kalicak diye korkmuyor degilim ama degdi evim mis gibi olduufak tefek detaylat kaldi onlarda hallolucak insallah
Bu arada heycanla oglusuma oda arayisindayim aklimda netlessinde 30.haftada filan aliyim kokusu filan kalmasin diyorum sizin tecrubelerinize dayanarakAklinda ikeada cok sirin gardolap var istedigim gibi bembeyaz besikte var ama o sallanmiyor olculeridebiraz kucuk mu acaba kararsizim oda konusinda bana kabaca bi bilgi verirseniz sevinirim insallah gonlumdeki gibi beyaz bi mobilya bulurum sonrada icjni doldurmak kalir
Tunaydinnn herkese iyi haftalar
Iyi dilekletiniz icin hepinize tesekkur ederim kizlar
Hepimizin eslerimiz ve miniklerimizle uzuun saglikli yillarimiz olsun insallah
Bugun Hilalimden guzel haberler istiyorum Ozimle Tavukluda gelsin heycanlarini anlatsin insallah herkesin keyfi yerindedir
Cook yorgunum kizlar bu yorgunluk dohuma kadar uzerime yapisip kalicak diye korkmuyor degilim ama degdi evim mis gibi olduufak tefek detaylat kaldi onlarda hallolucak insallah
Bu arada heycanla oglusuma oda arayisindayim aklimda netlessinde 30.haftada filan aliyim kokusu filan kalmasin diyorum sizin tecrubelerinize dayanarakAklinda ikeada cok sirin gardolap var istedigim gibi bembeyaz besikte var ama o sallanmiyor olculeridebiraz kucuk mu acaba kararsizim oda konusinda bana kabaca bi bilgi verirseniz sevinirim insallah gonlumdeki gibi beyaz bi mobilya bulurum sonrada icjni doldurmak kalir
selam kizlar, ozimcim ve tavuklucum sizzler dogum heyecani yasiyorsunuz ne guzel az kaldi, biz daha yolun basindayiz.
bi kac gundur acaba mi diyerek bi seyler hissediyorum karnimda ama tam emin de olamadim bebek mi degil mi..
hadi bakalim ne zaman hissedicem dort gozle bekliyorum..
pericim isleri kolaylamissiniz ne guzel, ben de beyaz mobilya begeniyorum ama esim kahverengiler daha guzel diyor, anlamadim beyaz sanki boyle masum tertemiz ne bileyim bebege daha uygun gibi geliyor :)
bi de besik aldik diyelim dogar dogmaz besikte uyuyamiyormus galiba, bizim bi arkadasin boy boy cesit cesit yataklari vardi.
ben de ne yapmak lazim diye onu ogrenmeye calisiyorum, aslinda taze anneler bize yardimci olabilir, nasi yatak almali, ne yapmali.
daha bi de araba koltugu ve bebek arabasi var onlar da cok cok cesitli. biraz arastrmaya basladim ama kafam iyice karisiyor. bi de bizim burdaki markalar da farkli, bi arkadas maclaren bebek arabasi ve britax araba koltugu tavsie etti turkiyede de var mi bu markalar? simsiye turu alma dedi mesela, o zaman ne tur kaliyor ki geriye? travel system ler var, araba koltugunu bebek arabasinin ustune koyuyosun. ondan mi almak gerek?
beyazim kelebegim,
bak simdi ben ufak besik gibi bisey aldim ve nerdeyse ilk bir ay onda yatti benim ufaklik. en azindan kirki cikana kadar portable bisey cok kullaniliyor cunku gece zirt pirt kalkip emziriyorsun . ben benimkinin linkini bulabilirsem sana ozelden mesaj atayim bu bir.
ikincisi de travel system en mantiklisi ve ben benimkinden cok memnunum onu da sana mesaj atayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?