Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

alışır cnm zamanla stres yapma sen bakıcı yükünü alıcak inşallah.rabbim sağlık versin hepimize

keten helvacım ikizler büyümüş de diş çıkarmış maşallah biz birinne zor bakıyoz nasılgidiyor 2 bebişle hayat

sorma canım büyüdüler valla daha dün gibiydi bu topiktehaberimi werişim ama inan bende büyüdüm onlarla bol tempolu bi hayatım varnon stop şeklinde ama bin şükür rabbime yeterki sağlıklı olsunlarsenin oğluşunda kocaman olmuş rabbim analı babalı hayırlı uzun ömürler versin

Ozimm masallah size cok az kaldi darisi basima

Tavuklu dogursun mu nerdesin yav

Hilalim sen simdi kizin odasini guzellestir susle Allahin izniyle geldiginde begensin zillimiz :)

Ketenhelva oyle cabuk gecer mi zaman ya bende gorurmuyum oglusumun guzel gunlerini masallah seninkilere op onlari benim icin

Kozlar badana 1 haftada ancak bittide yerlestim sayilir ve koltuk aldik gelmesini bekliyorum o kadr cok aksilik cikti ki kendimi cok uzdum ama Boram gelene kadar hepsi biticek insallah oglusum kipir kipir bu dunyanin en guzel seyi olaa gerek

Ve bugun evlilik yildonumumuz aksam balik yemege gidicez beyefendi beni bu aralar cok uzdu ama sirf oglum icin bile degerli iste

Sağol perim inş son haftamız Çok şükür bugınlere geldik inş saglıkla alırız kucagımıza cabucak gecicek inş perim sen hazırlıklarını tamamla son haftalarda insanın hiç hali olmuyo kendınıde hiç bişey için üzme oğlun senınle gerisi boş hepsi olur evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere

Perim üzme kendini oğlusunu düşün evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..

Kizlar bende hamilemiyim ku kasigimda bi agri var birde boyle uyku hali surekli mevsim gecisimi acaba yoksa bebis mi gunume de daha var..

hilalimmm maşallah ceylinimzeee aynen oyle kuzucm daha ne guzel gunler gececk yeni evinzde kuzucugnzla sen hepp ii hayallar kur ii olcak herşeyyy

ozimmmm az kaldııı kuzummm bnmm aklım sende hepp kkye de gremedm neyse ki dogrmadan sen yetştm oyyy nerdeyse bi hafta içinde kuzunn sennle saglıkla al kucagna inşşşşşşşşşş

ozi senn sezeryan mı cnm tarih belli mi? yoksa normal mi bekliyorsun?:26:

Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah..

yok cnm doğurmadım da..yaa foruma girince bi doğum hikayesi bişey okuyup geriliyorum..zaten bu hafta başından beri biraz gerginlik var..ondan az giriyorum biraz..

nice mutlu senelere yavruşunuzla..

ozi senn sezeryan mı cnm tarih belli mi? yoksa normal mi bekliyorsun?:26:

Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah..
Beklemedeyiz canım buhafta normal olmazsa sezeryan olucam 20 sinden sonra senın bellimi

Duygum canım ben haber verırım sana doğurcağım zaman merak etme dua et bizim için

Beklemedeyiz canım buhafta normal olmazsa sezeryan olucam 20 sinden sonra senın bellimi

Duygum canım ben haber verırım sana doğurcağım zaman merak etme dua et bizim için

anladım cnm..benm de sadece normal göründüğünü söyledi..son anda bi aksilik olmazsa dedi..bekliyoruz artık dedi..doğum kanalına girmemiş henüz, sancı da yok..bol bol yürü dedi..hepimiz için de hayırlısı olsun cnm..kolay sağlıklı doğumlar..

kızlar resim koydum albüme pikseli yüksek diye değişik bir proğramda küçülttüm ancak bu kadar koydum çok uğraştırıyor çünkü öpüldünüz.

ozi ve tavuklu makarnacım hayırlı doğumlar inşallahh kolay bir şekilde dünyaya getirirsiniz melekleri he birde dr bana yürü demişti bende hiç yürümedim genede normal doğumdum nasip kısmet işi fazlada yormayın kendinizi normal olcak diye

oyy oyyy bi zamanlar bu topik dolup taşardı şimdi kimseler yok:26: meegg eski günleri özledim yaaa ben

Ben de özledim

Herkesin sağlığı yerinde olsun,mutlu olunsun da varsın topik dolup taşmasın napalım

Tunaydinnn herkese iyi haftalar

Iyi dilekletiniz icin hepinize tesekkur ederim kizlar
Hepimizin eslerimiz ve miniklerimizle uzuun saglikli yillarimiz olsun insallah

Bugun Hilalimden guzel haberler istiyorum Ozimle Tavukluda gelsin heycanlarini anlatsin insallah herkesin keyfi yerindedir

Cook yorgunum kizlar bu yorgunluk dohuma kadar uzerime yapisip kalicak diye korkmuyor degilim ama degdi evim mis gibi olduufak tefek detaylat kaldi onlarda hallolucak insallah

Bu arada heycanla oglusuma oda arayisindayim aklimda netlessinde 30.haftada filan aliyim kokusu filan kalmasin diyorum sizin tecrubelerinize dayanarak Aklinda ikeada cok sirin gardolap var istedigim gibi bembeyaz besikte var ama o sallanmiyor olculeridebiraz kucuk mu acaba kararsizim oda konusinda bana kabaca bi bilgi verirseniz sevinirim insallah gonlumdeki gibi beyaz bi mobilya bulurum sonrada icjni doldurmak kalir

cnm benm, keyfim yerinde heyecanla bekliyorum..

eşimin içine doğuyomuş ayın 25 inde başlıyabilirmiş doğum

yarın da dr randevusu var bakalım bebik ne durumda

Prensesim valla giriyorum cıkıyorum kimse yok heycanloyım hemde bi okadar tedirgin günler gecmiyo sanki yrn son kontrol var karar vericez cumaya kadar gelmezse hanım mudahale edıcez :)) gunler gecmiyo ama saglıkla inş kavusuruz hepımız sırayla kuzularımıza hilali bende merak ettim inş ikiside cook ıyıdır gule otur halsızlıkl bi gelip bi gidiyo ama bazen bı geliyo hiç gitmıyo son haftalar zor fazla iş bırakma ınş odasınıda bulursun gönlüne göre ben doğtaştan aldım beyaz ama kız odası :)) beşiğimi baby tech aldım ahsap bi bak istersen sallanıyo bizim için dua edin kızlar inş güzel haberler vermeyi nasip eder Allahım doğumda inş duamdasınız

selam kizlar, ozimcim ve tavuklucum sizzler dogum heyecani yasiyorsunuz ne guzel az kaldi, biz daha yolun basindayiz.
bi kac gundur acaba mi diyerek bi seyler hissediyorum karnimda ama tam emin de olamadim bebek mi degil mi..
hadi bakalim ne zaman hissedicem dort gozle bekliyorum..

pericim isleri kolaylamissiniz ne guzel, ben de beyaz mobilya begeniyorum ama esim kahverengiler daha guzel diyor, anlamadim beyaz sanki boyle masum tertemiz ne bileyim bebege daha uygun gibi geliyor :)

bi de besik aldik diyelim dogar dogmaz besikte uyuyamiyormus galiba, bizim bi arkadasin boy boy cesit cesit yataklari vardi.
ben de ne yapmak lazim diye onu ogrenmeye calisiyorum, aslinda taze anneler bize yardimci olabilir, nasi yatak almali, ne yapmali.
daha bi de araba koltugu ve bebek arabasi var onlar da cok cok cesitli. biraz arastrmaya basladim ama kafam iyice karisiyor. bi de bizim burdaki markalar da farkli, bi arkadas maclaren bebek arabasi ve britax araba koltugu tavsie etti turkiyede de var mi bu markalar? simsiye turu alma dedi mesela, o zaman ne tur kaliyor ki geriye? travel system ler var, araba koltugunu bebek arabasinin ustune koyuyosun. ondan mi almak gerek?

beyazim kelebegim,

bak simdi ben ufak besik gibi bisey aldim ve nerdeyse ilk bir ay onda yatti benim ufaklik. en azindan kirki cikana kadar portable bisey cok kullaniliyor cunku gece zirt pirt kalkip emziriyorsun . ben benimkinin linkini bulabilirsem sana ozelden mesaj atayim bu bir.

ikincisi de travel system en mantiklisi ve ben benimkinden cok memnunum onu da sana mesaj atayim.

cok cok iyi olur canim ya, adini turunu soylesen ben bulurum amazondan filan, cok saolasin!! mesajini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…