selam kizlar, ozimcim ve tavuklucum sizzler dogum heyecani yasiyorsunuz ne guzel az kaldi, biz daha yolun basindayiz.
bi kac gundur acaba mi diyerek bi seyler hissediyorum karnimda ama tam emin de olamadim bebek mi degil mi..
hadi bakalim ne zaman hissedicem dort gozle bekliyorum..
pericim isleri kolaylamissiniz ne guzel, ben de beyaz mobilya begeniyorum ama esim kahverengiler daha guzel diyor, anlamadim beyaz sanki boyle masum tertemiz ne bileyim bebege daha uygun gibi geliyor :)
bi de besik aldik diyelim dogar dogmaz besikte uyuyamiyormus galiba, bizim bi arkadasin boy boy cesit cesit yataklari vardi.
ben de ne yapmak lazim diye onu ogrenmeye calisiyorum, aslinda taze anneler bize yardimci olabilir, nasi yatak almali, ne yapmali.
daha bi de araba koltugu ve bebek arabasi var onlar da cok cok cesitli. biraz arastrmaya basladim ama kafam iyice karisiyor. bi de bizim burdaki markalar da farkli, bi arkadas maclaren bebek arabasi ve britax araba koltugu tavsie etti turkiyede de var mi bu markalar? simsiye turu alma dedi mesela, o zaman ne tur kaliyor ki geriye? travel system ler var, araba koltugunu bebek arabasinin ustune koyuyosun. ondan mi almak gerek?
Hadi kizlar dualarim sizinle hayirlisiyla gelsin kuzular sirayla
Artik hamis haberleride gelsin yaa
Bizde ayin 26sinda kontrole gidicez seker yuklemesi yapilicak muhtemelen insallah guzelce atlatirim
Oda araba derken ne cok is var bu ay gecsin yavas yavas bakmaya baslicam
Konuda bilgisi olanlar bize yazsin :))
Beyaz kelebek o hissetdiğin bebek canim isde ne güzel alkahim tez zamanda bizede nasip etsin .....biseyler hissediyorum sanki ama emin olamiyorum, baloncuk patlamis gibi oldu bi kere, bi kere bi sey kayiyor gibi oldu, yatarken de pit pit diye bi seyler oluyor, dun arabada gidiyorz, heralde araba salladgi icin oluyor diyorum, esime diyorum yemekler sallaniyor galiba senin de karninda pit pit diye bisiler oluyo mu diyorum. bakalim ins ogrenices yavas yavas :)
dun buybuybaby diye bi magazaya gittik, ay o kadar cok sey var ki, araba koltugu ve bebek arabalarinin oldugu bolume geldgmzde magaza kapanmak uzereydi, oraya bebek arbalarini yanyana koymuslar, u seklinde, bos alan da var, istedgni deneyebiliyosun, ordan bi bakalim dedik, bi da agitmemiz gerekecek. sirf banyo yaptirmakla alakali bile yok anneye dizlik dirseklik, ozel su dokme kabi, sicaklik olcen ordek filan o kadar cok detay var ki, yine de baktik baktik bi sey alamadik, bi tane kremli kahveli battaniye aldik zurafali. her sey cinsiyete gore duzenlenmis, haftaya pazartesi 23 u az kaldi ins ogrenebilirizaz daha dayanmaliyim.
Beyaz kelebek o hissetdiğin bebek canim isde ne güzel alkahim tez zamanda bizede nasip etsin .....
Herkese gunaydinnnherkes iyidir inşallah.
Kzlar doğumunuza az kalmis saglikla gelsin kucaklarinza bebisler inşallah.
Ben iyiyim dusuk tehlikesi atlattim kanamalarim oldu yogun ama atlatik bebegim iyi cok sukur.
Dun gene dr gittik düşük tehlikesi devam ediyo rahimde kanama alani var deedi gene rapor alicam evde olucam.
Bebegim iyi dun ilk kez hareketlerin gordukkipir kipirdi.
Ben boyle kelebek kipirtisi gibi bisey hissediyorum gobegimin alt kismnda bazen bebek mi ki o ama cok erken degil mi
Baska biseydir o.ama iki gun ust uste oldu.
Aysunum aman dikkat et tehlike hep bar ama ılk 16 hafta cok mühim yat hiç kalkma cok etkili oluyo ramazanda 33 haftalıklen doktor kasılman var erken doğum heran başlıysbilir dedi surekli yattım bak hanımın hala gelmeye nıyetı yok :))
Allaha emanetler inş bu dönemde gecsin rahatlarsın ben 20. Haftama kadar her hsfta proluton iğne kullandım düşük tehlikem için senin doktor otarz bişi verdimi 16. Gaftama kadarda progestan iğne oldum hergun süzgec olmuştum ama gectı gıttı cok şükür hareketlerı için cok erken hani kimi 16 17 de hissediyomuş da ben 18 de hissettiklerimden 20 de kesinlikle tekme olduğuna emin olanlardanım sonra hiç durmıycak inş hatta cocuğum bi dur uyuyamıyorum diyceksin inş.)) bizim için dua et teyzesi pazartesiye kadar olmazsa pazartesi sezeryan olucaz nasipse
Oyy yesin onu teyzesisaglikla gelsin prenses. canim
Ozim proloton igne oluyorum bende haftada bir..birde ilac iciyorum 200 mg progestan günde iki kez..
Insallah bir şey olmaz kuzuma..
Demek bebek degil hissettigimbende sasrmistim zatrn
Aysunum aman dikkat et tehlike hep bar ama ılk 16 hafta cok mühim yat hiç kalkma cok etkili oluyo ramazanda 33 haftalıklen doktor kasılman var erken doğum heran başlıysbilir dedi surekli yattım bak hanımın hala gelmeye nıyetı yok :))
Allaha emanetler inş bu dönemde gecsin rahatlarsın ben 20. Haftama kadar her hsfta proluton iğne kullandım düşük tehlikem için senin doktor otarz bişi verdimi 16. Gaftama kadarda progestan iğne oldum hergun süzgec olmuştum ama gectı gıttı cok şükür hareketlerı için cok erken hani kimi 16 17 de hissediyomuş da ben 18 de hissettiklerimden 20 de kesinlikle tekme olduğuna emin olanlardanım sonra hiç durmıycak inş hatta cocuğum bi dur uyuyamıyorum diyceksin inş.)) bizim için dua et teyzesi pazartesiye kadar olmazsa pazartesi sezeryan olucaz nasipse
ozii senn 40 bitiyoo nerde kaldı bu kızzz...
tam benm oğlana göre bi gelin buldum galiba...
ohh ehli keyif bi aile olurlar hıı..
Valla tavuklum bekliyoruz niyetı yok dicem ama cok assagı indi adet agrılarım var zor yuruyorum iki gundur ayın yırmısı son adetıme göre transfere gore 23 pazartesi 40 doluyo bakalım sıkıntı yoksa pazartesıye kadar beklıycez olmadı pazartesı sezercik olucam hamileliğimin basından berı okadar cok dus ettım ki Allahım vaktınde saatınde doğsun dıye çok şükür oda zamanını bekliyo galiba senin oğlanın daha vaktı var annesi bekle bakalım sıranı
Kızlar size bakmaya geldim doğurdunuzmu diyeozii senn 40 bitiyoo nerde kaldı bu kızzz...
tam benm oğlana göre bi gelin buldum galiba...
ohh ehli keyif bi aile olurlar hıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?