Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hadi kizlar dualarim sizinle hayirlisiyla gelsin kuzular sirayla
Artik hamis haberleride gelsin yaa
Bizde ayin 26sinda kontrole gidicez seker yuklemesi yapilicak muhtemelen insallah guzelce atlatirim
Oda araba derken ne cok is var bu ay gecsin yavas yavas bakmaya baslicam
Konuda bilgisi olanlar bize yazsin :))

cnm ben de 18 de filan hissettim galiba ilk kelebek çırpınışını..

ama 22 ye kadar filan hissedebilirsin diolardı sanırım..:26:ne çabuk unuttum yaw

vakit çok çabuk geçiyo..bi anda kendini son ayda buluyosun valla

Allah heppimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavruşlarımıza..

hadi bakalım inş çıkmaz şeker filan da tatlılardan uzak kalmazsın

bugün dr kontrolü vardı kıslar..

paşamızın keyfi yerindeymiş biraz yürüyüşü artırıp dürtmek gerekcek galiba..

dr öyle dedi..:26:

bi de kilosu da maşallah iyi artıyomuş sonra zor olmasın doğum dedi..

ben de gittim alışveriş merkezine 2 saat temiz yürüdümsonra da 1 saat filan yavaş yavaş dolaştım filan..

sonra bi kahverengi leke olmuş korktum ama okuduğum kitapta devamlı ve parlak kırmızı filan olmadığı sürece panik yapcak bişi deildir filan yazıyodu ben de dr u bile aramadım çünkü geçti..herhalde birden zorlamaktan oldu..:26:yarın az yürüyüm baari birden abartmıyım

Aa beyazkelebegim yazmayi unutmusum bende 18.haftada hissettim ama net bi sekilde bebek olduguna emindim 22.haftaya kadar bekle insallah en yakin zamanda iste buu dersin
Benimkide bugun oynamiyor kendimi dinlemiyorum yoksa yine kurucam kafamda Allah bagislasin miniklerimizi
Tavuklu insallah cikmaz seker filanda yemege devm ederim:))
Yuru yuru bakalim yola gelsin yavas yavas en guzeli zaten magaza gezerken yuruyus yapmak :))

biseyler hissediyorum sanki ama emin olamiyorum, baloncuk patlamis gibi oldu bi kere, bi kere bi sey kayiyor gibi oldu, yatarken de pit pit diye bi seyler oluyor, dun arabada gidiyorz, heralde araba salladgi icin oluyor diyorum, esime diyorum yemekler sallaniyor galiba senin de karninda pit pit diye bisiler oluyo mu diyorum. bakalim ins ogrenices yavas yavas :)

dun buybuybaby diye bi magazaya gittik, ay o kadar cok sey var ki, araba koltugu ve bebek arabalarinin oldugu bolume geldgmzde magaza kapanmak uzereydi, oraya bebek arbalarini yanyana koymuslar, u seklinde, bos alan da var, istedgni deneyebiliyosun, ordan bi bakalim dedik, bi da agitmemiz gerekecek. sirf banyo yaptirmakla alakali bile yok anneye dizlik dirseklik, ozel su dokme kabi, sicaklik olcen ordek filan o kadar cok detay var ki, yine de baktik baktik bi sey alamadik, bi tane kremli kahveli battaniye aldik zurafali. her sey cinsiyete gore duzenlenmis, haftaya pazartesi 23 u az kaldi ins ogrenebiliriz az daha dayanmaliyim.

Beyaz kelebek o hissetdiğin bebek canim isde ne güzel alkahim tez zamanda bizede nasip etsin .....

Herkese gunaydinnnherkes iyidir inşallah.
Kzlar doğumunuza az kalmis saglikla gelsin kucaklarinza bebisler inşallah.

Ben iyiyim dusuk tehlikesi atlattim kanamalarim oldu yogun ama atlatik bebegim iyi cok sukur.
Dun gene dr gittik düşük tehlikesi devam ediyo rahimde kanama alani var deedi gene rapor alicam evde olucam.

Bebegim iyi dun ilk kez hareketlerin gordukkipir kipirdi.

Ben boyle kelebek kipirtisi gibi bisey hissediyorum gobegimin alt kismnda bazen bebek mi ki o ama cok erken degil mi
Baska biseydir o.ama iki gun ust uste oldu.

Günaydin kizlar

Aysunayy cok sukur atlatmissin bebeginin iyi olmasina cok sevimdim.dikkat et kendini yorma geçmis olsun canim tekrardan...

Aysunum aman dikkat et tehlike hep bar ama ılk 16 hafta cok mühim yat hiç kalkma cok etkili oluyo ramazanda 33 haftalıklen doktor kasılman var erken doğum heran başlıysbilir dedi surekli yattım bak hanımın hala gelmeye nıyetı yok :))
Allaha emanetler inş bu dönemde gecsin rahatlarsın ben 20. Haftama kadar her hsfta proluton iğne kullandım düşük tehlikem için senin doktor otarz bişi verdimi 16. Gaftama kadarda progestan iğne oldum hergun süzgec olmuştum ama gectı gıttı cok şükür hareketlerı için cok erken hani kimi 16 17 de hissediyomuş da ben 18 de hissettiklerimden 20 de kesinlikle tekme olduğuna emin olanlardanım sonra hiç durmıycak inş hatta cocuğum bi dur uyuyamıyorum diyceksin inş.)) bizim için dua et teyzesi pazartesiye kadar olmazsa pazartesi sezeryan olucaz nasipse

Oyy yesin onu teyzesisaglikla gelsin prenses.canim

Ozim proloton igne oluyorum bende haftada bir..birde ilac iciyorum 200 mg progestan günde iki kez..
Insallah bir şey olmaz kuzuma..

Demek bebek degil hissettigim bende sasrmistim zatrn

Oyy yesin onu teyzesisaglikla gelsin prenses.canim

Ozim proloton igne oluyorum bende haftada bir..birde ilac iciyorum 200 mg progestan günde iki kez..
Insallah bir şey olmaz kuzuma..

Demek bebek degil hissettigim bende sasrmistim zatrn

Ben senin kadarken duygu bana bunları söylüyodu cok uzak geliyodu hiç zaman gecmiyodu ama şükürler olsun gün sayıyorum şimdi progestan 200 mg ben alttan fitil olarak kullanmıştım hem sarsmıyodu agızdan alınca halsizlik yapıyo inş bişicik olmaz annesi nazlı biraz bizimkiler biliyosun testten sonra bile iteleye iteleye geldiler sen hiç üzülme sıkı sıkı tutundu annesi o sana sen dınlenmene bak uyu kuzunda uyusun buyusun biz şimdi ikimizde uyuyamıyoruz ikimizede yerimiz sanırım dar geliyo allaha emanetsinşz aysunum görüşürüz inş

ozii senn 40 bitiyoo nerde kaldı bu kızzz...

tam benm oğlana göre bi gelin buldum galiba...

ohh ehli keyif bi aile olurlar hıı..

Valla tavuklum bekliyoruz niyetı yok dicem ama cok assagı indi adet agrılarım var zor yuruyorum iki gundur ayın yırmısı son adetıme göre transfere gore 23 pazartesi 40 doluyo bakalım sıkıntı yoksa pazartesıye kadar beklıycez olmadı pazartesı sezercik olucam hamileliğimin basından berı okadar cok dus ettım ki Allahım vaktınde saatınde doğsun dıye çok şükür oda zamanını bekliyo galiba senin oğlanın daha vaktı var annesi bekle bakalım sıranı

Kizlar iki gundur azar azar su gibi akintim oluyordu dun gece esimin israriyla dr u aradim oda gel acaba mantarmi oldun dedi bakmam lazim mutlaka dedibugun gittim alttan bakti bayaa kotu mantar olmusum batikon ve bi ilacla yikadilar bidekrem ve fitil verdi
Yavru kuslar Allaha emanet o iyi olsun ben herseye raziyim ama baya zor bi gundu bide esim hastaydi onu dr a goturdum
Ve kuzum zayif kalmis kilosu 2 gun geride bi 50 gr kadar fazla olmasi lazimmis ama ben 7 kilo aldim napicam bilmem bebegim icin cok uzuldum cunki suc benim ne et ne balik yemiyorum dogru duzgun hele yumurta yogurt hic yemedim ama artik kendime ceki duzen vericem ((

Hilalim guzel haberlerl3 gel arkadasim yaa
Aysjn cook g3cmis olsun mucize o onabiseycik olmaz Allahin izniyle
Ozim hadi dogurda davikliya sira gelsin :))heycan yaptim bende hakkinizda hayirlisi olsun bebisler saglikla gelsinde sezeryan normal farketmez
Beyazkelebegim o bebis oluyor bencee o haftalarda en iyi sirt ustu uzandiginda denk gelirse anlarsin

Son düzenleme:

hadi bakalım cnm hayırlısı olsun..etrafımda erkenden pırtlatan bisürü arkadaş var da bana da bi acele geldi herhalde ondan:26:

zaten bende hiçbi işaret yok..dr en son gittiğimde sordu kasıklarda baskı hissedio musun die..yok dedim..

kasık ağrıları oluyo zaman zaman ama birden ayağa kalkınca filan daha çok..

senn vaktin geldi galiba bak adet ağrısı filan başlamış bişiler sanki:26:

Hakkında hayırlısı olsun cnm sağlıkla kolaylıkla kavuşalım yavrularımıza hepimiz inşallah..

Kızlar size bakmaya geldim doğurdunuzmu diye
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzular.
Korkmayın desemde korkucaksınız biliyorum ama yinede korkmayın
ozim sezeryana girerken çok korkmuştum ama ayılır ayılmaz kızımı sordum herşey o ana dek sora herşeyi unutucaksınız
Allah herkese yaşamayı nasip etsin

pericim bebiş kilo almadı diye üzülme asıl kilon son ay alınır benim oğlana dr şişman olcak diyet yaptırmıştı :))) doğa doğa 3 kilo doğdu ama 38 .haftada doğurdum iyikide kilosu düşüktü normal doğum yaptım 1 haftada açığı kapatıyorlar zaten kafana takma asıl şimdi yemene dikkat et et süt meyve bol bol ye bu saaten sonra yediklerin onu etkilicek badem ye ceviz ye.bol su yu unutma

meg nasılsın tatlım işler nasıl gidiyor

hamilelik son anları bile çok güzel doğumdan korkmayın zor olsada güzel birdaha gebe kalırsam yine normal isterim diyebiliyorum yani siz ne kadar rahatsanız bebişte o kadar rahat oluyor ve hep şunu düşünün doğum zor olsaydı millet 3-4 çocuk yapmazdı ,onlar yaptıysa bende yaparı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…