Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol cnm..dua edin de kolayından oluversin sağlıkla..

ben de bakıyorum ozi doğurdu mu die

Hala doğurmadım canlarım bugunde nstde sancı sıfır hayırlısı inş belli olunca hemen yazarım ama ben doğurmadan hilalden haber gelseydı aklım onlarda meraktayım

Günaydın yazamasamda sureklı takıpteyım.ozım az kaldı canım hayırlı doğumlar dılıyorum

slmm bayanlar
18 eylül de benim meleğimin doğum günüydü 1 yasında benim küçük kuzum
onu bana veren hediye eden Allaha ne kadar şükretsem az iyiki olmuş
ALLAH sizlere nasip etsin
oğlum yürümeye başladı evi talan ediyor artık konuşma olarakta tek söyledği şey baba gelll sürekli baba diyor ya babası gelince yüzüme bile bakmıyo

ozim tavuklumm Allah saglıkla kavustursun meleklerinizle
hilal ve bebeği iyidir umarımm ...

Oy benim Mervoşum oğluşu paşasııı
Demek 1 yaşında oldu koca oğlan he Maşallah ona
Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallahhhhhh

Annesi albüme yeni fotolar isterim :98:

Moonum ben tktim galiba bu zayiflik konusuna cok korkuyordum basima geliyor soyle 3500 dogmasini okadar istiyorum ki aslinda onemli olan saglikli olmasi ama ne biliyim ben cok kilo aldim 7 kilo aslinda hicte dogru bisey yemiyorum yararli ama artik dikkat edicem cok agladim bebegim icin

Masterim Allah saglicakla bizede nasib etsin o gunleri
Seni tebrik eder oglusuna nice guzel yaslar dilerim

Hilalin nosu hicbirimizde yok mu yaa Duygu gelse belki onda vardir merak ettim insallah ikiside cok iyidir

Ozim bende normal olsun isterim ama kesinlikle zorlmama riske atmam kucagimiza saglikla alalim gerisi nasip yeterki saglikla kavus melegine

Son düzenleme:

amin cnm..çok saol..

senn paşana da uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin..

nice yaşlara inşallah cnm sağlık mutlulukla .maşallah oğluna yürüyor demek darısı başımıza dicem ama yürüyen arkadaşların çocukalrını ve yaramazlıklarını görünce tırstım:) bizimkide pek hevesli hiç kucakta durmuyor hemen kaydırıyor kendini beni yürütün diye canımızı okuyor valla nezaman yürür bilmem dr 1 aya yürür bu pek hareketli diyor kısmet artık sağlıklı olsunlarda zamanı gelince hepsi oluyor aa benimkide baba çok söylüyor , bu ara anne anne diyor mama meme gel yok offfff diyor bu ara eşşek sıpası kızdımı off diyor maşallah dili çok

Hala doğurmadım canlarım bugunde nstde sancı sıfır hayırlısı inş belli olunca hemen yazarım ama ben doğurmadan hilalden haber gelseydı aklım onlarda meraktayım
canım normal şartlarda doğuramazsam cuma günü alcaklar doğuma demiştin, aklım sende, dualarımda tabiki, Allahım kolay hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin, miniğine de sana da sağlık versin insallah. güzel haberlerini bekliyorum

hilale ne oldu kızlar ben de ondan hber almaya geldm msj atayım hemen gerçi geç oldu yarın atarım ama yarın ancak akşam greblrm belki hilal girer o zamana kadar ben de mrk ettm şimdi :26:

ozimmm kuzumm az kaldı dmi yaaa maşallah size
bi anda geliverir o sancılar
en hayırlı zaman ne zamansa o zaman
ve en hayırlı şekl neyse onnla dogsun inşşş saglıklaaa

hilal nasılsınız cnm

gecen pazar bi arkadasım 31 haftalık dogum yaptı..bebiş küvezde ama iyiye gidiyo çok şükür

senn tecrübelerinden aktarıyorum ona

Kızlar sizide habersiz biraktim netim yok ondan bebis hasta oldu ama iyiye gidiyor bugün 1 hafta oldu gecti gibi inşallah daha da iyi olcak .ben hala süt veremiyorum ama sagdikca süt miktarım artiyor.bebegim güldü yada bize öyle geldi ama gülmus gibiydi.ozim hayırlı dogumlar arkadasim dualarim seninle olcak zamani belli olursa banada msj atarsan sevinirim
Hepinizi çok özledim böyle yaz cik gıcık oluyom ama yakındır gelicez hemde kizimla

yettimmm hilalim de burda gerçi
kızlar ceylinimiz ii daha da ii olcakkk tedavi dvm edıomş ama daha ii çıkıomş tahlilleri
şükürlerr olsunnn
daha da ii olcak herşeyyy
dualarmz sizinle

göğüs uçlarım çok acıyo el süremiyorum sütyen atlet değdiğinde de çok acıyor daha adetime 9 gün var belirti verir mi böyle mahfoldum ben yumoşların olduğu gün 16 eylül beklenen bat ekim 1. yumurtlama zamanı göğüslerim şişti bir kaç gün sonra indi ama uçları felaket yanıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…