Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Napiyon Eminem özledim durumlar nasil kizin nasil
Album yaptım son diye bakarsın nezaman demirbaş olcan

Solumda pisim sagimda oglum yatıyorum ve saga sola donemiyom annelik zor.

hadi iyi geceler eminem opt

Kızlar dünyalar güzeli kızıma hamdolsun cuma gunu sezeryanla kavustum ıkımızde ıyıyız daha sonra ayrıntıyla yazıcam inş Allahım herkeze tattırsın inş

Kızlar dünyalar güzeli kızıma hamdolsun cuma gunu sezeryanla kavustum ıkımızde ıyıyız daha sonra ayrıntıyla yazıcam inş Allahım herkeze tattırsın inş

Tebrikler allah anali baba li büyüt sun cnm

Allah uzun sağlıklı ömürler versin..
Güle güle büyütün canım..

Ozimmmmm senide kizinida öpüyorum cook ceylin haniminda selami var sizlere biraz kilo almis çok şükür iyiye gidiyor bende artik normal hayatima dönmeye calisiyorum artik yalnızım esim ise basladi evdeki misafirler gitti .kendimi islere verdim bende

Hilalcim masallah kizina keske yalniz birakmasalardi dicem ama sartlar bu demekki oyala biseylerle kendinide minigin hemencik gelsin insallah ne zaman cikarticaklar bi fikrin var mi bisey diyorlar mi bizim guclu kizimiz icin

seni merak ediyordum valla sürekli ne zaman girdiğine bakıyorum en son, şükürler olsun Rabbim yavrunu buluşturdu seninle darısı bize insallah. nasıl oldu canım gerçi yazcam demişsin ama kan sulandırıcı kullandığın için sıkıntı çıktımı merak ediyorum. bebişin nasıl, melektir şimdi o

Ozimmmm Allah bagislasin korusun melegini canim.
Gozunuz aydin evinzin nesesi geldi ayri tilari bekliyorum bende.

Perim bayrama cikar diye düşünüyoruz bize de cifte bayram olur o zmn.sut konusunda doktorlar celisiyor kafayi yiycem biri ver biri verme diyor nerde cok dr orda kafayı yiyor insan

Dostlarım sırdaşlarım ne gunler ne acılar sevınçler paylastım bu topıkte sene 2011 ramazan ayında tanıştım buarayla 2010dan beri arzu ettıgımız miniğimiz için yollara düşmüştüm olmuyodu bi turlu burda sizlerle tanışıp konuşunca farkettım yalnız değildim derdimi sırrımı actım burdaki kardeslerime beraber agladık gun saydık heyecanlandık bırbırımız adına acılarımızı sevinçlerımızı beraber göğüsledik basta demek şstıyorumki burdaki butun arkadaslarımı cok seviyorum Allahım hepinizin gönlüne göre versin inş

Gelelim mutlu sona aralık ayıında kousmak için gıttıgımız tup bebek merkezinde anı bı kararla o gıb baslama kararı aldık inanamamıştım kimseye solemedik aslında suprız baslamak iyi oldu stres yapmaya vakıt kalmadan transfer gunu geldi ve buyuk gun 15 ocakta test yaptırıp mujdemi vericektım sızlere ama test sonucum düşük ve ümitsizdi ama ben inanmak istedim sizlerin dusları ve Rabbimin izniyle o zor gunler gectı be mınığım bana tutunmuştu düşük tehlıkesi kanama falan derken aramıza bı prenses geliceğini öğrendik Günler zor geçiyodu bazen zaman duruyodu ama endişeler bıraz hafıfledı şükürler olsun cok güzel bi hamilelik gecırdım zaman daraldı ve cok şüküürson zamanlara geldık artık hazırdık odası esysları hepimiz heycanla prensesimizi bekliyoduk 36 37 38 derken 39 haftanın bıtımıne doğru sezeryan yapma kararı aldı dokgorumuz miniğim kanala yerleşemedi kan sulandırıcıda olduğum için riske atamadı sancıda yok ortada cuma günü sezeryanla alındı miniğim genel anestezi oldum iyiyim çok şükür kuzumu görünce butun acılar gecıyo narkoz atmada biraz sıkıntı yasadım ogun dikişlerim cok acıdı ama şimdi ıyıyız kuzım 3550 51 cm 👍doğdu ilk iki gun mama takvıyesi yaptık şimdi sadece emiyo sutum yavas yavas geliyo ama su acı konusu cok zor yara oldu gıbı lansınoh kullanıyorum kalkan aldım kullananlar nası kullandığınızı yazarmısınız onu takınca hep nemli kalıyo sanki napsam bilmiyorum inş dsha fazla olmazda emziririm kuzumu mutlu sona geldik cok şükür hepinize tesekkur ederiz guzel dileklerınız için Rabbim arzu eden herkeze versin inş doğum beklıyen canlarım inş sizlerde vaktınde saglıkla tadın bu mutluluğu hepinizi coookkk öptük

canım çok şükür sağlıkla kurtuldunuz minnakın da sen de. Allahım bundan sonra sizi birbirinize bağışlasın ve sağlıklı hayırlı yazılar yazsın. iyi olmana sevindim, maşallah sübhanallah kız olmasına rağmen boyu uzunmuş, kilosunu da nazarlardan saklasın Allahım. tekrar hayırlı uğurlu olsun, insallah sen de biran önce toparlanırsın

canım Allah analı babalı büyütmeyi asip etsin benmde 7buçuk aylık oğlum var benimde gğüslerim yara oldu kan emiyodu yavrum tam 50-55 gün sürdü iyieşmesi umarım çabuk düzelir bana lansinoh fayda etmedi ve diğer şeylerde tahin yağı zeytinyağı yarayı anca yumuşatıyo onlar kurutmuyo ben ebe arkadaşımın tavsiyesiyle 3tane kremi karıştırıp sürdüm ona rağmen 15 günü buldu yaranın kuruması istersen kremlerin adını veririm ama burda yazabiliymuyuz bimiyorum Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor göğüs yarası

Merhaba Arkadaşlar Anne olmayı çok ama çok istiyorum Asla normal yolla anne olamayacağım için tüp bebege başvurduk ve bugün transferden sonraki 8.günüm çok heyecanlıyım.12.gün test yaptırcm ve olumsuz olabilme ihtimali beni korkutuyor.Ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.Zaman geçmiyor bi türlü....

Insallah pozitif sonuc alır sagpikla kucagina alırsın bebegini canim.
Bende tup bebek yöntemiyle hamile kaldim.anliyorum heyecanini..5.gun transferi ise simdiden bellidir sonucun.
Yaz burayada mutlaka.ins. guzel hanerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…