Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen canım
hele bayram dolayısıyla en az 3 kilo daha almışımdır
veririz canım veririzz kiloda ne kiii:18::18::18::18::18:
Brn ama cevabinizi gormuyom niye bilmiyom. 2gun ilk defa adetim gecikti ve suan cok cok hafif rkahve rebgli akintim var

gebelik okadar akıl almaz oyunlar oynuyoki belki sendeki belirtilerde bu oyunlardan biridir bunu öğrenmenin tek yolu test yapmak bunun içinde pazartesini beklemen gerekiyo galiba

Merhaba kizlar bulantilardan dolayi gözümü bile acamiyorum sürekli banyodayim dis dunyayla alakayi kestim.daha da vakit var gecmesine nasil gecer bu günler bilmiyorum deli oldum remen...

tanger allah kolaylık versin ilk 3 ay bende çektim geçti sonra

megim albüm

Merhaba kizlar bulantilardan dolayi gözümü bile acamiyorum sürekli banyodayim dis dunyayla alakayi kestim.daha da vakit var gecmesine nasil gecer bu günler bilmiyorum deli oldum remen...
Allah kolaylık versin
9 ay bulantı çeken biri olarak diyim geçiyor biraz zor olsada
tanger allah kolaylık versin ilk 3 ay bende çektim geçti sonra

megim albüm

maşallah kuzuna çok tatlı

Tagerim bende de sürekli bulanti vardi ilk 5ay devam etti sonra biraz gecti sonra bağırsak rahatsizligim baslayinca aldigim ilaclarla gene basladi bana hic bişey fayda etme di kusacagim varsa kustim.ama o bulanti hali sanki hersey migdemi bulandiriyordu ama kizim cok sacli dogdu meget onun o güzel saçları yapmis o bulantilari.herseye değer bi duygu.sen kendini zorla ac kalmamaya calis sik sik ye genelde 3 ay da geciyor inşallah seninkide gecer
Bizde yakında alicaz kızımizi cooook heyecan liyiz nasil olcak onla hayat

Hilalcim hicbirseyin faydasi yok öyle böyle gecicek isde haklisin insallah tez tamanda kucagina alir saatlerce emzirirsin kizini eminim hayat cok daha güzel olur kizinla...

canım emin ol onla hayat çok güzel ve dolu dolu olacak

tangerm bnm de 21.haftaya kadar sürdü tam dedm sanrm hepp sürcek die ama şak die kesldi bıcak gibi ...
blıorm zor ama gecıo cnm bir anda ki bazılarının daha çabuk da gecıo
hilalimmmm çok guzel bi hayat beklıo seni kuzunlaaa eve çıknca bi fotosunu beklıorz ceylin prensesin maşallahhh ona

Tangerim malesef emzirmeme izin yok dr ilaclarin birini kesti ama diğerine devam etmek zorundaymisim cocuk doktoruda riskli ilac emzirme olmiycak diyor aslinda bubeni yaralasada kizim iyi olsunda ne yapalim .doktorla konustum bu hafta cikicakinşallah resim cok koymak isterim duygum ama ben artik cepten giriyorun burdan nasil oluyor

canim benim de hala gecmedi ama ben hep hap kullandim, cok cok zorlaniyorsan doktorundan hap isteyebilirsin. zofran diye bi ilac aliyorum ben mucize gibi icer icmez kendime geliyorum. bazilari hap kullanmaya karsi, ama benim gibi poponu kaldirip ise gitmek zorunda olunca mecbur iciyorsun. icmeden gitmeyi denedim, iste yerlerde surundum cok korkunctu, esim gelip beni eve goturmek zorunda kaldi, o yuzden yani cok kotuysen aklinda bulunsun derim canim.

Kizlar selam
Bayramim cok yogun gecti ugrayamadim ne zamandir
Oglusumun odasini hazirladik girip oturuyorum oyuncaklarini elime alip agliyorum cok heycanli ve mtluyum zaman hemen saglicakla gecsin oglum gelsin
Herkes fazla erteleme esyalarinida yika yerlestir diyor siz ne dersiniz boyle tatli bi hazirlik bi telas gidiyoruz iste
Allah isteyen herkese nasib etsin eski gunleri dusunuyorumda ne zordu
Tavuklum tesekkurler bilgiler icin onemli bunlar
Hilalim harika bi hayatiniz olucak bence kizinizla gelsin artik yuvasina minik kus insallah
Tanger Allah yardimcin olsun eminim zordur ama bu sirinler icin herseye deger be
Bu arada ben 51 kilodan 60 kiloya ciktim simdiki aklim olsa bastan kontrollu olurdum ama olan oldu artik catlamiyim yeter bana
Hepinizi opuyorum kizlar

Neydi o bulantılar bende hiç geçmeyecek sanmıştım.Benimde 4. aydan sonra azaldı ilacı bırakmıştım ama azda olsa 9 ay devam etti

Hilalim benim kızımda çok saçlı doğdu ama bulantıların saçla alakası olurmu ki bilemedim ben çünkü bulantılar ilk 3.4. aya kadar oluyor o dönem daha saçlar çıkmamaış olur
İnşalalh en kısa zamanda kızını evine getirirsin.

Son düzenleme:
Hergun buraya girip bir care arardim neden cocugum olmuyor diye aslinda 2 tane oglum var bir tane daha ustemistim belki kız olur diye ama olmadi uzun suredirde girmiyorum bu siteye gecen ay ise basladım lazer epilasyon yaptigim icin cocuk düsüncesini beynimden tamamen attim istemiyorum cunku calisacagim dedim ve bir gecenin hatasiyla su anda 5 haftalik hamileyim burada paylasmak istedim cunku biz kadinlar biseyi istedikmi hemen olsun istiyoruz ve olmayinca kendi beynimizi yiyip bitiriyoruz olmuyor dusuncesi beyindeyken gercekten olmuyor okadar yumurta takibi catladigi gun iliski klomen kullanimi bosaymis beynimi rahat biraktim istemedigim halde geldi cok sükür onun icin herseye deger ...

Prencess rabbim kucağına almayi nasip etsin cinsiyet bellimi

Himm daha ufakmis 5 hafta dikkat etmemisim cnm insallah istedigin olur

Kızlar MErhaba şuan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum kan testim 0,14 çıktı ben hep 2 ayda 2.5 ayda bir adet olurum en son 50 gün önce adet oldum eşimle ilişkiye 25 gün önce girdik yani normal şartlarda adet olmam için en az 1.5 2 hafta var sizce testi erken mi yaptırmışım tam iki haftadır sol kasığım ağrıyor 2 haftadır göğüslerim kocaman oldu gittikçe büyüyor uçları büyümeye bailadı uçlarına dokunamıyorum yanlarıda cok felaket agrıyor uyurken banyoda acısını her an hissediyorum bunlar bana hep belirti gibi gelmişti hatta o kadar emindimki kan testim en az 100 çıkar diye aldım negatif çıktı bu belirtileri ilkkez yaşıyorum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…