aynen canım
hele bayram dolayısıyla en az 3 kilo daha almışımdır
Brn ama cevabinizi gormuyom niye bilmiyom. 2gun ilk defa adetim gecikti ve suan cok cok hafif rkahve rebgli akintim var
Allah kolaylık versinMerhaba kizlar bulantilardan dolayi gözümü bile acamiyorum sürekli banyodayim dis dunyayla alakayi kestim.daha da vakit var gecmesine nasil gecer bu günler bilmiyorum deli oldum remen...
tanger allah kolaylık versin ilk 3 ay bende çektim geçti sonra
megimalbüm
Hilalcim hicbirseyin faydasi yok öyle böyle gecicek isde haklisin insallah tez tamanda kucagina alir saatlerce emzirirsin kizini eminim hayat cok daha güzel olur kizinla...Tagerim bende de sürekli bulanti vardi ilk 5ay devam etti sonra biraz gecti sonra bağırsak rahatsizligim baslayinca aldigim ilaclarla gene basladi bana hic bişey fayda etme di kusacagim varsa kustim.ama o bulanti hali sanki hersey migdemi bulandiriyordu ama kizim cok sacli dogdu meget onun o güzel saçları yapmis o bulantilari.herseye değer bi duygu.sen kendini zorla ac kalmamaya calis sik sik ye genelde 3 ay da geciyor inşallah seninkide gecer
Bizde yakında alicaz kızımizi cooook heyecan liyiz nasil olcak onla hayat
Tagerim bende de sürekli bulanti vardi ilk 5ay devam etti sonra biraz gecti sonra bağırsak rahatsizligim baslayinca aldigim ilaclarla gene basladi bana hic bişey fayda etme di kusacagim varsa kustim.ama o bulanti hali sanki hersey migdemi bulandiriyordu ama kizim cok sacli dogdu meget onun o güzel saçları yapmis o bulantilari.herseye değer bi duygu.sen kendini zorla ac kalmamaya calis sik sik ye genelde 3 ay da geciyor inşallah seninkide gecer
Bizde yakında alicaz kızımizi cooook heyecan liyiz nasil olcak onla hayat
Allah kolaylık versin
9 ay bulantı çeken biri olarak diyim geçiyor biraz zor olsada
maşallah kuzuna çok tatlı
Sağol prensesim oglun nasıl kocaman olmuştur
oldu ya teyzesi 16 aylık oldu
Merhaba kizlar bulantilardan dolayi gözümü bile acamiyorum sürekli banyodayim dis dunyayla alakayi kestim.daha da vakit var gecmesine nasil gecer bu günler bilmiyorum deli oldum remen...
tangerm bnm de 21.haftaya kadar sürdü tam dedm sanrm hepp sürcek die ama şak die kesldi bıcak gibi ...
blıorm zor ama gecıo cnm bir anda ki bazılarının daha çabuk da gecıo
hilalimmmm çok guzel bi hayat beklıo seni kuzunlaaa eve çıknca bi fotosunu beklıorz ceylin prensesin maşallahhh ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?