Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

öncelikle merhaba,

kadın doğumcuya gitmeniz şart çünkü adetleriniz düzenli değil 28-36 gün arası olan döngü normal sayılıyor. Belki hormonal bir sorun olabilir. Bi gidip tahlil yaptırmanız lazım. Bu şekilde yumurtlama gününüzü de hesaplamanız mümkün değildir. Eğer gebelik oluşsa 25 günde kana geçmesi lazım ayrıca. Bence bebekden önce bir jinekolog tarafından muayene edilmelisiniz.Umarım tez zamanda kavuşursunuz bebişe

Bugün leri gösteren rabbime şükürler olsun kizimizi almaya geldik
Cooooook heyecanliyim
Allah isteyen herkese nasip eylesin
Canim arkadaşlarım hep destek oldunuz sizlerin de allah ne muradiniz varsa versin

Hilalimmm
Ne mutlu bir an
Allah bir daha hiiçççççç ayırmasın inşallahhhhhh

Cooooook heyecanliyim
Canim arkadaşlarım hep destek oldunuz sizlerin de allah ne muradiniz varsa versin

Ay maşallah size rabbim hic ayirmasin bizim yerimizede kokla Kızı nı

Cooooook heyecanliyim

sen şimdi sıcacık evinde mis gibi kokan bir melekle uyumanın zevkine varıcaksın ya, allah o yaşadığın mutluluğu daim etsin canım. Rabbim bir daha yaşatmasın

Cooooook heyecanliyim

Allah birdaha ayirmasin mutlulugunuz daim olsun cok guzel bi haber cok sevindim yaa

HTML:
Cooooook heyecanliyim

Ay çok şükür Allahıma gözüm aydın canım cok sevindim bi ömür ayırmasın Rabbim bidaha çok mutlu gunler görün beraber inş

Aminnnnnn inşallah.
Hemen sorularimi sorayım odadaki nemin kac olmasi lazim
Birde kizimin burnu tukali dr damla verdi premature lerde olurmus normal dedi ama çok rahatsiz oluyor yavrum damlada pek bi ise yaramıyor

Aminnnnnn inşallah.
Birde kizimin burnu tukali dr damla verdi premature lerde olurmus normal dedi ama çok rahatsiz oluyor yavrum damlada pek bi ise yaramıyor

Aminnnnnn inşallah.
Canım göZün aydın tekrar telaşeler basladı hemde en tatlısından çok şükür bizimkininde tıkanıyo normal çünkü çok fazla sümük üretımi oluyomuş yeni doğanlarda doktor dedi serum fizyolojık sıkıyorum otrı bebeyle cekiyorum bazen kocaman sümük çıkıyo rahatlıyo bide odada buhar makinası çalıştırıyorum biraz nemi bilmiyorum ama oda sıcaklığımız 23 24 arası oluyo genelde baslarda insan cok tedırgın oluyo ama yavas yavas alışıyo bu meleklere annesi Rabbim hiç ayırmasın bidaha cümlemizin evlatlarını anne babasına bağıslasın

Aminnnnnn inşallah.

Hilos sen bu sorulari soruyorsun ya mest oldum Allah im yaa evin misler gibi bebek koksun bebegin kucakci olsun yapissin sana :))

Cok sagol ozim valla makineyi bende sordum gerek yok kaloriferin üstüne su koyun dedi.biraz rahatladı simdide kaka problemimiz var cok ikiniyor yapamıyor mama aldigi icin mis yavrum o ikindikca bende gıcık oluyorum. Yag ile masaj fln yapiyoruz ama pirt var kaka yok dr normal dedi.bu arada bnm bademciklerim şişti bebege gecer mi maske fln takiyim mi
Birde bu uykusuzluga nasil dayaniyorsunuz gram uykuya hasretim

Perim banada bzn cok tuhaf geliyor hayaldi gercek oldu çok şükür

Hilalcim imkanin varsa buhar makinesini al bence ama almasanizda kaloriferin ustundeki suyu mutlaka her gun degistir gecen annemle konustuk o sularda bakteri birikip havaya karisiyor ve bebegi hasta edebiliyormus aklinda olsun

Bu arada benim icin cok buyuk bi hayal o gun gelsin istiyorum uykusuzluga herseye hazirim diyorum ama bakalim nolucak :)

Bizimki annesütü alıyo ama genede ıkınıyo hilalcim ole kıyamıyo insan ama mecbur alısıyo ben cok zorlanırsa az zeytınyagı verıyorum cay kaşıgının ucuyla işe yarıyo ilk üç ay hareket kısıtlaması oldugu için ıkınmaları cok normalmiş alışcaksın annesi 38 gundur doğru durust uyumuyorum basta cok sallıyo ama sonra alşıyo insan aglamasın yeterki cok aglayınca insan daha bi caresiz kalıyo napıcağını sasırıyo perim inş az kaldı ogunler gelince insan bazen ole yoruluyoki bian kızıyo miye uyumuyoki bu çocuk dıye sonra dıyorum kendıme necok bekledın şükürler olsun dıye hemen dua edıyorum saglıklı olsunlarda oleböle buyuyolar inş

cnm neobaby tamamen btksel bi şurup biz tek bundan fayda gördük beş aylık olasıya kadar da kullandık inan ece yeni yeni kakasını rhat yapablıo ilk üç ayda oluo bu tip sıkntılar hepsi gececek perimn dediği gibi binlerce şükür evdesinizz hoşgelmiş ceylin prenses evceğizine

kızlar ilk üç dört ay zor sonraları kendilignden duzeni oturmaya başlıo ...ben de çok zor bi ilk üç hatta dört ay gecrdm ece tam bi gece kuşuydu şimdi de zor uyuo ama gulucuk sacmaktan uyumuo artık cadmız eskiden mıkır mıkır bazen aglama krizleri ıknmalar ayaklar toplamalar bir tek battaniyede susmalar ... hepsi bi sürec ve gecıo ... özellkle de altı aydan sonra her gun ayrı bi numara fış diyoruz sallanmaya başlıo bi kaç gundur mesela çirkin olmalar baba hayranlıgı ohoooo daha neler sayayım size dişle emekleme henuz yok yuvarlanma kolayına gelıo

Bize doktorumuz nurse harweys dıye bi gaz şurubu verdi neobaby daha mı iyıkı duygum buda bıtkıselmiş bizim kızda gece kusu cok uykusuz bıturlu dalamıyo uyutuyorum üç dk sonra acıyo gözleri 🙉
Maşallah eceme buyudu bıle darısı bize severim ben onun gulucuklerını buarada rejim hayırlı olsun benimde ihtıyacım var ama zaten uyumuyorum bide yemezsem sutum olmaz korkusu var 17 kg almıştım cok şükür 13 ü gittı amaben zaten şişkoyum şuan 80 kg oldum 76 ile kalmıştım hamile 70 e düşssem yeter inş 💀💀 hamileler sakın kıloları dert etmeyın ben ılk 4 ay hiç almadım son üç ay önüne gecemedim 17 kg aldım ama gidiyo cok şülür yeterki saglıklı olsun minnoşlar tabi sarkık bı sezeryan göbişim var şuan napalım zaten son üç hafta catır catır kasığa doğru catladıda göbüşüm sözde 12 .haftadan sonuna kadar lierac kullandım pöhh parama yazık

ben nurse harveysi kullanmadm cnm ama byzglm var ya elif o işte ikisini de kullanmş neo ii geldi dio biz sab simplex bio gaia aguline en son da neobaby kullandık kaka sorununa en ii gelen neo oldu gazdn uyuyamıordur az kaldı ama sabır gececek ...
cnm bahara kadar ye iç baharda başlarsn az az dkkat etmeye gder gder ben de yaza kadar muddet verdim kendime...
catlakları hiç takma bi süre sonra oyle azalıolar ki valla bnm belli belrsz izleri beyazlaşıo ya ondan bacaklarmdakiler nerdeyse kayboldu gibi hatta ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…