Kızlar MErhabaşuan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum kan testim 0,14 çıktı ben hep 2 ayda 2.5 ayda bir adet olurum en son 50 gün önce adet oldum eşimle ilişkiye 25 gün önce girdik yani normal şartlarda adet olmam için en az 1.5 2 hafta var sizce testi erken mi yaptırmışım tam iki haftadır sol kasığım ağrıyor 2 haftadır göğüslerim kocaman oldu gittikçe büyüyor uçları büyümeye bailadı uçlarına dokunamıyorum yanlarıda cok felaket agrıyor uyurken banyoda acısını her an hissediyorum bunlar bana hep belirti gibi gelmişti hatta o kadar emindimki kan testim en az 100 çıkar diye aldım negatif çıktı bu belirtileri ilkkez yaşıyorum :2:
Bugün leri gösteren rabbime şükürler olsun kizimizi almaya geldik
Cooooook heyecanliyim
Allah isteyen herkese nasip eylesin
Canim arkadaşlarım hep destek oldunuz sizlerin de allah ne muradiniz varsa versin
Cooooook heyecanliyim
Canim arkadaşlarım hep destek oldunuz sizlerin de allah ne muradiniz varsa versin
Cooooook heyecanliyim
Cooooook heyecanliyim
Canım göZün aydın tekrar telaşeler basladı hemde en tatlısından çok şükür bizimkininde tıkanıyo normal çünkü çok fazla sümük üretımi oluyomuş yeni doğanlarda doktor dedi serum fizyolojık sıkıyorum otrı bebeyle cekiyorum bazen kocaman sümük çıkıyo rahatlıyo bide odada buhar makinası çalıştırıyorum biraz nemi bilmiyorum ama oda sıcaklığımız 23 24 arası oluyo genelde baslarda insan cok tedırgın oluyo ama yavas yavas alışıyo bu meleklere annesi Rabbim hiç ayırmasın bidaha cümlemizin evlatlarını anne babasına bağıslasınAminnnnnn inşallah.
Hemen sorularimi sorayım odadaki nemin kac olmasi lazim
Birde kizimin burnu tukali dr damla verdi premature lerde olurmus normal dedi ama çok rahatsiz oluyor yavrum damlada pek bi ise yaramıyor
Aminnnnnn inşallah.
Hemen sorularimi sorayım odadaki nemin kac olmasi lazim
Birde kizimin burnu tukali dr damla verdi premature lerde olurmus normal dedi ama çok rahatsiz oluyor yavrum damlada pek bi ise yaramıyor
Cok sagol ozim valla makineyi bende sordum gerek yok kaloriferin üstüne su koyun dedi.biraz rahatladı simdide kaka problemimiz var cok ikiniyor yapamıyor mama aldigi icin mis yavrum o ikindikca bende gıcık oluyorum. Yag ile masaj fln yapiyoruz ama pirt var kaka yok dr normal dedi.bu arada bnm bademciklerim şişti bebege gecer mi maske fln takiyim mi
Birde bu uykusuzluga nasil dayaniyorsunuz gram uykuya hasretim
Perim banada bzn cok tuhaf geliyor hayaldi gercek oldu çok şükür
Cok sagol ozim valla makineyi bende sordum gerek yok kaloriferin üstüne su koyun dedi.biraz rahatladı simdide kaka problemimiz var cok ikiniyor yapamıyor mama aldigi icin mis yavrum o ikindikca bende gıcık oluyorum. Yag ile masaj fln yapiyoruz ama pirt var kaka yok dr normal dedi.bu arada bnm bademciklerim şişti bebege gecer mi maske fln takiyim mi
cnm neobaby tamamen btksel bi şurup biz tek bundan fayda gördük beş aylık olasıya kadar da kullandık inan ece yeni yeni kakasını rhat yapablıo ilk üç ayda oluo bu tip sıkntılar hepsi gececek perimn dediği gibi binlerce şükür evdesinizzhoşgelmiş ceylin prenses evceğizine
Bize doktorumuz nurse harweys dıye bi gaz şurubu verdi neobaby daha mı iyıkı duygum buda bıtkıselmiş bizim kızda gece kusu cok uykusuz bıturlu dalamıyo uyutuyorum üç dk sonra acıyo gözleri 🙉
Maşallah eceme buyudu bıle darısı bize severim ben onun gulucuklerını buarada rejim hayırlı olsun benimde ihtıyacım var ama zaten uyumuyorum bide yemezsem sutum olmaz korkusu var 17 kg almıştım cok şükür 13 ü gittı amaben zaten şişkoyum şuan 80 kg oldum 76 ile kalmıştım hamile 70 e düşssem yeter inş 💀💀 hamileler sakın kıloları dert etmeyın ben ılk 4 ay hiç almadım son üç ay önüne gecemedim 17 kg aldım ama gidiyo cok şülür yeterki saglıklı olsun minnoşlar tabi sarkık bı sezeryan göbişim var şuan napalım zaten son üç hafta catır catır kasığa doğru catladıda göbüşüm sözde 12 .haftadan sonuna kadar lierac kullandım pöhh parama yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?