slm tatlım hakkında hayırlısı olsun. Umarım 13 haziranda kırmızılar değilde bebişinin haberi gelir
şlkljkjhbhfhfjhkghjiyi yapmışsınnnnnnnnn canımmmmmmm
ee sen en son test almıştın , yaptınmııı canım
nasıl duruyorsun valla elinde testlerle ben çatlamıştım çoktan
Ozim bebekten bebeğe değişir belki ama ben sab simplex, agulin, nurse harveys, metsil kullandım en son bir nebzede olsa çareyi e babay de bulduk.
hilalim çok sevindimmm Allah bir daha hiç ayırmasın sizi.......
Bize doktorumuz nurse harweys dıye bi gaz şurubu verdi neobaby daha mı iyıkı duygum buda bıtkıselmiş bizim kızda gece kusu cok uykusuz bıturlu dalamıyo uyutuyorum üç dk sonra acıyo gözleri ��
Maşallah eceme buyudu bıle darısı bize severim ben onun gulucuklerını buarada rejim hayırlı olsun benimde ihtıyacım var ama zaten uyumuyorum bide yemezsem sutum olmaz korkusu var 17 kg almıştım cok şükür 13 ü gittı amaben zaten şişkoyum şuan 80 kg oldum 76 ile kalmıştım hamile 70 e düşssem yeter inş ���� hamileler sakın kıloları dert etmeyın ben ılk 4 ay hiç almadım son üç ay önüne gecemedim 17 kg aldım ama gidiyo cok şülür yeterki saglıklı olsun minnoşlar tabi sarkık bı sezeryan göbişim var şuan napalım zaten son üç hafta catır catır kasığa doğru catladıda göbüşüm sözde 12 .haftadan sonuna kadar lierac kullandım pöhh parama yazık
sıkı can çıkmaz dediler bende canımı sıkıp duruyorum
kimseler uğramazmı oldu buraya yaa nerdesinizzz halloooooooooooooooooooo
maşallah özim kiloların çou gitmiş..
taze annişler yerim szin tatlı bebişlerinizi
ilk 4 ay kilo almadın mı ben 6 kilo aldımbakalım ne olacak sonum
Aysunum hiç dert etme az uğraşmadık göbişleri buyutmeye tadını cıkar hamileliğin hele ıyıyce hareketlensın ozaman bambaska bişi şimdi bile özlüyorum Allahım tekrar nasıp eder inş minnoşumu az buyutunce buarada tup bebiş annişleri korunuyomusunuz merak ettımdehani okadar zaman olmadı korunmasammıkı dıye dusunuyorum bazen sizce
Aysunum hiç dert etme az uğraşmadık göbişleri buyutmeye tadını cıkar hamileliğin hele ıyıyce hareketlensın ozaman bambaska bişi şimdi bile özlüyorum Allahım tekrar nasıp eder inş minnoşumu az buyutunce buarada tup bebiş annişleri korunuyomusunuz merak ettımdehani okadar zaman olmadı korunmasammıkı dıye dusunuyorum bazen sizce
Kızlar insani zorla depresyona sokarlar ya
Kv allah razi olsunlar bir haftadir bizdeler yemek ütü cocuklada cok ilgileniyor hakkini yiyemem ama su hayat tarzima müdahale eden laflar yokmu bugün bana diyoki dışarıdan yogurt alma cok sagliksuz evde kendi yapsan bnm wc ye gitmeye vaktim yok bide takmis tek cocuk hic cocuk pratik olmayı öğrenirsin.bana gorumcemi örnek gösterip duruyor yahu onun evine 2 ayri kadin geliyo bulasik mak.bile kadini bosaltiyor para desen girla herşey disardan sipariş vs.arti o geçen sene dogum yaptığında hatirlayanlar vardir biz hic onu yalnız birakmadik yaklaşık 2 ay sürekli yardim için dönüşümlü kaldik.simdi benden bebegim eve geleli 1 hafta olmuş herseyi yoluna koymami bekliyor.evt ben dogum yaoali 2 ay oldu ama bebegime kavusali 1 hafta onun daha herseyini yeni yeni öğreniyorum kaldiki ilk deda anne oldum.aralarda uyurken işini yaparsin diyor ben daha 1 haftalik bu cocugu boktan işleri yapmak icin niye yalniz birakayim allah korusun daha cok ufak.neyse yrn onlar gidiyor ist.ten annem geliyor ama ailen disinda birilerine muhtac olmak cok zor kaldiki onlarin ogullarinin isi icin ben buraya tasindim ist.olsam bi telime herkes kosardi.icimi döktüm bee
Kızlar insani zorla depresyona sokarlar ya
Kv allah razi olsunlar bir haftadir bizdeler yemek ütü cocuklada cok ilgileniyor hakkini yiyemem ama su hayat tarzima müdahale eden laflar yokmu bugün bana diyoki dışarıdan yogurt alma cok sagliksuz evde kendi yapsan bnm wc ye gitmeye vaktim yok bide takmis tek cocuk hic cocuk pratik olmayı öğrenirsin.bana gorumcemi örnek gösterip duruyor yahu onun evine 2 ayri kadin geliyo bulasik mak.bile kadini bosaltiyor para desen girla herşey disardan sipariş vs.arti o geçen sene dogum yaptığında hatirlayanlar vardir biz hic onu yalnız birakmadik yaklaşık 2 ay sürekli yardim için dönüşümlü kaldik.simdi benden bebegim eve geleli 1 hafta olmuş herseyi yoluna koymami bekliyor.evt ben dogum yaoali 2 ay oldu ama bebegime kavusali 1 hafta onun daha herseyini yeni yeni öğreniyorum kaldiki ilk deda anne oldum.aralarda uyurken işini yaparsin diyor ben daha 1 haftalik bu cocugu boktan işleri yapmak icin niye yalniz birakayim allah korusun daha cok ufak.neyse yrn onlar gidiyor ist.ten annem geliyor ama ailen disinda birilerine muhtac olmak cok zor kaldiki onlarin ogullarinin isi icin ben buraya tasindim ist.olsam bi telime herkes kosardi.icimi döktüm bee
ahhh ahh hiç sorma hilalim benmki de aynıydı neymiş bulaşık makinesi kullanmak gereksizmiş elde yıkancakmş vs.vs.
neyse sennki de gdıomş benmki de ister istemez çekti ayagını biz gdıorz artık eceyi goturuorz ek gıdasına biraz karşıo k adar artık buna şükür vallademiyolar ya lahusa die bi sürec var ancak adapte olcaksnz bebş de sana sen de ona ..bunu düşünen yok cırr cır vır vırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?