Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ozim bebekten bebeğe değişir belki ama ben sab simplex, agulin, nurse harveys, metsil kullandım en son bir nebzede olsa çareyi e babay de bulduk.

hilalim çok sevindimmm Allah bir daha hiç ayırmasın sizi.......

Gunlerdir renklere ayirip ona aldigin ozel deterjan ve yumusaticiyla yikadigim kiyafetlerini utuleyip disarida yorulup gelincede dayanamayip oglumun esyalarini gardolabina ve sifonyerine yerlestirdim simdi oturup izliyor agiz tadiyla kullanmak icin dua ediyordum ki ne kadar aciktigimi ve yoruldugumu farkettim ama bitirene kadar hic anlamamistim ustelik yemegimizde yok insallah buyuturkende bu sabri ve hevesi hic kaybetmem
Simdi karnimda acliktan debeleniyor basimizin caresine bakalim hepinizi optuk teyzeleri

Bayramınız kutlu olsun Arkadaş larim opuldunuz

sıkı can çıkmaz dediler bende canımı sıkıp duruyorum
kimseler uğramazmı oldu buraya yaa nerdesinizzz halloooooooooooooooooooo

maşallah özim kiloların çou gitmiş..

taze annişler yerim szin tatlı bebişlerinizi

ilk 4 ay kilo almadın mı ben 6 kilo aldım bakalım ne olacak sonum

Son düzenleme:
Meg umarim iyisindir tatlım:

maşallah özim kiloların çou gitmiş..

taze annişler yerim szin tatlı bebişlerinizi

ilk 4 ay kilo almadın mı ben 6 kilo aldım bakalım ne olacak sonum

Aysunum hiç dert etme az uğraşmadık göbişleri buyutmeye tadını cıkar hamileliğin hele ıyıyce hareketlensın ozaman bambaska bişi şimdi bile özlüyorum Allahım tekrar nasıp eder inş minnoşumu az buyutunce buarada tup bebiş annişleri korunuyomusunuz merak ettımde hani okadar zaman olmadı korunmasammıkı dıye dusunuyorum bazen sizce

Hemen yakın zamanda ikinciyi düşünmüyorsan korunmalısın bence ne olucağı belli olmaz.

selam canlar ççookça bi zamandan sonra yeniden merhaba herkesemaşşallah ne güzel gelişmeler olmuş topiktetaze hamişlere hayırlı olsun bebeğine kavuşmaya gün sayanlara şimdiden allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun diyorum.bebiş isteyenlerede rabbim taz zamanda nasip etsin amin.hilalim çok sewindim kızına kavuşmana balım allah tekrarını yaşatmasın.bizde yaşımıza girdik bin şükür 29 ekim bizim evde çifte bayramdıbu günlerime bin şükür diyorum ve hepinizi çoookkk sewiyorum canlarım.

canım güzel haberlerini okudukça seviniyorum, bu arada fındığının adını ne koydun? alışmışsındır artık miniğine... korunma olayına gelince erkek infertilitesi bizimki o yüzden değişen bir şey olmadığını düşünüyorum, yani gerek yok korunmaya ama duyduğuma göre kadın infertilitesinde 1 kere doğum yaptıktan sonra kolay hamile kalınıyormuş

Kızlar insani zorla depresyona sokarlar ya
Kv allah razi olsunlar bir haftadir bizdeler yemek ütü cocuklada cok ilgileniyor hakkini yiyemem ama su hayat tarzima müdahale eden laflar yokmu bugün bana diyoki dışarıdan yogurt alma cok sagliksuz evde kendi yapsan bnm wc ye gitmeye vaktim yok bide takmis tek cocuk hic cocuk pratik olmayı öğrenirsin.bana gorumcemi örnek gösterip duruyor yahu onun evine 2 ayri kadin geliyo bulasik mak.bile kadini bosaltiyor para desen girla herşey disardan sipariş vs.arti o geçen sene dogum yaptığında hatirlayanlar vardir biz hic onu yalnız birakmadik yaklaşık 2 ay sürekli yardim için dönüşümlü kaldik.simdi benden bebegim eve geleli 1 hafta olmuş herseyi yoluna koymami bekliyor.evt ben dogum yaoali 2 ay oldu ama bebegime kavusali 1 hafta onun daha herseyini yeni yeni öğreniyorum kaldiki ilk deda anne oldum.aralarda uyurken işini yaparsin diyor ben daha 1 haftalik bu cocugu boktan işleri yapmak icin niye yalniz birakayim allah korusun daha cok ufak.neyse yrn onlar gidiyor ist.ten annem geliyor ama ailen disinda birilerine muhtac olmak cok zor kaldiki onlarin ogullarinin isi icin ben buraya tasindim ist.olsam bi telime herkes kosardi.icimi döktüm bee

ahhh ahh hiç sorma hilalim benmki de aynıydı neymiş bulaşık makinesi kullanmak gereksizmiş elde yıkancakmş vs.vs.
neyse sennki de gdıomş benmki de ister istemez çekti ayagını biz gdıorz artık eceyi goturuorz ek gıdasına biraz karşıo k adar artık buna şükür valla demiyolar ya lahusa die bi sürec var ancak adapte olcaksnz bebş de sana sen de ona ..bunu düşünen yok cırr cır vır vırr

Hilalcim,

birak isteyen istedigini soylesin. uyuz oluyorum hakikaten ya herbirseye karisan tiplere. tamam belki kimse kotuluk icin birsey demiyor ama insanda dusunce, incelik, nezaket olacak. Ha o dusunemiyorsa sen hehe diyip bildigini yapacaksin gulum.

Ne zahmetlerle dunyaya geldi prenses. ev isi mev isi hikaye. sen once yavrunun tadini cikaracaksin, birbirinizi taniyacaksiniz, zamanla zaten duzzen oturur. kimseden seni anlamasini bekleme. insani annesi bile anlayamiyor tam olarak. o yuzden sen keyfine bak ona buna degil.

yook duygucum nerde. onlarin zamaninda nasilsa hala ayni sekilde devam etmesini bekliyorlar. ya da o senelerde takilip kalmislar. hep diyorum bunlar bize ders iste. yarin obur gun kayinvalide oldugumuzda ( insaallah ) biz oyle olmayalim.

benim kayinvalidem biz turkiyeye gitmisiz , bizim icin insanlar evine gelmisler, bir de onun akrabasi yani. ya afedersin ama millet klozete giriyor da sifon cekilince cok su gidiyor ya. onu dert ediyor. esimle ben girsek bisey olmazmis ama iste..

ona hic sormam bile. evine giderken bulasik makinasi deterjani en son ben almistim. iki uc sene oldu. baktim bitmis en son giderken yine ben aldim. misafirler vardi hic sormadim bile direk actim makinayi. aramiz gayet resmi zaten su anda hatirlarsan hamileligimin ilk basinda benimleydi burda ve zehir etmisti.

of bana da sinir geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…