Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hepsi ayni galiba ya biliyorum takilmamam lazım ama iste hassas dönemdeyim.allahtan esim hic o tarz bi insan degil umru degildir ev isi fln sen kizimizla ilgilen yeter diyo.hamileligim boyunca bi kere bile is yaptirmadi süpürdu sildi yemek fln ama iste eski kafali olmak böyle bisey onlara göre herseyi kadin yapmali parcalamali kendini herseye yetcem die .bnm de umrumda değil valla ben önce bebegimi düşünüyorum kendimi de salmiyorum esim gelcegi vakit giyinip süsleniyorum.paket yogurt yemisiz cok mu yuvamiz huzurlu mutlu gerisi bos bence.

Ama iste düşünceli olmak lafini bilmek lazim ztarin dedigi gibi biz böyle kv.olmayalim

cok sukur yuvarlanip gidiyoruz senden naber musab buyumustur annesii

ben hamileyken yogurdumuzu yapiyordum ama su anda hic ugrasamam valla. kizima yapiyorum ayri o ayri ama kendimizi dusunecek durumda degilim. ben anlamiyorum. esler birsey demezken , baska bireylerin evin icine bu kadarcik sebeple bile mudahele etmeleri hem yanlis, hem itici.

sen takma gulum. simdi senin bayramin. gunlerini istedigin gibi gecir ailenle.

işte böyle düşün hilalim gerisini boşver kızınla ilgilen bol bol bir daha böyle minik olmayacak bugünlerin kıymetini bilmek lazım

evet canım büyüdü
çok şükür bu günlerimize
ben de oğluma yoğurdunu kendim yapıyorum bize de yetiştiğim zaman....
hiç önemli değil bence de iş şu bu önce oğlum var artık hayatımda

Hay Allam yaaa hepsi aynı bunlarn valla cnm ... en guzeli mesafe başka da bi çare yok ben bulamadm valla ...

Canım hiç takma o kadın kafayı sıyırmış bence
Daha kızın çok küçük tabikide ilk ilgileneceğin şuan kızın kendin ve eşin olacak.
İlk zamanlar bendede herşeye yetememe kaygısı olmuştu sağolsun etraftn insanlarda tuz biber oluyorlar.
Herşey zmanla oluyor ilk zamanlar banyo yapak bile lükstü benim için

Ama şimdi çok şükür herşeyimi yapabiliyorum sende prensesin büyüsün yaparsın daha çok çok erken.
Kübra 7 aylık oldu çok şükür ben ancak yapabiliyorum evde yemek yapmaya başlayalı bir iki hafta oldu
Kübranın yemeklerini yapıyorum uzun zmaandır ama kendimize yapacak fırsat yoktu.
yoğurtta zaten prensesin için yaparsın 5. aylardan sonra şimdi ne gerek var siz hazır yesenizde sorun değil

Slm kızlar pc bozuk tlf dan da bir türlü giremıyorum tlf uygulamasımı nedır sınır etti beni bir türlü topiklere ulaşamıyorum burayıda zor buldum:)

Annanesi geldi kizimin dünyayı almis gene ama o da eski toprak başladı akil vermeye neyse bende bosverdim dediginiz gibi kizimin tadini çıkartıyorum.insallah en kisa zamanda bu tempoya alisirimda hersey daha kolay olur.
Megimm nerelerdesin sen iyimisin hosmusun

kızlar nerdesiniz bir zamanlar muhabbete doyum olmazdı butopikte inşallah eski günlerine döner

megim cidden çok merak ettimmm inşallah kötü bir durum yoktur

kızlar nerdesiniz bir zamanlar muhabbete doyum olmazdı butopikte inşallah eski günlerine döner

megim cidden çok merak ettimmm inşallah kötü bir durum yoktur

slm evet bnde yazıyorum kımseden ses cıkmıyor onlar takılıyor kendı hallerınde bosver bızde burdan takılırız

y

slm evet bnde yazıyorum kımseden ses cıkmıyor onlar takılıyor kendı hallerınde bosver bızde burdan takılırız

As eskiden cok kalabalık tik böyle degildi herkesin bebis o olunca kendine telaşı nda herkes

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…