naber canım
Hepsi ayni galiba ya biliyorum takilmamam lazım ama iste hassas dönemdeyim.allahtan esim hic o tarz bi insan degil umru degildir ev isi fln sen kizimizla ilgilen yeter diyo.hamileligim boyunca bi kere bile is yaptirmadi süpürdu sildi yemek fln ama iste eski kafali olmak böyle bisey onlara göre herseyi kadin yapmali parcalamali kendini herseye yetcem die .bnm de umrumda değil valla ben önce bebegimi düşünüyorum kendimi de salmiyorum esim gelcegi vakit giyinip süsleniyorum.paket yogurt yemisiz cok mu yuvamiz huzurlu mutlu gerisi bos bence.
Ama iste düşünceli olmak lafini bilmek lazim ztarin dedigi gibi biz böyle kv.olmayalim
işte böyle düşün hilalim gerisini boşver kızınla ilgilen bol bol bir daha böyle minik olmayacak bugünlerin kıymetini bilmek lazımHepsi ayni galiba ya biliyorum takilmamam lazım ama iste hassas dönemdeyim.allahtan esim hic o tarz bi insan degil umru degildir ev isi fln sen kizimizla ilgilen yeter diyo.hamileligim boyunca bi kere bile is yaptirmadi süpürdu sildi yemek fln ama iste eski kafali olmak böyle bisey onlara göre herseyi kadin yapmali parcalamali kendini herseye yetcem die .bnm de umrumda değil valla ben önce bebegimi düşünüyorum kendimi de salmiyorum esim gelcegi vakit giyinip süsleniyorum.paket yogurt yemisiz cok mu yuvamiz huzurlu mutlu gerisi bos bence.
Ama iste düşünceli olmak lafini bilmek lazim ztarin dedigi gibi biz böyle kv.olmayalim
cok sukur yuvarlanip gidiyoruz senden naber musab buyumustur annesii
ben hamileyken yogurdumuzu yapiyordum ama su anda hic ugrasamam valla. kizima yapiyorum ayri o ayri ama kendimizi dusunecek durumda degilim. ben anlamiyorum. esler birsey demezken , baska bireylerin evin icine bu kadarcik sebeple bile mudahele etmeleri hem yanlis, hem itici.
sen takma gulum. simdi senin bayramin. gunlerini istedigin gibi gecir ailenle.
kızlar evlenır evlenmez hamişş kalınırmı
yook duygucum nerde. onlarin zamaninda nasilsa hala ayni sekilde devam etmesini bekliyorlar. ya da o senelerde takilip kalmislar. hep diyorum bunlar bize ders iste. yarin obur gun kayinvalide oldugumuzda ( insaallah ) biz oyle olmayalim.
benim kayinvalidem biz turkiyeye gitmisiz , bizim icin insanlar evine gelmisler, bir de onun akrabasi yani. ya afedersin ama millet klozete giriyor da sifon cekilince cok su gidiyor ya. onu dert ediyor. esimle ben girsek bisey olmazmis ama iste..
ona hic sormam bile. evine giderken bulasik makinasi deterjani en son ben almistim. iki uc sene oldu. baktim bitmis en son giderken yine ben aldim. misafirler vardi hic sormadim bile direk actim makinayi. aramiz gayet resmi zaten su anda hatirlarsan hamileligimin ilk basinda benimleydi burda ve zehir etmisti.
of bana da sinir geldi
Kızlar insani zorla depresyona sokarlar ya
Kv allah razi olsunlar bir haftadir bizdeler yemek ütü cocuklada cok ilgileniyor hakkini yiyemem ama su hayat tarzima müdahale eden laflar yokmu bugün bana diyoki dışarıdan yogurt alma cok sagliksuz evde kendi yapsan bnm wc ye gitmeye vaktim yok bide takmis tek cocuk hic cocuk pratik olmayı öğrenirsin.bana gorumcemi örnek gösterip duruyor yahu onun evine 2 ayri kadin geliyo bulasik mak.bile kadini bosaltiyor para desen girla herşey disardan sipariş vs.arti o geçen sene dogum yaptığında hatirlayanlar vardir biz hic onu yalnız birakmadik yaklaşık 2 ay sürekli yardim için dönüşümlü kaldik.simdi benden bebegim eve geleli 1 hafta olmuş herseyi yoluna koymami bekliyor.evt ben dogum yaoali 2 ay oldu ama bebegime kavusali 1 hafta onun daha herseyini yeni yeni öğreniyorum kaldiki ilk deda anne oldum.aralarda uyurken işini yaparsin diyor ben daha 1 haftalik bu cocugu boktan işleri yapmak icin niye yalniz birakayim allah korusun daha cok ufak.neyse yrn onlar gidiyor ist.ten annem geliyor ama ailen disinda birilerine muhtac olmak cok zor kaldiki onlarin ogullarinin isi icin ben buraya tasindim ist.olsam bi telime herkes kosardi.icimi döktüm bee
kızlar nerdesinizbir zamanlar muhabbete doyum olmazdı butopikte inşallah eski günlerine döner
megim cidden çok merak ettimmm inşallah kötü bir durum yoktur
y
slm evet bnde yazıyorum kımseden ses cıkmıyor onlar takılıyor kendı hallerınde bosver bızde burdan takılırız
As eskiden cok kalabalık tik böyle degildi herkesin bebis o olunca kendine telaşı nda herkes
kızlar nerdesinizbir zamanlar muhabbete doyum olmazdı butopikte inşallah eski günlerine döner
megim cidden çok merak ettimmm inşallah kötü bir durum yoktur
As eskiden cok kalabalık tik böyle degildi herkesin bebis o olunca kendine telaşı nda herkes
iyiyim tatlım uyuyor simdi senin afacan nasıl, cnminş canım
nasılsın moonum kuzucuk nasıl
meg evet tatlım ben de seni merak ediyorum
senın bebegın varmı bn 5 aylık hamıleyım allan ıznıyle kızım olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?