Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

neyse canlar hepinizi optummmmmmmmmmmm tatlı ruyalar

Slm kızlar pc bozuk tlf dan da bir türlü giremıyorum tlf uygulamasımı nedır sınır etti beni bir türlü topiklere ulaşamıyorum burayıda zor buldum:)

Canım ben telden girıyorum hep satfa acılınca sağ ustte kare kare yer var oraya tıkla acılan sayfada full sıteye tıkla ordanda fırum ana sayfa ozaman rahatlıkla bulursun bilgsayardaki alısık oldugun sayfa acılcak ozaman :44:

tesekurler cnm cok korkuyorum ama dogumdan tuglerım urperıyor agdeta dusundukce
korkma tatlım burda dogum yapan herkes öyle dusunceler içindeydiler ama yavrularini kucağına alınca yersiz olduğunu anladik anladilar sen sakin dogum hikayesi dinleme millet çok abartir ve pozitif düşün
Kizlarrr nasilsiniz sizi cok ozledim internetim yoktu giremiyordum iyisinizdir umarim uzun zaman oldu ...

As bebesin nasil cnm ne kadarlik oldu

bn vıdyo ızledım hep kendımı o sekıldedusunemıyorum ama kacısımda yok elınde sonunda cekcem o acıyı

bn vıdyo ızledım hep kendımı o sekıldedusunemıyorum ama kacısımda yok elınde sonunda cekcem o acıyı

bende normal doğurdum gebelikte video izlemedim ,kiötü gebelik hikayeside dinlemedim bilmeden girdim rahattım o yüzden keşke sende izlemeseydin

magdem normal dogum yaptın dogum sonran nasıldı aya nezaman kalktın uyusturdularmı hıc yoksa anlı canlımı hısettın

canlı canlı anacım benim dikişlede zorlanma oolmuştu oda tenim çokhasas ondan.ama bebeişimi kucağıma alınca unuttum gitti doğumdan sonra hemen kalktık zaten bir iki gün dikişlerdendolayı hafif sızlama oluyordu zaten annem 40 gün kaldı ben pek şey yapmadım çocugun altını bile o değitiriyordu düşün o yüzden çabuk toparladım ama oğlumun hiç gece uykusu yoktu 6 ay çokzordu.

ama uyusturduklarını dıyorlardı hep oyle duydum :26:

ama uyusturduklarını dıyorlardı hep oyle duydum :26:

evet cnm uyuşturuyorlar ama ben o halde hisettim kız takma kafana sen gebeliğin tadını çıkar bol bol uyu dinlen eni sonu doğurcan mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…