Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mrb uzun zmndır giremıyorum girsemde yazamıyorum
emir büyüyor büyükce anneyi daha da yaşlandııryor yoruyor coook
kendime arkadaş doğurmuşum ben yaa bir dk boş durmuyoruz her ne kadar evin içine etsede cok da şikayetci deilim
aramzıdaki bağ her gün daha da sıkı oluyo
zor oldu ama güzel doğurdum diyorum

hilalden haberleri okuyorum cook mutlu oluyorum daha güzel günler bekliyo sizi Allah kimseyi evladıyla sınamasın
yeni gebe olanları da tebrik ederim
megggggggg cok özlendin nerelerdesin ses ver :26:

Kizlar iyi aksamlar
Bizde hazirliklar yavastan yavastan devam ediyor gunler yogunluktan mi bilmem biraz hizli akiyor sanki
Hilalcim dinleme kimseyi sen onu kucagina almayi az mi bekledin ye onu ye birak yogurdu mogurdu cok biliyorlar
Kizlar kilolar aldi basini ben boyle gidersem catlarsam patlarsam ne olucak sonum
51 le basladim 62 oldum bu arada 19unda dr kontrolum var sonra 15te bir gidicez cok heycanliyim oglusumu istiyorum benn

sllm kızlar bayadır giremedim işe girmiştim çıktım...evdeyim artık 1 haftadır bugün hastaneye gittim genetik testi için kan verdim 15 gün sonra çıkacakmış sonuç... bir araştırılsın artık ne var ne yok neden böyle oldu en azında bir dahaki gebelikte daha bilinçli olurum artık sağsağlim alırım inşlh bebeğimi kucağıma benden böyle haberler geçmişşi okkuyamamdım hiç
pericim maşallah kocaman olmuşsun kuzum hazırlıklar başlamıştır artık
hilalcim senin kuzucunda doğmuş sizde sağlıklı mutlu huzurlu günler geçirin inşlh yavrucuğunla taze anne

Aminnn cnm amin.
Kızlar ben cok fenayim bebegim sürekli ikiniyor gece uyuyamiyor ikinmadan mama kabiz yapiyor o aci cektikce ben mahfoluyorum gözlerim kanlandi artik.aksam baska dr dan tandevu aldik bakalim bu ne diycek premature oldugu icin normal derse kafayi yiycem yazik degil mi bu cocuga ya.

Çok erken belki heyecanlanmak için ama çok sabırsızlanıyorum ben bir an önce kucağıma almak istiyorum..

Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin boğazım düğüm düğüm gözümde yaslar bi yandan süt sagmaya çalışıyorum. Biz kabizlik icin doktora gitmistik dr beynindeki beyaz hücrelerin öldüğünü söyledi motor haraketleri yani yürüme gibi yapamiycakmis büyük ihtimalle.ona bakamiyorum bile içim acıyor böyle bi yangin yok.ama ben artik anneyim onun icin dayanmaliyim cok zor .
Yüce Rabbim bize güç versiin o ol derse olmiycak imkansizhic bisey yok

Son düzenleme:

hilalcim prematureyle iglisi yok onn çogu bebekte oluo ece de ilk üç ay paso ıkındı uyumadı kaka yoktu ortada ben hep zeytinyagı surdm poposuna sonra da neo baby denedk işte onnla biraz daha duzeldi gazdan yapamıolar ...

Bende okuyunca cok üzüldüm cnm diyecek söz bulamadim. baska bir dr da gosterseniz allahtan umudu kesilmez duzelicek kosacak bile insallah duamdasiniz .daha cok kucuk ama güçlü bir kizin var bununda ustesinden gelir ki bizimkiler normal dogduklari halde birkac ay inliyorkardi ikiniyor lardi cnm

okuyunca cok uzuldum canim anlatamam hislerimi kelimelerle ama sunu da soyliyim ki sakin ama sakin ttek dr un dedigine bakma gozunu seveyim. baska dr lara da gotur bakalim ne olacak. o yuzden bu sonuc kesin diye dusunme simdiden lutfen benim guclu arkadasim

Kuvezde iken kizim beyin kanaması gecirmis ikinmayla alakasi yok zaten.biz kabizlikla ilgili sikayetlerimiz icin gitmistik .fakat hastanenin epikriz raporunda yazıyor .bunu yeni öğrendik ve yikildik mr tomigrafi fln çekilmiş .

Kuvezde iken kizim beyin kanaması gecirmis ikinmayla alakasi yok zaten.biz kabizlikla ilgili sikayetlerimiz icin gitmistik .fakat hastanenin epikriz raporunda yazıyor .bunu yeni öğrendik ve yikildik mr tomigrafi fln çekilmiş .

peki size neden söylememişler

Hilwlcim 2 yil once benimkuzenimin 3 yasinda oglu 5 kattan asagi dusmustuoldu gözüyle bakiyorlardi ambulansta kalbi bile durmus dr onada neler demisti beynine oksijen gitmemis yuruyemez eaki haline donemez dediler ama sukurler olsun yeniden konusuyor yuruyor hatta bu yil krese bile gidiyor suan sadece ayaginda hafif bir aksama var oda fizik tedaviye gidlyor rabbim sonsuz kudreti var yoktan var eden rabbim ceylinimizwde sifa versin

Iste onu bende bilmiyorum yrn eşim doktoru arayip sorcak bu nasil söylenmez aklim almıyor cildircak gibiyim gidip hast.neyse en iyi dr u araştırıp bulcaz yrn herkesi arayip sorcam kadın dogum doktorum kesin birini tavsiye eder.esim de bende boşlukta gibiyiz babam ist.gelin en iyi doktoru buluruz diyor yavrumun seyahat etmesi yasakki.bu dr süt verseymissin dedi 4 doktorun Hayır olnaz kesinlikle yasak dedigi sey aradan 2 ay gectine sut kaldi ne bisey ben aanlamıyorum kafam almıyor tek bi tip yok mu hersey neden farklilasiyor.tam 3 defa mr cekilmis kuzuma bnm nie haberim olmuyor kafamda bin tane soru.herkes aramak istiyor beni kimseye laf anlatcak halim yok .bebegimin oyuncaklarina baktim onlari tutabilcekmi aldigim ayakkabilari giyip parka gidebilcek mi icim yanıyor kizlar icimmm

Hilal cok ama cok uzulduk canim..en iyi dr lar bul canim tek dr ile kalma rabbik şifa versin.canim insallah onu diyen dr yanılmıştır.

Birde hakkaten nedej sylememsler size

hilalim bakınıyodum canım ne diyeceğimi bilmiyorum nasıl olur nasıl söylemezler böyle saçmalık olurmu götürmemiş olsaız dahamı bilmiycektiniz başka doktora götür hiç durma canım onların dediğiyle bekleme Allahıma emnaet inan ağlıyorum yazdıklarını okuduğumdan beri canım benim ben ne desem senin üzüntüne denilicek sözler değil Allahım hayırlısıyla sağlık versin kuzuma inş hiçbirşey olmıycak annesi of dua edicem sana eşimede söyliycem oda nazmazında dua etsin inş sağlıkla çıkıcaz kuzum hiç birşey olmıycak

Hilal cok uzgunum arkadasim ne desem bos tahmin ediyorum insallah bu iste bi hata vardir en iyi dr u bulun sakin pesini birakmayin olumden baska herseyin caresi var Rabbim guc versin sana kizinada saglik insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…