- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
sllm kızlar bayadır giremedim işe girmiştim çıktım...evdeyim artık 1 haftadır bugün hastaneye gittim genetik testi için kan verdim 15 gün sonra çıkacakmış sonuç... bir araştırılsın artık ne var ne yok neden böyle oldu en azında bir dahaki gebelikte daha bilinçli olurum artık sağsağlim alırım inşlh bebeğimi kucağıma benden böyle haberler geçmişşi okkuyamamdım hiç
pericim maşallah kocaman olmuşsun kuzum hazırlıklar başlamıştır artık
hilalcim senin kuzucunda doğmuş sizde sağlıklı mutlu huzurlu günler geçirin inşlh yavrucuğunla taze anne
Esim sbh hastanedeki yogun bakim doktorunu aradi size en kötü ihtimali söylemişler demis bide neden söylemediniz deyince ama söylersek kimse bebegini görmeye gelmez demis lafa bak ya .kadib dogumcuyuda aradik dr sormak icin o da psikolojik destek almaniz sart ben size dr tavsiyesi icin geri doncem demis.esim ege de bi prof bulmus .su an cok karisigim bu gittigimiz dr cok iyi ve su anda bayiltilip mr cekmeyelim dedi .ben kendimde dr arastiriyorum dün aksam cok ağladım ona da yansitmamam gerekiyor.birine karar verip onda karar kilip tek bi doktora gitmek lazim
En son aylar önce girmiştim siteye.. O zaman .Hamile olanların çoğu doğumunu yapmıştır sanırım Rabbimin İzniyle.. Hilali Hatırlıyorum Hamileydii Sorun mu var :ss geçmişi okumadım tam.. Rabbim şifasını versin inşallahhh.. Ben hala Hamile Değilim.. Ama iyi bişey Kistlerim tamamen yokolmuş.. En son 3 ay önce 6cm kist vardı 1 ay doğum kontrol hapı kullandım. 2.5 cm e düştü. Şimdi tamamen yokoldu. Ve sanırım şimdide menepoza giriyorum.. 2 aydır adetim 2 gün sürüyor. En son olduğumda hayatımda yaşamadığım sancı yaşadım... dr a giitim Kist varmı diye baktı sadece yok dedi her şey normal hamile kalabilirsin.. Ama ne tahlil ne bişey. Ben hamile olduğumdan şüpelenmiştim aslında ama ultrasonla baktı sonuçta kist varmı diye olsa onuda görürdü( İyi ve Güvenilir bi dr Lazım bana beni dinlicek.. İst. Avr. yakasında varmı Tavsiye edebileceğiniz dr.
RABBIM kucağına almayı nasip etsin maşallah meleğineeBizde 9. haftamızdayız teyzeleri minik fasülyemi bekliyoruz babamızlaAllah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :)
Hadi maşallah güzel haberler alicaz insallah senden. nisa hastanesi derya hnm di benim dr memnundum dinler seni Güleryüz ludur
İletişim Bilgileri
Adres:Fatih Caddesi - Yenibosna/İSTANBUL
Tel:+90 212 454 44 00
Doğrumu Bu ??
Derya Hanım sarışın Bi bayanmı :)) Rüyamda 2 defa Sarışın bi bayan doktorla görüştüğümü gördüm.. Kadın doğumcu.. Farklı şeylerdi yaa bakalım Gidince Görürüm :) Güzel haberlermi gelir bilmiyorum.. Ama dedim ya hamile olsaydı Görürdü heralde Ben menepozdan korkuyorum şuan :S Stresten falan 2 aydır çok farklı adet dönemi şaşıyorum hatta Hayatımda ilk defa 4 5 gün önce adet oldum en son.. Hiç adet günümden önce olmamıştım.. Ve 2 gün sürmesiYarın arıcam Verdiğin doktoru.. Umarım Randevu alabilirim.
Evet sarışın seker bir bayan. İletişim bilgileri dogru.hayirlisi olur inşallah.hemen menopoz deme cnm
RABBIM kucağına almayı nasip etsin maşallah meleğinee
Yoksa Rüyamda Gördüğüm doktor omuuu :)) Eğer onu bulursam Bu rüyam gerçek olucak.. Çok tşkr ederim sana.. Şimdi çok heyecanlandım.. Rüyamda bana mail göndermişti Dr. tabletten onu inceliyordum ablamla birlikte.. bazı şekiller vardı oluşmakta olan gebelik resimleri çoğalan hücreler. Kimi siyah kimi beyaz falan açıklamalı yazmış herşeyi dr. Ben anlamıyorum tabi ne diyor dr anlamadım diyorum ablama.. Hamilesin işte Görmüyomusun diyo bana.Ama kimisi siyah kimisi beyaz diyorum onlar tutanlar tutmayanlar falan bişiler diyor bana.. Ya Bi kaç defa gördüm o dr ben ama yüzyüze hiç gelmedik.. netten resimlerine falan bakıyordum. Öyle işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?