Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İnşallah Canım Hepimiz için herşeyin hayırlısıı.. Çok tşkr ediyorum sana.. Belkide Doğru doktoru bulmamda yardımcı oldun bana. Belkide Artık herşey çok güzel olucak..

İnşallah Canım Hepimiz için herşeyin hayırlısıı.. Çok tşkr ediyorum sana.. Belkide Doğru doktoru bulmamda yardımcı oldun bana. Belkide Artık herşey çok güzel olucak..

Birşey değil cnm sen bir dr görüş bakalim .bendede guzel şey ler olcak gibi bir his oldu hayırlısı

canim ya gayet guzel kilonda bi problem yok bence, ben 63.5 ile basladim simdiden 73-74 oldum, ki senle kac hafta var aramizda.
ins her sey yolunda gitsin de kilolar da gider bi sekilde ins :)

rosess cim ins hayirlisiyla guzel sonuclar cikar tetkiklerden, Allahim senin de en kisa surede yuzunu guldursun canim, hepimizin yardimcisi olsun...

hilal cim cok uzuldum ve de cok sasirdim, bizim burda bi arkadasin da oglunun hareketlerinde sorun var, onun gibi motor hareketlerinde sorun olsa emmesi de farkli olur, en bastan bilirlerdi yani dr lar hemsireler. sonucta beyindeki o hucreler butun hareketleri kontrol etmiyor mu, sadece yurumeyi mi kontrol ediyormus anlamadim hic, umuyorum ki dr yanilmis olsun. en kisa surede guzel haberlerle gelirsin ins canim. haber vermemeleri gercekten cok garip. ama vardir bunda da bi hayir, belki bu sekilde o donemi daha kolay atlatmissindir, simdi de Rabbim sana bunlar icin guc kuvvet versin ins. bizi habersiz birakma canim, dualarmz sizinle..

Sagolun canlarim dualarnix icinde allah razı olsun. Ege de prof cok iyi çocuk norologundan randevu aldik ama adamin özel muayenesi taa 14 de bos esim araya birilerini sokup erkene cekmeye calisacak.ayrica kizimin has.raporlarini istanbula faksladik orda da 2 dr gorcek .annem has.hatasi diyor cok üzülüyorum ama dr kötü bi durum yokken biz bunlardan bahsetmeyiz bebegin haraketleri fln iyi diyor.ama diger dr a göre ztn 6 aydan sonra belirtiler baslar diyor nette de cok arastirdim fizyoterapiye erkenden baslarsa umut varmis.birde adagimiz vardi kizim has.cikinca kurban kestircektik onuda yaptircaz hmn.cok yorgunum hem fiziksel hem ruhen ama umutlu olmak zorundayim bebegim hissetmesin diye .Hersey daha yeni bitti derken üstüne bu

Hilalcim bu durumu soylediginden beri hic inanasim gelmiyor inanmak istemiyorum ve inanıyorum ki prensesin cok guzel gelisim gosterecek yuruyecek koşacak bunun icin dua edelim ve iyi drlRla bu durum çözülecek .dr hep en kotusunu soyler ama rabbim bizi unutmaz guzel gunler gelecek

Hilalcim moona katiliuorum benimde icimden hiic inanmak gelmiyor soyledikleri en kotu ihtimalse guzel ihtimallerde var bence
Yapicak seyler olduhuna inaniuorum insallah en kisa zamanda guvenebiliceginiz herseyi yoluna sokucak bi dr bulursunuz
Bu arada cook onceden beri aklimda kalan tv gorduhin bi dr vardi Sabiha Paktuna Keskin tv de kknusurken beni cok etkilesmiti hamile kaldihimda gidip kitabini almistim istersen bi arastir belki icine siner onada gidersiniz hep dualarimdasiniz hersey guzel olucak insallah

Hilal canım benimmm yazını okudumm ve çook duygulandım Allahtan hiç bir zaman umut kesilmez doktorlar çok şey diyor ama bir bakmışsınn tersi çıkıyor bu çoğu zamanda böyle oluyor arkadaşım.Rabbim yardımcın olsun.Herşey yoluna girecek inan buna...

Bence sana kotu konusan bir dr un haricnde herkes gayet umut verici konusmus. bu diger dr larda bir gorsun hilalcim insaallah cok cok guzel haberler alacaz. cok enteresan sistem ya burda da cocuk afedersin osursa soyluyorlar annesine. benim bir arkadasimin kizi kuvezde kalmisti erken dogdugu icin hic iyi ihtimalleri soylemiyorlardi hep en kotusu en kotusu kadinin psikolojisini bozmuslardi. bilemiyorum belki de dedikleri gibi cocukta bir problem gormediler de onun icin soylemediler.

hakkinizda hayirlisiyla en en en guzeli olsun hilalim.

canım moralini yüksek tut biliyorum çok zor günler geçiriyosun ama o minik prensesin şuan sana çok ihtiyacı varherşeyin en kısa zamanda düzel mesi dileğiyle...

Hilalcim gittinmi dr merak ettim

Allah yardımcınız olsun güçlü olun ve tek doktorda kalmayın herşey biz insanlar için bol bol dua edin Allah sevdiği kullarına dert sıkıntı verirmis kullarınin sesini duymak için ve fravunun başı birkere bile agrimamiş Allah tekrar şifa versin çok üzüldüm

Hilalim canım benım inan bana ne dıycegımı bılemedim Rabbime emanet ettık hep meleklerımızı Allahım zor sınavlarıyla sınamasın inş ole bişi değildir duam sizinle ceylinimiz cok guzel gunler görücek inş Rabbimin gücü herseye yeter yeterki ol desin o kuzucugu yoktan var eden Allahım inş hiç üzmesin sizi yar ve yardımcınız olsun

hilalim şimdi gördm yazdıgını ben de şok oldum blıosn bazen drlar yanlş yönlendirip moral bozuyolar bence bu de boyle bir şey tum kalbime buna inanıorm bi kaç gune ii hberlerle gelceksn inşşş
tandgm çok ii bi beyin cerrahı var sadada izmirde baya isim yapmş prof degl ama
inanç çagıran adı bi de ona gösterin derim
gerçi okudum bi sürü drlar bulmşsn hadii hberlerle gelin inşşşşşş cnm arkdasım bnm bunu da aşçaksınız hilalim ve bi daha Rabbim sıkntı yuzu göstermicek inşşşş size ....

Son düzenleme:
Esim araya birilerini sokup randevuyu bu aksama çekti inşallah güzel şeyler duyariz duygucum bizimki cocuk nöroloji alani herkese sorduk bu doktorun ismini söylediler .iyi şeyler duymaya cok ihtiyacim var

Esim araya birilerini sokup randevuyu bu aksama çekti inşallah güzel şeyler duyariz duygucum bizimki cocuk nöroloji alani herkese sorduk bu doktorun ismini söylediler .iyi şeyler duymaya cok ihtiyacim var

insaallah guzel haberlerle donersin canim benim. Allah islerinizi kolaylastirsin,

hilalimmmm aklm fikrim sende çokk dua edıorm sizin için bugun size dua ederek uyumşm ruyamda çok guzel pırıl pıırl bi cami gordum içersi ferahh namaz kılcakmşz orda bu ruyayı gornce kalbm daha bi ferahladı inşş ii hberlerle geleceksn akşama

Elif mim Muhammed kaf keramet tez selamet ... bunu okuyablrz akşama kadar istedgmz kadar .... tezz zamanda çıkın inş feraha ....

Kizlar suan hastanedeyim annemin rahiminde miyom vardi rahimle birlikte alinmasi gerekiyordu bugun bana soylemeden ameliyat olmus suan yanindayim onun agrisi sancisi var icim gidiyor bize dua edin bu aksami hayirlisiyla atlatsin

Hilalcim senden guzel haberler bekliyorum Allahin izniyle girip girip bakicam sakin habersiz birakma sizde Allah a emanetsiniz

canım geçmiş olsun Allah şifa versin dualarım sizinle atlatır inşlh kısa sürede anneciğin
sen kendine dikkat et bebişşide çok hissettirme... desemde elde değildir bekli ama en azında daha hafif atlat annenin durumunu oğluşun etkilenmesin

hilalim dualarımdıasın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle herşey güzel olucak canım inş rabbime emanet miniğimiz:26:

perim Allahım acil şifalar versin canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…