Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

perim benm çokk geçiş olsn tezz zamanda iileşsn eski saglıgına kavuşsn inşş annecin öp ellernden bnm için

hilalimmmm aklmm sende her an inşş ii hberlerle gel bu akşam kaç acaba randevu :44:

slm duygum nasılsın megim nerelrde birde kırmızı olmuş editör değilmi artık:26:

Kızlar anca geldik cok kalabalikti ama rabbime şükürler olsun dr cok olumlu bi tablo cizdi bu cocuk bütün bu kuvozde yaşadıklarına rağmen normal dogmus bebek gibi dedi 4 seviye varmis sizinki bence 1 seviye dedi haftaya eeg cekilcek 4-6 ay arasi da tomografi cekilcek normalden gec yuruycekmis ama yuruycekmis.benim kizim cok güçlü benden bile güçlü çıktı yavrum

maşallah kızı na cnm gec olsun guc olmasin cnm sağlığı yerinde olsun çok sevindim koşacak bile annesi

hilallllllllllllllllllllll halay mı çeksem ne yapsammmm
nasıl sevndm yaaaa içim rhatladı iki gundur içime bşey otrmştu resmennn ohhh Rabbimmm sana şükürlerrr olsunnnnn
dualarmz kabul oldu

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim ayaga kalkti yurudu biraz daha iyiydi az once eve geldim yarin daha iyi olur insallah

Hilal cok sevindim anlatamam esimde cok sevindi uzulunce inunlada paylasmistim bazi bebekler zaten gec yuruyor oyle degil mi cok sukur yaa guzel haberle geldin eeg side cekilsin o da guzel cikicak insallah

Pericim geçmiş olsun annene

Valla öldüm öldüm dirildim kızlar ya ordaki diger ailelere çok üzüldüm ama MEVLAM büyük her karanligin bi aydınlığı bir çıkışı var.

Valla öldüm öldüm dirildim kızlar ya ordaki diger ailelere çok üzüldüm ama MEVLAM büyük her karanligin bi aydınlığı bir çıkışı var.
Çok doğru söylüyorsun cnm allahim herkese once can Sağlığı versin gerisi boş

Megim nerdesin merak ediyorum seni:44:

Çok doğru söylüyorsun cnm allahim herkese once can Sağlığı versin gerisi boş

Megim nerdesin merak ediyorum seni:44:

çok şükür ya nasıl sevindim duygunun dediği gibi içim ferahladı resmen

geçmiş olsun anneciğine canım en kısa zamanda toparlar inş

Şükürler olsun sonsuz kerem sahibi olan Rabbime nası sevindim anlatamam inş herşey cok daha güzel olucak hilalim Rabbim evlatlarımızı herturlü kusurdan noksanlıktan korusun inş ceylin prensesimizde inş vaktı gelince senin kollarına kosucak hiç üzülme mevlam cok buyuk

hilal cim bu guzel habere cok cok cok sevindim canim, ins bak baska doktora gitmenin faydasini gorduk.
ins hep guzel haberler verelim birbirimize.. cok optum canim, guzelce dinlenin bakalim ins her sey cok guzel olacak :)

ay hilalllllll

bugun cok gergin, sinirli, karmakarisik bir gundu ama ilac gibi geldi buuuuuuuuuu cooooooookkkkkk sevindim

Allah cok buyuk yaaa sukurler olsunnn

Hilalim cok sevindim canim benim sukurler olsun rabbime ins daha iyi hayirli haberlwr alicaz Allahin izniyle rahat bir nefes aldik yeminle cok sukur raabim minik melegini korusun rabbime emanet

cam çoook sevindim bin şükür dualarımız kabul oldubundan sonra herşey güzel olucak hayırlısıyla balım

Hilal cok sevindim csnim ceylin prenses kosacak oynanacak inşallah.
Hep guzel haberleriniz gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…