Ruyan hayirli olsun. İnşallah memnun kalirsin bircok kisiye tavsiye ettim memnun kaldi.insallah ruyan gerçeklesir birde rahim hamilelik için kendini toparlarken adette düzensizliği olabilir
Kızlar anca geldik cok kalabalikti ama rabbime şükürler olsun dr cok olumlu bi tablo cizdi bu cocuk bütün bu kuvozde yaşadıklarına rağmen normal dogmus bebek gibi dedi 4 seviye varmis sizinki bence 1 seviye dedi haftaya eeg cekilcek 4-6 ay arasi da tomografi cekilcek normalden gec yuruycekmis ama yuruycekmis.benim kizim cok güçlü benden bile güçlü çıktı yavrum
Çok Çok Çok Tşkr Ederim Sana... Sayende Öyle Bi insanla tanıştım kii.. Her şey mükemmeldi Seninde dediğin gibi Çok güzel konuştu beni dinledi Ve en Önemlisi Güler Yüzlüydüü Ve sahte değildi.. Muayene etti beni tertemiz olduğunu hiç bi şekilde kist kalmadığını söyledi ve tam günümde gitmişim. Çatlamış olan yumurtanın :))) Resmini çekip verdi bana.. Hamile kalabileceğim gnler olduğunu söyledi. eğer gebelik olmazsa 3 4 ay sonra tekrar gitmemi yumurta takibi yapacağını söyledi. Çok beğendim ben Doktoru... çok güzel ilgilendi ve en önemlisi içimi rahatlattı.. Her şey Sayende oldu.. Sana Minnettarım.. Rabbim Bütün dualarını kabul etsin Gönlüne Göre versin İnşallahh...
gunaydın herkese bu ay esımle korunmadık ve adetım 10 gun gecıktı test yaptım sılık cıktı aıle hekımıne gıttım oda ıdrardan baktı suphelı dedı pazartesı kandan bakıcak ozaman netlescek benı asıl endıselendıren dun esımle bırlıkte olduk pembe akıntı geldı eger hamıleysem bebegıme bısey olmusmudur cok deneyımsızım lutfen yardımcı olun
Buyukbbir ihtimal bebise birsey olmaz ancak dr gidince dr sor ilişki risklimi diye guzel yere yerlestiyse bebek sıkıntı olmaz.kanama devam etseydi kork derdim ama sıkıntı yapmagunaydın herkese bu ay esımle korunmadık ve adetım 10 gun gecıktı test yaptım sılık cıktı aıle hekımıne gıttım oda ıdrardan baktı suphelı dedı pazartesı kandan bakıcak ozaman netlescek benı asıl endıselendıren dun esımle bırlıkte olduk pembe akıntı geldı eger hamıleysem bebegıme bısey olmusmudur cok deneyımsızım lutfen yardımcı olun
Arkadaslar tesekkurler moral verdiniz meraktan olcem kan testiyle bi kesinlesse ona gore kendimi hazirlicam. Ilk ayda karin buyurmu gobegim olmaya basladi
hayirli olsun canim.
ilk ayda buyumesi imkansiz gibi birsey bence psikolojik olabilir
merhaba kizlar
Yahu benim de ilk defa adetim gecikti. bu ucuncu gunum. dun sabah hamilelik testi yaptim yok hic birsey. aslinda gebe kalmam da imkansiz gibi birsey ama adet olamamak bende inanilmaz sinir yapti.
grip icin aferin hap icmistim. o gecikme yapar mi acaba:26:
Benimde 10 gun gecikti geldi cnm mevsimsel sanirim benimde hep gununde olurdu
cikmaz adetin gecmesini bekleyin benceKızlar merhabalar hepinize
bende burada rastladığım pek çok belirti var bu ay. Hala kasıklarım ağrıyor hatta.
Reglime 1 hafta falan var idrar testi alıp yapsam gebelik varsa çıkar mı sizce?
10 gun mu
Yahu benim kac senelik regl hayatimda bir kere gecikti sadece .. gununde bile az olurum onden onden gelir hep o yuzden su anda soklardayim.
test yaptim bisey de cikmadi insan cok rahatszilik duyuyor bu durumdan. hayirlisi bakalim.
Bnm de normal adet duzenim geri döndü anlamadım gitti .yrn sbh annemler gidiyor kv.demler geliyor devir teslim.pzt gunu cok ağır 6 li asimiz var ates düşürücü vercem inşallah bi sorun cikmaz .
Yeni gebe haberi alsak ne güzel olur bu ara
Herkese dualari icin çok teşekkür ederim nasıl desem böyle taa icten hissettim
merhaba kizlar
Yahu benim de ilk defa adetim gecikti. bu ucuncu gunum. dun sabah hamilelik testi yaptim yok hic birsey. aslinda gebe kalmam da imkansiz gibi birsey ama adet olamamak bende inanilmaz sinir yapti.
grip icin aferin hap icmistim. o gecikme yapar mi acaba:26:
merhaba canim
hap geciktirmez canim sanmiyorum
simdi de hamile kalmaktan korkuyor insan di mi :)
ben de 6bucuk ay sonra dogumdan, adet oldum
15 ay sonra adet olmak zor geldi valla
ne zormuss
Ben imde hep gununde olur du ilkkez 10 gun gecti hamilelik şüphelendim negatif çıktı sonra geldi zaten stresten catlamistim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?