Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay kizlar nerdesiniz yaa???

eski gunlere hasret kaldim..

meg de hic cevap yazmiyor

kustun mu meg diye topikimizi sahipsiz biraktin.

bak sen yoksun kimse yok

Megi bende özledim gelsin demi gelsin gelsin

Akdeniz Karadeniz megimizi isteriz

I

neden ki ama musab kocaman olmus:26:

dogumdan beri mi boyle?

gorunmedin mi doktora canim.

kusura bakma musab uyanınca ancak uyuttum o nedenle çıkmak zorunda kaldım
evet canım doğumdan beri böyle
3 kez ayrı doktorlara gittim sebepsiz oluyormuş
2 si emzirmeden olabilir dediler
geçen ay gittiğim doktor bir ara smear testi yaptır dedi

İyı geceler canlar evet topık cok sesiz anamız megimiz bizi bırakıp nerelere gıttın gel artık bugun 51 gunluk olduk ama uyku problemimiz hat safada gazımız cıkıyo karnımız tok fakat sanırım kolık heraksam 8 gıbı baslıyo gece 3 e 4 e kadar aglıyo uyuyamıyo uyusada aglıya aglıya 10 dk dalıyo gene aynı yerden aglıyarak uyanıyo prensesim canım o benım cok bekledım ama bazen ole yoruluyorumki uzuluyorum hatta aglıyorum bu cocuk neden uyumuyo dıye nezaman duzene gırer bılmıyorum cok tatlılar ama bı ıkadar zor bu melekler adetten konusulmuş benımde dunden beri kahverengı lekelenmem var ne tam adet ne de leke baya geliyo sanki bılemedım acaba adetmi oldum 40 üstune sizin nasıl oldu ılk adetlerınız bebiş mevzuna gelince malum benim kızcem tup korunmıyım keske bıtanede doğal olsa dıyorum ama kuzum ole yoruyokı beni suan ole bi düşünce cok korkutuyo zaten hanımın sayesınde sile hayatımız bıttı basta hamilelikte bıtırdı şimdi doğunca canı sağolsun kuzumun bizde haberler bole hala bu saatte ayagımda sallıyorum hanımı Allah uykusuz annelere guc kuvvet versın sağlıkla buyusun inş meleklerimiz napalım

muhtemelen koliktir benim oğlumda öyleydi
veee biz hala gaz sancıları çekiyoruz
uyku düzeni desen yok gibi bişey 2 saattir ayağımdaydı şimdi bıraktım
inş seninkinin uykusu erken düzene girer
yormaya gelince ben hala yoruluyorum ve bir bebek daha düşünemiyorum
her bebek aynı değil ama seninki küçük daha

ah canim benim o gaz ne derttir ne dert ben bilirim ve bir cok kiside yasadi burda.

Doyduguna da emin ol ama ben doyuyor sanirim megerse 3 hafta hic kilo almayinca anladik sutumun yetersiz geldigini. ben supheleniyordum ama ne bileyim. cahillik.

TR deki dr bana demisti ki 3 ayda gaz sancisi bicak gibi kesilir. bende demistim dr bey millet 6 aydan falan bahsediyor diye, o da o cok nadir bebekte olur dedi. bizimki hakikaten 3 ayda tak diye kesildi. siz nerdeyse iki aylik olmussunuz zaten azcik daha sabir canim. biliyorum ne kadar zor oldugunu.

ben de dogum sonrais ilk adetimi oldum
dogur adte sancin gecer derlerdi dogruymus :)
agri vardi ama eski agrilardan eser yok cok sukur kurtuldum
oncedne majeziksiz yasayamiyordum
simdi rahat gecirdim umairm hep oyle olur

pat diye dalıcam konuya kızlar nolur kusuruma bakmayın ama sizlerden dua istiyorum

sabah doktor randevum vardı ikili test için,
ense kalınlığımız 2,6mm çıktı, doktor hiç iç açıcı konuşmadı malesef
kan sonuçlarımız çarşamba çıkcak daha,
ondan sonra büyük ihtimalle uzman bir profesöre yönlendirecek yeniden ölçülmesi için,
amniyosentez de olabilir dedi hatta ki asla kabul etmiceğimi söyledim böyle bişeyi.
Anlamadığım konu, ki doktorda aynısı söyledi ve şaşırdı,
bebeğimin gelişimi çok iyi,
boyu vs herşey normal burun kemiği dahi gördüldü, eller ayaklar, parmaklar, ağzı açıp kapanıyordu,
bir tek ense kalınlığı çıktı malesef

oğlumda 1,6 mm çıkmıştı gayet normal yani.

aslında hiç yaptırmıcaktım ikili testi, bişey çıkarsa 9 ay boyunca kafama takıcam diye,
korktuğum başıma geldi malesef

Ztarım inş gecer bizimde doyduguna eminim kilo alıyo hatta meme emiyo bi sure sonra fazla emince öğürüyo artık midedi davul gıbı oluyo dr yeterli dedi gaz mı onuda bilmiyorum her aksam aynı saatte baslıyo gecenin bi körüne kadar deli gibi bagırıyo uyku problemimiz var uykuya bi turlu dalamıyo gazmı bu anlamıyorumki aslında gaz cıkışı guzel gibi tabi içini göremiyoruz inş gecer kıyamıyorum o agladıkca bende çaresiz kalıyorum bu sabah kuzum bana bakıp bakıp güldü allahıma şükürler olsun yok böle bi mutluluk butun yorgunluğum gittı sanki inş adaşı gıbı 3.ayda kesilir bizimde sağol canım

canim daha kan testi cikmadan neden oyle konustu ki
bir de ona baksin
hatta yukske risk durumunda cikip da sgalikli bebekler doguranlari da duydum
bir tanidigina oyle dediler ama cok saglikli guzel bir bebegi oldu
icini ferah tutmaya calis canim insallah korktugun gibi olmaz

sağol canım
anlam veremedim bende neden öyle dediğini,
birde çok yüksekmiş gibi konuşmasını anlamadım,
eve gelir gelmez nette araştırdım 3mm den sonrası riskli oluyormuş, ki oda illa bişey olcak diye bişey yazmıyor.
sabahtan beri trans içindeyim sanki, oğluma bakıp bakıp ağlıyorum

Merhaba tatlım benim oglumunda 2, 6 di ve olcumleri alan dr bizi cok korkuttu pislik agladim hemde çok drum ise cok sinirlendi ölçümü alan dra 3 un ustu tehlikeli dedi kan sonucu temz cikti onemli olan kan cnm oglusum maşallah sapa saglam seninkide temiz cikicak inşallah

Hevin im dr bana demisti bir hastamin 4 çıkmış ti ve sapasağlam di dedi bunlar anlik olcumler cnm bebegin pozisyonu bile yaniltir

hevincim bak moon ne kadar guzel aciklamis. Bence korkulacak birsey yok sen yuregini ferah tut. insaallah kan sonucu da guzel gelecek. Ayrica evry nin dedigi gibi dr lar ne buyuk risk verdikleri bebekler sapasaglam doguyor hic birsey olmaz Allahin izniyle. Dr lar bir yere kadar canim o mucizeyi veren Allah her seye kadir

canim senin bebegin muhtemelen kolik bu dediklerin kolik tanimi resmen. ben kac kere dr a gitmistim yani oyle agliyo ki bu cocugun bir skntsi mi var diye. gaz dediler hep ve ben pek de birseyin faydasini goremedim acikcasi. olacaksa oluyo o. insaallah en fazla 3 ay sabret sonra rahata erersin. kucuk melekler ya onlarin gulusunu yerim

Hevin cnm bencede iyi düşün bende kac cikmisti hatırlamıyorum ama eğer şüpheli fln cikarsa bi perinataloga gitmeni ve ayni ölçümleri ona yaptirmani tavsiye ederim.ben daha önce düşük yaptigindan dr kesin ammniyo demisti bizde bu diger kandan bakilan yöntemden yaptirmistik.
Bizimde bugün bi suru asimiz vardi cooooj feci icim kiyildi ama kizim icin dayandim ilk asida aglamadi sonra azcik 3 de basti ama hemsireler cok az ağladı die sasirdi dedim bnm kizim kuvozde hergün hergün alismis artik cok güçlü bi çocuk onunla gurur duyuyorum. Ama anne olmak nasil bi sey ya herbir hucrende hissediyorsun yavrunun acisini

Günaydın kızlar, dünden beri ne haldeyim anlatamam, bütün gece uyku girmedi gözüme

Maşallah Fatihe canım çok sağol yardımın için
bende anlamadım neden bu kadar abarttığını ki kan sonucu daha çıkmamış bile,
bide bebeğimde herşey normal gelişimi vs oda ona şaşırdı zaten.
Kan sonucu yarın çıkacak arıcaklar beni dua edin olurmu

Hevin im dr bana demisti bir hastamin 4 çıkmış ti ve sapasağlam di dedi bunlar anlik olcumler cnm bebegin pozisyonu bile yaniltir

haklısın canım anlık ölçümler bunlar, bende nette çok okudum dün ve çok örnekler vardı aynı senin dediğinden.
Rabbim hayırlısını versin

Ona şüphe yok canım haşa, Rabbim neylerse güzel eyler, sağol canım desteğin için, prensesinide öpüyorum

Çok geçmiş olsun öncelikle Hilalim, maşallah kızına o kadar güçlü ki bunuda atlatacaktır annesi, sana ve kızına zaten hayranım ben Rabbim korusunu meleğini inşallah canım
Kan sonucunu beklicez mecburen, orda bişey çıkarsa o zaman perinatologa gidicez ama amniyosenteze sıcak bakmıyorum canım

Hevincim bence guzel sonuc cikicak allahin izniyle takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…