Ah Hilal yaa ben naparim oyle davranirsa kuzumuzla ask yasamak istiyorum ama galiba pek sandigim gibi olmucak bu is
Tavulum tahmin ediyorum yiyesin geliyor dimi onu oyy benim oglusumda bal olucak insallah
Ve size uzmanlik sorusu pisik kremiyle pisik onleyici kremi ayri mi kullanmak lazim her actigimiZda mi surmek lazim ve marka onerisi lutfen sampuan ve nemlendiricisini mustela aldim ama kimse pisik kremlerini onermedi
Ferda densitin onermisti mor rengini ama detayli bilgi vermemisti hep mi kullaniyordu acaba
Roseum cnm cok sevindim ben cok kanamali bi gebelik gecirdim hemde kanama kesenin bitisigindeydi ama iste kısmet olucagi varmis oldu fitili bende alttan aldim koyduktan sonra yarim saat yaticaksin o ztn azar azar atilcak vucuttan.
Perim ayni bnm annemi anlatiyorsun siz bu cocuga bakamazsiniz deyip beni cildirtiyor
Esimin elinden cocugu alıyor vs vs insan anneside olsa kızıyor böyle seylere doktora neler dedi orda bile kızdırdı beni.benim motivasyona ihtiyacim var dedim böyle yapamiycaklarimi saymana değil.
Ama tavukkuma katılıyorum ilk zmn yalnız asla olmaz ilk defa oldugu icin .birde sezaryan olunca birinin kalmasi sart oluyor.
Bizde dün işitme testi ne gittik gecti cok şükür ordaki doktor ablalar bu ceylin neler atlatmis cok canlar yakicak dedi
Oy minnos annesine hafi dr a git sana surprizim mi var demis cok sevindim canim olabiliyor boyle lekelenmeler bende etrafimda cok duyuyorum ama biliyorsun kirmizi olmadigi surece korkma tabi soylemek kolay o senin en kiymetlin simdi insallah tekrarlamazda sebi korkutmaz ama su korkular hic bitmiyor benimde korkularim var insallah hepimiz saglicakla kavusuruz kuzulara
Slmm kızlar bende daha yeni evliyim 2 hafta oldu ama 3 yıldır beraberiz ve çok istiyorum bebiş olmasını ama kararsızım bi yöndende acele etmesem mi ağustos gibi düşünüyordum çin takvimine göre kız oluyo :))) ama bu ara bi bebiş aşkı tutuştu içimde yine sizin fikriniz nedir
birde bugün çok tansiyonum düştü gözlerim karardı o arada miğde bulantısı çok fena olldum hiç bişe yiyemiyorum ben ya canım bişe istemiyor niye böyle bebek için yemem lazım ama yok gitmiyor boğazımdan çok zor
Ayy canim ne guzel haber masallah minnosa 2 hafta sonra gozlerine inanamicaksin bildigin minicik bebis olucakslm kızlar bizim asıl randövumuz bugündü gittik 7+2 yim 3 gün önce 6+6 idim gelişimi güzel gidiyo bakalım artık 2 hafta sonra gidicez 9 hafalık olcaz ense kalınlığımı dedi ölçüm yapcakmış onuda atlatırız inşlhh
Merhaba kizlar bulantilarimin yani sira birde grip oldum dr bol bol meyve pekmez onerdi
Bu arda bebisimin cinsiyetide belli oldu bir oglumuz olucak evde 3 erkek olucak kismetse hayirli evlat olsunlar insallah
Rabbim bize bagislasin biliyorsuniz gecen sene uzucu bir durumumuz olmustu yeterki olsun kiz erkek fark etmez saglikli olsunda.
Periprenses ben 6 sene once pisik kremi sudukrem almisdim bi arkadasim yurtdisindan getirmisdi simdi heryerde var hemde kucuk boyu aylarca yetiyor ben tek onu kullandim her degistirmede kullanmadim ben gunde bir kez ve zeytin yagi kullaniyoedum arada pisiknsorunumuz hic olmadi oyuzden cok fazla krem almadik. Sudukremi siddetle tavsiye ederim bende doguma yakin alicam ins.
Merhaba kizlar bulantilarimin yani sira birde grip oldum dr bol bol meyve pekmez onerdi
Bu arda bebisimin cinsiyetide belli oldu bir oglumuz olucak evde 3 erkek olucak kismetse hayirli evlat olsunlar insallah
Rabbim bize bagislasin biliyorsuniz gecen sene uzucu bir durumumuz olmustu yeterki olsun kiz erkek fark etmez saglikli olsunda.
Periprenses ben 6 sene once pisik kremi sudukrem almisdim bi arkadasim yurtdisindan getirmisdi simdi heryerde var hemde kucuk boyu aylarca yetiyor ben tek onu kullandim her degistirmede kullanmadim ben gunde bir kez ve zeytin yagi kullaniyoedum arada pisiknsorunumuz hic olmadi oyuzden cok fazla krem almadik. Sudukremi siddetle tavsiye ederim bende doguma yakin alicam ins.
hayirli olsun tanger oglusunuz :)
sen cok guclu bir kadinsin. Takdir edyorum seni. gecen seneki durumu aklina getime, kiyaslama. Insaallah guzel seyler oluyor ve bu sekilde de devam edecek.
Aa iste bu super oldu zaten iyi oldugunu biliyordum o zaman son kararim sudokrem bende her alt acmada degil arada surerim insallah benim oglusumun minik poposuda hic pisik olmaz tabi annesi ope ope yapmazsa
Seninde mide bulantilarin baya surdu Allah yardimcin olsun bencede tam mevsimi portakal ye surekli arada sik ic benimde mide yanmasi sorunum var ama dayaniyorum bi sekilde arada da ilac aliyorum
Allah kuzucugunu saglicakla bagislasin canim dogumumda Allah nasib ederse sende dualarimda olucaksin yasadigin gercekten cok zordu ama evladin icin atlattin Allah ta sana mukafatini verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?