Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Roseum cnm cok sevindim ben cok kanamali bi gebelik gecirdim hemde kanama kesenin bitisigindeydi ama iste kısmet olucagi varmis oldu fitili bende alttan aldim koyduktan sonra yarim saat yaticaksin o ztn azar azar atilcak vucuttan.
Perim ayni bnm annemi anlatiyorsun siz bu cocuga bakamazsiniz deyip beni cildirtiyor
Esimin elinden cocugu alıyor vs vs insan anneside olsa kızıyor böyle seylere doktora neler dedi orda bile kızdırdı beni.benim motivasyona ihtiyacim var dedim böyle yapamiycaklarimi saymana değil.
Ama tavukkuma katılıyorum ilk zmn yalnız asla olmaz ilk defa oldugu icin .birde sezaryan olunca birinin kalmasi sart oluyor.
Bizde dün işitme testi ne gittik gecti cok şükür ordaki doktor ablalar bu ceylin neler atlatmis cok canlar yakicak dedi

Ah Hilal yaa ben naparim oyle davranirsa kuzumuzla ask yasamak istiyorum ama galiba pek sandigim gibi olmucak bu is

Tavulum tahmin ediyorum yiyesin geliyor dimi onu oyy benim oglusumda bal olucak insallah

Ve size uzmanlik sorusu pisik kremiyle pisik onleyici kremi ayri mi kullanmak lazim her actigimiZda mi surmek lazim ve marka onerisi lutfen sampuan ve nemlendiricisini mustela aldim ama kimse pisik kremlerini onermedi
Ferda densitin onermisti mor rengini ama detayli bilgi vermemisti hep mi kullaniyordu acaba

meraba perim maaşaallah çok az kalmış doğuma sağlıkla hayırlsıyla al kucağına inş gazsız ve bol uykulu bebeişin olsun canım okudumda yazdıklarını birkaç birşey demek istedim ağzımın yandığı şeyler ilk olarak doğumdan sonra sütün geldiğinde göğüslerine dikkat et mastit olmasın ben bilemedim mastit ne sol göğsüm tıkandı emmedi tadı değişmiş almadı alişim sonrada emedğinden sütüm gitti 2 aylık vardı yoktu o zamandan 9 ayına kadar tek göğüsle emzirdim yetmedi sütüm yedim 8 kilo daha aldım emmeyi bıraktı uyutup başını bekledim emzirdim saatlerce ayakalrımda bekledim ne olur sende dikkat et çok olursa sütün ki inş bol olsun sağ bekletme pişik olmaması için yenidoğan ıslak mendille sil ama mutlaka altını kuru yumuşak bezle kurula doğumuna normal de olsa sezeryanda olsa cennet kokulunun altına temiz çarşaf al ser öyle yatır özel hastanede olsa senin çarşafın olsun kendi altınada al aklıma gelenler bunlar yazmak istedim inş faydalı olmuşumdur canım çok yandı süt mevzusundan innaki kimse çeksin istemem canım öpüyorum ikinizde

birde göğüslerinin yara olmaması için bana çok iyi geldi hiç yara olmadı diyeblirim sadece biraz sızalma oldu ilk sütü getirene kadar emzirmeden önce sürekli kendi sütünden sık sr etrafına emmeden öncede emdikten sonrada sürekli ben öyle yaptım hiç yara bilmedim canım umarım işe yarar

Perim ben mustelanin kullanıyorum evde desitinde var desitin daha agir durumlar icin ben hic acmadim çünkü pisik problemi yasamadik mustelayida arada sürüyorum öyle kizariklik fln olmadi.ben evde ilik su ve kare seklinde pamuklar varya bebek icin onlarla siliyorum en son yumusak bezle kuruluyorum birde kiz bebeklerde idrar yolu fln hassas diye ben ilk zamanlar cok sik degistirdim hala bile sik bence.disari cikarken uni Baby yenidogan kullanıyorum. Göğüslerine simdiden lansinoh kremi sur yara fln olmaz .aklıma gelenler böyle

hilal bişe sorcam sana bu progestanı ağız yoluyla alınır yazıyo ama benim doktor fitil olarakta kullanabilirsin dedi normal mi bu sence senin kullandığındamı öyleydi ağız yoluylam yazıyodu yoksa sadecemi fitildi

aynen öyle oldu perim sürpriz oldu nasıl korkmuştum
doktor hayırlı olsun dedi ben ciddimisiniz diyorum şaka gibiydim valla
progestanı alır almaz kesildi lekem çok şükür rabbim kucağımızza aldımız günleride göstersin hepimizin inşlhh

Rosum evt cnm benimkide agizdan yazuyordu ama dr bu sekilde faydasi daha iyi olur diye öyle verdi o sekilde de alinabilirmis korkma ben birde ignesini olmustum

merhaba kızlar günaydın...siteye giremiyordum ne zamandır inş herkes iyidir..

perim doğuma az kalmış heyecan vardır çok fena inş.saglıkla gelicek paşan.gazsız uykulu bi bebiş olur inşallah..

hilal ceylin bebiş büyüyo masallah size

roses ben ham ağır yoluyla hem iğne hemde fitil kullandım düşük tehlikem olduğu için...fitilde etkili ama kullanımı zor..

bizler iyiyiz kızımla büyüyoruz 6 ayımız bitiyo c.tesi kontrolümüz var..şeker yüklememiz var bakalım öyle işye

hepinizi öpüyorum.

Slm bende yeniyim araniza bence bekleme derim ayrica cin takvimi boş ona takilma derim

slm kızlar bizim asıl randövumuz bugündü gittik 7+2 yim 3 gün önce 6+6 idim gelişimi güzel gidiyo bakalım artık 2 hafta sonra gidicez 9 hafalık olcaz ense kalınlığımı dedi ölçüm yapcakmış onuda atlatırız inşlhh

Beyazguljm tesekkhr ederim onerilerin icin bende zaten oyle dusunuyorum bol bol sagicam sagicam ki annemin cok sutunolmamis hem sutum artsin hemde tikanmasin

Hilalcim bende mustelanin onleyicisininalicam pisik olursada bepanthol iyiymis onu kullanirim artik

Rosem Aysunum ben cok heycanliyim yaa artik cok hizlica abucak yeniyil ve bebegim gelsin istiyorum son zamana cok is birakmayin ben ki nazli degili artik ben bile zorlaniyorum yurumeye yatmaya kqlkmaya Allah sizede bugunleri gostersin

Su an debeleniyor kucugim benim az sonra misafirimiz gelicek hepinizi optumm

birde bugün çok tansiyonum düştü gözlerim karardı o arada miğde bulantısı çok fena olldum hiç bişe yiyemiyorum ben ya canım bişe istemiyor niye böyle bebek için yemem lazım ama yok gitmiyor boğazımdan çok zor

Ayy canim ne guzel haber masallah minnosa 2 hafta sonra gozlerine inanamicaksin bildigin minicik bebis olucak
Su donemde ceviz yemeye calis ama merak etme onsenin vucudundan besleniyor mide baulantim olmadi bisey diyemem ama ac kalma yataktan kalkmadan atistir hep oyle derler ya ve sonralari bol bol et ve balik tuket bebege kilo aldiran tek sey bunlar gerisi hikaye aklinda olsun zaman gelicek tek derdin kilosu boyu oljcak benim oyle :))

Merhaba kizlar bulantilarimin yani sira birde grip oldum dr bol bol meyve pekmez onerdi
Bu arda bebisimin cinsiyetide belli oldu bir oglumuz olucak evde 3 erkek olucak kismetse hayirli evlat olsunlar insallah
Rabbim bize bagislasin biliyorsuniz gecen sene uzucu bir durumumuz olmustu yeterki olsun kiz erkek fark etmez saglikli olsunda.

Periprenses ben 6 sene once pisik kremi sudukrem almisdim bi arkadasim yurtdisindan getirmisdi simdi heryerde var hemde kucuk boyu aylarca yetiyor ben tek onu kullandim her degistirmede kullanmadim ben gunde bir kez ve zeytin yagi kullaniyoedum arada pisiknsorunumuz hic olmadi oyuzden cok fazla krem almadik. Sudukremi siddetle tavsiye ederim bende doguma yakin alicam ins.

hayirli olsun tanger oglusunuz :)

sen cok guclu bir kadinsin. Takdir edyorum seni. gecen seneki durumu aklina getime, kiyaslama. Insaallah guzel seyler oluyor ve bu sekilde de devam edecek.

Aa iste bu super oldu zaten iyi oldugunu biliyordum o zaman son kararim sudokrem bende her alt acmada degil arada surerim insallah benim oglusumun minik poposuda hic pisik olmaz tabi annesi ope ope yapmazsa

Seninde mide bulantilarin baya surdu Allah yardimcin olsun bencede tam mevsimi portakal ye surekli arada sik ic benimde mide yanmasi sorunum var ama dayaniyorum bi sekilde arada da ilac aliyorum

Allah kuzucugunu saglicakla bagislasin canim dogumumda Allah nasib ederse sende dualarimda olucaksin yasadigin gercekten cok zordu ama evladin icin atlattin Allah ta sana mukafatini verir insallah

hayirli olsun tanger oglusunuz :)

sen cok guclu bir kadinsin. Takdir edyorum seni. gecen seneki durumu aklina getime, kiyaslama. Insaallah guzel seyler oluyor ve bu sekilde de devam edecek.

inşallah canım rabbım hayırlısını nasıp etsın...

evet kesınlıkle sudokremden çok memnundum.şampuanada mustela aldım şimdiden bırtek bebek yagında kararasısızım.
pericim allah dualarını kabul etsın inşallah beni lütfen atlama zaten bende bu topıkdekı arkadaşlar için sık sık dua edıyorum rabbım sana kolay doğumlar nasıp etsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…