Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nasıl geçecek 2 hafta perim yaa inşalah güzel sonnuçlar alırım onun büyüdüğünü görmek beni çok mutlu edecek
ceviz ve muzu bol tüketmeye çalşıyorum resmen balık aşeriyorum nasıl canım çekiyor geçen baya yedim :)) o miğde bulantısı dün oldu ilk defa onuda çözdüm neden oldu sabah aç karnına 1 bardak su içtim zaten su çıktı geri yani :)) bendeki sadece iştahsızlık kokulara hassasiyet var sen kaç haftalıkken bakılmıştı ense kalınlığına

pericim ben hepsini mustela almıştım çokta memnundum..özellikle şampuanını hala kullanıyorum..onun dışında sudokremde güzel onuda tavsiye ederim..bi süre sonra gerçek zeytinyağı sürmeye başlamıştım ben ve çok etkiliydi..roses canım sanki kızın olucak gibi senin ya balık falan aşermeler..bu arada ense kalınlığı 2li taramada olmuyormuydu benmi yanlış hatırlıyorum:44::44:tanger bi prens daha geliyormuş hadi hayırlısıişşallah allahım sonuna kadar utandırmaz seni sağsalim kucağına alırsınbizdede diş sıkıntısı var oğluşum diş çıkarıyor ve fecii iştahsızzzyavaştan yürümeye de başladı bakalım..kızımda arkasına yetişir artık diyorum onun dışında bi sıkıntımız yok bin şükürhepinmizi kocamaaaannnnallaha emanet olun

canım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama canım ekşi ve balık istiyo ee benim içimede erkek doğuyo bilemedim..yaa bu doktor bana 2 veya 3 hafta sonra gel ense kalınlı felan bakalım dedi bende şimdi araştırdım 11 veya 14. haftalar arasında bakılır diyo ee bu doktor bana niye böyle dedi şimdi ben 8. haftamın içindeyim 2 hafta sonra 10 haftalık olcam gerçi 3 hafta sıonrada olabilir demişti ozamanda 11. hafta oluyor normal mi ki acaba bilmiyorum yaa hayırlısı ile bi atlatsam bunuda

geldim ama rüzgar efendi saçımı yoluyo şuan kısa yazıcam akşama burdayım

Aman insallah hic olmaz mide bulantin muzu bende bu aralar bol tuketiyorum cunki sabahin korunde uyaniyorum kahvalti etmeye useniyor muzu yiyip hoop biraz dahabuyuyorum
Oh ne guzel bisey istiuor canin hep ye iste balik en onemli besin balik ve et ben bunlari yiyince dr kontrolunde kilo suprr bi yemiyorum hemen alimi yavasliuor inanilir gibi degil Allah yardimcisinolsun alip yiyemeyen hamilelerin her yedigimde aklima geliyor bu aralar cok duygusalim aglamaya yer ariyorum zaten
Bizim ense kalinligimiz 12 haftalikken testin yapilicagi gun olculdu ki zaten oyle olmasi lazim testle ayni gunlerde olculmeli ama bende 10 haftalikken gitmistim cunki bebehimi cok merak ediyordum dr farkindaydi gormek istersen gel diyordu ve her gittigimde biseylerinide kontrol ediyordu beynine vs bakiyordu belki o haftada ense kalinligina bakmistir net hatirlamiuorum sen 10 haftalikken git testi 12 haftaliken yapar o yuzden uine goder bebegini gorursun hem dr una guven camim ben hep guvendim ancak oule rahatliuor insan hem ben 12 haftaliken cinsiyetide ogrenmistim
Buyucek annesi buyucek inanamicaksin gozlerine hic unutmam 10 haftalikenki halini tesadufende esim kameraya cekmisti minicik ve kipir kipirdi darisi basina
2li testi stres yapma hayirlisiyla atlatirsin insallah
Ay sizin ev ne neselidir yaa 2si bi arada bicir bicir oglun erkenci cikti demekki bende herseyi mustela aldim bide sudokrem aldik mi tamamdir

Oglusumun bi kuveti filesi filan kaldi kizlar zaman geciyor valla onun guzel yuzunu gormek ocin sabirsizlaniyorum
Bu arada surekli uyku halindeyim ama gece oldumu hic uyuyamiyorum nefes alamiyorum gunduzde basimi kaldiramiyorum bu sipa gece yarisi ve sabahin korunde cosuyor
Dun karnimi perdelerin yaninda adi neydi yaa boyle tokmak olir ya ona karnimi carptim cok moralim bozuldu bi sag salim doguriyim yaa dengem filan hic yok gobehimi hesaba katamiyorum hep carpiyorum bu sabah cok agladim ilk defa tekmeleriyle uyanmadim sonra muzik actim azcik oynadi bugunde cok cosmadi ister istemez kafa takiyorum Allahtan arada nen burdayim diyor benim yuzumden ona bisey lursa kendimi affedemem

valla rosescım benim bildiğim ye ekşiyi doğur ayşeyiama allah gönlüne göre versin balım ve en önemlisi sağlıklı olsunpericim son haftalar bebek artık iyce büyüdükçe kapladığı alanda darlaşıyor ve buna bağlı olarak hareketleride kısıtlanıyor...öyle ilk zamanlar gibi hop hopolmuyor canım..bizim ev gerçekten çok neseli aynı zamanda bi sawaş alanı dağılmadık yer kalmıyor walla:26:gamzeeeeeee nirdesin seeen yaaaaaaaaaa ses ver

gamze nasılsın canım kuzun nasıl

bende kuzumda çok iyi şükür canımmm

ketoşum burdayım gari allahın izniyle

gamzecim ozledik sizi

gelmişken bir rüzgarfotosu koysana cnm

Gamze bu rüzgar mi kocaman olmuş cok büyümüş maşallah kuzuma yaaa daha ufacık ti ben yakindan gördüğümde inşallah ceylinin böyle fotoları ni koymak kismet olur

Tangerim hayirli olsun bu arada abiminde 2.cocugu geliyor erkekmis o da bu önümüzdeki yil erkek yili herhalde

hilalim yeni hali daha büyük 1.5 yaşında oldu artık siz gördüğünüzde daha 5 aylık filandı kuzucum işallah senin kızçenide sevelim böyle ben fotosunu görmedim ama bana şeeet albüm yoksaaaa

Selam kizlar bende size kendimden acik haberler getirdim.

Yazin sIkIntI yazamistim asa taraflardan iltihap demisti ilac falan kullandim ama ise yaramadi. iki aydir da adetim gec geliyor. Bu ay hala gelmedi bende sonunda dr a gittim. mantar varmis.ilac verdi. adet gecikmemin 5. gunundeyim. gecen ay da 4. gun de gelmisti. neyse idrar tahlili yaptilar gebelik cikmadi.

doktor 4 gun icinde adet olmazsan gel sokturucu vereyim dedi. bu arada yine emin olabilmek icin kan tahlili yapti. eger gebelik yoksa hem sokturucu veririm hem de dogum kontrol hapina basla bence dedi. Gebelik olacagini hic sanmiyorum kizlar ama adet olacak gibi de halim yok hic. Bilemiyorum yani sonuclari bekliyorum bugun aliriz dedi dr ama hiiiiiccc sanmiyorum. Ve bel agrim var cok fazla. Bir de benim rahmim ters yahu korunarak hamile kaldiysam Allah'in mutlaka bir bildigi vardir yani. hayirlisi bakalim ben pek sanmiyorum ama en hayirlisi neyse o olsun.

gamze kiz biliyorum ordasin

ot bakalim nerelerdeydin hatun naptin nasil gidiyor alistin mi yni hayatina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…