Ayy canim ne guzel haber masallah minnosa 2 hafta sonra gozlerine inanamicaksin bildigin minicik bebis olucak
Su donemde ceviz yemeye calis ama merak etme onsenin vucudundan besleniyor mide baulantim olmadi bisey diyemem ama ac kalma yataktan kalkmadan atistir hep oyle derler ya ve sonralari bol bol et ve balik tuket bebege kilo aldiran tek sey bunlar gerisi hikaye aklinda olsun zaman gelicek tek derdin kilosu boyu oljcak benim oyle :))
pericim ben hepsini mustela almıştım çokta memnundum..özellikle şampuanını hala kullanıyorum..onun dışında sudokremde güzel onuda tavsiye ederim..bi süre sonra gerçek zeytinyağı sürmeye başlamıştım ben ve çok etkiliydi..roses canım sanki kızın olucak gibi senin ya balık falan aşermeler..bu arada ense kalınlığı 2li taramada olmuyormuydu benmi yanlış hatırlıyorum:44::44:tanger bi prens daha geliyormuş hadi hayırlısı işşallah allahım sonuna kadar utandırmaz seni sağsalim kucağına alırsın bizdede diş sıkıntısı var oğluşum diş çıkarıyor ve fecii iştahsızzz yavaştan yürümeye de başladı bakalım..kızımda arkasına yetişir artık diyorum onun dışında bi sıkıntımız yok bin şükür hepinmizi kocamaaaannnn allaha emanet olun
Aman insallah hic olmaz mide bulantin muzu bende bu aralar bol tuketiyorum cunki sabahin korunde uyaniyorum kahvalti etmeye useniyor muzu yiyip hoop biraz dahabuyuyorumnasıl geçecek 2 hafta perim yaa inşalah güzel sonnuçlar alırım onun büyüdüğünü görmek beni çok mutlu edecek
ceviz ve muzu bol tüketmeye çalşıyorum resmen balık aşeriyorum nasıl canım çekiyor geçen baya yedim :)) o miğde bulantısı dün oldu ilk defa onuda çözdüm neden oldu sabah aç karnına 1 bardak su içtim zaten su çıktı geri yani :)) bendeki sadece iştahsızlık kokulara hassasiyet var sen kaç haftalıkken bakılmıştı ense kalınlığına
Ay sizin ev ne neselidir yaa 2si bi arada bicir bicir oglun erkenci cikti demekki bende herseyi mustela aldim bide sudokrem aldik mi tamamdirpericim ben hepsini mustela almıştım çokta memnundum..özellikle şampuanını hala kullanıyorum..onun dışında sudokremde güzel onuda tavsiye ederim..bi süre sonra gerçek zeytinyağı sürmeye başlamıştım ben ve çok etkiliydi..roses canım sanki kızın olucak gibi senin ya balık falan aşermeler..bu arada ense kalınlığı 2li taramada olmuyormuydu benmi yanlış hatırlıyorum:44::44:tanger bi prens daha geliyormuş hadi hayırlısı işşallah allahım sonuna kadar utandırmaz seni sağsalim kucağına alırsın bizdede diş sıkıntısı var oğluşum diş çıkarıyor ve fecii iştahsızzz yavaştan yürümeye de başladı bakalım..kızımda arkasına yetişir artık diyorum onun dışında bi sıkıntımız yok bin şükür hepinmizi kocamaaaannnn allaha emanet olun
geldim ama rüzgar efendi saçımı yoluyo şuan kısa yazıcam akşama burdayım
Ay sen ne cok ozlendin biliyor musun kocaman oldu kimbilir Ruzgar
Kocaman oldu oğluşum bende çok özledim herkesi canım
gamze nasılsın canım kuzun nasıl
valla rosescım benim bildiğim ye ekşiyi doğur ayşeyiama allah gönlüne göre versin balım ve en önemlisi sağlıklı olsun pericim son haftalar bebek artık iyce büyüdükçe kapladığı alanda darlaşıyor ve buna bağlı olarak hareketleride kısıtlanıyor...öyle ilk zamanlar gibi hop hop olmuyor canım..bizim ev gerçekten çok neseli aynı zamanda bi sawaş alanı dağılmadık yer kalmıyor walla:26:gamzeeeeeee nirdesin seeen yaaaaaaaaaa ses ver
gamzecim ozledik sizi
gelmişken bir rüzgarfotosu koysana cnm
bende sizleri özledim canım bilgisayarda yazdan kalma fotoları var hep yakın zamana ait bulursam ekliyim hemen
Gamze bu rüzgar mi kocaman olmuş cok büyümüş maşallah kuzuma yaaa daha ufacık ti ben yakindan gördüğümde inşallah ceylinin böyle fotoları ni koymak kismet olur
Tangerim hayirli olsun bu arada abiminde 2.cocugu geliyor erkekmis o da bu önümüzdeki yil erkek yili herhalde
Kocaman oldu oğluşum bende çok özledim herkesi canım
gamze kiz biliyorum ordasin
ot bakalim nerelerdeydin hatun naptin nasil gidiyor alistin mi yni hayatina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?