Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim benim ya cok ozlemisim seni he cevabina kurban

aman bosver gamze be evlilik de zor. oyle de zor boyle de. Allah yardim etsin cumlemize ama sen cok kuclu garusun

evlilikte zor haklısın ama olsun stres topu gibi adam vardı elimin altında gitttiiiii gitttiiii aman nerem güçlü be şizofren bi manyağım işte

Arkadaşlar bebegim icin oyuncak arastiriyorun ceylin hnm 2 aylik olcak ben 3 ay ve üzerine seylere bakıyorum su anda donencesi var bi iki sesli hayvan cibgirak fln .dün baya bi makale okudum gelisimi icin net tür oyunlar oynamak gerektigi ile ilgili.egzersiz minderi fln almayı düşünüyorum tavsiye ediceginiz baska oyuncaklar varmı? Birde faydalandiginiz cocuk gelisim kitaplari varmi ciktigimda ki cikabilirsem hepsini almak istiyorum. Bende hep gebelik ve bebek bakim kitaplari var .artik daha fazla uyanık kalıyor biseyler yapmak lazım

hilalcim sağol canım futbol takımı kurcaz yakında eltımınde erkekmiş :)

gamzecım rüzgara maşallah kocaman olmuş dogumda yazdıgın anlık mesajlar ve canlı yayın dün gibi aklımda zaman çok çabuk ilerliyor malesef tabı hayat bızım için yeni süprizleriyle gelıyor..

bir yandan kaybettıklerımız diğer yandan kazandıklarımız oluyor rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın daha sık gel emi özledik seni..

kızlar 3 gundur gene bulantılar kabusum oldu azımdada acı bir tat ne yesem ne yapsam faydası yok ağlayasım gelıyor artık sanırım günleri zor geçiriyorum yuzumde mutsuz bır ıfade oluşdu artık geçmiyor birde

kızlar benim adetim 4 gün gecikti. kasıklarımda ve sırtımda hafif bir baskı ve ağrı var. bunun dışında birde kahverengi lekelenme oluyor. ama mide bulantısı gibi şeyler yok. ama bu arada doğum kontrol hapı kullanıyorum(yasmin). bugün itibariyle bıraktım. acaba sizin aranız da da böyle olan oldu mu? hamilelik testi alıcam yarın.. ama idrar testide kesin sonuç vermeyebilirmiş. ne yapacağımı şaşırdım. acaba bebek mi yoksa stresten mi adet olamadım.. yorumlarınızı bekliyorum canlar...

Belirtilere takılma yin o herkeste degisir en güzeli kan testine gidin onda kesinlikle çıkar.

selam kizlar, ins herkesler iyidir :)

ztar cim sana bi sorum olcakti ins gorursun, simdi biz de britax b-agile, city mini veya bumbleride indie bunlar arasinda kaldik, ama en iyisi britax gibime geliyor. plum rengi sence nasil? yani ilerde bi de oglusumuz olursa sence hem kiz hem erkek kullanabilir miyiz? sen stroller dan genel olarak hala memnun musun? carseat i chicco aldik, artik bizimkisi travel system olmicak, tek stroller bakiyorum.

slm kızlar
2 gündür griptim çok şükür bugün geçti gibi atlattım doktorada gitmedim bol bol c vitamini ve su içtim çok iyi geldi
vede hep yattım dinlendim ama sizce gitmem gerekirmiydi doktora bişe olurmu bebek için sizce sorun olurmu
2 hafta sonra randovum ama nasıl dayanıcam beklicem bilmiyorum yani

Kizlar selam

Dun dr randevumuz vardi kuzucuk buyumus malum sıkısmıs artkk o guzel yuzunu gostermiyor bizde amaaan hersey yolu da olsun yeter diyoruz napalim ve cok sulur herseyde yolunda suyu boyu kilosu vs
Ama gelelim bugune hersabah babasinin sesiyle uyanip taklalar atan cocukta hic ses yoktu oglen oldu saat 2 oldu yine yik tatli yedik yok yok aradim dr u bu oynuyor ama cooook az dedim Bora degil sanki gel seni nst ye baglaualim dedi kalktik gittik tabi ilk nst deneyimim yedim cikolatayi yattim benim ki bir baslamasin mi gobusume koyduklari seyleri nasil itmek dr geldi nasil gidiyor dedi beni rezil etti bu dedim gayet iyi oynuyor bugunude boyle gecirdik ah Bora bi daha sana uyarsam ee cocuk iste anneyi yalanci cikarticak

Rosem bende gribim dr hiiic soylemiuorum bile ilac normalde icmem hamileyom hic icmek istemem hamileleihin ber doneminde onemli olan ateslenmemek oyle bisey olursa drunu ara onun disinda bol vitamin bence iui yapmissin
Herkesi opuyorum bizden bu kadar bidaha ya 27 sinde eger hareketleri iyiyse 30 unda gelin dedi simdi o gunleri iple cekicem

maşallahoy kuzum ya artık yeri daraldı boranın iyice kollarına gelmek için sabırsızlanıyor annesi bende heyecan yapıyorum senin minik için keşke yakın olsaydık da görebilseydim neyse artık doğduktan sonra foto koyarsın dimi birde hiç göbüş resmi koymadın merak ediyom napim
ateşim dün 37.1 idi bugün baya düşmüş 36.5 sence fazla mı düşük

Allah kurtarsın canım..hamileyken bazı baynlar bana bakıp garip garip gülümserdi..ben de ne var sanki die gıcık olurdum şimdi anlıorum ki eski zamanları hatırlayıp imrenir gibi bakıorlarmış..insan kendi o duruma gelince anlıyorşimdi ben de hamile görünce hem dua ediorum kolay kurtulması için hem de gülümsememek için kendimi zor tutuyorum

Canim bende cok isterdim seninle mutlulugumu paylasmayi inan oyle bir heycanliyim ki artik birak gunleri saatleri sayar oldum
Amaaan saglikla gecsinde gercektende bir cirpida geciyor iste zaman yeterki kollarimiza alalim
Ben tableten giriyorum acaba burdan koyuluyor mudur ki foto
Ama soz bebisimle benim resmimi sana bi sekilde ileticem burayada koyarim zaten
Atesin bence normal 37.5 e gelirse bi dr unu ara korkma canim ikinizde Allah a emanetsiniz

Yaaa ozlucem yani bu gunleri ama suan oglumu koklamak icin hic kiymetini bilmeden sabirsizlaniyorum dua edin bana nolur onu saglikla kollarima aliyim cok korkuyorum bisey olucak diye
Senin bebis napiyor buyudu valla oda ogluma abi olucak :))

canım bende sabırsızlanıyorum geçsin zaman biran özce ama sağlıkla sıhhatle geçsin inşlhh
foto konusunda aslında artık buraya koymaktan yana değilim bende önceden koyuyordum ama değilim sonra yazarım sana özelden sebebini ama albüm bölümü varya özel sadece arkadaşların veya istediklerin görüyor bende denemedim ama sonra koyarım bende oraya sende öyle yap ateşim çok çıkmadı şükür düzeldi sonra
bu arada sana ne dicem pimpirikli ben ne yaptım dersin buugün doktora gittik yine geçenn hafta perşembe gitmiştik en son napim dayanamadım yine gittim meraktan artık yani bebek çok iyi çok şükür 1 günde önde gidiyormuş
veee ilk defa kalp atışşını duyurdu doktor vee ben hamile olduğuma içimde bir can olduğuna inandım artık çok güzeldi 1 haftada nasılda büyümüş inanamadım şimdi ocak 5 gibi gidicez tekrar zaman geçsin hayırlısıyla

Merak ettim yaz canim yaa hep telden foto cekiyorum firsatim olunca atip denicem bakalim album isini
Dr a gitmekleniui yapmissin hic kendini sıkıntıya sokma istedigin zaman gor bebegini daha heni gectigim icin o gunlerden seni anliyorum bende ilk zamanlar hep 2 haftada 1 gittim saolsun dr um istedigin zaman gel dedi onun ne kadar kiymetli oldugunu anladim demisti :))
Sen asil 5 ocakta gidersen inanamicaksin arada acayip buyuyor ben 10 haftalikken gordugumde gozlerime inanamamistim bide kipir kipirdi kameraya kaydetmistik hala izliyorum
Su asagida bebegin bouyu kilosu vs yaziyor ya 500gr yazdigi gun tesadufen paketle 500 gr zeytin almistim paketi acmayip elimde tutup duruyordum benim bebisim bu kadar buyudu mu diye simdi kocaman oldu gobusumu zor tasiyorum tadini cikart her anini fotograf ceknhele bi hissetmeye basla cok daha guzel olucak hersey biraz sabir annesi

Canim seni oyle iyi anliyorum.

Insan bir kere aci bir tecrube yasayinca hep bir korku , herseyi kafaya takmalar faln. Benim sirf bu yuzden hamileligimin ilk ilk aylari kabus gibi gecti. He kayinvalide faktoru de varrdi tabi.

Bak simdi yapacagin sey ne biliyor musun. Hic ayrintilara, detaylara takma kafayi.

Aklini dagitacak ve seni sakinlestirecek seylerle ugras. Insanlarl olmak, konusmak cok iyi geliyordu mesela bana. Ve hep guzel seyler dusun. insallah hersey guzel olacak

ah o hareketlere bende az takmadim zamaninda. Benim kz bir de dusun istersem cikolata kovasina duseyim cani istemedimi tobe oynamazdi.

Burda kick counting dedikleri birsey var ben o sekilde rahatlatiyordum kendimi ama her dr baska birsey diyor. en son zamanlara dogru bir tanesi yanlis hatirlamiyorsam iki saatte 5 defa hareket etse yeter demisti. o sekilde yapinca ancak rahatliyordum. gerci her dr tavsiye etmiyor bunu bir dr unla konus istersen. biz burda her randevuda ultrasona girmedigimiz icin bu tarz yontemlere basvuruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…