geldim alıştım sayılırhala sayılır neyine alışacam zor bu dulluk ya
canim benim ya cok ozlemisim seni he cevabina kurban
aman bosver gamze be evlilik de zor. oyle de zor boyle de. Allah yardim etsin cumlemize ama sen cok kuclu garusun
geldim alıştım sayılırhala sayılır neyine alışacam zor bu dulluk ya
Aman maşallah oglusa kocaman olmusssss :
hilalcim sağol canım futbol takımı kurcaz yakında eltımınde erkekmiş :)Gamze bu rüzgar mi kocaman olmuş cok büyümüş maşallah kuzuma yaaa daha ufacık ti ben yakindan gördüğümde inşallah ceylinin böyle fotoları ni koymak kismet olur
Tangerim hayirli olsun bu arada abiminde 2.cocugu geliyor erkekmis o da bu önümüzdeki yil erkek yili herhalde
kızlar benim adetim 4 gün gecikti. kasıklarımda ve sırtımda hafif bir baskı ve ağrı var. bunun dışında birde kahverengi lekelenme oluyor. ama mide bulantısı gibi şeyler yok. ama bu arada doğum kontrol hapı kullanıyorum(yasmin). bugün itibariyle bıraktım. acaba sizin aranız da da böyle olan oldu mu? hamilelik testi alıcam yarın.. ama idrar testide kesin sonuç vermeyebilirmiş. ne yapacağımı şaşırdım. acaba bebek mi yoksa stresten mi adet olamadım.. yorumlarınızı bekliyorum canlar...
Belirtilere takılma yin o herkeste degisir en güzeli kan testine gidin onda kesinlikle çıkar.
Kizlar selam
Dun dr randevumuz vardi kuzucuk buyumus malum sıkısmıs artkk o guzel yuzunu gostermiyor bizde amaaan hersey yolu da olsun yeter diyoruz napalimve cok sulur herseyde yolunda suyu boyu kilosu vs
Ama gelelim bugune hersabah babasinin sesiyle uyanip taklalar atan cocukta hic ses yoktu oglen oldu saat 2 oldu yine yik tatli yedik yok yok aradim dr u bu oynuyor ama cooook az dedim Bora degil sanki gel seni nst ye baglaualim dedi kalktik gittik tabi ilk nst deneyimim yedim cikolatayi yattim benim ki bir baslamasin mi gobusume koyduklari seyleri nasil itmekdr geldi nasil gidiyor dedi beni rezil etti bu dedim gayet iyi oynuyor bugunude boyle gecirdik ah Bora bi daha sana uyarsam ee cocuk iste anneyi yalanci cikarticak
Rosem bende gribim dr hiiic soylemiuorum bile ilac normalde icmem hamileyom hic icmek istemem hamileleihin ber doneminde onemli olan ateslenmemek oyle bisey olursa drunu ara onun disinda bol vitamin bence iui yapmissin
Herkesi opuyorum bizden bu kadar bidaha ya 27 sinde eger hareketleri iyiyse 30 unda gelin dedi simdi o gunleri iple cekicem
Kizlar selam
Dun dr randevumuz vardi kuzucuk buyumus malum sıkısmıs artkk o guzel yuzunu gostermiyor bizde amaaan hersey yolu da olsun yeter diyoruz napalimve cok sulur herseyde yolunda suyu boyu kilosu vs
Ama gelelim bugune hersabah babasinin sesiyle uyanip taklalar atan cocukta hic ses yoktu oglen oldu saat 2 oldu yine yik tatli yedik yok yok aradim dr u bu oynuyor ama cooook az dedim Bora degil sanki gel seni nst ye baglaualim dedi kalktik gittik tabi ilk nst deneyimim yedim cikolatayi yattim benim ki bir baslamasin mi gobusume koyduklari seyleri nasil itmekdr geldi nasil gidiyor dedi beni rezil etti bu dedim gayet iyi oynuyor bugunude boyle gecirdik ah Bora bi daha sana uyarsam ee cocuk iste anneyi yalanci cikarticak
Rosem bende gribim dr hiiic soylemiuorum bile ilac normalde icmem hamileyom hic icmek istemem hamileleihin ber doneminde onemli olan ateslenmemek oyle bisey olursa drunu ara onun disinda bol vitamin bence iui yapmissin
Herkesi opuyorum bizden bu kadar bidaha ya 27 sinde eger hareketleri iyiyse 30 unda gelin dedi simdi o gunleri iple cekicem
Canim bende cok isterdim seninle mutlulugumu paylasmayi inan oyle bir heycanliyim ki artik birak gunleri saatleri sayar oldummaşallahoy kuzum ya artık yeri daraldı boranın iyice kollarına gelmek için sabırsızlanıyor annesi bende heyecan yapıyorum senin minik için keşke yakın olsaydık da görebilseydim neyse artık doğduktan sonra foto koyarsın dimi birde hiç göbüş resmi koymadın merak ediyom napim
ateşim dün 37.1 idi bugün baya düşmüş 36.5 sence fazla mı düşük
Yaaa ozlucem yani bu gunleri ama suan oglumu koklamak icin hic kiymetini bilmeden sabirsizlaniyorum dua edin bana nolur onu saglikla kollarima aliyim cok korkuyorum bisey olucak diyeAllah kurtarsın canım..hamileyken bazı baynlar bana bakıp garip garip gülümserdi..ben de ne var sanki die gıcık olurdum şimdi anlıorum ki eski zamanları hatırlayıp imrenir gibi bakıorlarmış..insan kendi o duruma gelince anlıyorşimdi ben de hamile görünce hem dua ediorum kolay kurtulması için hem de gülümsememek için kendimi zor tutuyorum
Canim bende cok isterdim seninle mutlulugumu paylasmayi inan oyle bir heycanliyim ki artik birak gunleri saatleri sayar oldum
Amaaan saglikla gecsinde gercektende bir cirpida geciyor iste zaman yeterki kollarimiza alalim
Ben tableten giriyorum acaba burdan koyuluyor mudur ki foto
Ama soz bebisimle benim resmimi sana bi sekilde ileticem burayada koyarim zaten
Atesin bence normal 37.5 e gelirse bi dr unu ara korkma canim ikinizde Allah a emanetsiniz
Yaaa ozlucem yani bu gunleri ama suan oglumu koklamak icin hic kiymetini bilmeden sabirsizlaniyorum dua edin bana nolur onu saglikla kollarima aliyim cok korkuyorum bisey olucak diye
Senin bebis napiyor buyudu valla oda ogluma abi olucak :))
canım bende sabırızlanıyorum geçsin zaman biran özce ama sağlıkla sıhhatle geçsin inşlhh
foto konusunda aslında artık buraya koymaktan yana değilim bende önceden koyuyordum ama değilim sonra yazarım sana özelden sebebini ama albüm bölümü varya özel sadece arkadaşların veya istediklerin görüyor bende denemedim ama sonra koyarım bende oraya sende öyle yap ateşim çok çıkmadı şükür düzeldi sonra
bu arada sana ne dicem pimpirikli ben ne yaptım dersin buugün doktora gittik yine geçenn hafta perşembe gitmiştik en son napim dayanamadım yine gittim meraktan artık yani bebek çok iyi çok şükür 1 günde önde gidiyormuş
veee ilk defa kalp atışşını duyurdu doktor vee ben hamile olduğuma içimde bir can olduğuna inandım artık çok güzeldi 1 haftada nasılda büyümüş inanamadım şimdi ocak 5 gibi gidicez tekrar zaman geçsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?