selam kizlar, ins herkesler iyidir :)
ztar cim sana bi sorum olcakti ins gorursun, simdi biz de britax b-agile, city mini veya bumbleride indie bunlar arasinda kaldik, ama en iyisi britax gibime geliyor. plum rengi sence nasil? yani ilerde bi de oglusumuz olursa sence hem kiz hem erkek kullanabilir miyiz? sen stroller dan genel olarak hala memnun musun? carseat i chicco aldik, artik bizimkisi travel system olmicak, tek stroller bakiyorum.
Canim bende cok isterdim seninle mutlulugumu paylasmayi inan oyle bir heycanliyim ki artik birak gunleri saatleri sayar oldum
Amaaan saglikla gecsinde gercektende bir cirpida geciyor iste zaman yeterki kollarimiza alalim
Ben tableten giriyorum acaba burdan koyuluyor mudur ki foto
Ama soz bebisimle benim resmimi sana bi sekilde ileticem burayada koyarim zaten
Atesin bence normal 37.5 e gelirse bi dr unu ara korkma canim ikinizde Allah a emanetsiniz
Yaaa ozlucem yani bu gunleri ama suan oglumu koklamak icin hic kiymetini bilmeden sabirsizlaniyorum dua edin bana nolur onu saglikla kollarima aliyim cok korkuyorum bisey olucak diye
Senin bebis napiyor buyudu valla oda ogluma abi olucak :))
canım bende sabırsızlanıyorum geçsin zaman biran özce ama sağlıkla sıhhatle geçsin inşlhh
foto konusunda aslında artık buraya koymaktan yana değilim bende önceden koyuyordum ama değilim sonra yazarım sana özelden sebebini ama albüm bölümü varya özel sadece arkadaşların veya istediklerin görüyor bende denemedim ama sonra koyarım bende oraya sende öyle yap ateşim çok çıkmadı şükür düzeldi sonra
bu arada sana ne dicem pimpirikli ben ne yaptım dersin buugün doktora gittik yine geçenn hafta perşembe gitmiştik en son napim dayanamadım yine gittim meraktan artık yani bebek çok iyi çok şükür 1 günde önde gidiyormuş
veee ilk defa kalp atışşını duyurdu doktor vee ben hamile olduğuma içimde bir can olduğuna inandım artık çok güzeldi 1 haftada nasılda büyümüş inanamadım şimdi ocak 5 gibi gidicez tekrar zaman geçsin hayırlısıyla
Merak ettim yaz canim yaa hep telden foto cekiyorum firsatim olunca atip denicem bakalim album isini
Dr a gitmekleniui yapmissin hic kendini sıkıntıya sokma istedigin zaman gor bebegini daha heni gectigim icin o gunlerden seni anliyorum bende ilk zamanlar hep 2 haftada 1 gittim saolsun dr um istedigin zaman gel dedi onun ne kadar kiymetli oldugunu anladim demisti :))
Sen asil 5 ocakta gidersen inanamicaksin arada acayip buyuyor ben 10 haftalikken gordugumde gozlerime inanamamistim bide kipir kipirdi kameraya kaydetmistik hala izliyorum
Su asagida bebegin bouyu kilosu vs yaziyor ya 500gr yazdigi gun tesadufen paketle 500 gr zeytin almistim paketi acmayip elimde tutup duruyordum benim bebisim bu kadar buyudu mu diye simdi kocaman oldu gobusumu zor tasiyorum tadini cikart her anini fotograf ceknhele bi hissetmeye basla cok daha guzel olucak hersey biraz sabir annesi
Ben onu aslinda nette okudum 2 saatte 10 kere diyor ama inan hic o islere bulasmak istemiyorum cocugun uyucagi tutar ben kendimi aninda depresyona sokabilirim onumuzde cok az gunler kaldi insallah yicek ekmegi alicak nefesi vardir bu hayatta hem de uzun uzun saglikli yillarlaah o hareketlere bende az takmadim zamaninda. Benim kz bir de dusun istersem cikolata kovasina duseyim cani istemedimi tobe oynamazdi.
Burda kick counting dedikleri birsey var ben o sekilde rahatlatiyordum kendimi ama her dr baska birsey diyor. en son zamanlara dogru bir tanesi yanlis hatirlamiyorsam iki saatte 5 defa hareket etse yeter demisti. o sekilde yapinca ancak rahatliyordum. gerci her dr tavsiye etmiyor bunu bir dr unla konus istersen. biz burda her randevuda ultrasona girmedigimiz icin bu tarz yontemlere basvuruluyor.
Oyyy annesi onun biseyleri tutmasi agzina goturmesi coook yol katettiginin gostergesi masallah onasorma cnm yaa..3.aydayız artıksosyalleşti hergün yeni birşeyler öğreniyo.. bugün mesela çıngırağı var inekli onu etiketinden tutmuş ağzına götürüyo dedim başladık herşeyi ağzımıza götürmeye devamı gelir artık..daha önce elini götürüyodu ama ilk defa bi oyuncağı aldı yani..daha neler neler..az kaldı cnm ama o doğumdan hemen sonraki duyguyu hala unutamıyorum..haarika bi duygu..bir de normal doğum olduğundan da olabilir..birden acaip bi rahatlama bi de yavrunu odana getirdiler mi Allahh... darısı başına cnm sağlıkla..
Aldim mesajini canim aslinda haklisin kendini nasilnrahat hissediyorsan sende oyle yap insallah uyumaada o an nasil oynastigini gorursun kuzununvalla doktor 2 hafta sonra dedi ama bakalım ben beklicekmiyim10 haftalıkken söyleyimde benim eşimde çeksin izlerim bende bu arada mesj attım canım
carseat chicco alarak cok iyi yapmissiniz canim. Ben b-agile travel system aldim stroller dan cok memnunum siddetle tavsiye ederim ama car seat beter. Plum rengini hic gormemistim sen deyince netten baktim guzel gorunuyor. bizde unisex olsun diye duusunduk ama butun renkleri unisex zaten. benimki kirmizi ama aslinda siyahini istemistim ben. stroller i tavsiye ederim cunku anlayacaksin en onemli sey stroller in hafif olmasi ve hemen kapanip acilabilmesi . Bu yonden b-agile cok guzel. Peki chicco carseat adapte olabiliyor mu stroller a ?
Ben onu aslinda nette okudum 2 saatte 10 kere diyor ama inan hic o islere bulasmak istemiyorum cocugun uyucagi tutar ben kendimi aninda depresyona sokabilirim onumuzde cok az gunler kaldi insallah yicek ekmegi alicak nefesi vardir bu hayatta hem de uzun uzun saglikli yillarla
Hepimizin evlatlarini bagislasin Rabbim hep dua ediyorum yeni yildan tek beklentim anne olmak
Oyyy annesi onun biseyleri tutmasi agzina goturmesi coook yol katettiginin gostergesi masallah ona
Insallah bende normal dogum yapabilirim bende o ani kacirmadan sonrasinda agridan kivranmadan oglumu sevmek kucagimdan bi dakika birakmak istemiyorum insan gormeden boyle seviyorsa gorunce dusunemiyorum bile
Aldim mesajini canim aslinda haklisin kendini nasilnrahat hissediyorsan sende oyle yap insallah uyumaada o an nasil oynastigini gorursun kuzunun
Ayyy oglus diyesim geldi benim yaa hadi ogrenin artik :)) 12 haftalikken gosterir insallah
Ben onu aslinda nette okudum 2 saatte 10 kere diyor ama inan hic o islere bulasmak istemiyorum cocugun uyucagi tutar ben kendimi aninda depresyona sokabilirim onumuzde cok az gunler kaldi insallah yicek ekmegi alicak nefesi vardir bu hayatta hem de uzun uzun saglikli yillarla
Hepimizin evlatlarini bagislasin Rabbim hep dua ediyorum yeni yildan tek beklentim anne olmak
Oyyy annesi onun biseyleri tutmasi agzina goturmesi coook yol katettiginin gostergesi masallah ona
Insallah bende normal dogum yapabilirim bende o ani kacirmadan sonrasinda agridan kivranmadan oglumu sevmek kucagimdan bi dakika birakmak istemiyorum insan gormeden boyle seviyorsa gorunce dusunemiyorum bile
Aldim mesajini canim aslinda haklisin kendini nasilnrahat hissediyorsan sende oyle yap insallah uyumaada o an nasil oynastigini gorursun kuzunun
Ayyy oglus diyesim geldi benim yaa hadi ogrenin artik :)) 12 haftalikken gosterir insallah
oyy be uzun zamandır grmemştm ozlemşm siziKizlar ben acaip bunalimdayim bebegime en iyi şekilde bakmak istiyorum ama uykusuzluktan dün tv nin üstüne düşüyorum dün. gece sabahta cocuga bağırdım ne istiyorsun nee diye sonra çok üzülüyorum kv.deler geldi esim aramis dr artik 5-6 saat uyumasi lazım diyor bizimki saat te bir uyanıyor cok az az sik sik yiyor sonra gaklama fasli sonra alt degistir ki hic cisli durmuyor hasbam alisti temiz beze sonra tam dalıyor gaz sancisi hadi onla ugras onu gecirdik tam daliyor gene acikip az sonra uyaniyor dün gece 15 sefer fln kalkmisimdir bide cok fena alisti kucakta uyumak istiyor o zmn ben uyuyamiyorum uyumayinca hep yorgunum.nasil düzen kurcam ben ne olur bisey deyin yoksa daha zamani gelmedimi gelince kendi kurcak mi
Acliga dayanmıyor denedim uyutmayi hani bekleyip daha fazla yese belki daha gec uyanir diye yok ağlıyor beklemiyor ne yapsam
Kizlar ben acaip bunalimdayim bebegime en iyi şekilde bakmak istiyorum ama uykusuzluktan dün tv nin üstüne düşüyorum dün. gece sabahta cocuga bağırdım ne istiyorsun nee diye sonra çok üzülüyorum kv.deler geldi esim aramis dr artik 5-6 saat uyumasi lazım diyor bizimki saat te bir uyanıyor cok az az sik sik yiyor sonra gaklama fasli sonra alt degistir ki hic cisli durmuyor hasbam alisti temiz beze sonra tam dalıyor gaz sancisi hadi onla ugras onu gecirdik tam daliyor gene acikip az sonra uyaniyor dün gece 15 sefer fln kalkmisimdir bide cok fena alisti kucakta uyumak istiyor o zmn ben uyuyamiyorum uyumayinca hep yorgunum.nasil düzen kurcam ben ne olur bisey deyin yoksa daha zamani gelmedimi gelince kendi kurcak mi
Acliga dayanmıyor denedim uyutmayi hani bekleyip daha fazla yese belki daha gec uyanir diye yok ağlıyor beklemiyor ne yapsam
Ayni Boraymis yaa senin kizda oyle cikolata filan yok yani ama et yiyince oynuyor cok denk mi geliyor bilmemcanim onu her gun ayni saatte yaparsan depresyona girersin. anlari anlarini cunku. en azindan benimki oyleydi. cocuk baktin hareketlenmeye basladi sende o zaman basliyorsun saymaya. ama ddedigim gibi mesela beni 4 farkli dr gormustu sadece birtanesi tavsiye etmemisti gerci o da aralarindaki en iyisiydi.
benim kiz da kafasina estigince hareketlendigi icin beni rahatlatmisti bu is . sana kalmis tabi sen bilirsin en iyisini.
Ikisinede hazirim nasil olsa ikisinide hiiiic bilmiyorum insallah hayirlisi olur diyorum ama bi yandanda kolay bi normal dogum olsada bebegimi kucagimda rahatca doya doya tutup emzirsem diyoruminşallah gönlüne göre olur canım..benm son gece bile az kalsın sezeryan oluyordum bebeğin kalp atışı düştü..sonra çok şükür düzeldi de gerek kalmadı..ama kendini iki seçeneğe de hazırlamak gerekiyor yani
Hilalcim kime sorsak bebegi cok agliyor gece uyumuyor kucak istiyor vs ama baskalarinin uysal cocuklari oldugundan bahsediyor bu konuda son zamanlarda cok anne dinledim kimseninkide oyle 4 5 saat araliksiz uyumuyor bi 4. Yada 5. Ayi gecmesi lazim kimininki 6 yida bulabiliyorKizlar ben acaip bunalimdayim bebegime en iyi şekilde bakmak istiyorum ama uykusuzluktan dün tv nin üstüne düşüyorum dün. gece sabahta cocuga bağırdım ne istiyorsun nee diye sonra çok üzülüyorum kv.deler geldi esim aramis dr artik 5-6 saat uyumasi lazım diyor bizimki saat te bir uyanıyor cok az az sik sik yiyor sonra gaklama fasli sonra alt degistir ki hic cisli durmuyor hasbam alisti temiz beze sonra tam dalıyor gaz sancisi hadi onla ugras onu gecirdik tam daliyor gene acikip az sonra uyaniyor dün gece 15 sefer fln kalkmisimdir bide cok fena alisti kucakta uyumak istiyor o zmn ben uyuyamiyorum uyumayinca hep yorgunum.nasil düzen kurcam ben ne olur bisey deyin yoksa daha zamani gelmedimi gelince kendi kurcak mi
Kizlar ben acaip bunalimdayim bebegime en iyi şekilde bakmak istiyorum ama uykusuzluktan dün tv nin üstüne düşüyorum dün. gece sabahta cocuga bağırdım ne istiyorsun nee diye sonra çok üzülüyorum kv.deler geldi esim aramis dr artik 5-6 saat uyumasi lazım diyor bizimki saat te bir uyanıyor cok az az sik sik yiyor sonra gaklama fasli sonra alt degistir ki hic cisli durmuyor hasbam alisti temiz beze sonra tam dalıyor gaz sancisi hadi onla ugras onu gecirdik tam daliyor gene acikip az sonra uyaniyor dün gece 15 sefer fln kalkmisimdir bide cok fena alisti kucakta uyumak istiyor o zmn ben uyuyamiyorum uyumayinca hep yorgunum.nasil düzen kurcam ben ne olur bisey deyin yoksa daha zamani gelmedimi gelince kendi kurcak mi
Dün kv deler geldi bu çocuk beni yalanci cikardi resmen gece biz bakalım sen dinlen dediler tam 3 saat hic uyanmadan uyumus sonra 1 saat yemek sonra gene 3 saat inanamadım resmen kendi çocuğu mu taniyamadin bu zillinin bütün kaprisi bana gündüz uyansin artik seviyim diye yalvardim bir uuyuyor ki cok acaip .
Tavuklum düzeltilmiş ayi 2 ay daha yeni girdik ama kasim anneleri yazıyor gecede 1 sefer kalkıyor diye valla sinirim bozuldu dedim ben bi yerde yanlis yapiyorum.ama iste 1 günü 1 gününe uymuyor bebek işte.
Ozim valla ben adet oluyorum hemde 8 gun fln sürüyor bende buna sastim eskiden 5 günde fulk biterdi.
Puffyim masterim duygum tavsiyeler icin sagolun
Bi ek gıdaya erken gecicez
Perim ben cepten göremiyorum kac hafta kaldi kuzum?
Bide yoğurt mak.tavsiyesi olan varmi fiyati uygun ve kaliteli simdiden indirimi fln takip edeyim bide mama sandalyesi?
Bugün dışarı ciktim markete fln ceylinede kiyafet fln aldim modum değişti resmen uykumuda aldim yılbaşında da annemler gelcek çok şükür valla
Hilalcim yalnız değilsin bitanem sıkma canını 3 ayımız doldu bizde hala oyleyız gunduz sadece ayagımda sallarsam uyuyoyo hanım yada sadece kucagımda gezerken duruyo asla bıraktırmıyo kendını agular gülmeler basladı cok guzel cok tatlı ama sureklı ılgı istıyo hıc bişi yapamıyorum zonbı gıbı gezıyorum cogunlukla pijamalarla ama onun bigulusu dunyalara bedel bazen bende kızım nederdın var bı uyu artık dıyorum sonra krndıme kızıyorum tıpkı senın gıbı bu guzellıgı beklerken şikayet edenlere derdım uyumasam neolcak hep ona bakarım gözlerımı ayırmam dıyodum ama insan yırgun dusuyo sınırlerı yıpranıyo ki senın yasadıklarından sonra bu sekılde olması cok normal sıkma canını bsk buyuyolar bıle inş azkaldı duzelicek hepsı gece bu saat oldu tenı yataga gırıyorum uyutana kadar bızımkının ıkıncıye emme saatı gelıyo zaman bole gecıyo şükürler olsın ıyı olsunlar saglıklı olsunlar napalım annelık kolay degıl kendı motıve et nedemek bakamamak sen onun canısın annesısın kımse ona senden iyı bakamaz inş bizim cadılarda buyuyup duzenlerı oturcakk
Dıygummm özledim nerdesinnn yavv gerçi benımde burda oldugum solenemezde ecem nası ablaoldu artık optum ıkınızıde
Tavuklum dur kız ne dişi maşallah erken degılmi ya
Kızlar kızım yalancı meme asla almıyo cok aglayın a uykusuda olmayınca cok ıgrastım alsın dıye hermarka aldım yokk belkı faydası olurmukı dıye ama almadı şimdide parmak emıyo buyuk bı zevkle aslla bırakmıyo zararı varmı bırakırmıkı sonradan öle guzel emıyokı bı tatlı bı tatlı
Buarada ben adet olmuyorum hamılemıyım dermışimm yok tabi nezaman oldunuz genelde
Buarada gecen sene buzamanlar tedavıye başlamıştım cok sükür zaman gectı gıttı kuzum yanımda Alkahım herkeze nasıp etsın cenem dustu uyumam lazım optum hepinizi buarada nerde bu millet tecrubelı anneler ek gudaya nezaman basladınız neler verdınız anlatın azcık bız cahıllere
Hilalim her bebiş farklı oluyor yemesi uyku düzeni ama yinede uzun uyuması için çok erken şuan hiç takma benim bebeğim hiç uyanmıyor uzun uyuyor diyenleri.Dün kv deler geldi bu çocuk beni yalanci cikardi resmen gece biz bakalım sen dinlen dediler tam 3 saat hic uyanmadan uyumus sonra 1 saat yemek sonra gene 3 saat inanamadım resmen kendi çocuğu mu taniyamadin bu zillinin bütün kaprisi bana gündüz uyansin artik seviyim diye yalvardim bir uuyuyor ki cok acaip .
Tavuklum düzeltilmiş ayi 2 ay daha yeni girdik ama kasim anneleri yazıyor gecede 1 sefer kalkıyor diye valla sinirim bozuldu dedim ben bi yerde yanlis yapiyorum.ama iste 1 günü 1 gününe uymuyor bebek işte.
Ozim valla ben adet oluyorum hemde 8 gun fln sürüyor bende buna sastim eskiden 5 günde fulk biterdi.
Puffyim masterim duygum tavsiyeler icin sagolun
Bi ek gıdaya erken gecicez
Perim ben cepten göremiyorum kac hafta kaldi kuzum?
Bide yoğurt mak.tavsiyesi olan varmi fiyati uygun ve kaliteli simdiden indirimi fln takip edeyim bide mama sandalyesi?
Bugün dışarı ciktim markete fln ceylinede kiyafet fln aldim modum değişti resmen uykumuda aldim yılbaşında da annemler gelcek çok şükür valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?