Puffym masterım meganım sagolun ya arada yazın valla bole motıve edın bızı buyuttun sıpaları koyboldunuz bîz şuan sadece anne sutu alıyoruz su bıle vermıyorum 5. Ayda ek gıdaya baslıycaz dedı doktor sanırım ozaman daha cok sorum olucak soru bahane ya eski sohbetlerı ozledımm ben
bunaldış depresif annelerrrr açılıınnn ikiiz anası geiyooorrrröncelikle uyku düzenine hiiiççç takılmayın ve kimsenin çocuğuyla kendinizinkini kıyaslamayın..benimkiler yaşlarını geçti hala süte kalkıyorlar...geçen hafta saat 4te ikiside uyandı gece bi görseniz resmen oyun istiyorlar zorlada olsa saat5.30da uyuttum ve kaçta kalktılar tahmin edinnn 7.30 bu tam üç gece sürdü sağolsun kız kardeşim yardıma geldi vepuuuff büyü bozuldu sihirli değnek değmiş gibi çocuklar uyudu ha sabah erken kalktılar yine ama gece çok uyanmadılar demem oki günü gününü tutmuyor işte..isyan etmemek elde değil ama işte ek gıdaya bizde erken geçtik malum benim sıpalarda fazla emmedi ben yoğurdumu kendim yapıyorum onun dışında arzum yada tefalinde güzel bi inceleyin derim...hepinizi çook seviyorum ve özledimmmmm
Evt cnm benimde öyleydi t3ler fln hep normal cikti dr düşük ten sonra olabilir
Cok onemli degil demisti bide bana sürekli kan testi yapti ilac kullandigimiz için
Baska doktorada sor istersen icin rahat etsin
bunaldış depresif annelerrrr açılıınnn ikiiz anası geiyooorrrröncelikle uyku düzenine hiiiççç takılmayın ve kimsenin çocuğuyla kendinizinkini kıyaslamayın..benimkiler yaşlarını geçti hala süte kalkıyorlar...geçen hafta saat 4te ikiside uyandı gece bi görseniz resmen oyun istiyorlar zorlada olsa saat5.30da uyuttum ve kaçta kalktılar tahmin edinnn 7.30 bu tam üç gece sürdü sağolsun kız kardeşim yardıma geldi vepuuuff büyü bozuldu sihirli değnek değmiş gibi çocuklar uyudu ha sabah erken kalktılar yine ama gece çok uyanmadılar demem oki günü gününü tutmuyor işte..isyan etmemek elde değil ama işte ek gıdaya bizde erken geçtik malum benim sıpalarda fazla emmedi ben yoğurdumu kendim yapıyorum onun dışında arzum yada tefalinde güzel bi inceleyin derim...hepinizi çook seviyorum ve özledimmmmm
canım biz en baştan itibaren anne sütü ve devam sütünü birlikte veriyorduk cünkü ikiz olduklarından sütüm yetmiyordu 4.aydan itibaren ev yapımı yoğurt ve hafif çorbalarla başladık ek gıdaya..mesela bebe bisküvisi vermeye başladık bide marketlerde kavanoz mamalar var benim çocuklar onlarıda sevdi..gerçi çocuğun anne sütü alıyormuş sütün yetiyorsa çokta fazla yüklenme derim..benimkiler çok emmedikleri için erken geçtik ek gıdayaMerhaba Allah çocuklarınızı size bağışlasın... Ek gıdaya ne zaman başladınız birde mamamı verdiniz yoksa püre falannmı.... ☺️ Ya bizimki 4 aylık yutması falan bayaa gelişkin doktor pürelere başlayabilirsiniz dedi ama anne sütüde alıyor.... Bilemedim ya kafam çok karışık 😳😳
Perim çok az kaldı saglıkla gelsin inş paşamız ama bugunlerınde tadını cıkar inş bida hep yanında olucak hamileliğin son gunlerı o tekmeler artık dısarda olucak zaman duruyodur şimdi sana cok ıyı anlıyorum ama bı bakmışsın kocaman oluyo bız 3.5 aylık olduk sankı hep yanımda hıc hamile olmamısım gıbı gelıyo bazen hersey guzel olucak annesı akıllı cocuk 2014 u beklıyo sen merak etmeKizlar yarin kontrolumuz var Bora bi surpriz yapar mi acabaaa
Artik onu kollarima almayi oyle cok istiyorum ki dayanamiyorummm:))
Dua edin teyzeleri insallah oglusum iyidir hersey yolundadir
Hepinizi opuyoruzz
iyi akşamar kızlar..
bende gebelik şekeri çıktıçok can sıkıcı bişey.
sizde çıkan olmuşmuydu
Kızlar bugün kalp doktorundaydik
Ceylin bu sinavida atlatti vsd si kapanmis cok şükür cok iyi durumu dedi cok milimlik bisey kalmis onuda 1 yasinda tekrar bakcak ama bi sıkıntı yok dedi bide 4 aylik gibi hic 2 aylik gibi degil dedi masallahi var 5 kilo olnus haftaya cocuk dr kontrolü var bizde haberler böyle
Ozim nedense normal dogum olsun istiyordum bu hittihimde aa basi kanala girmis gelmesi yakindir der diye bekledim ama daha basi kanala girmemis gerci son 10 gunde girermis ama beni bi korku aldibya girmezse gunene kadar gelmezse diye bosuna uzdum bira kendimi oyle yada boyle su sure gecsin oglumu eve getirip evimde sevdigim ana gelmek istiyorum Allahin izniylePerim çok az kaldı saglıkla gelsin inş paşamız ama bugunlerınde tadını cıkar inş bida hep yanında olucak hamileliğin son gunlerı o tekmeler artık dısarda olucak zaman duruyodur şimdi sana cok ıyı anlıyorum ama bı bakmışsın kocaman oluyo bız 3.5 aylık olduk sankı hep yanımda hıc hamile olmamısım gıbı gelıyo bazen hersey guzel olucak annesı akıllı cocuk 2014 u beklıyo sen merak etme
Aysunum sıkma canını sıkca rastlanan bişi bende yoktu ama eelisde vardı hatırladıgım o insilün kullanmıştı eger dıyetle düşmrzse iğne verır merak etme korkulcak bişi degıl meleğini üzme sık sık kontrol edılır zaten
Insallah canim cok saoloyy perimm az kalmş saglıkla kucagına al inşşş hayırlısylaaa
biz iiz dişlerle boğşuorzbeş tane çıkardık oyle zorlanmadık şu altıncı resmen mahvetti bizi bebşm geceleri çok huzursuz
bu arada dişbugdayı yaptık kendi aramızda guzel gecti
Perim gelmeyince bende seni merak ettim valla dedim bu kiz dogurmus olmasin bide sen kime hbr vercen birinin cebine msj fln atsan o kişi buraya yazar hep beraber dua ederiz dogumda
Aysunun bnm bildigimde eliste bide bnm gorumcemde cikmisti gorumce diyetle düşürdü öyle cokta siki degildi yani yemekte sikinti yokta bazi meyveleri ve tatliyi cikardi.bi konuş bakalim doktorunla ne vercek
Duygum ya aklima ne geldi senin kiz ayse fln bi gün bize ev oturmasina gelsenize biz cikamiyoruz ya çok bunaliyorum hem ceylinlede tanisirsiniz
Bende netten aldigim ürünleri teslim alamadim hala gelmedi aradim kızdım iptal ettim siparisi baska yerde de indirim li görmüştüm biberon lari nasil olsa aldin diye bakmadim bile simdi kaldim dimdizlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?