Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhabalar..
Pazar günü kan tahliliyle öğrendim hamile olduğumu..8 yaşında bir oğlum var kardeşi olacağı için o bizden daha heyecanli..Rabbim herkese bu sevinci bu mutluluğu tattırsın inşallah..yarın ilk kontrolume gidecem bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz ♥♥♥

Puffym masterım meganım sagolun ya arada yazın valla bole motıve edın bızı buyuttun sıpaları koyboldunuz bîz şuan sadece anne sutu alıyoruz su bıle vermıyorum 5. Ayda ek gıdaya baslıycaz dedı doktor sanırım ozaman daha cok sorum olucak soru bahane ya eski sohbetlerı ozledımm ben

hilalim uyku konusunda hiç bir bebek bir değil bunu sakın unutma. MEsela azra24ün bebeği gece yatıp sabah kalkarken, çınar gecede en az 3 kere oda en huzurlu olduğu gece 3 kere kalkar. Yaşında müthiş bir değişim oluyor, o zamana kadar fırsat buldukça sende uyu canım, maalesef bizim bebişler uykusuz. Mesela ferdanın kuzeyi, müthiç uykusuz bi çocuk kız perişan halde okula gidiyo bi çok zaman.

yoğurt makinası hakkında da ben uzun zamandır blue house kullanıyorum, evede onunla yapıyorum gayette güzel oluyor, sen yinede araştır belki arzumun vs daha çok kullanan var farklı yorumlarda alabilirsin. Ben 40 tlye almıştım sanırım memmunum hem küçük kavanozları hemde litrelik kabı var, içime sindi benim

ceylin uyumuş gece bunu yaşayan bi sen değilsin. Çınar kolikdi dayanamıyoduk annemle 2 günde babaannesinde kalalım diyoduk. Orda 2 gün kalıyoduk çocuk gece gündüz nasıl keyifli huzurlu bebek oluyodu. Annemle yatar sabaha kadar 1 kez kalkar benle yatar gece hiç uyumayız, annelerine nazı geçiyor sanırım

slm kızlar
hilal ben bu troid konusunda çok endişeliyim doktor kan değerleriyle kontrol edilecek dedi ama ilaç vs vermedi
sen demiştin ya benimde anti tpo ve anti tg yüksekti diye haşimato oluyorum ben heralde
ama benim tsh, t4, t3 vs normal hep bendeki troid antikoru doktor rahat yani ne bileyim nette araştırıyorum kızlar hep
ilaç kullanmışlar sen o tahlil sonucunu hatırlıyormusun senindemi tsh vs normaldi birtek anti tpo anti tg yüksekti doktor bişe dememişmiydi

Evt cnm benimde öyleydi t3ler fln hep normal cikti dr düşük ten sonra olabilir
Cok onemli degil demisti bide bana sürekli kan testi yapti ilac kullandigimiz için
Baska doktorada sor istersen icin rahat etsin

bunaldış depresif annelerrrr açılıınnn ikiiz anası geiyooorrrröncelikle uyku düzenine hiiiççç takılmayın ve kimsenin çocuğuyla kendinizinkini kıyaslamayın..benimkiler yaşlarını geçti hala süte kalkıyorlar...geçen hafta saat 4te ikiside uyandı gece bi görseniz resmen oyun istiyorlar zorlada olsa saat5.30da uyuttum ve kaçta kalktılar tahmin edinnn 7.30bu tam üç gece sürdü sağolsun kız kardeşim yardıma geldi vepuuuff büyü bozuldu sihirli değnek değmiş gibi çocuklar uyuduha sabah erken kalktılar yine ama gece çok uyanmadılar demem oki günü gününü tutmuyor işte..isyan etmemek elde değil ama işteek gıdaya bizde erken geçtik malum benim sıpalarda fazla emmedi ben yoğurdumu kendim yapıyorum onun dışında arzum yada tefalinde güzel bi inceleyin derim...hepinizi çook seviyorum ve özledimmmmm

Merhaba Allah çocuklarınızı size bağışlasın... Ek gıdaya ne zaman başladınız birde mamamı verdiniz yoksa püre falannmı.... ☺️ Ya bizimki 4 aylık yutması falan bayaa gelişkin doktor pürelere başlayabilirsiniz dedi ama anne sütüde alıyor.... Bilemedim ya kafam çok karışık 😳😳

Evt cnm benimde öyleydi t3ler fln hep normal cikti dr düşük ten sonra olabilir
Cok onemli degil demisti bide bana sürekli kan testi yapti ilac kullandigimiz için
Baska doktorada sor istersen icin rahat etsin

hilal canm sen böyle yazınca içim rahatlıyor yani doktorda troid hormonların normal korkulacak bişe yok dedi ama ben çok tedirginim yaa
ama ben yinede bi dahiliye veya endokrine gidicem hormonlara baktıracak tekrar
aman sağlıklı sıhhatle olsunda başka bir anne ne isterki tek isteğim bu yani

canım sen gibi ikz analarına iki ana gücü diliyorum..

canım biz en baştan itibaren anne sütü ve devam sütünü birlikte veriyorduk cünkü ikiz olduklarından sütüm yetmiyordu 4.aydan itibaren ev yapımı yoğurt ve hafif çorbalarla başladık ek gıdaya..mesela bebe bisküvisi vermeye başladık bide marketlerde kavanoz mamalar var benim çocuklar onlarıda sevdi..gerçi çocuğun anne sütü alıyormuş sütün yetiyorsa çokta fazla yüklenme derim..benimkiler çok emmedikleri için erken geçtik ek gıdaya

Kızlar bugün kalp doktorundaydik
Ceylin bu sinavida atlatti vsd si kapanmis cok şükür cok iyi durumu dedi cok milimlik bisey kalmis onuda 1 yasinda tekrar bakcak ama bi sıkıntı yok dedi bide 4 aylik gibi hic 2 aylik gibi degil dedi masallahi var 5 kilo olnus haftaya cocuk dr kontrolü var bizde haberler böyle

Iyi akşamlar kızlar Furkan 1 ay sonra 1 buçuk yaşini bıtırıyor ve dün gece 4 kez uyandı:) dönemsel olarak degışiyor bazen 10 da yatıyor 7 de kalkıyor bazende sureklı uyanıyor yatağından ınıp anne anne dıye koşuyor evde 2 yasına kadar devam edecek galıba ama 1 yasından sonra alıştım uyumasamda sorun olmuyor artık:)

Merhaba arkadaslar....ben yeni uye oldum....acil sorum var size.....ayin 18 inde adet oldum...bir hafta geci yani dun aksam kanamam geldi....
Adet gibi degil hamile olmaktan suphelebiyprum a emin degilim

Kizlar yarin kontrolumuz var Bora bi surpriz yapar mi acabaaa
Artik onu kollarima almayi oyle cok istiyorum ki dayanamiyorummm:))
Dua edin teyzeleri insallah oglusum iyidir hersey yolundadir
Hepinizi opuyoruzz

iyi akşamar kızlar..

bende gebelik şekeri çıktı çok can sıkıcı bişey.
sizde çıkan olmuşmuydu

Kizlar yarin kontrolumuz var Bora bi surpriz yapar mi acabaaa
Artik onu kollarima almayi oyle cok istiyorum ki dayanamiyorummm:))
Dua edin teyzeleri insallah oglusum iyidir hersey yolundadir
Hepinizi opuyoruzz
Perim çok az kaldı saglıkla gelsin inş paşamız ama bugunlerınde tadını cıkar inş bida hep yanında olucak hamileliğin son gunlerı o tekmeler artık dısarda olucak zaman duruyodur şimdi sana cok ıyı anlıyorum ama bı bakmışsın kocaman oluyo bız 3.5 aylık olduk sankı hep yanımda hıc hamile olmamısım gıbı gelıyo bazen hersey guzel olucak annesı akıllı cocuk 2014 u beklıyo sen merak etme
iyi akşamar kızlar..

bende gebelik şekeri çıktı çok can sıkıcı bişey.
sizde çıkan olmuşmuydu

Aysunum sıkma canını sıkca rastlanan bişi bende yoktu ama eelisde vardı hatırladıgım o insilün kullanmıştı eger dıyetle düşmrzse iğne verır merak etme korkulcak bişi degıl meleğini üzme sık sık kontrol edılır zaten

oyy perimm az kalmş saglıkla kucagına al inşşş hayırlısylaaa

biz iiz dişlerle boğşuorz beş tane çıkardık oyle zorlanmadık şu altıncı resmen mahvetti bizi bebşm geceleri çok huzursuz
bu arada dişbugdayı yaptık kendi aramızda guzel gecti

maşallahhh kuzumuzaaa

Perim gelmeyince bende seni merak ettim valla dedim bu kiz dogurmus olmasin bide sen kime hbr vercen birinin cebine msj fln atsan o kişi buraya yazar hep beraber dua ederiz dogumda
Aysunun bnm bildigimde eliste bide bnm gorumcemde cikmisti gorumce diyetle düşürdü öyle cokta siki degildi yani yemekte sikinti yokta bazi meyveleri ve tatliyi cikardi.bi konuş bakalim doktorunla ne vercek
Duygum ya aklima ne geldi senin kiz ayse fln bi gün bize ev oturmasina gelsenize biz cikamiyoruz ya çok bunaliyorum hem ceylinlede tanisirsiniz
Bende netten aldigim ürünleri teslim alamadim hala gelmedi aradim kızdım iptal ettim siparisi baska yerde de indirim li görmüştüm biberon lari nasil olsa aldin diye bakmadim bile simdi kaldim dimdizlak

OTE]
Aysuncum elis vardi tatlim ama gelmiyornki sana tecrubelerini yazsin cok mu yuksek cikti tekrarini yaptiniz mi gitmeden 1 gun once yediklerine dikkat et seker ve tatliyla cok hasir nesir olma ama yinede ciktiysa sukredelim caresi var bu gecici bir surec melegin kollarina geldiginde buda gecicek

Ozim nedense normal dogum olsun istiyordum bu hittihimde aa basi kanala girmis gelmesi yakindir der diye bekledim ama daha basi kanala girmemis gerci son 10 gunde girermis ama beni bi korku aldibya girmezse gunene kadar gelmezse diye bosuna uzdum bira kendimi oyle yada boyle su sure gecsin oglumu eve getirip evimde sevdigim ana gelmek istiyorum Allahin izniyle
Insallah canim cok saol
Siz ne ara dogurdunuzda bu bebikler dis islerine giristi yaa

Hilalcim senin kizina kocaman bi masalah benden valla bu cok akili ve basarilinolucak oyle hissediyorum bugunlerini anlaticak ben neler atlattim diye
Annesine bi surpriz yapsin benim su oglus yaa beklemek cok zor gelsin istiyorum ama daha gelmiyor tabi cok merak ediyorum nasil olucak nasil gelicek
Ben sizi habersiz birakmam normal istiyordum ama sanki icimden bi ses olmucak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…