Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

2014 te hayallerinizin gerçekleşmesini temenni ediyorum. Iyi yıllar bol bebisli bir yil olsun

günaydın kızlar
gerçi öğlen olmuş ama bana yeni günaydın oldu :)
bizimde perşembe randovumuz var tam 10+1 olcaz Allah nasip ederse
güzel şeyler duymak istiyorum çok endişelerim var tedirginim şu zamanlar bi geçse hayırlısı ile

pericim çok az kaldı heyecan doruktadır şimdi sizde 2014 size en güzel hediyesini vericek hayırlısı ile
hilalcim senn meleğinede maşallah diyorum hep böyle güzel haberlerini getir bize inşllah

Bu yil hayatimin en guzel hediyesini alicam insallah canim oglum cok bekletmezsin insallah

Herkese mutlu huzurlu saglikli bir yil dilerim tum dilekleriniz gercek olsun

Rosemm persembe guzel gecicek insallah sıkıntı yapma kendine bugece bebeginin ilk yilbasisi bak :))

Ben acayip duygular icerisindeyim Bora dan bi surpriz bekliyorum artik

Günlerdir benim kiza şu reklamlardaki sarkiyi söylüyorum
Yila nasil başlarsan öyle geçer bir yıl
Yeniyilin ilk sabahinda ceylin olsun yanimda
Gülümse gülümse bir yil boyunca
La la laaa la laaaa

hilalim cnm bnmm ben de çok isterm görşmek bebşleri biraraya getiririz ne guzel olur ...havalar da soguk gdıo blıosn ben biraz uzagım şöyle guzel bi havaya denk gelrsek neden olmasın bi ayşeyle de görşmek lazm tabi ....

perim nasıl gecıo zaman var ya bak beklıosn ya bugun yarın bi bakmşsn altı aylık olmş ble hehe

Son düzenleme:
Dun gece icin hayallerim vardi dogumhanebgibi yok olmadi bugun belki diye diye saat kac oldu bekleticek bu sipa beni yaa verse ya yeni yil hediyemi artik

Dun gece icin hayallerim vardi dogumhanebgibi yok olmadi bugun belki diye diye saat kac oldu bekleticek bu sipa beni yaa verse ya yeni yil hediyemi artik

ay o psikolojiyi biliorum ben..her arayan daha doğurmadın mı der zaten alınganlık son safhada..40+1 de doğdu bizimki bakalım sennki ne yapcak..40 haftadan 42 ye kadar bekliyorlarmış yurtdışında..

Rosemmm kiziyorum sana senin buyun kontrolun yok muydu hani bizim minnostan haberler

Tavukluuu ben kendime rahat bermiyorum ki gelsin gelsin diye diye millete laf kalmiyorninan ki :)))
Ay seninndogumun nasil basladinilk nasil anlamistim arada tatli tatli bi karin agrim oluyor ama hemen geciyor sinir oluyorum insan sanciyi dort gozle bekler mi yaa
Bu arada ben 40+0 gecirmem diye dusunuyorum sonra Allahbkorusun kaka yapma riski filan cok korkutuyor beni gunune kadar beklicem insallah gelir yavrum

Aysunum korkma yavrucuguna bisey olmaz sadece biraz saglikli beslenmek zorunda kaldin tabii can sıkıcı bir durum ama sabir tatlim arada ipin ucunu kacirdin mi yuruyus yap bak bence cokta yukselmiyor

Kizlarrr bana dua edin oglusuma saglikla kavusiyim olur mu

Son düzenleme:

dualarım senınle cnm saglıkla kavusun şimdi kendim aklıma geldim de son aylarda hem gelsin hemde nasıl doğururum diye korkuyodum ama baksana nerdeyse 16 aylık olcaz
sende bugünleri güzel hatırlayacaksın inş. bu arada hamilelik de ayrı bi güzel son günlerin tadını cıkar içerde durduğu gibi durmuyo

En tatli bebek henuz anne karnindaki bebek diorlar dogru soyluyorlar galiba butun anneler hemfikir olduguna gore :))
Canim Allah razi olsun o kadar cok icime cekesim var ki kokusunu en iyisiz anlarsiniz iste saglicakla once ben sonra siradaki arkadaslarim kavusalim insallah
Sizinkiler cabuk buyudu hakketen yaa ben o eski gunleri hatirliyorum sizin dogum telaslar hamilelik heycanlari
Arisi tum isteyenlerin basina insallah

iyigeceler kızlar
bende yatmadan bi bakim demiştim pericim burdaymışsın içime doğdu heralde canım ben bugün dahiliyeye gittim kan verdim troidlerime baktırdım sonuçları aldım yarın o sonuçlarla kadın doğumcuma gidicem asllında bugün giidcektim ama dahiliye işini aradan çıkarım soonuçlarla gidim dedim
bu arada çokk şükür troid hormonlarım normal hepsi çok mutlu oldum onu çok dert ediyordum içim rahatladı yarın erken gidicem kadın doğumcuma öğleden sonra haber veririm kuzum

Son düzenleme:
slm kızlar biz doktordan geldik çok şükür bebeğim kıpır kıpırdı bu nasıl bir mucize çok mutluyum
haftasına göre uyumlu gidiyor kameraya aldık artık izlerim bütün gün :)
Şükürler olsun RAbbime isteyen herkese de nasip etsin inşallh

Gözün aydın canım benım inş saglıkla doğsun buyusun daha ne kıpır kıpır olucak o annesi inanamıycaksın gördüklerine yasadıklarına maşallah sizze

cnm ya Allah sana da benmki gibi hatta daha kolay doğum versin..40 hafta bitince dr a gittim ama ne sancı ne bişi bir önceki hafta bebek doğum kanalına girmemeiş bile..sadece adet ağrımdan çook daha az kasıklarımda ağrı hissediorum ancak bunu doğuma deil de doğumun yaklaştığına yoruyorum..herşey normal..hatta anneme çantaları alalım ne olur ne olmaz dediğimde bana bakışını hatırlıyorum..ne kadar telaşesin hiç doğurcak kadın böyle olur mu der gibiydi..ii hadi dedi aldık..dr muayene etti ki 3 cm açılmam varmış..hopaa göndermem dedi dr..bu gece illa burda kalcan..ii dedim..sonra arada bi sancı geliyo arada gidiyo..ama sancı dediğime bakma adet ağrısı başka bişey deil..neyse öyle böyle uyudum filan hatta sabah oldu..arada ebeler açıklık kontrolü yapıyo..dr geldi bi muayene etti 7 cm olmuş açılma..artık sana biraz hareket lazım dedi dr..suni sancı verdi biraz..2 saat de o sürdü..o biraz zorladı açıkçası ama doğum sonuçta olcak o kadar..sonra doğumhane..3-4 ıkınmadan sonra doğru ıkınabilmişim..vee ıngaaa annesinin tatlı köy yumurtası başaşağı duruyor..hiç ne bağırdım ne ağladım çok şükür..getirip yanağıma dayadılar sustu..yaa harika bi an..çıktıktan sonra annemle eşimi görünce başladım ağlamaya ama sevinçten..Allah sana daha güzel bi doğum versin cnm hiç panik yapma..bazı bayanlar çok korkutuyo..dayanılmıycak bişi olsa Allah vermezdi

Son düzenleme:
Tavukluu ne guzel anlattin yaa insallah boyle kolay olur benim dogumumda az once nst den geldim biraz hareketsizdi valla beklemek cok stresli bi ara sancim 100 e bikerede 80 lere cikti ama dr yalanci sanci dedi o kadar heveslenmistim ki doguruyorum diye napicam sasirdim bi an sabrim tukeniyor sezeryana kayiyorum sonra sabir diyorum cok karisigim yaa

Rosesess cok sevindim kuzum ben sana demistim simdi 12 haftalikken godersin heralde o zaman asik olucan buyumus olucak minicik bi burnu olucak

Bu arada kizlar yarin misafirimiz geliyor olaya bakar misiniz ben zor hareket ediyorum ben onlara gotmiyorum etmiyorum dogumuma 10 gun kalmis yuzsuzluk iste Allah yardimcim olsun sabir versin gercekten sabrimin tukendigi bugunlerde yarin aksam onlari nasil cekicem bilmem

ah perim ahhh elbet doğacak içinde kalmaz merak etme

sen doğunca bu günleri çoookk ararsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…