Perim çok az kaldı saglıkla gelsin inş paşamız ama bugunlerınde tadını cıkar inş bida hep yanında olucak hamileliğin son gunlerı o tekmeler artık dısarda olucak zaman duruyodur şimdi sana cok ıyı anlıyorum ama bı bakmışsın kocaman oluyo bız 3.5 aylık olduk sankı hep yanımda hıc hamile olmamısım gıbı gelıyo bazen hersey guzel olucak annesı akıllı cocuk 2014 u beklıyo sen merak etme
Aysunum sıkma canını sıkca rastlanan bişi bende yoktu ama eelisde vardı hatırladıgım o insilün kullanmıştı eger dıyetle düşmrzse iğne verır merak etme korkulcak bişi degıl meleğini üzme sık sık kontrol edılır zaten[/QUO
Perim gelmeyince bende seni merak ettim valla dedim bu kiz dogurmus olmasin bide sen kime hbr vercen birinin cebine msj fln atsan o kişi buraya yazar hep beraber dua ederiz dogumda
Aysunun bnm bildigimde eliste bide bnm gorumcemde cikmisti gorumce diyetle düşürdü öyle cokta siki degildi yani yemekte sikinti yokta bazi meyveleri ve tatliyi cikardi.bi konuş bakalim doktorunla ne vercek
Duygum ya aklima ne geldi senin kiz ayse fln bi gün bize ev oturmasina gelsenize biz cikamiyoruz ya çok bunaliyorum hem ceylinlede tanisirsiniz
Bende netten aldigim ürünleri teslim alamadim hala gelmedi aradim kızdım iptal ettim siparisi baska yerde de indirim li görmüştüm biberon lari nasil olsa aldin diye bakmadim bile simdi kaldim dimdizlak
OTE]
Aysuncum elis vardi tatlim ama gelmiyornki sana tecrubelerini yazsin cok mu yuksek cikti tekrarini yaptiniz mi gitmeden 1 gun once yediklerine dikkat et seker ve tatliyla cok hasir nesir olma ama yinede ciktiysa sukredelim caresi var bu gecici bir surec melegin kollarina geldiginde buda gecicek
Ozim nedense normal dogum olsun istiyordum bu hittihimde aa basi kanala girmis gelmesi yakindir der diye bekledim ama daha basi kanala girmemis gerci son 10 gunde girermis ama beni bi korku aldibya girmezse gunene kadar gelmezse diye bosuna uzdum bira kendimi oyle yada boyle su sure gecsin oglumu eve getirip evimde sevdigim ana gelmek istiyorum Allahin izniyle
Insallah canim cok saol
Siz ne ara dogurdunuzda bu bebikler dis islerine giristi yaa
Hilalcim senin kizina kocaman bi masalah benden valla bu cok akili ve basarilinolucak oyle hissediyorum bugunlerini anlaticak ben neler atlattim diye
Annesine bi surpriz yapsin benim su oglus yaa beklemek cok zor gelsin istiyorum ama daha gelmiyor tabi cok merak ediyorum nasil olucak nasil gelicek
Ben sizi habersiz birakmam normal istiyordum ama sanki icimden bi ses olmucak diyor
çok sağolun kızlar..diyet yaptım 1 hafta çok sıkı ozaman iyiyim açsam iyi azcık doyaram fırlak şekerim..
bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum..c.tesi kontrolüm var inş.iyidir kuzum..dahiliye uzmanıyla görüşücez diyet listesi verecek o bize H1Ac değerime bakılacak o yüksekse insülün başlayacağız...yeterki iyi olsun yemem içmem geçici bişey şükür ki...sürekli şeker hastalarının Allah yardımcısı olsun hiç bişeyin tadı tuzu yok.....buna da şükür...diyete girdim kilo verdiminş bebek besleniyodur..
artık açlıktan bıkmıştım dün oturdum artık yedim napim..hemen arkasından yürüyüşe çıktık yarım saat ürüdüm...şeker seviyem gene fena değildi 155 falan.. demek ki şekere yürüyüş iyi geliyo...ne bilim zor işler...
öyle işte Bugünüme bin şükür 27 haftaya geldik...
prensesim mutlu sona az kaldı heyecan doruktadır inan ben bişe şimdiden heyecanlanıyorum...sizi düşünemiyorum..inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin kuzun...
Dun gece icin hayallerim vardi dogumhanebgibi yok olmadi bugun belki diye diye saat kac oldu bekleticek bu sipa beni yaa verse ya yeni yil hediyemi artik
Rosemmm kiziyorum sana senin buyun kontrolun yok muydu hani bizim minnostan haberler
Tavukluuu ben kendime rahat bermiyorum ki gelsin gelsin diye diye millete laf kalmiyorninan ki :)))
Ay seninndogumun nasil basladinilk nasil anlamistim arada tatli tatli bi karin agrim oluyor ama hemen geciyor sinir oluyorum insan sanciyi dort gozle bekler mi yaa
Bu arada ben 40+0 gecirmem diye dusunuyorum sonra Allahbkorusun kaka yapma riski filan cok korkutuyor beni gunune kadar beklicem insallah gelir yavrum
Aysunum korkma yavrucuguna bisey olmaz sadece biraz saglikli beslenmek zorunda kaldin tabii can sıkıcı bir durum ama sabir tatlim arada ipin ucunu kacirdin mi yuruyus yap bak bence cokta yukselmiyor
Kizlarrr bana dua edin oglusuma saglikla kavusiyim olur mu
dualarım senınle cnm saglıkla kavusunşimdi kendim aklıma geldim de son aylarda hem gelsin hemde nasıl doğururum diye korkuyodum ama baksana nerdeyse 16 aylık olcaz
sende bugünleri güzel hatırlayacaksın inş.bu arada hamilelik de ayrı bi güzel son günlerin tadını cıkar içerde durduğu gibi durmuyo
slm kızlar biz doktordan geldik çok şükür bebeğim kıpır kıpırdı bu nasıl bir mucize çok mutluyum
haftasına göre uyumlu gidiyor kameraya aldık artık izlerim bütün gün :)
Şükürler olsun RAbbime isteyen herkese de nasip etsin inşallh
Rosemmm kiziyorum sana senin buyun kontrolun yok muydu hani bizim minnostan haberler
Tavukluuu ben kendime rahat bermiyorum ki gelsin gelsin diye diye millete laf kalmiyorninan ki :)))
Ay seninndogumun nasil basladinilk nasil anlamistim arada tatli tatli bi karin agrim oluyor ama hemen geciyor sinir oluyorum insan sanciyi dort gozle bekler mi yaa
Bu arada ben 40+0 gecirmem diye dusunuyorum sonra Allahbkorusun kaka yapma riski filan cok korkutuyor beni gunune kadar beklicem insallah gelir yavrum
Aysunum korkma yavrucuguna bisey olmaz sadece biraz saglikli beslenmek zorunda kaldin tabii can sıkıcı bir durum ama sabir tatlim arada ipin ucunu kacirdin mi yuruyus yap bak bence cokta yukselmiyor
Kizlarrr bana dua edin oglusuma saglikla kavusiyim olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?