ah perim ahhh elbet doğacak içinde kalmaz merak etme
sen doğunca bu günleri çoookk ararsın
GamEe seninkide gelmedikce az sabirsizlanmiyordun hatirlatirim :))
Yaa Gamze gelsin artik koklamak sevmek yeter herseye raziyim saglikli olsun
Senin tobise bayildim masallah yaa
Tavukluu ne guzel anlattin yaa insallah boyle kolay olur benim dogumumda az once nst den geldim biraz hareketsizdi valla beklemek cok stresli bi ara sancim 100 e bikerede 80 lere cikti ama dr yalanci sanci dedi o kadar heveslenmistim ki doguruyorum diye napicam sasirdim bi an sabrim tukeniyor sezeryana kayiyorum sonra sabir diyorum cok karisigim yaa
Rosesess cok sevindim kuzum ben sana demistim simdi 12 haftalikken godersin heralde o zaman asik olucan buyumus olucak minicik bi burnu olucak
Bu arada kizlar yarin misafirimiz geliyor olaya bakar misiniz ben zor hareket ediyorum ben onlara gotmiyorum etmiyorum dogumuma 10 gun kalmis yuzsuzluk iste Allah yardimcim olsun sabir versin gercekten sabrimin tukendigi bugunlerde yarin aksam onlari nasil cekicem bilmem
Dogurdum diye guzel bi haberle gelmek isterdim ama benim oglan bekliyor yarin kontrolum var insallah size guzel haberlerle geliriz
kiz dur ne acelen var 40 hafta zaten suresi.. Birak yavru icerde rahat rahat takilsin. En cok takilacagi daha iki hafta zaten
Benim 40+3 de geldi. Normal dogum soz konusuysa cok erken olmuyor genelde. Gununu doldurabiliyor. Her an diye bekleyebilirsin tabiki bu saatten sonra ama anne karnindaki her bir gunu bile onun icin cok onemli.
Kendi ne zaman gelmek isterse o zaman gelir annesi
Pericim seninki yerini sevmiş benimki 38.haftada geldi normal olmustu.bende istiyodum ki 40 i tamamlasin bosver az kalmış uyu bol bol uykusuz gunler seni bekler allah yardimcin olsun bir avazsa kurtarsin
Evet canim yaa gelmeye pek niyeti yok seninki iyi yapmis yaa beklemek zor son gunlerde cunki kuzenim gunu gecti ne yaptiysa gelmedi sezeryana girdi icimden bi ses aynisini yasicagimi soyluyor
Bu seferde bosuna beklemis olucam acikcasi sezeryandan biraz da korkuyorum ama olucaksada bi bahane ciksin olsun hayirlisi karmakarisigim yani
Bugun dr kontrolum var sizi haberdar ederim
Bu arada uykusuz geceler basladi asiri mide yanmam var ona ayri hararetim var su icmeye ayri birde wc ye gece kackere uyaniyorum bilmem gunduZde pert oluyorum ama illa bisey cikiyor uyku yok yani simdiden :))
Herkese iyi aksamlar
Yarin saat 10 da sezeryana giriyorum Allah izin verirse yavruma kavusucam
Nst dr un pek hosuna gitmeyince boyle bi karar verdik acilma sanci vs de yoktu
Hepiniz hakkinizi helal edin bize dua edin neler paylastik daha da paylasicaz insallah
Herkese iyi aksamlar
Hepiniz hakkinizi helal edin bize dua edin neler paylastik daha da paylasicaz insallah
Herkese iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?