Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bunlarda mamunumun en yeni halleri sorana 2.5 yaşında diyorum

E bi maşallah diyin sizde

ah perim ahhh elbet doğacak içinde kalmaz merak etme

sen doğunca bu günleri çoookk ararsın

GamEe seninkide gelmedikce az sabirsizlanmiyordun hatirlatirim :))
Yaa Gamze gelsin artik koklamak sevmek yeter herseye raziyim saglikli olsun
Senin tobise bayildim masallah yaa

GamEe seninkide gelmedikce az sabirsizlanmiyordun hatirlatirim :))
Yaa Gamze gelsin artik koklamak sevmek yeter herseye raziyim saglikli olsun
Senin tobise bayildim masallah yaa

Hahahahha "doğuramayan gebeee geldiiiii" az söylemedim bu lafı

inşallah gönlüne göre olur cnm ama şekline çok takılma önemli olan onu sağlıkla kucağına almak..

Dogurdum diye guzel bi haberle gelmek isterdim ama benim oglan bekliyor yarin kontrolum var insallah size guzel haberlerle geliriz

Dogurdum diye guzel bi haberle gelmek isterdim ama benim oglan bekliyor yarin kontrolum var insallah size guzel haberlerle geliriz

kiz dur ne acelen var 40 hafta zaten suresi.. Birak yavru icerde rahat rahat takilsin. En cok takilacagi daha iki hafta zaten

Benim 40+3 de geldi. Normal dogum soz konusuysa cok erken olmuyor genelde. Gununu doldurabiliyor. Her an diye bekleyebilirsin tabiki bu saatten sonra ama anne karnindaki her bir gunu bile onun icin cok onemli.

Kendi ne zaman gelmek isterse o zaman gelir annesi

Canim valla bende bilmiyorum ne acelem var kendimi hep biraz erken gelir surpriz yapar diye alistirmistim nedense acikcasi erken gelmesinden cok gununu gecirmeden gelmesini istiyorum gonlumden gecen normal dogum gunu gecmesede benden stres olmadan kavussam diyorum ama tabiki Allahtan hayirlisi vakti zamani vardir saglikla gelsin kuzum

Pericim seninki yerini sevmiş benimki 38.haftada geldi normal olmustu.bende istiyodum ki 40 i tamamlasin bosver az kalmış uyu bol bol uykusuz gunler seni bekler allah yardimcin olsun bir avazsa kurtarsin

Pericim seninki yerini sevmiş benimki 38.haftada geldi normal olmustu.bende istiyodum ki 40 i tamamlasin bosver az kalmış uyu bol bol uykusuz gunler seni bekler allah yardimcin olsun bir avazsa kurtarsin

Evet canim yaa gelmeye pek niyeti yok seninki iyi yapmis yaa beklemek zor son gunlerde cunki kuzenim gunu gecti ne yaptiysa gelmedi sezeryana girdi icimden bi ses aynisini yasicagimi soyluyor
Bu seferde bosuna beklemis olucam acikcasi sezeryandan biraz da korkuyorum ama olucaksada bi bahane ciksin olsun hayirlisi karmakarisigim yani

Bugun dr kontrolum var sizi haberdar ederim

Bu arada uykusuz geceler basladi asiri mide yanmam var ona ayri hararetim var su icmeye ayri birde wc ye gece kackere uyaniyorum bilmem gunduZde pert oluyorum ama illa bisey cikiyor uyku yok yani simdiden :))

Rose cnm cok sevindim cok şükür güzel gidiyor hersey güzel olcak sen kendini hep motive et
Gamze kocamannn maşallah diyorum
Perim hergün bi heyecanla giriyorum senin dogum haberin icin hayirlisi olsun kuzum elbet gelcek

slm kızlar
gamze koca adam olmuş rüzgar maşallaaah
peri canım sabırsızlıkla bekliyorum doğurdum haberini valla.. doğumda banada dua etmeyi unutma olurmu benim kuzumda sağlıkla sıhhatle doğsun diye
hial canım sana bişe sorucam sen clexanı vururken saatine dikkat ediyormuydun hergün aynı saattemi vuruyodun valla ben pek dikkat etmiyiorum doktorda bişe demedi

Herkese iyi aksamlar
Yarin saat 10 da sezeryana giriyorum Allah izin verirse yavruma kavusucam
Nst dr un pek hosuna gitmeyince boyle bi karar verdik acilma sanci vs de yoktu
Hepiniz hakkinizi helal edin bize dua edin neler paylastik daha da paylasicaz insallah

Hayirlisi cnm bosyere sanci cekme sezercik olman daha iyi acilma yoksa.rabbim saglik sihhatle yavruna kavustursub

ayy kuzum ya hadi hayırlısı varya nasıl sevindim Allahım yaaa dualarım seninle bitanem
yavrunu doya doya kokla Allah yardımcın olsun çok güzel geçicek inşallahh
dualarım seninle bil..

ayyy çok heyecanlıııııııııı büyük buluşmaya az kaldı sonunda..
canım ağrısız acısız doğumlar olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh..bora bebek şimdiden hoşgelmişş

Kizlar cok saolun insallah saglikla kavusurum minigime
Yarin aksam bu saatleri gorebilicek miyim onu gorebilicek miyim tek istegim onu sevmek gormek dokunmak koklamak

Son düzenleme:
pericim son anlarının tadını çıkar malum hamişlik bitiyor..şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..işşallah sağsalim kavuşursun bora bebeğe..dualarım seninle..rabbim yar ve yardımcın olsun amin.

Perimmm cnm tüm kalbim sennle cok bekledik borayi allahin izniyle yrn ikinizde kavuscaksiniz hayatin tam anlamıyla degisecek sanki o hep varmis gibi gelcek sana hep senin parcanmista gelecegi zamani beklemis hersey güzel olcak bende mecbur sezeryan oldum ilk günü atlatinca gerisi dert degil ztn sana bi güç gelcekki inanamiycaksin kendine .seni seviyoruz allah yardimcin olsun

Rose cnm evt asagi yukari hep ayni saatteydi 10-10.30 arasi ben baslarda ssglik ocaginda yaptırıyordum dr bi süre kendim yapmama izin vermedi sonra basladim bide kan sulandiricilari sabah saatlerinde yapmak gerekiyormus sende bi düzen kurarsin kalkma kahvaltı saatine göre. Bide vitaminlerini fln da aksatma progestani da alıyor musun bi dahaki kontrol ne zmn hic kilo aldin mi istahin nasil

Bende bugün krizlerdeydim nasil aciktim kiz agliyor karnimin agrisida başladı regl oldum esimi aradim başladım aglamaya izin alip geldi hmn cok huysuz bu aralar uykuya dalamiyor yenu cikti bu hut uykusu var nasil agliyor artik ne yapsam yok masaj ninni mama sessizlik sallama yok yok anca yoruluyorda öyle siziyor artik

hilal canm ben doktora sordum saati çok önemli değil dedi iğnenin ...coraspirini ve vitamini sabah kahvaltı arkasına alıyorum hemen.
ama iğneyi öğle saatlerinde oluyor genelde yine bi sorarımm doktora
progestanı ben bırakallı 3 hafta oldu nerdeyse zaten leke bende toplasan 3 yada 5 kez gelmiştir 2 hafta kullandım ama... sonra doktor bırakabilirsin dedi
inanırmısın 54 kiloydum şimdi 52,5 kiloyum ya verdim ben resmen iştahsızlıktan göbek hiç belli değil bana göre ama eşim belli diyor
bebek sağlıklı olsunda vermişim almışım çokda umrumda değil açıkcası
bugün 10+6 yız 11. hafta bitiyor 12. haftadan gün alıcaz 10 gün sonra 2 li test var çok korkuyorum onlarıda atlatsam bir içim rahatlicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…