Herkese iyi aksamlar
Yarin saat 10 da sezeryana giriyorum Allah izin verirse yavruma kavusucam
Nst dr un pek hosuna gitmeyince boyle bi karar verdik acilma sanci vs de yoktu
Hepiniz hakkinizi helal edin bize dua edin neler paylastik daha da paylasicaz insallah
hilal canm ben doktora sordum saati çok önemli değil dedi iğnenin ...coraspirini ve vitamini sabah kahvaltı arkasına alıyorum hemen.
ama iğneyi öğle saatlerinde oluyor genelde yine bi sorarımm doktora
progestanı ben bırakallı 3 hafta oldu nerdeyse zaten leke bende toplasan 3 yada 5 kez gelmiştir 2 hafta kullandım ama... sonra doktor bırakabilirsin dedi
inanırmısın 54 kiloydum şimdi 52,5 kiloyum ya verdim ben resmen iştahsızlıktan göbek hiç belli değil bana göre ama eşim belli diyor
bebek sağlıklı olsunda vermişim almışım çokda umrumda değil açıkcası
bugün 10+6 yız 11. hafta bitiyor 12. haftadan gün alıcaz 10 gün sonra 2 li test var çok korkuyorum onlarıda atlatsam bir içim rahatlicak
Herkese iyi aksamlar
Hepiniz hakkinizi helal edin bize dua edin neler paylastik daha da paylasicaz insallah
Rose canım bende clexsane oldum saatı tam olarak cok önemli deği ama genede cok şaşma zaten etkısı 12 ile 24 saat arası gecerli bi iğne ben 0.4 lük oluyodum ilk zamanlar kendım yspıyodum göbekten ama sonra kola gectık esim yapmaya basladı oyuzden her aksam yemek saatınde oluyodum ki şaşırmıyım bı sure sonra sonra cok normal gelıyo iğne olmak oyuzden oldum olmadım şüphesi geliyo her zaman ynı zamanda olunca rahat oluyo göbiş için erken 16 hafta hiç kilo almadım göbişim yoktu cıksın istıyodum sonra bi çıktı ki ne cıkmak inanamıyo insan 17 kilo aldım yarım dunya oldum resmen tadını cıkar stres yspma kuzun senınle ve saglıklı inş annesı
Günaydın bora bebek gelicek bugunsagpikla gelsin insallahhhhhhhh.
Kizlar ben 10 kilo almıştım 1.5 ay oldu hala ayni kilodayim.cok rahatim.15 ile doguma girsem ne iyi olur.
Herkese iyi aksamlar
Perimmm cnm tüm kalbim sennle cok bekledik borayi allahin izniyle yrn ikinizde kavuscaksiniz hayatin tam anlamıyla degisecek sanki o hep varmis gibi gelcek sana hep senin parcanmista gelecegi zamani beklemis hersey güzel olcak bende mecbur sezeryan oldum ilk günü atlatinca gerisi dert degil ztn sana bi güç gelcekki inanamiycaksin kendine .seni seviyoruz allah yardimcin olsun
Rose cnm evt asagi yukari hep ayni saatteydi 10-10.30 arasi ben baslarda ssglik ocaginda yaptırıyordum dr bi süre kendim yapmama izin vermedi sonra basladim bide kan sulandiricilari sabah saatlerinde yapmak gerekiyormus sende bi düzen kurarsin kalkma kahvaltı saatine göre. Bide vitaminlerini fln da aksatma progestani da alıyor musun bi dahaki kontrol ne zmn hic kilo aldin mi istahin nasil
Bende bugün krizlerdeydim nasil aciktim kiz agliyor karnimin agrisida başladı regl oldum esimi aradim başladım aglamaya izin alip geldi hmn cok huysuz bu aralar uykuya dalamiyor yenu cikti bu hut uykusu var nasil agliyor artik ne yapsam yok masaj ninni mama sessizlik sallama yok yok anca yoruluyorda öyle siziyor artik
Kizlar sizi cok gec haberdar ediyorum ozur dilerim
Pufidik sana cok tesekkur borcluyum esim ve annemle konustun evet
Hersey cok guzel dogum yapicak arkadaslar eger normal olmazsa hicc korkmayin detaylari yazicam size
Iyiki normal olmadi diyorum cikmazdi bu adam :))
Masallah kuzuma ona asigim resmen
Allah tum istyenlere versin hamisler icin saglikla kavussun diye dua ettim oglusum cikana kadar
Bebegimizin tek sorunu kaka az yaptigi icin yapmasini bekliyoruz ama yapamadi simdi bebek bakim odasina aldilar uyaricaklarmis totosunu sonrada insallah rahatlar
Hepinizi opuyoruz teyzeleri bize dua edin kakasini yapsin ben pirtliyim bide bol sutumuz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?