Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ayy yasasın geliyo bora paşa saglık haberlerınızı alalım inş yrn o mis kokusunu duy heleki yuzunu gör butun acılar bıttı gıttı işte bir sezeryanlı olarak sana tavsıyem yatakta bol bol ayaklarını oynat kendıne dopru cek bırak canım acıyo deme yoksa gaz iyıce problem oluyo karnın acısada agrıdıkca ufak daıresel hareketlerle karnını ovala kanaman boşaldıkca agrın azalıcak yanına kalkanlarını al kuzunu heran emzırmeye calıs göğüs ucuna masaj yap ucu cıksın öle emzırkı rahat alsın bıraz sut gelmeden acıyo ama ıns hemen gelir sutun once emzır sonra mama verın fazla uyumasın ac kalmasın kı sarılık rıskı olmasın sutun gelmesı üç gunu bulmuştu benım tam anlamıyla bı hafta sakın moralını bozma bılıyosun kafada bıtıyo hormanel bı durum yarın hayatının nası değiştiğine inanamıycaksın Rabbım hiç ayırmasın inş guzel haberlerını beklıyoruz canım allaha emanetsınız duam sızınle

ozim sen nasıl yapıyordun iğneyi sabahmı saati hep aynımıydı doktorun ne demişti

Rose canım bende clexsane oldum saatı tam olarak cok önemli deği ama genede cok şaşma zaten etkısı 12 ile 24 saat arası gecerli bi iğne ben 0.4 lük oluyodum ilk zamanlar kendım yspıyodum göbekten ama sonra kola gectık esim yapmaya basladı oyuzden her aksam yemek saatınde oluyodum ki şaşırmıyım bı sure sonra sonra cok normal gelıyo iğne olmak oyuzden oldum olmadım şüphesi geliyo her zaman ynı zamanda olunca rahat oluyo göbiş için erken 16 hafta hiç kilo almadım göbişim yoktu cıksın istıyodum sonra bi çıktı ki ne cıkmak inanamıyo insan 17 kilo aldım yarım dunya oldum resmen tadını cıkar stres yspma kuzun senınle ve saglıklı inş annesı

Saglikla kucagina alirsin insallah darisi bana ve tum isteyenlere arkadaslar benimde yok dua edin lutfeeeen kulun kula duasi kabul olurmus sizinde dileginiz varsa rabbim kabul etsin

anladım canm bende saatini çok şaşmıyorum ama bazen 1 ile 3 saat arası değişebiliyor bende 0.4 lük kullanıyorum ben hiç kendim yapamadım cesareet edemedim eşim yapıyor bende göbeğim çıksın istiyorum ama yok o günleride görürüm inşlhh

Günaydın bora bebek gelicek bugun sagpikla gelsin insallahhhhhhhh.

Kizlar ben 10 kilo almıştım 1.5 ay oldu hala ayni kilodayim.cok rahatim.15 ile doguma girsem ne iyi olur.

Son düzenleme:
Günaydın bora bebek gelicek bugun sagpikla gelsin insallahhhhhhhh.

Kizlar ben 10 kilo almıştım 1.5 ay oldu hala ayni kilodayim.cok rahatim.15 ile doguma girsem ne iyi olur.

Aysunum inş dediğin gibi olur ama son iki ay cok kilo aldım ben senın haftanda 7 kilo almıştım doguma 17 ile gıttıım : tabıkı her bunye farklı seker için dıkkat edıyosan fazla almıyadaabılırsin aman napalım kuzularımız saglıklı olsunda tedavı olurken dunya kadar. Hormon yedık bu şişkoluk o şişliklerden kat be kat guzel

Boraa bebiş. Gelmiştır inş saglıkla hosşgelmiş sefalar getırmış perim hadı bakalım bundan sonrada canın sıkılcak vakıt bulcanmı bakalım

güzel haberlerini bekliyoruz cnm..suni sancı zor biraz hakkaten..:26:

yaa aynı şeyler demek hep..:26:bizimki de gece uykusundan önce yapıyo onu genelde..bu konuda bi kitapta daha erken yatırmayı deneyin yazıyodu..bebeğin uyku saati geçtiği için yada uykusu gelmediği için yaparmış..ama bizimkiler daha küçük 1 saat dursalar uykuları geliyor..ben sabah ve öğle uykusunu böyle çözdüm sanırım:26:sabah 7.30 da kalktıysa o gözünü bi kez ovuştursa yada esnese 8:30 civarı yatırıyorum bazen kendi uyuyor bile..sonra öğle uykusunun tam saati belli deil ama sanki 12 civarı bugün gecikti mesela gazdı emmeydi filan..1 de uyudu ama az ağladı..akşamları ben de çıldırıyorum..cahil cühela kadın dicek üst komşu bana:26:ne istiyosun yavrumm ne ne die bağırıyorum bazensonra da kendimi dünyanın en kötü annesi gibi hissediorum

kızlar periyi aradım, şükür heriey yolundaymış annesi ve sanırım eşi ile konuştum :)
Bebiş 3900 doğmuş, iyiki normal olmamış :)
çok sevindim ufak tefek ağrıları varmış umarım çabuk geçer allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ohhh cok şükür hosgelmis bora bebek allah seni Ailene bağışlasin cok güzel bi hayatın olsun inşallah.

Masallah bora ve annesine

ayy çok sevindim maşallah yaaa Allahım sevdiklerine bağışlasın inşalhh

Kizlar sizi cok gec haberdar ediyorum ozur dilerim
Pufidik sana cok tesekkur borcluyum esim ve annemle konustun evet
Hersey cok guzel dogum yapicak arkadaslar eger normal olmazsa hicc korkmayin detaylari yazicam size
Iyiki normal olmadi diyorum cikmazdi bu adam :))
Masallah kuzuma ona asigim resmen
Allah tum istyenlere versin hamisler icin saglikla kavussun diye dua ettim oglusum cikana kadar
Bebegimizin tek sorunu kaka az yaptigi icin yapmasini bekliyoruz ama yapamadi simdi bebek bakim odasina aldilar uyaricaklarmis totosunu sonrada insallah rahatlar
Hepinizi opuyoruz teyzeleri bize dua edin kakasini yapsin ben pirtliyim bide bol sutumuz olsun

ayyy cok sevindim ya ne guzel bir haber bu sonunda peri de kavustu kuzusuna cok sukur Rabbime

Rabbim hayirli, saglikli, uslu bi velet etsin seni bora bebek..

hosgeldin dunyayaa

Son düzenleme:
kuzum benim nasıl mutluyum anlatamam Allah güzel ömürler yazsın size bağışlasın
maşallahh yavruna... duaların içinde Allah razı olsun bitanem

hayırlı uğurlu olsun cnm..maşallah boraya da..Allah analı babalı büyütsün..ne büyük mutluluk deil mi ben hala hatırladıkça o zamanları mutlu oluyorum..ilk gün durup durup Allahım çok şükür diyomuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…