Kizlar sizi cok gec haberdar ediyorum ozur dilerim
Pufidik sana cok tesekkur borcluyum esim ve annemle konustun evet
Hersey cok guzel dogum yapicak arkadaslar eger normal olmazsa hicc korkmayin detaylari yazicam size
Iyiki normal olmadi diyorum cikmazdi bu adam :))
Masallah kuzuma ona asigim resmen
Allah tum istyenlere versin hamisler icin saglikla kavussun diye dua ettim oglusum cikana kadar
Bebegimizin tek sorunu kaka az yaptigi icin yapmasini bekliyoruz ama yapamadi simdi bebek bakim odasina aldilar uyaricaklarmis totosunu sonrada insallah rahatlar
Hepinizi opuyoruz teyzeleri bize dua edin kakasini yapsin ben pirtliyim bide bol sutumuz olsun
Kizlar sizi cok gec haberdar ediyorum ozur dilerim
Pufidik sana cok tesekkur borcluyum esim ve annemle konustun evet
Hersey cok guzel dogum yapicak arkadaslar eger normal olmazsa hicc korkmayin detaylari yazicam size
Iyiki normal olmadi diyorum cikmazdi bu adam :))
Masallah kuzuma ona asigim resmen
Allah tum istyenlere versin hamisler icin saglikla kavussun diye dua ettim oglusum cikana kadar
Bebegimizin tek sorunu kaka az yaptigi icin yapmasini bekliyoruz ama yapamadi simdi bebek bakim odasina aldilar uyaricaklarmis totosunu sonrada insallah rahatlar
Hepinizi opuyoruz teyzeleri bize dua edin kakasini yapsin ben pirtliyim bide bol sutumuz olsun
Kizlar iyi dilekleriniz icin cook trsekkur ederim Allah a sukurler olsun gercekten kendimi harab ettigim kadar varmis bu nasil bir duygu tarifi yok Allah im herkese nasib etsin izlemeye doyamiyorum oglumu
Ama tabii zorluklarida var sutum yetmiyor malesef bebegim bugun 3600e dustu yarin yine tartilicaz insallah guzel haberle gelirim mama takviyesi yapicaz bugun anne sutunudr her firsatta vericem bize dua edim sariligimizda 11 de onada tekrar bakilicak sanirim sinir 17 Allah kotusun yavrumu en korktugum seyler basima geldi ama asicaz insallah
Uykusuzluk filan hikaye suan daha dayanabiliyorum gece hic uyumuyor sanirim doymadigi icin bakalim bi gece nasil gecicek
Sizde bebeginize mama verdiniz mi ne yaptiniz kizlar bide su sarilik hakkinda ne yapabilirim
Kizlar iyi dilekleriniz icin cook trsekkur ederim Allah a sukurler olsun gercekten kendimi harab ettigim kadar varmis bu nasil bir duygu tarifi yok Allah im herkese nasib etsin izlemeye doyamiyorum oglumu
Ama tabii zorluklarida var sutum yetmiyor malesef bebegim bugun 3600e dustu yarin yine tartilicaz insallah guzel haberle gelirim mama takviyesi yapicaz bugun anne sutunudr her firsatta vericem bize dua edim sariligimizda 11 de onada tekrar bakilicak sanirim sinir 17 Allah kotusun yavrumu en korktugum seyler basima geldi ama asicaz insallah
Uykusuzluk filan hikaye suan daha dayanabiliyorum gece hic uyumuyor sanirim doymadigi icin bakalim bi gece nasil gecicek
Sizde bebeginize mama verdiniz mi ne yaptiniz kizlar bide su sarilik hakkinda ne yapabilirim
Bunlarda mamunumun en yeni halleri sorana 2.5 yaşında diyorum
E bi maşallah diyin sizde
Eki Görüntüle 918594 Eki Görüntüle 918595 Eki Görüntüle 918596 Eki Görüntüle 918598
Kayinvalidem geldi butun enerjimi aldi gitti
Bebek gunduz hic uyanmiyor neler yapiyorum yok soraki mama veriyorum suyum geliyor ama neye yarar emziricek derman kalmadi aglamaktan annemin ici gidiyor Allah buyuk simdi anliyorum lohusa depresyonunu suan kenarimda patam olsa vallahi cekip gitmistim kimse gozumde degil bebegim icin yarin iyi haberler alamazsam ne yapicam bilmiyorum
Bi yandanda misafir hic iyi degilim inanin ki ben nelere sabrettim
Rose yasicaksin canim bende cok korkuyordum suan ruyada gibiyim su gunleri atlatabilsem tadini cikarticam
Pufidik yazdiklarini aglayarak okuyorum cok saol Allah gonlune gore versin herzaman
Master canim sagip veriyim dedim geliyor ama oglum emmiyor suan dayandim mamaya yarina kilo almasi sart oyle bi yerdeyim ki en iyi sen anlarsin ozaman hayatimda hic bu kadar korkmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?