Kizlar hepinizden Allah razi olsun hep destektinizde su pisikoljidr nasil dua ediyorum size anlatamam
Simdi benim baya baya sutum geliyor emziriuorim zaten dolunca gogusler tas oluyor hemen meme veriyorum dolana kadar
Yarin dr a gidicez kontrolumuz var bakalim belki mamayi birak der belkide devam
Simdi emdikten sonra gogsumde hala sut kaliyor aanirim onu sagmazsam sutum artamaz mi siz bu durumda ne yaptiniz
Kizlar sezeryan yaparsaniz sakin sicak bir dus almadan benim gibi kendinizi yemeyin o kadar agladim ki mama verdiler hastanede gerci kilo sarilik takibi yaparken hastanenin bebek bakim odasina aliyorlar ondada agliyorum
Hani ozel ihtiyaclarim icin anneme ne zaman birakicam bilmem saclarimin dibi gelmedi ucunda sari kaldi artik :))
Gerci boyatilir mi ki emzirirken
Hilalcim sanirim herkesin yasadiklarini yasiyor belkide abartiyorum biraz daha toparladim ama sen cok guclu bi annesin ben kendimi daha cozemedim
Daviklim sen hic mama verdin mi yani sutumun yetip yetmicegini ben nerden anlicam birakip tarttirican deme riske ataman :))
Kizlar hepinizden Allah razi olsun hep destektinizde su pisikoljidr nasil dua ediyorum size anlatamam
Simdi benim baya baya sutum geliyor emziriuorim zaten dolunca gogusler tas oluyor hemen meme veriyorum dolana kadar
Yarin dr a gidicez kontrolumuz var bakalim belki mamayi birak der belkide devam
Simdi emdikten sonra gogsumde hala sut kaliyor aanirim onu sagmazsam sutum artamaz mi siz bu durumda ne yaptiniz
Kizlar sezeryan yaparsaniz sakin sicak bir dus almadan benim gibi kendinizi yemeyin o kadar agladim ki mama verdiler hastanede gerci kilo sarilik takibi yaparken hastanenin bebek bakim odasina aliyorlar ondada agliyorum
Hani ozel ihtiyaclarim icin anneme ne zaman birakicam bilmem saclarimin dibi gelmedi ucunda sari kaldi artik :))
Gerci boyatilir mi ki emzirirken
Hilalcim sanirim herkesin yasadiklarini yasiyor belkide abartiyorum biraz daha toparladim ama sen cok guclu bi annesin ben kendimi daha cozemedim
Daviklim sen hic mama verdin mi yani sutumun yetip yetmicegini ben nerden anlicam birakip tarttirican deme riske ataman :))
canımm çok sevindim herşeyin iyiye gitmesine binlerce şükür bundan sonra bebeğinin ve aile olmanın vermiş olduğu mutluluğun tadinı çıkart bir ömür boyuda herşey böyle yolunda gitsin inşlhh
yarında bizim kontrolümüz ikili testimiZ var Allahım herşeyin iyi olduğunu duymak istiyorum acaba testin sonucu hemen çıkarmı
birde ense kalınlığına yarınmı bakıcak başka neye bakacak.. yarın tam 12+0 Allahın izniyle 13. haftamıza giriyoruz ama benim karnım hala yok gibi yaa büyümek istiyoruz biz artık hayırlısıyla
Canim cok sukur bugunume ben cok bilgisiz oldugum icin asiri panikledim ama kizlar saolsun cok destek olduperim herşeyin yoluna girmesine sevindim canım..
sanırım ilk günler çok zor doğumdan sonra ve bunu herkes yaşıyo.
korku sarmaya başladı beni de sizden okudukça..sağlıkla gelsinde alışırız inşallah bizlerde
yok cnm çok şükür hiç vermedim daha..(kitaptan bakıp yazıyorum) günde en az 5 kez kaka 8-10 kez çiş yapıyorsa, göğüslerinin doldugunu hisediosan, bebek emerken yutkunuyor ses çıkarıyorsa, bebek emdikten sonra rahat ve mutlu görünüyorsa bebek emiyor ve sütün yetiyordur..ayrıca sarılık degerinde bi sorun yokki..benmki de 9 çıktı sık emzirdim gece 2 saatte 1 kaldırıp emzirdim gecti..15 e kadar bununla geçiyor..mama da ver diyen olmadı açıkçası:26:bir de sen sen ol ilk zamanlar uzun süre göğsünde süt bırakma..ben sağmaya üşendim bişey olmaz zannettim 2 kez mastit olduktan sonra sağmaya başladım..:26:
Canim masallah size bizde tam 12+0da yaptirmistik once usg ye giriceksin ense kalinligi ve burun cikintisina bakilicak sonra kan vericeksin malesef hemen cikmiyor bikacgunde cikiyor ama usg zaten dr a bilgi vericek o zaman biraz icin rahatlicakninsallah sonra kandada deger guzel cikar korkmamicini ferah tut hep dua et
Biz cinsiyeti 12 haftalikken ogrendik sizde belki ogrenirsiniz o da bi heycan katiyor iste
Bence karnin gec ciktigi icin uzulme sevin inan zaten baya bi zaman koca gobuslu olucaksin ne kadar gec ciksa kar bil bebis icin herseye deger ama catlamak istemiceksin bu arada catlak kremi mustela onerebilirim simdiden aklindanolsun ama simdi cok erken baslama bence
Ben cok mutluyum ne kadar sukretsem az bizimde yarin kontrlumuz var insallah ikimizde guzel haberlerle doneriz ameliyatta aklimdaydin dua ettim sana Allah sanada nasib etsin bu guzel duygulari yasatsin tarifsiz bisey
Canim cok sukur bugunume ben cok bilgisiz oldugum icin asiri panikledim ama kizlar saolsun cok destek oldu
Ameliyattan korkma sanirim sende sezeryan olursun tup bebek riske atmazlar ameliyata soguk kanli gir sadece bebgi dusun kisanbir surede onu cikartip sana gosteriyorlar ve zaten hersey geciyor onu gorunce dunyayi umursamiyorsun ve hic arastirma yapma insanlar cok abartiyor
Ve sezeryan olursan aklinda olsun sut icin sicacik bir dus
Canim baya baya kaka yapiyor hemen her bez degistirdigimde ama suan mamada iciyor iste bakalim dr ne dicek ben cok korktum ama simdi daha sakinim sut zaten gogsume degdigi anda geliyor artik daha uzun surede emiyor sabrediyorum ugrasiyorum ama dogru pozisyonu bulamadim nasil sirtim agiriyor amaaa canim feda ben sagmayi dusunuyorum ama sagdiklarimi napicam hem memeden veriyorum hem mama veriyorum yani mamayi birakirsam takviye amacli sagarimcok saol canim ilgin icin
Rosem cok sevindim atlatmissiniz bence ense kalinligi cok onemli cunki simdi derin bir oh cek artik korkulari birak ani yasa bak ben bugun kontrole gittim dr usg ye soktu o kadar anlamsiz geldi ki artik bebis orda degil cok sukur kollarimda ama hamilelikte ayri bir tat erkek dediyse ihtimal cok yuksek bence erkektir
Aysun hastaneden cikip eve geliyorsun ya iste o an bi dus al aninda iuylesiyorsun ben hic yatmadim ev umurumda degil ama bebegimle ben ilgileniyorum nadir annem yardim ediyor ve isime cok karisir diye beklerken bana sormadan dokunmuyor desem yeri var :))
Hilalcim niye yanlis anliyim siz bana o kadar destek oldunuz ki saolun malt anne sutu icin mi iyi
Tavuklu soyleme degmedin bencede be nazardan acayip korkar oldum ne olucak bilmem semde amma bilgilisin heevyapisicam yakana yeni basladik
Bu arada odio yani isitme testini atlattik cok sukur saglik ocagina topuk kani verdik dr suan gunde 3 kez icebildigi kadar mama ve bol meme dedi ptesi tartilmaya cagirdi ona gore azalticaz mamayi dedi
Bide misafir agirladik annem ben oglum pert olduk
Rosem cok sevindim atlatmissiniz bence ense kalinligi cok onemli cunki simdi derin bir oh cek artik korkulari birak ani yasa bak ben bugun kontrole gittim dr usg ye soktu o kadar anlamsiz geldi ki artik bebis orda degil cok sukur kollarimda ama hamilelikte ayri bir tat erkek dediyse ihtimal cok yuksek bence erkektir
Aysun hastaneden cikip eve geliyorsun ya iste o an bi dus al aninda iuylesiyorsun ben hic yatmadim ev umurumda degil ama bebegimle ben ilgileniyorum nadir annem yardim ediyor ve isime cok karisir diye beklerken bana sormadan dokunmuyor desem yeri var :))
Hilalcim niye yanlis anliyim siz bana o kadar destek oldunuz ki saolun malt anne sutu icin mi iyi
Tavuklu soyleme degmedin bencede be nazardan acayip korkar oldum ne olucak bilmem semde amma bilgilisin heevyapisicam yakana yeni basladik
Bu arada odio yani isitme testini atlattik cok sukur saglik ocagina topuk kani verdik dr suan gunde 3 kez icebildigi kadar mama ve bol meme dedi ptesi tartilmaya cagirdi ona gore azalticaz mamayi dedi
Bide misafir agirladik annem ben oglum pert olduk
Perim evt cnm malt tableti süt icin acaip artttiriyormus gnc de fln var bende almıştım. Ben sürekli ayetel kursi okuyorum nazara da iyi gelir sen bu arada bosver misafiri fln bulduğun her vakitte uyu o da sütü arttirir .bide bora beyin resmini ne zmn gorcez teyzeleri olaraktan merak ediyoruz
Rose cnm evt hem elevit hem clexane hemde daha biton ilac aldim bende kan degerlerim bnmde iyiydi ama gebelikte simdi demir ihtiyacin articak o hap takviye hem dogumda fln cok düşüyor .cnm kan sulandiriciyla kesin bi zarari olsa bnm kili kırk yaran doktorum hayatta vermezdi.ayrintili usg ye kdr rahatsin alışveriş islerini tamamla bence metro market bulhndugun yerde varsa prima premium bu hafta cok indirimli depo yapmani tavsiye ederim.
Bizde bugün banyo esnasında kriz yasadik babamiz tutuyor ben sabunluyorum neyse kv.de de kafasını yapti halbuki ben sırayla yapiyordum neysr sonra giydirirken çocuk feryat figan kafasida kizarmis esim diye bisey oldu cocuga herkes bir panik ya diyorum bi sakin olun yok ikiside ay noldu falan aldim cocugu gectim odaya besledim kakasinida yaptı sakinledi. azcik tahris olmuş öyle leblebi kdr yer ama .bu da bana ders oldu bi daha kendim sakin sakin yikiycam çocuğu.cocukta afalladi haldir haldir odaya gittim oraya geliyorlar herseferinde cocuk gene ağlıyor en son bi gidinde uyutiyim dedim yavrum hemencik uyudu kolumda ztn.sessizlik ve annesini istiyor kuzum
Canim kullaniyorum ben ikisinide doguma kadar da kullancaz.kızlar sizde clexan kullanırken elevit kullandınızmı
çünkü elevitin prosopektüsünde kullanım şeklinde kan pıhtılaşmasını önleyen ilaçlarla kullanılırken doktorunuza danışınız felan diyo
gerçi benim doktor eleviti verirken bişe demedi ama unuttumu acaba siz nasıl yapptınız
pericim dogum yapmissin canim tebrik ederim :) Allahim saglicakla kolayliklarla buyutmeyi nasib etsin bebisini..
darisi bizim basimiza artik :) opuyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?