Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oyy muhabbetler koyu koyu ne guzelll ben de gelcem azz kaldı şu an çok koştrmaca kız okul ...
onbeş tatlde ben de muhabbetteymm opuldnzz şimdlkkk
ece de öpüyooo

pericim hayırlı olsun bi kez daha canım...süt için arkadaşlar gerekli tavsiyeyi yapmışlar zaten bol bol emzir balım kalan sütleride sağ biberonla yada kaşıkla varirsin...emzirmekten vazgeçme çünkü bebek emdikçe vücut süt üretiyor...kendine dikkat et sıcak ol daima bu zamanlar önemlii erkek çocuğu daha gazlı oluyor..ben gururda sabsimplex ve herbix diye bi gaz için şurup var bunlardan çok fayda gördüm şiddetle tavsiye ederim..onun dışında bence kırkı çıktıktan sonra odasına alıştır..kendi yatağında uyusun..ben öyle yaptım ve çok faydasını gördüm..sık sık yıka ama üşütmemeye dikkat et bebekler yıkandıkça hem rahatlıyor hemde daha çabuk gelişiyor..sarılığı kafana takma zaten değeri düşmüş hemencecik geçer...sütün yetip yetmedini bebeğinden anlarsın zaten...bide çok misafir ağırlama ya sonuçta lohusasın bol bol dinlen..hiç bişeyi kafana takma sadece bebişinin tadını çıkar inan vakit çok çabuk geçiyor..vak benimkiler bile 14 aylık oldular...tabi ben ikiz olunca çok bocaladım zorlandım hiç tadınını çıkaramadım..ama sen tek çocuklusun ve ilk bebbeğin kesinlikle her anının tadını çıkar balım..seni ve bora bebeği kocamannn öpüyorum..allah analı babalı büyütsün amin.

ay sorma ya bebek bu ağlıycak da tabi..ama sanki insanlar çocuk büyütürken hiç ağlatmamış da biz bebeğe zulüm olsun diye aağlatıyoruz..ayy manyağa bağlamak üzereyim bi de kv görümce vs vs misafirler gelcek..valla ağzıma geleni sölerim laf eden olursa pek normal deilim bu ara

Sorma tavuklum gecen bizim kiz asi oldugunda cok huzursuzdu aglama krizleri yasiyordu dedim simdi komsular gelmesin ne yapıyorsunuz bu cocuga diye:))
Pufy hafif konak galiba ama sordum dr cok yoksa kurcalama dedi cok hafif ztn acaipte saclari dökülüyor yeniler cikcak heralde bidebnm cimcime dondönmeye calisiyor kac aylıkken dönebilir
Birde kizlar bizim ev cok sicak oluyor buhar mak.calisiyor ama nafile cok kuru hava hep burnu tikaniyor kizimin peteklere suda koyuyoruz ne yapsak su nemi % 50 lle lere getiremedik

Canim kullaniyorum ben ikisinide doguma kadar da kullancaz.
Kalsiyum.demir ilaci.coraspin folik asit hepsi devam bizde canim. Sadce coraspin kesilecek 32 de

Canim az kalmis seninde sagpikla kavus melegine insallah

saolasn canim ikimizin arasi da cok degil, periyle benim gibi sanki, ins Allahim ikimize de kolay saglikli dogumlar nasib eder :) optumm!!

bizde de oldu cnm burun tıkanıklığı..dr evi hergün havalandır dedi..ben de öyle yapıyorum buhar mak de aldık ama her gece çalıştırmıyorum..havalandırma fayda ediyo sanırım nem durumu iyi..bi de kaloriferi kıstık tabi o da kurutuyo..

Son düzenleme:
günayydın kızlar hayırlı cumalar
bende hastanemi aradım ikili sonucum çıktımı diye çıkmış doktoruma yönlendirdiler konuştum çok şükür normal sınırlarda çıktığını söyledi
çokk şükür rabbime bunuda atlattım bida artık 3 hafta sonra gidicez tam 4 aylık olunca Rabbim herkesin bebeğini korusun inşallah

Kizlar tek tek alinti yaptim yazdim ama bisey oldu gitti hepsi yaa simdi ozet yapiyorum mecbur
Ketenhelva iki bebeye ayni anda bakabildigin icin oncelille seni kutlarim :))yazdiklarini dikkate alicam cok tesekkur ederim zaman gercekten hizli gecmis seninkiler kocaman olmus masallah bu gaz ilaclarina ne zamandan itibaren baslanabiliyor
Rosee gozun aydin canim bak artik mutlulugun tadini cikart inan inan hamilelikte cok guzel bi surec kucaginda olmasi bambaska ama birtek senin karninda suan sana ozel bi durum
Hilal ben tabletten giriyorum bundan konulabiliyorsa eger ilk firsatta koyucam foto
Beyazkelebwgim seninde az kalmis canim darisi saglicakla basina dogumdan hic ama hic korkma bebisi gorunce dunyan degisiyor sadece buna odaklan annelik cok guzel bir duygu
Unuttugun biri varsa kizmasin herkesi opuyorum simdilik
Bu arada bizim gobegimiz bu sabah dustu pazar ilk banyomyz var Allahin izniyle

Sen bi silkelen kendine gel bakalım !!! O "BORA" denen velet için ne kadar sabrettin hatırlıyorsun değil mi? Şimdi sütün gelmeyecekte doymayacak ha ; inanmam... Sen çok güçlü bir kadınsın , gücünü hassaslığının altına gizliyorsun sadece.

Hadi kalk toplan bakalım... Bora efendiye süt gelecek, sen emzireceksin... Bol bol su iç, sıvı tüket. Kg filan boşver alır zamanla. VAZGEÇME.... (anladın sen )

Aglattin beni seni arayip azda aglamazdim zaten
Seviyorum seni yaa

slm kızlar
daha hastaneye gitmeme 3 hafta var en son 1 hafta önce gördüm bebeğimi ama sanki bana 1 ay gibi geliyor.. nasıl sabredicem 3 hafta
bilmiyorum yani.
birde karnım hafiften belli olmaya başladı sanki ama sanki geriliyor gibi hissediyorum o sırada birazda içten bi ağrı oluyor gibi ama geçiyior normalmi acaba bilmediğim için tedirgin oluyorum biraz

cok normal cnm rahmine de batıyo gibi olur hepsi meleğin kendine yer açma cabası

cok normal cnm rahmine de batıyo gibi olur hepsi meleğin kendine yer açma cabası

evet canm bu ara kasığımda da ağrı oluyor hemen geçiyor valla başım ağrısa bebek iyimi acaba diye düşünecem nerdeyse
o iyi olsunda ağrı vs hiç umrumda değil aslında

herkese selammm..

kızlar ben artık gece uyuyamoyurm sağdan sola soldan sağa dönerken canım acıyo..çatı mı nereyse orası..

bacak arama yastık aldım braz rahatladım...ama sizlerde böyle mi oluyordunuz..

Son düzenleme:

Aysunum cok normal bıdonem oluyo yanı bende oldu bacak arası yastık ıyı gelıyo ben hep ole yattım bacak arası bı sure sonra zor nefes alıyodum hava cok sıcak basıma ıkı yastık son haftalar belim cok agrıdı bele destek ayaklarım şişince syaklar yukarı yastık kıymetını bıll yatt bol boll yastıklarınlaa cok özluyceksın yatagını ama herseye degerr Allah kolaylık versın hepsi gecıcekk kuzu gelince

Aysun canım göbek ıyıce çıkınca maalesef uyuyamıyorsun bacak arana yastık koy yoksa uyumak imkansız gıbı oluyor birde ben yastıksız yatardım normalde son aylar 2 yastıkla yattım nefes alamıyordum yinede hamılelık cok güzel Furkan 2 yasını bıtırsın dıye beklıyom valla:) gözüm nasıl alıyorsa

nerdesiniz kızlar valla resmen terkedilen topik oldu burası ah ah bizamanlar sohbete doyum olmazdı
pericim sen nasılsın kuzum bebiş nasıl haberler ver bana merak ediyorum

ozim evt alışcaz herşeye sanırım..zaten şu günleri çok arıycaksın yakınma diyorum kendime hep
demek normal ozaman iyi

sen nasılsın kızçen nasıl..

aynen canım kocaman oldu göbek bi yere sığmıyo artık çok şükür

anamm beraber gün sayacaktık görüyomusun 2 yaşına girecek nerdeyse kuzun.. maşallah size cnm

Kizlar bizde haberler guzel oglusum kilo aldi ama mama takviyesine devam gerci sutum bayaaa geliuor ama gece zaptetmek icin mamaya mecburum

Aysuncum Rosem yasadiklariniz cok normal o agrilar oluyor hele kasik agrisi bende 20 li haftalarin ortasinda baslamis ve hic gecmemisti erken dogurucam zannettik hep oyle bisey olmadi tabii

Rose gormek istedigin zaman git bi dr a gor ben hep yaptim sonra zaten daha sakin olucak ve ayda bir gormekle tatmin olucaksin :)

Deryacim seni kutluyor yanaklarindan opuyorum oglumun kardesi olmucak galiba goze alamiyorum evde bi cocuk varken ikincisine bakmak bana imkansiz geliyor suan :))))

selam cancanlarrpericim maşşallah bora bebeğe allahım nazarlardan korusun onubence sütün çoksa fazlasını sağ işte geceleri hemen verirsin ısıtıp buzdolabında 72saat durabilir anne sütü bu arada gaz ilacınna soyle bi bak bebeğin durumuna göre başla bi kırkınız çıksın hayırlısıyla oturursun zaten hepsi.aysuncum son anlar olur öyleee sıkıntılar ama çook güzel hamişlik inan kıymetini bil şu günlerinderyammm arkandayımmm dfoğur bacımmmmmroses o batmalar normal sakın kasma kendini ama için rahat etsin istiyosan baska bi dra daha gittt daha sık gör miniğinibu arada hilal nasıl ceylin bebek...walla kızlar benimkiler tam bi çete oldular artık ewin altını üstüne getiriyorlar bide oğlum kıza dirlik vermiyor sürekli saçını falan çekiyor..yaz bi gelse de sokaklara çıksak evin içinde koşturmak benimkileri kesmiyorrr .herkesiii çok öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…