Perim evt cnm malt tableti süt icin acaip artttiriyormus gnc de fln var bende almıştım. Ben sürekli ayetel kursi okuyorum nazara da iyi gelir sen bu arada bosver misafiri fln bulduğun her vakitte uyu o da sütü arttirir .bide bora beyin resmini ne zmn gorcez teyzeleri olaraktan merak ediyoruz
Rose cnm evt hem elevit hem clexane hemde daha biton ilac aldim bende kan degerlerim bnmde iyiydi ama gebelikte simdi demir ihtiyacin articak o hap takviye hem dogumda fln cok düşüyor .cnm kan sulandiriciyla kesin bi zarari olsa bnm kili kırk yaran doktorum hayatta vermezdi.ayrintili usg ye kdr rahatsin alışveriş islerini tamamla bence metro market bulhndugun yerde varsa prima premium bu hafta cok indirimli depo yapmani tavsiye ederim.
Bizde bugün banyo esnasında kriz yasadik babamiz tutuyor ben sabunluyorum neyse kv.de de kafasını yapti halbuki ben sırayla yapiyordum neysr sonra giydirirken çocuk feryat figan kafasida kizarmis esim diye bisey oldu cocuga herkes bir panik ya diyorum bi sakin olun yok ikiside ay noldu falan aldim cocugu gectim odaya besledim kakasinida yaptı sakinledi. azcik tahris olmuş öyle leblebi kdr yer ama .bu da bana ders oldu bi daha kendim sakin sakin yikiycam çocuğu.cocukta afalladi haldir haldir odaya gittim oraya geliyorlar herseferinde cocuk gene ağlıyor en son bi gidinde uyutiyim dedim yavrum hemencik uyudu kolumda ztn.sessizlik ve annesini istiyor kuzum
Canim kullaniyorum ben ikisinide doguma kadar da kullancaz.
Kalsiyum.demir ilaci.coraspin folik asit hepsi devam bizde canim. Sadce coraspin kesilecek 32 de
Canim az kalmis seninde sagpikla kavus melegine insallah
Sorma tavuklum gecen bizim kiz asi oldugunda cok huzursuzdu aglama krizleri yasiyordu dedim simdi komsular gelmesin ne yapıyorsunuz bu cocuga diye:))
Pufy hafif konak galiba ama sordum dr cok yoksa kurcalama dedi cok hafif ztn acaipte saclari dökülüyor yeniler cikcak heralde bidebnm cimcime dondönmeye calisiyor kac aylıkken dönebilir
Birde kizlar bizim ev cok sicak oluyor buhar mak.calisiyor ama nafile cok kuru hava hep burnu tikaniyor kizimin peteklere suda koyuyoruz ne yapsak su nemi % 50 lle lere getiremedik
Sen bi silkelen kendine gel bakalım !!! O "BORA" denen velet için ne kadar sabrettin hatırlıyorsun değil mi? Şimdi sütün gelmeyecekte doymayacak ha ; inanmam... Sen çok güçlü bir kadınsın , gücünü hassaslığının altına gizliyorsun sadece.
Hadi kalk toplan bakalım... Bora efendiye süt gelecek, sen emzireceksin... Bol bol su iç, sıvı tüket. Kg filan boşver alır zamanla. VAZGEÇME.... (anladın sen )
slm kızlar
daha hastaneye gitmeme 3 hafta var en son 1 hafta önce gördüm bebeğimi ama sanki bana 1 ay gibi geliyor.. nasıl sabredicem 3 hafta
bilmiyorum yani.
birde karnım hafiften belli olmaya başladı sanki ama sanki geriliyor gibi hissediyorum o sırada birazda içten bi ağrı oluyor gibi ama geçiyior normalmi acaba bilmediğim için tedirgin oluyorum biraz
cok normal cnm rahmine de batıyo gibi olur hepsi meleğin kendine yer açma cabası
herkese selammm..
kızlar ben artık gece uyuyamoyurm sağdan sola soldan sağa dönerken canım acıyo..çatı mı nereyse orası..
bacak arama yastık aldım braz rahatladım...ama sizlerde böyle mi oluyordunuz..
herkese selammm..
kızlar ben artık gece uyuyamoyurm sağdan sola soldan sağa dönerken canım acıyo..çatı mı nereyse orası..
bacak arama yastık aldım braz rahatladım...ama sizlerde böyle mi oluyordunuz..
ozim evt alışcaz herşeye sanırım..zaten şu günleri çok arıycaksın yakınma diyorum kendime hepAysunum cok normal bıdonem oluyo yanı bende oldu bacak arası yastık ıyı gelıyo ben hep ole yattım bacak arası bı sure sonra zor nefes alıyodum hava cok sıcak basıma ıkı yastık son haftalar belim cok agrıdı bele destek ayaklarım şişince syaklar yukarı yastık kıymetını bıll yatt bol boll yastıklarınlaa cok özluyceksın yatagını ama herseye degerr Allah kolaylık versın hepsi gecıcekk kuzu gelince
Aysun canım göbek ıyıce çıkınca maalesef uyuyamıyorsun bacak arana yastık koy yoksa uyumak imkansız gıbı oluyor birde ben yastıksız yatardım normalde son aylar 2 yastıkla yattım nefes alamıyordum yinede hamılelık cok güzel Furkan 2 yasını bıtırsın dıye beklıyom valla:) gözüm nasıl alıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?