Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım ya deeeyjesii yesin onu :) maşallahh benim yerime öp onu..
ben artık karnımın gerildiğini hisssediyorum ve çok sık wc ye gidiyorum geceleride kalkıyorum wc ye 3 hafta beklemem zaten önümüzdeki hafta bi giderim bakalım zaten hareketlerini bir hissetsem tekmelese beni içim daha rahat olucak da neyse biraz önce geçsin zaman
ah kuzum benim içim rahat etmez iyice pimpirikli oldum valla dediğim gibi hareketlerini bi hissetsem bebişimin ozaman iyi olduğuna inanıcam içim rahat edecek

roses merak etme canım yakında hareketlenir miniğin..bence tadını çıkar hamişliğin sonra çok ararsın bak

Evet cok matikli sagmak ama mutfak asagida hani inip onu alip isiticagima emzirsem iki mama arasi cok iyi olucak valla anneligi ogrenmeye calisiyorum annemde hakli olarak evine gotmek istiyor bize guvenemiyor :) ama ben onun annesiuim onunla ilgili herseyin ustesinden gelirim pisikolojisindeyim insallah hep boyle olurumda benimle ve evle ilgili seylerin ustesinden kim gelicek acaba :)) aslinda gazini cikartiuorduk ama sun bikacgundur baya zorlaniyor kiyamiyorum mamayla beraber versem mi yaa
Seninkiler ne guzeldir simdi ev civil civildir hem kardes hem arkadaslar hep ikizlerim olsun derdim bundan sonra hanlislikla olurmus simdi o geldi gozumun onune aman Allahimmm

Hic pimpirik degilsin annelik oyle bisey aslinda doguncada anlicaksin kendinden bile nefret ediyorsun mamayi ya da memeyi yetistirrken agladiginda kendimi yolusturasin geliyor :)) saka bi yana cooook kiymetli bu bebisler
Hamileligin gercekten tadini cikart hergin hep foto cek yakinda hissedersin ben son zamanlar oynarken kameraya kaydediyordum gubusumu iyikide yapmisim nasil biseydi unuttum sanki cokta ozledim ama
Bebeklerimizle her an cok farkli hamolelikte icinde olmasi dogunca kollarinda Allah oyle buyuk bi sevgi vermis ki tarifi yok
Gerildigini hissediyorsan kreme basla canim
Yalniz tekmeler baslayinca sandigin kadar rahat edemiceksin bebis uyurken malesef kuruntu yapiyordum kackere sacmalik yani uyicak oynucak ama gelde kendine anlat sen benim gibi yapma

Aysunum biz ıyıyız col sukur kızcem buyumeye calısıyo teyzesı tsm bal zamanı agular gulmeler şükürler olsun heranım onunla gecıyo uykusuz bır cocuk ama alıştık artık napslım saglıklı olsunda 4.5 aylık oldu zaman hızla gecıyoo sende kucagına alınca anlıycaksın hiç hsmile olmamışşın gıbı sankı hep varmıs gibi heranı ayrı bı guzel hamıleliği dogumu buyumelerı Rabbım daha nıce guzelliklerını gormeyı nasip etsin hepimize inş

Kızlar benim bi arkadaşımın 14 aylık paşası var. Ama 6 aylık doğdu bebeğimiz o yüzden gelişimi yaşıtlarından çok geri ve görmedede biraz problem var. Yürüme ve oturmadada gecikecek tabi. Bol bol egzersiz ve protein demiş dr ama bunun dışında yapılabilcek bişey var mı yada bununla ilgili bi topik var mı ??? Bana özelden link filanda atsanız olur.

Seviliyorsunuz

cnm krem için mustela mı diyodun başlarım en kısa zamanda
tekmeler içinde yani en azından günde bi defa bile tekmelese iyi olduğunu anlarım içim rahat olur geçende karnımda bebeğin olduğu yerde içerden bi gıdıklanma gibi biişe hissettim ama tabi bebekmi yoksa başka bişe mi bilemiyorum emin olamıyorum aman sağlıklı olsunda tek isteğim bu canım ya

Evet canim mustela onerdim ama arastir istersen yinede ben memnun kaldim istersen karnin iyice cikmaya baslayinca hergun sur baya pahaliya mal oluyor bu krem isi cildinin durumuna gore dengelersin

Tekmeler icin bence biraz erken canim 16. Haftada bile gazla cok karistiriliyor ben gaza bebek diye kac kere sevinmisimdir :)en guzel 18.haftada iste bebegim diceksin ve sonrasi cook keyifli

Gamze arkadasinin bebegine acil sifalar dilerim hic bir bilgim yok yardimci olamiyorum

Zaman nasıl hızlı gecıyor dımı 1 bucuk yasında oğlum artık bebek gıbı degıl:) koca adam oldu inşallah dogurcam kızlar:) 2 yası bitsin bıraz daha akıllanır hamıle kalıyım dıyorum doğduğunda oğlum 3 yasında olur Allah nasıp ederse.

Selam hanimlar... eski sohbetleri ozledimmmmm yaa... oğlum 13 aylık oldu yürüyor bi aydır... gamzeeee çok geçmiş olsun ya Rabbim yardımcısi olsun...

cesaretinden dolayı tebrik ederim
ben nerdeyse 2. ye tövbe edecem şu dönem beni deli ediyo
bebekken daha mı kolaydı nedr :26:
Allah gönlüne göre versin cnm bi tane kız fena olmaz

Gamzem simdik dr bizede şöyle dedi gelişimi hep takip edilcek eger gecikme olursa fizik tedavi alcak demisti yürüme gibi hareketlerde o kaslari kullanmayi öğretiyorlarmis birde gelisiminin geriden gelmesi cok normal premature lerde böyle oluyor dr bize baştan söyledi yani üzülmeyin bence iyi bi cocuk doktoruna gidip yapulcak bi tedavi varsa o planlansin.goz muaynesine daha önce gitmemis mi ? Birde bnm kendi arastirmalarim sonucu buldugum şeyler var biz motor becerileri geliştirmek icin egzersizler yapiyoruz oyun halisi var hem elleri hem ayaklari degmeli sonra hergün eklem yerlerine masaj birde yaz gelince yüzme cok iyi geliyor

Bizde iyiyiz bu ara trip aglamalari başladı kucak istiyor zilli kolum felç oldu ama dayanamayip aliyorum fena aliscak artik pazarda büyük misafirim gelcek ne yapsam 5 cayi gibi?
Roseum biz eve usg alet almayi bile düşündük ama hareketler baslayinca gerek kalmadı bizim kiz cok hareketliydi uyutmuyordu yani ztn fazlada duramadi orda kurtlu
Aysun ben daha 4 ayda fln yastikla baslafim yatmaya basimada 2 tane ama sürekli cise kalkmaktan bende uyuyamiyordum bana yasakti ama sana degilse acik havada yürüyüş iyi gelir biraz yorulur misil misil uyursun son günler uyu bol bol banada hep böyle derlerdi simdi anliyorum sebebini

Unuttugum varsa sorry kızlar

öyledir canım muhtemelen gazdır amaaan ben bebek diye kendimi kandırim bari

ah hilalim aramızda kalsın bizde eşimle netten usg aletlerinin fiyatlarına baktık alacağımızdan değilde iştee.. alsaydık da fena olmazdı hani

Master canım oğluma kardeş olsun dıye dogurcam ıkıncıyı resmen hamılelık sonrası korkutuyor ama tek cocuk olsun ıstemıyorum bu sene 31 yasına gırıyorum azıcık küçük olsam beklerım 4-5 yıl birde dıyorum rahata cok alışmadan büyüsünler evet bir kız fena olmaz:)

Gazim caresi yok dimi kizlar biz cok kotu durumdayiz oglum resmen kivraniyor dr u arasam mi napsam beklesem mi cok saskinim dusunun dun gece hic uyumadi sabaha karsi ancak uyudu oda az simdide uyuttum zoraki annem esim gece bi guzel uyudu dayanamadilar bi cocuga gercekten en iyi annesi bakar o agliyor ben agliyorum ama gozumu kirpmiyorum bile

Habi dogsun dogsun diyoruz ya inanin karninizda keyfi yerinde hayata alismasi o kadar zorki anne karnindaki bi saat bile cok kiymetliymis. Bunu unutmayin kizlar o emmeye calisirken bile iciniz acicak

canım ben supsiplex ve herbix kullandım oğluma çokta faydasını gördüm...sende dikkat et yediklerine emzirdiğin için senden çok kolay alır

Perim bizde hep kivrandij baslarda su an daha iyiyiz hatırlıyorum da bütün gece toplasan 2 saat uyuyamiyordu yavrum kivranmaktan .bize de biogaa gaz damlasi ve rezene cayi ise yaradı birde her beslenme aralarinda mutlaka gaklasin bizimki zor gakliyor ama uğraşıyorum mecbur.birder bile olcak normal diyor 3 aya girdik biz hareketlenmeye baslayinca baya azaldi
Gazsiz beben olsun derlerdi sebebini çok iyi anlamıştim
Gecicek öyle düşündüm sende öyle yap hee bide ayak masajida bize cok iyi geldi her sabah z.yagi ike

canım sabret ilk 40 ı biraz yoracak seni belki de..ama sonra biraz daha kolaylıyor..3 aydan sonra biraz daha..bizimkinin gazı sabaha kadar uyumıycak kadar değildi doğrusu..akşamları ağlıyodu filan..kızların tavsiye ettikleri daha kuvvetli şeyler galiba..ama ben yine de söliyim rezene işe yaradı..kendim de her gün içiodum bi bardak bazen 2 3...süütü de artırıyo..ona da kendime demlediğim gibi içme suyuyla demleyip bi kaç çay kaşığı veriodum..sakinliyodu..ibrahim saraçoğlu da eczanelerde bebekler için rezene oluyor bebeklere sadece onu tavsiye edebiliyorum demişti doğal şeylerden..çünkü avrupada filan da satılırmış eczanelerde vs..istersen ondan al için rahat eder..bi de zinco veriodum hergün gazı yaklaşır gibi olunca (yani emerken bıraktıracak bi gaz rahatsızlığı farkettiğimde)..yediklerime de aazami dikkat ettim..kabuklu hiçbşi yemedim..kuruyemiş çok gaz yapıyo mesela..artı baklagil mesela..kabuklu ne varsa..tamam süt de yapıyo fındık bulgur filan ama başka şeyden alırsın süt artırcak şeyleri..ayaklarını da sıcak tut..kolay gelsin boll bolll...

bayağı süre süt de içmedim ben o da gaz yapıyo gibi geldi..halbuki yapmaması lazım diolar ısıtınca çok soğuk deilse..ama ben onu da bi ara içmedim bilmiorum suçuu var mıydı gazda..kalsiyum da lazım sonucta..belki boşuna kesmişimdir..

Son düzenleme:
Kızlar misafirim gelcek demistim ya cuma kadin aldim derin temizlik fln.sonra hazırlık fln yaptim kuaför randevumu bile almistim cumartesi arayıp gelemiycez dediler sehir dışından misafirleri gelmis sinir oldum ztn kizim durmuyor zor hazirlanmistim bide kadinin ardından yagmur yagmisti kalktim sabah bi daha camları sildim .ztn 1 saat ugriycaklar valla büyük misafir olmasa tripteyapardim sonucta bebekli kadina gelceksin dimi insan ddüşünür .
Neyse dün gece baya esim kalkti tüm günde ilgilendi dinlendim bende yrn da annem geliyor ilaç gibi gelcek valla bu kiz cok agirlasti kolum sirtim omzum cok fena acaip ağrıyor hyr daha ilerde nasil taşıyorsunuz bu bebeleri 1 yasinda fln ne yapcam
Kol kasi yapmam lazım sanırım

Gene ben kızlar ceylin hnm 3 aylık oldu bende yavaş yavaş odasina alissin istiyorum orda yatmaya 6 ayda basliycak ama gündüz eb azından bikac saat irda uyusun istiyorum sizler bu süreç leri nasil yaptınız ne zmn odasında yatmaya basladi nasil bi yöntem kullandiniz bizim kiz mesela su an da odasinda 10 dk kdr agladi ama yarım yamalak sonra daldi dikkat ettim beni görünce agliyo beni burdan al der gibi ama 6 ayda birden nasil aliscak ondan direniyor almıyorum o da uykuya devam ediyor.

Bide bu gibi ben yandım sen yanma diyecekleriniz varmi yani yetiştirme anlaminda mesela bnm cadi kızım beslenmeden sonra şöyle bir agzini yüzünü siliyorum cildiriyor resmen tahammül edemiyor gicik oluyorum saniyelik bişey ama yok sildirmiyor tirnaklari kesiyorum uyanikken banamisin demiyor altini actigimda fln hic ağlamaz ama ağzının icinde sarı sari kalıntılar kaliyor hele onlari hic temizliyemiyorum simdiden hergün sabah aksam agiz temizligi yapmak lazım ama yaptirmiyor

sözzz verdimm geldimmm daha once gelcekyim ama kotam bitmiş yenilenme tarihini bekledm ee nasılsınızzz bakalmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…