canım ya deeeyjesii yesin onu :) maşallahh benim yerime öp onu..Kizlar bizde haberler guzel oglusum kilo aldi ama mama takviyesine devam gerci sutum bayaaa geliuor ama gece zaptetmek icin mamaya mecburum
Aysuncum Rosem yasadiklariniz cok normal o agrilar oluyor hele kasik agrisi bende 20 li haftalarin ortasinda baslamis ve hic gecmemisti erken dogurucam zannettik hep oyle bisey olmadi tabii
Rose gormek istedigin zaman git bi dr a gor ben hep yaptim sonra zaten daha sakin olucak ve ayda bir gormekle tatmin olucaksin :)
Deryacim seni kutluyor yanaklarindan opuyorum oglumun kardesi olmucak galiba goze alamiyorum evde bi cocuk varken ikincisine bakmak bana imkansiz geliyor suan :))))
ah kuzum benim içim rahat etmez iyice pimpirikli oldum valla dediğim gibi hareketlerini bi hissetsem bebişimin ozaman iyi olduğuna inanıcam içim rahat edecekselam cancanlarrpericim maşşallah bora bebeğe allahım nazarlardan korusun onu bence sütün çoksa fazlasını sağ işte geceleri hemen verirsin ısıtıp buzdolabında 72saat durabilir anne sütü bu arada gaz ilacınna soyle bi bak bebeğin durumuna göre başla bi kırkınız çıksın hayırlısıyla oturursun zaten hepsi.aysuncum son anlar olur öyleee sıkıntılar ama çook güzel hamişlik inan kıymetini bil şu günlerin deryammm arkandayımmm dfoğur bacımmmmm roses o batmalar normal sakın kasma kendini ama için rahat etsin istiyosan baska bi dra daha gittt daha sık gör miniğini bu arada hilal nasıl ceylin bebek...walla kızlar benimkiler tam bi çete oldular artık ewin altını üstüne getiriyorlar bide oğlum kıza dirlik vermiyor sürekli saçını falan çekiyor..yaz bi gelse de sokaklara çıksak evin içinde koşturmak benimkileri kesmiyorrr .herkesiii çok öptümmmm
Evet cok matikli sagmak ama mutfak asagida hani inip onu alip isiticagima emzirsem iki mama arasi cok iyi olucak valla anneligi ogrenmeye calisiyorum annemde hakli olarak evine gotmek istiyor bize guvenemiyor :) ama ben onun annesiuim onunla ilgili herseyin ustesinden gelirim pisikolojisindeyim insallah hep boyle olurumda benimle ve evle ilgili seylerin ustesinden kim gelicek acaba :)) aslinda gazini cikartiuorduk ama sun bikacgundur baya zorlaniyor kiyamiyorum mamayla beraber versem mi yaaselam cancanlarrpericim maşşallah bora bebeğe allahım nazarlardan korusun onu bence sütün çoksa fazlasını sağ işte geceleri hemen verirsin ısıtıp buzdolabında 72saat durabilir anne sütü bu arada gaz ilacınna soyle bi bak bebeğin durumuna göre başla bi kırkınız çıksın hayırlısıyla oturursun zaten hepsi.aysuncum son anlar olur öyleee sıkıntılar ama çook güzel hamişlik inan kıymetini bil şu günlerin deryammm arkandayımmm dfoğur bacımmmmm roses o batmalar normal sakın kasma kendini ama için rahat etsin istiyosan baska bi dra daha gittt daha sık gör miniğini bu arada hilal nasıl ceylin bebek...walla kızlar benimkiler tam bi çete oldular artık ewin altını üstüne getiriyorlar bide oğlum kıza dirlik vermiyor sürekli saçını falan çekiyor..yaz bi gelse de sokaklara çıksak evin içinde koşturmak benimkileri kesmiyorrr .herkesiii çok öptümmmm
canım ya deeeyjesii yesin onu :) maşallahh benim yerime öp onu..
ben artık karnımın gerildiğini hisssediyorum ve çok sık wc ye gidiyorum geceleride kalkıyorum wc ye 3 hafta beklemem zaten önümüzdeki hafta bi giderim bakalım zaten hareketlerini bir hissetsem tekmelese beni içim daha rahat olucak da neyse biraz önce geçsin zaman
ah kuzum benim içim rahat etmez iyice pimpirikli oldum valla dediğim gibi hareketlerini bi hissetsem bebişimin ozaman iyi olduğuna inanıcam içim rahat edecek
ozim evt alışcaz herşeye sanırım..zaten şu günleri çok arıycaksın yakınma diyorum kendime hep
demek normal ozaman iyi
sen nasılsın kızçen nasıl..
aynen canım kocaman oldu göbek bi yere sığmıyo artık çok şükür
anamm beraber gün sayacaktık görüyomusun 2 yaşına girecek nerdeyse kuzun..maşallah size cnm
Evet cok matikli sagmak ama mutfak asagida hani inip onu alip isiticagima emzirsem iki mama arasi cok iyi olucak valla anneligi ogrenmeye calisiyorum annemde hakli olarak evine gotmek istiyor bize guvenemiyor :) ama ben onun annesiuim onunla ilgili herseyin ustesinden gelirim pisikolojisindeyim insallah hep boyle olurumda benimle ve evle ilgili seylerin ustesinden kim gelicek acaba :)) aslinda gazini cikartiuorduk ama sun bikacgundur baya zorlaniyor kiyamiyorum mamayla beraber versem mi yaa
Seninkiler ne guzeldir simdi ev civil civildir hem kardes hem arkadaslar hep ikizlerim olsun derdim bundan sonra hanlislikla olurmus simdi o geldi gozumun onune aman Allahimmm
Hic pimpirik degilsin annelik oyle bisey aslinda doguncada anlicaksin kendinden bile nefret ediyorsun mamayi ya da memeyi yetistirrken agladiginda kendimi yolusturasin geliyor :)) saka bi yana cooook kiymetli bu bebisler
Hamileligin gercekten tadini cikart hergin hep foto cek yakinda hissedersin ben son zamanlar oynarken kameraya kaydediyordum gubusumu iyikide yapmisim nasil biseydi unuttum sanki cokta ozledim ama
Bebeklerimizle her an cok farkli hamolelikte icinde olmasi dogunca kollarinda Allah oyle buyuk bi sevgi vermis ki tarifi yok
Gerildigini hissediyorsan kreme basla canim
Yalniz tekmeler baslayinca sandigin kadar rahat edemiceksin bebis uyurken malesef kuruntu yapiyordum kackere sacmalik yani uyicak oynucak ama gelde kendine anlat sen benim gibi yapma
cnm krem için mustela mı diyodun başlarım en kısa zamanda
tekmeler içinde yani en azından günde bi defa bile tekmelese iyi olduğunu anlarım içim rahat olur geçende karnımda bebeğin olduğu yerde içerden bi gıdıklanma gibi biişe hissettim ama tabi bebekmi yoksa başka bişe mi bilemiyorum emin olamıyorum aman sağlıklı olsunda tek isteğim bu canım ya
Zaman nasıl hızlı gecıyor dımı 1 bucuk yasında oğlum artık bebek gıbı degıl:) koca adam oldu inşallah dogurcam kızlar:) 2 yası bitsin bıraz daha akıllanır hamıle kalıyım dıyorum doğduğunda oğlum 3 yasında olur Allah nasıp ederse.
Evet canim mustela onerdim ama arastir istersen yinede ben memnun kaldim istersen karnin iyice cikmaya baslayinca hergun sur baya pahaliya mal oluyor bu krem isi cildinin durumuna gore dengelersin
Tekmeler icin bence biraz erken canim 16. Haftada bile gazla cok karistiriliyor ben gaza bebek diye kac kere sevinmisimdir :)en guzel 18.haftada iste bebegim diceksin ve sonrasi cook keyifli
Gamze arkadasinin bebegine acil sifalar dilerim hic bir bilgim yok yardimci olamiyorum
Gamzem simdik dr bizede şöyle dedi gelişimi hep takip edilcek eger gecikme olursa fizik tedavi alcak demisti yürüme gibi hareketlerde o kaslari kullanmayi öğretiyorlarmis birde gelisiminin geriden gelmesi cok normal premature lerde böyle oluyor dr bize baştan söyledi yani üzülmeyin bence iyi bi cocuk doktoruna gidip yapulcak bi tedavi varsa o planlansin.goz muaynesine daha önce gitmemis mi ? Birde bnm kendi arastirmalarim sonucu buldugum şeyler var biz motor becerileri geliştirmek icin egzersizler yapiyoruz oyun halisi var hem elleri hem ayaklari degmeli sonra hergün eklem yerlerine masaj birde yaz gelince yüzme cok iyi geliyor
Bizde iyiyiz bu ara trip aglamalari başladı kucak istiyor zilli kolum felç oldu ama dayanamayip aliyorum fena aliscak artik pazarda büyük misafirim gelcek ne yapsam 5 cayi gibi?
Roseum biz eve usg alet almayi bile düşündük ama hareketler baslayinca gerek kalmadı bizim kiz cok hareketliydi uyutmuyordu yani ztn fazlada duramadi orda kurtlu
Aysun ben daha 4 ayda fln yastikla baslafim yatmaya basimada 2 tane ama sürekli cise kalkmaktan bende uyuyamiyordum bana yasakti ama sana degilse acik havada yürüyüş iyi gelir biraz yorulur misil misil uyursun son günler uyu bol bol banada hep böyle derlerdi simdi anliyorum sebebini
Unuttugum varsa sorry kızlar
Gazim caresi yok dimi kizlar biz cok kotu durumdayiz oglum resmen kivraniyor dr u arasam mi napsam beklesem mi cok saskinim dusunun dun gece hic uyumadi sabaha karsi ancak uyudu oda az simdide uyuttum zoraki annem esim gece bi guzel uyudu dayanamadilar bi cocuga gercekten en iyi annesi bakar o agliyor ben agliyorum ama gozumu kirpmiyorum bile
Habi dogsun dogsun diyoruz ya inanin karninizda keyfi yerinde hayata alismasi o kadar zorki anne karnindaki bi saat bile cok kiymetliymis. Bunu unutmayin kizlar o emmeye calisirken bile iciniz acicak
Gazim caresi yok dimi kizlar biz cok kotu durumdayiz oglum resmen kivraniyor dr u arasam mi napsam beklesem mi cok saskinim dusunun dun gece hic uyumadi sabaha karsi ancak uyudu oda az simdide uyuttum zoraki annem esim gece bi guzel uyudu dayanamadilar bi cocuga gercekten en iyi annesi bakar o agliyor ben agliyorum ama gozumu kirpmiyorum bile
Habi dogsun dogsun diyoruz ya inanin karninizda keyfi yerinde hayata alismasi o kadar zorki anne karnindaki bi saat bile cok kiymetliymis. Bunu unutmayin kizlar o emmeye calisirken bile iciniz acicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?