Gene ben kızlar ceylin hnm 3 aylık oldu bende yavaş yavaş odasina alissin istiyorum orda yatmaya 6 ayda basliycak ama gündüz eb azından bikac saat irda uyusun istiyorum sizler bu süreç leri nasil yaptınız ne zmn odasında yatmaya basladi nasil bi yöntem kullandiniz bizim kiz mesela su an da odasinda 10 dk kdr agladi ama yarım yamalak sonra daldi dikkat ettim beni görünce agliyo beni burdan al der gibi ama 6 ayda birden nasil aliscak ondan direniyor almıyorum o da uykuya devam ediyor.
Bide bu gibi ben yandım sen yanma diyecekleriniz varmi yani yetiştirme anlaminda mesela bnm cadi kızım beslenmeden sonra şöyle bir agzini yüzünü siliyorum cildiriyor resmen tahammül edemiyor gicik oluyorum saniyelik bişey ama yok sildirmiyor tirnaklari kesiyorum uyanikken banamisin demiyor altini actigimda fln hic ağlamaz ama ağzının icinde sarı sari kalıntılar kaliyor hele onlari hic temizliyemiyorum simdiden hergün sabah aksam agiz temizligi yapmak lazım ama yaptirmiyor
Demin yazmayi unuttum ayrıca park yatak yogurt makinesi mama icin kap kacak tavsiyeside bekliyorum nasil olsa alincak hepsi
Bide tavuklumla ozim ek gidaya gecince doktorun dediklerini banada anlatin olur mi biraz bilgim olsun çünkü biz erken gecicez muhtemelen 4 ayda yogurtla basliycaz dr daha önce öyle demisti ama ayrıntı vermedi belki kilosuna göre bakcak bilmiyorum artik
Bende evde toprak kapta yogurt yapiyorum yani eskiden vaktim olunca ...bende küçük kavanozlar alcam basta ama makinede alcam uygun fiyatlı bisey anneme kv fln birakirsam orda hazir olsun diye.ben mama icin philips avent yada chicco düşünüyorum hani zararlı maddeler fln içermiyor diye ikeadakileri bence biraz daha büyüyünce alırsın .ek gida icinde 4-6 arasi demisti doktorumuz kesin bi tarih vermedi 3 subatta dr randevumuz heralde bi sonraki randevuda anca belli olur .bide inek sütü kullanilmiyor 1 yasindan önce diye okumustum bizim dr kasik mamasindan mayalatiyormus tarif flnda veriyormus yegenimede ki o daha büyük activya dan mayaliyorlar bagirsaklarina iyi gelsin die .benim durumum farklı oldugu icin yasayip gorcez bakalim nasil olcak ah bide su disari yasagi bitse elimizde mamalarla kendimizi parklara sahile atsak bu bahari ve yazi iple cekiyorum
Pufim arzum bluhose arcelik fln bakıyorum bende ama bluhose cok uyguna almissin su anda o kdr degil fiyatlari bu bahsettiklerim 50-70 arasi ztn .bide sacma sapan nelere vermiyoruzki para yogurt mak.bencede ilerde aile icinde kolaylık olur hele sen çalışıyorsun valla nasıl yetiyorsunuz bana su an cok uzak bi yandan cok ara vermis olucam gecen bi ark pragda bi egitime gidiyormus ondan aliyorum eski is hayatimdan haberleri kimler kimler nasıl ilerledi diyorum ama bu ark.cocuk istiyor olmuyor bi türlü iste herseyin bi zamani var r
canım dışardan yetişiyoruz gibi duruyor ama inan bizimde bi çok şeyimiz eksik kalıyor. Mesela sen kızınla yemek temizlik yapabiliyorsun. Benim ise bir ev süpürmek için bile birilerine ihtiyacım oluyor. Bizde yeri geliyo kendimizden yeri geliyo eşimizden evimizden feda ediyo oluyoruz. O yüzden sen takma kafanı, kızın büyüsün kreş zamanı gelsin o zaman bak nasıl herşey rayına oturur. Bazen banyo yapmak için 2 gün mücadele veriyorum yinede yapamıyorum. Ki ben çoooook şanslıyım annem her daim yanımda sanki annesi o bende çocuğun ablasıyım gibi. Allah binlercekez razı olsun, rabbim şifa sağlık versin anneciğime. 49 tlye var kargosu ddahil sana özel mesaj yazarım canım
Cnm perim simdik ceylin has.ciktiktan 1 hafta sonra basladi dr ama bizim ay fln hesabımi biraz farklı ya ondan net bisey diyemem sana sen bi sor doktorunuza bide normal yazandan cok daha az ölçüde yaptirdi dr ama acaip pirtliyor onu icinde ama kereta cayi anlıyor diliyle itiyor artik.
Cnm banada etraftan her gün yika fln dediler
Ama bunlar kis vevebebegi sonucta bizde ekstra dan ufo fln açıyoruz ben gün aşırı yikiyorum sampuanda haftada 1 izin veriyor dr yani bak usutuyorsa daha seyrek yaptir bide ben çok kalin giydirmiyorum ev cok sicak ama ayaklarina ev botu var onlardan giydiriyorum ayaklardan cok usuturler
Bizim aylik rutin dr kontrolü ceylin hanimin
Annem gelmişken benden dr gitcem cok sikintilarim var bacaklarimda kırmızı kırmızı kan oturmuş
Kizlar saolun yaa
Bu gecede hep agladi sunu anladim banyo yapinca boyle oluyor ufo aciyorum evde aicak amaa usuyor iste bidaha yikamicam valla hala kivraniyor geceden beri dogru duzgun emmedide en cokta onu takiyorum simdi bekliyorum uyanmasini
Sabsimplex verdi dr bakalim faydasi olucak mi
Hilalcim caylara be zaman baslaniyor bebek yani
Bide sizin hangi dr a randevunuz var insallah guzel haberlerle gelirsin
hepsi gecıo cnm zor blıorm ama diyebilecegm tek şey bu sana birazcık sabır ...aylar gectikçe daha bi oturcak düzen en azından sen daha bi başedebilecek güçte bulcaksın kendini ...Kizlar dun butun gun zar zor uyudu zar zor yedi gece tama uyucak derken sabah 5te ancak uyuttum simdide uyuyor umarim bu gecede uyur yoksa ben bas agrisindan yigilip kalicam kimse basedemiyor annem esim bi ara kalktilar aglamasina dayanamayip uyudular acaba baska bi derdi mi var ama hep ayaklarini cekip agliyor susuncada gozlerini yummuyor direniyor resmen birazda kucakci oldu galiba
Hilal ozaman ben dr a soriyim cay isini insallah verir bozede
Tavuklu ben zaten iki kat giydiriyorum icine uzun kollu badi pariklibalt bi tane corap uzerine penye tulum acaba yanlis mi yapiyorum evimiz gayet iyi isida aslinda kat kat istemiyorum ama bebek daha o usur diyor herkes sapka takmiyoruz ama eldiven takiyoruz
Ketenhelvam o surubu hemen sorucam dr a yaa aicak su torbasi aliyim ona bebek icin gormustum bencede iyi gelir
Aa bide bi bebis minik ben nasil ev botu bulucam buna bu arada emdikten sonra gazi zor cikartiyorum bazen cikartamiyorum bile
Hamislerin gozunu korkutmak istemem ama valla bu bebis aglamasin agrisi olmasin sabahlamak bisey degil
Ah ahh saclarimi rofle yaptirip kaynak taktirmak istiyorum acaba o eski bakimli gunlerime donebilicek miyim gerci emzirirken boyatiliyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?