iyiakşamlar kızlar
nasılsınız beni daha şimdiden doğum korkusu sardı deli gibi aklımda birsürü soru
bebeğime kavuşacakmıyım doğumum nasıl olacak sezercikmi yoksa normalmi birsürü şeyy :18::18: tırsıyom galiba biraz
Evt tavuklum disari yasagimiz var doktordandoktora anca cikiyoruz nisanda fln bitcek abimlerin bide yakin bi aark.nisanda dogumu var bizde ver elini ist.yapcaz bu kis bi gecsin sokaktan eve girmiycez:)) kizlar bide oto Koltuğu sorucam 9 kilodan sonra degisiyormus sanirim bizde ist.te giderken uzun yolda lazim olcak o zamana o kiloya gelir heralde
Perim canım benım senı cok ıyı anlıyorum zor oluyo ılk zamanlar ama sonradan bişeyler degısmese bıle sen alışıyosun inan ozim demiştı dersın kızım 4.5 aylık cok agladı cok uykusuz geceler gecırdım ve dediğin gıbı sagolsunlar sevdıklerı için ama cok gelenım oldu ve hala var ne cok tanıdığım varmış masallah dedim geceler uykusuz gunduz bıyandan mısafır agırla insan bazen cok yoruluyo ikram hazırla evı topla temizle gıyın cocugu hazırla ilgılen emzir derken bazı zaman sinirlerı yıpranıyo insanın inan bana 15 gınluk lohusayken ev supurdugumu biliyorum yardımcıda gelmesıne ragmen annemde vardı ama okadar cok gelen oldukı yetısemıyoduk bıyandan uykusuzluk aglaması gazı oturup bende aglıyodum ama şükürler olsun bu guzelliği veren rabbıme cok şükür saglıklılar guzel telase bunlar gecıcek emın ol helekı bı gülsün annesı sana o an herseyı unutturuyo sıpalar buyudukce bakınmaya başlıycak 3 ay gercekten bı dongu bızımkı uykusuz ama en azından gaz sancısı gecıyo kendını eglendırmeler baslıyo sende oda yenı hayatınıza alısıyosunuz bazen hala umutsuzluga kapılıyorum ama hemen atıyorum üstümden kimseyle kıyaslanıyorum bıkere her cocuk farklı benımki bole hıc dısarı cıkamıyorum cok aglıyı arabayı sevmez bebek arabası asla pusette oturmaz salladıgım surece uyur sapka takmaz mont gıymez asla yalnız kalmak istemez benım cocugum bole napıyım ben onu bole sevıyorum o benım dunyam bugunlerde gecıcek cok cabuk buyuyolar oyuzden takılmıyorum hergun herdakıka onunlayım butun pijamalarla kslıyorum yemek yapmam iş yspmam ımkansuz baba gelmeden ama kabullendım buz boyleyız kımseyı ılgılendırmez millete takılma ay bu cocuk nıye aglıyo dıyenler ac bu duyenler kucaga alıştırmışşın sallamaya alıştırmıssın falan bırsuru sey takılmıyorum bıle ben onun annesıyım bı anneden daha fazla kimse bılemez evladının ne ıstedığını kıymetını konusanlar aglayınca annesı dıyıp saba verıyolar es gec boranla hayatın tadını cıkar hayat onlarla guzel şükürler olsun öpüyorum ikinizideDuygucum dogru soyluyorsun buda bi donem gecicek ama onun cani acimasin istiyorum benim yorgunluk filan umurumda dedil
Hilal bulucam bende bi ev botu ay haklisin o patikli altlarin ustune en kucugu olur kucuk bile gelir zavalli yavrular kat kat :)
Yalniz kizlar ben misafirden biktim cok ayip biliyorum insanlar deger verip geliyor ama artik annem cok yoruldu herkese ikram ev cok buyuk yani gercekten bebegimle bas basa kalmak istiyorum bide her gelen neden bunkadar bilmis yaa herkese hee diyip geciyor hepte bildigimi okuyorum bi sizi dinliyorum annem karismiyor isime bu millete ne oluyor bide sunu anladim esimin ailesiuke aramizda cok ciddi bi kultur farki varmis esim ve kayinpederim haric kalan herkes bizden cok farkli o yuzden birazda zorlaniyoruz of off su donem gecsin mevlut bile yapmasam mi diyorum esim istiyor annemin hevesi var ama ikinci cocuk iyice uzak bi fikir oldu unutucam mi bu gunleri
Rosem yaa uzunca vaktim olsada anlatsam hic korkucak bisey yok ben normal cok istedim olmadi hala icimde kaldi gercektende cok isterdim hayirlisi buymus tabii simdi normal hakkinda bisey bilmiyorum ama ondada epiduralle agriyi kestiklerini biliyorum sezeryan icin herseyi sor yazarim simdi kisaca soyle
Bebek kilolu oldugu icin nst dr u biraz dusundurdugu icin tehlikeye atmayalim diye sezeryana karar verdik
Benim oldugum hastanede epidural ve spinal birlikte yapiliyormus coooook memnun kaldim dr lar anestezisyen ve kadindogumcum her saat basi bana ve bebegime ayri gelen ihtiyaclarimiza yardim eden hemsiler bebegime gosterilen ilgi muhtesemdi
Sezeryanda korkulucak bisey yok cunki canin acimiyor bi heves bebegini bekliyorsun onu gorunce hele yanina getirip omuzlarina koydugunda artik annesin daha da guclusun onu orda gozunun onunde hizlica muayene ediyorlar herseyin yolunda oldugunu duyunca tamamdir sonra bebegi bakim icin yukariya cikartiyorlar tum aile gormemis gibi onu izliyor sense isiniz ne zamanbiter diye soruyorsun sebebi sadece bebegine kavusmak baska bi dert yok yani bebek gidince bizimkiler muzik filan acti o derece rahatti herkes
Ahh odaya cikip ona kavusmak tarifsiz guzel anlardan biri emzirme cabalari hepsi cok cok keyifli
Ben sonrasindada ciddi bi agri sizi yasmadim omuzumda bi katetrel dedikleri bisey vardi agriya 10 uzedinden 5 verdigimde aninda kestiler tek pismanligim ertesi gun hemen banyo yapmamak oldu banyo yapinca sutu hemen gelicegini bilsemameliyat oldugum gun bile yapardim :))
Acele ettigimden atladigim seyler olabilir sen sor vakit buldukca cevaplarim canim
slm kızlar
pericim yazdıklarının hepsini okudum tatlım aklıma yazdım saol bitanem
Bu arada benn dayanamadım hastaneye gittim daha 1.5 hafta vardı gitmeme
çok şükür herşey güzel gidiyor kontrollerini yaptıı birde cinsiyete %80 erkek dedi Yağız ım geliyor yani hayırlısı sağlıklı olsunda
birde kızlar sizdende 3 lü test istedilermi 2 hafta sonra gittimizde 3 lü test yaptırıcaz ikili testimiz normal çıkmıştı ama sizce 3 lü yaptırmama gerek varmı[/
rosesscim ben 2li testi yaptım 3lü teste gerek görmedi dr onu yerine 2.düzey usg yapıldı geçen hafta dr un gerek görmesse yaptırma sen bilirsin...
slm kızlar
pericim yazdıklarının hepsini okudum tatlım aklıma yazdım saol bitanem
Bu arada benn dayanamadım hastaneye gittim daha 1.5 hafta vardı gitmeme
çok şükür herşey güzel gidiyor kontrollerini yaptıı birde cinsiyete %80 erkek dedi Yağız ım geliyor yani hayırlısı sağlıklı olsunda
birde kızlar sizdende 3 lü test istedilermi 2 hafta sonra gittimizde 3 lü test yaptırıcaz ikili testimiz normal çıkmıştı ama sizce 3 lü yaptırmama gerek varmı[/
rosesscim ben 2li testi yaptım 3lü teste gerek görmedi dr onu yerine 2.düzey usg yapıldı geçen hafta dr un gerek görmesse yaptırma sen bilirsin...
canım benim doktor daha yeni hamileyken söylemişti 2 li 3 lü yapılacak diye ben yapıyorum bütün hastalarıma demişti
yani bebeğim iyi çok şükür gelişimi vs iyi ama yapılacak aslında bu testler insanı daha çok strese sokuyor ama napim
Kizlar cevaplariniz icin saolun
Son durum bildiriyorum gecelerin adami benim oglum artik sabaha karsi uyuyor bende ayak uydurmaya calisiyorum
Yinede annelik coooook guzel
Rose canim dr larin sabit bi fikri yok bu konuda hepsu ayri ayri isteyebiliyor kimi 2li kimi 3lu kimi 4lu kimi hepsini hic belli olmaz bizim ki sadece 2li yaptirmisti
Herkwse iyi geceler suan oglumu bekliyorum uyanir bizde aabahlariz artik :)
Bu arada lohusa depresyonu galiba gercek esime sarmis durumdayim Allah sonumuzu hayir etsin
cnm gaza en ii gelen şey bol bol sallamak eceyi üç ay battaneyede salladık geceleri ...size nasıl gelıo blmıorm battaynede sallamadan susmuyodu ece ...
bi de kaka yapamıodu gazdan neo baby var btksel o ii gelmişti blmıorm denedin mi birr sürü gaz ilacı denemştk en ii buydu yne ...
Yok canim onu denemedik zaten kakayi yapiuor aslinda agizdanda popodanda gazda cikariyor ama ne illet biseyse bitmiuor bide daha gece ve gunduzude anlamiyor bide o var
Suan oyle cok uykim var ki ama onun hic yok inan benimle battaniyede sallicak biri olsa firsati kacirmazdim sansimi denerdim ama herkes uyudu
on bucuk aylık oldu cnm eceHilalcim sesler malesef kalici bi cozum olamadi bizde telden anne karnindaki sesleri filan actim kisacik bi sure dinlerip basiyor yine yaygarayi ozellikle bu aksam oyle bir agliyor ki bisey yaptik sanki suan annemin ayaginda yani bu gece onu bile uyandirmayi basardi oyle diuim biliyorsunuz evde benden baska herkes uykuda olurdu
Duygucum eminim cook daha sakin ve guzel gunlerimiz olucak yani böyle canin yandigimi bilmesem inann zorluğu yok alistim artik uykusuzluga
Senin kizina masallah diyorum o kadar oldu mu neler yapiyor oyle
Ya su agucuklar ne zaman basliyor kizlar
Benim bi derdim daha var kilolar ve hamilelik cizgim gitmiyor 52 ole hamile kaldim 70le doguma gittim 58 59 arasi kaldim gram asagi inemiyorum yemedende duramiyorum karnimda hic gergin degil hep boyle kalicam galiba
Hilalcim sesler malesef kalici bi cozum olamadi bizde telden anne karnindaki sesleri filan actim kisacik bi sure dinlerip basiyor yine yaygarayi ozellikle bu aksam oyle bir agliyor ki bisey yaptik sanki suan annemin ayaginda yani bu gece onu bile uyandirmayi basardi oyle diuim biliyorsunuz evde benden baska herkes uykuda olurdu
Duygucum eminim cook daha sakin ve guzel gunlerimiz olucak yani böyle canin yandigimi bilmesem inann zorluğu yok alistim artik uykusuzluga
Senin kizina masallah diyorum o kadar oldu mu neler yapiyor oyle
Ya su agucuklar ne zaman basliyor kizlar
Benim bi derdim daha var kilolar ve hamilelik cizgim gitmiyor 52 ole hamile kaldim 70le doguma gittim 58 59 arasi kaldim gram asagi inemiyorum yemedende duramiyorum karnimda hic gergin degil hep boyle kalicam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?