Duygucum insallah olucaz tabii citir anneler ben hemen olsun istiyorum o birz zor
Oo tavuklum sana masallah gitmis butun kilolar ayy su agicuklari sabirsizlikla bekliyorum neyse az kalmis
Kizlar oncesinde yarim saatlik uykuyla gece yarisindan saban 5e kadar nasil dayaniyor bu cocuk bana onu diyin bide
Bu arada cuma 1. Ay asimiz var o gun siz ilac verdiniz mi hic zor mu gecer o gece artik 5 te degil 7 de uyur heralde :)
Tebrikler cnm paşa geliyor demek allah saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsinslm kızlar
bizde hastaneden geldik bebişimizi gördük kan verdim 3 lü için inşlh oda iyi çıksın birde doktor 3 boyutlumu ne işte ondan baktı çok heyecanladım çok datlıydı bebişim erkek olduğu kesinleşti Allahın izni ile...kameraya aldık yine zaten her gittiimizzde alıyoz..ben biraz panik olduğum için doktor merak etme diyo hareketlerini hissedince rahatlicaksın diyo benncede öyle zaten bi hissetsem....
periciim hiç sorma bu kaynanalar ay nasıl sinir oldum tutturmuş babanın adını koy rüyasında zor görür neysem yazaten bu aralar sinirlerim üstümde benimde hormonlar tavanda hiç uğraşamam valla..
insanın kendi annesi gibi yok dimi senin için herşeyin en iyissini isteyen düşünen bir tek onlar senin annenler başka şehirdemi benim gibi öyleyse zor işte yakın olsa sürekli gelir gider yapcak bişe yok sağlık olsun canım...
slm kızlar
bizde hastaneden geldik bebişimizi gördük kan verdim 3 lü için inşlh oda iyi çıksın birde doktor 3 boyutlumu ne işte ondan baktı çok heyecanladım çok datlıydı bebişim erkek olduğu kesinleşti Allahın izni ile...kameraya aldık yine zaten her gittiimizzde alıyoz..ben biraz panik olduğum için doktor merak etme diyo hareketlerini hissedince rahatlicaksın diyo benncede öyle zaten bi hissetsem....
periciim hiç sorma bu kaynanalar ay nasıl sinir oldum tutturmuş babanın adını koy rüyasında zor görür neysem yazaten bu aralar sinirlerim üstümde benimde hormonlar tavanda hiç uğraşamam valla..
insanın kendi annesi gibi yok dimi senin için herşeyin en iyissini isteyen düşünen bir tek onlar senin annenler başka şehirdemi benim gibi öyleyse zor işte yakın olsa sürekli gelir gider yapcak bişe yok sağlık olsun canım...
Kızlar bi süre gelemedim pzt randevumuz vardi cocuk doktorunda ordan sonra biraz dagildik ceylin fizik tedavi ye başladı alt bacaklarda kasmalar oluyor fizik tedavi uzmani da benim her hareketimi eleştirdi öyle tutmayin böyle yapmayin herseyi sil baştan yapcaz kendi evladimi istegim gibi kucağıma alamiycakmiyim diye oturdum agladim annem dün gitti gider ayak onu da kirdim sürekli yanımıza gelin diyor ama bu çocuğun disari cikmasi yasakken seyahat ettirememki ist doktorlar en iyisi deyip duruyor sanki bunlar dr degil .her hafta gidicez artik cokda uzak.mart ayinda da mr cekilcek bu arada kizim cok huysuz sürekli ağlıyor bnm stresim onada geçti muhtemelen. Kafamda sac kalmadi sac kiran olmuştum yayildida yayildi insanin evladı icin üzülmesi başka hic bişeye benzemiyormus allah yardımcımız olsun güç versin
slm kızlar
Sagolun kızlar desteginiz için psikolojik destek te alicam çünkü bi icim umut dilu bazen karamsar oluyorum zor bi süreç mart ayinda da beyin mr i var bayıltarak yapılacak
annelik endişeli olmakmis hakkımızda hayırlısı
Perim bende annemi cok arıyorum ki kv 2 gündür bizde cokta yardimci sen cik dolaş diyor o kdr yani ama anne gibi olmuyor iste bide biz farklı sehirdeyiz
Bide uykusuzluk sorun değil demeyin cok büyük sorun çünkü insan vücudu uykuda yorgunluğunu atar e uyamayinca hep yorgun hep yorgun ama ertesi gün o bebege yine siz bakcaksiniz bu sefer insanin hicbiseye hali kalmıyor .sürekli yorgun annelerden olmak istemiyorum uyku düzeni artik olsun istiyorum valla ben sersem gibi geziyorum
Rose cnm çok tebrik ederim paşa geliyor mus saglikla gelsin kv de hiccc takılma keyfini çıkar bu günlerin inan bnm icin en kolayi hamilelikmis ki bnm ne kdr zir gebelik gecirdigimi az çok bilirsin dogunca herseyi ama herseyi düşünüyorsun yedi yemedi gakladi pirtladi yok kakasi neden bu renk vs vs uzayip gidiyor.demem o ki kimsenin moralini bozmasina izin verme tadini çıkar
Sebnemm cnm sagol sen nasılsın yoksun hic
Biz persembe gene fizik tedavideyiz belki evede fizyoterapist gelcek 3 aylık bebekle bui iişler cok zor oluyor esim sürekli izin alamazki cokta uzakta ben o kdr yol bebege bakmadan araba kullanamam zaten durmuyor herseyede nasil para gidiyor anlatamam kizima özel sigortada yapmadılar durumdan dolayi bütün ilgilenen doktorlar da özel en iyisini arastirdik hep
Allah'tan bunları yapabiliyoruz ya peki imkani olmayanlar haberlerde izliyorum icim parcaliniyor allah herkesin yardimcisi olsun
Hilalcim zor bir durum gercelten ama gecici bi surec olduhunu dusunmeye calis Allah yardimciniz olsun maddi olarak manevi olarak cok zor ama bebeginin sagligina kavusucagini bugunleri atlaticagini dusun hep bence hersey yoluna giricek hep dualarimdasin arkadasim
Uykusuzluk icin soylediklerin dogru ama inan ben alistim beni misafir yipratiyor artik oglumla basbasa kalmak istiyorum ama nerdee kac gundur ilk defa bugun yalniziz bi annem ugradi gitti insallah aksamda boyle gecer
Annenin uzakta olmasi o kadar zor ki bende 1 yil evlendigim de Kibrista yasadim simdi birde senin ihtiyacin var ah ne diuim canim yaa
Ben hamileyken canim her gun neredeyse et isyiyor ne oldugunu yazmiyim hem yiuordum hem agliuordum hamile olupta alamayanlar ne yapsin diye Allah imkanlara olmayanlara yardim etsin iste evlat cok baska hepimizin ki saglikli olsun
Annelik gervekten endise demen daha karnindayken basliyor ama dogunca cok daha artiyor ilk geldik eve e insanlar gule gule buyute geliyor insan kayniyor ev grip salgini var resmen bunalimdaydim birinden bisey bulasicak dihe o bi hapsiriyordu ben bin agliyordum yok kakasi yok gazi emerken yoruluyor diye ayri agliuordum cocuk yuzde 9 kilo kaybetmis hemsireler eve gidin icebildigi kadar mama icir uyutma dedi evde yine misafir ben biberonu elime aliuorum herkes anne sutunun faydasini anlatiyor ben bilmiuorum ya zaten bebegi uyandiramiyorum biberonu agzina sokamiyorum ay ne zor gunlerdi sut yok ertesi yarin tartmaya cagordilar mecnurum diyorum millet ne anlar senin ne cektiginden cocuk sari dihe korkutanlar kusar bogulur dikkat et diyenler omrumden omur caldilar bele kayinvalidem var ya suan ezan okunuyor arkadasiyla geldi omrumu yedi tamda o gun Allaha havale ediyorum insallah eettiklerini bulur onu omrumun sonuna kadar gormek istemiyorum ama nerdee
Ay ne ladar iclenmisim hic yazmicagim seyleri yazmisim ama durum bu kizlar insallah yavrunuzu ilk gunden itibaren huzurlu ve sakin bir ortamda saglikla buyutursunuz hamileligin tadini cikartin evham oluyor biliyorum ama elden bisey gelmez dua edin Allah emanet kuzulariniz
ay okurken ben gıcık oldum senn misafirlere peri..ne die 40 ı çıkmadan gelirler anlamam..bana 40 ı çıkmadan 2 kez gelen oldu onlar da yavrumun gaz sancıları ve benm yanlarına gelemememle geldiklerine pişman oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?