Bu tipigi hep okurdum yazin.hatta yazmisligim bile vardi.bende hamileydim.yanlis hatirlamiyorsam seninde kanamali gecen bir hamileligin vardi.gecen gun anne sutu ile ilgili yazi ararkan sana rastladim.erken dogum yapmissin. Benimde cok kanamali bir hamileligim oldu.rahimim yirtilmisti ve saril saril kanamam oluyordu.4 aylikken kesildi ama cok zor hamilelik gecirdim.gogsumdem mastit oldum kesi attilar iltihap bosalsin diye.cok agir grip oldum,vajinal mantar vucudumdaki enfeksiyon kurumuyordu vs vs.en son suyum gelmeye basladi 3 gun geldi dr bitti yarin aliyoruz ciger ignesi vurucaz bu gece sabah almak zorundayiz dediginde 34+3 tuk.ters akim baslamisti ve olum riski vardi kuzumun.ertesi gun hemen dogum yaptim 2.170 gr bi kizim oldu ama vucut isisini koruyamiyordu ve bendeki enfeksiyon ona gecmisti 36 binle enfeksiyonla dogdu.hemen yogun bakima aldilar yavrumu..hergun 3 dakika gorebildim.7 gun sonunda sukurki cikardilar kuzumu.sutum de yok denicek kadar az.ve ben artik 2 premature annesi oldum.ilk kizimda 33+4 te dogdu amao kuveze girmedi.sana neden anlatiyorum bunlari premature annesi olmak zordur ama sukurdur.ne kadar sukretsek azdir.bak kuzularimiz kollarimizda.allah bize evlat sevgisi nedir tattirdi.buda bizim sinavimiz. Evet herkesten farkli minicik bebeklerimiz var.benim kizim suan 38 gunluk daha 3.125 gr 50 cm.her goren aaaa yeni dogmus bebek kac gun oldu dogali diyor.1 aylik deyince herkes ay be kucukmuss diye suratima bakiyor.umurumda bile degil.yavrum saglikli kollarimda varsin kucuk olsun. Suan yasadigin buhrani cok iyi bilirim ben ilk kizimda cildiricak gibiydim. Her kafadan bi ses uykusuzluk kv delerin yaptiklari solugu psikiyatride aldim. Dayanamiyordum.ama ne oldu kizim buyudu 4 yasinda oldu.sanki onlari ben yasamamisim gibi ikinciyi yaptim.iyikide yapmisim.bunlarda gecicek emin ol.senin sinavin bu bize sabretmek dusuyor.yazin alican CEYLİN İ dogru kirlara yuvarlanmaya. Bende EDA İLE MİNA mi alicam doyasiya aticam kendimi disari (laf aramizda hic sevmem disari cikmayi ama kuzularim icin yapicam) kendini yipratma biliyorum elinde degil ama sen guclu olmalisin kizinin senin gucune ihtiyaci var..
Sizinde gebeliginiz zor gecmis ama maşallah size ne kadar guclu bir annesinz evlatlariniz cok şanslı. Saglikli sihhatli guzel gunler yaşamanız dileğiyle
Allah yardımcınız olsun hep guzel günler gorun insallah geçmiş olsun. Evet anneniz doğru söylemişCokkk tesekkur ederim.sadece gebeligim degil butun hayatim zorluklarla gecti maalesef.15 gun once safra kesemden ameliyat oldum kuzumu birakip mecburdum cok aci cekiyordum.ve benbu yasima kadar 10 kere ameliyat oldum ki daha yasim 32.ama olsun hep sukrediyorum.elim ayagim tutuyor diye.hele psikolojik yasadiklarim cektiklerim cok cok uzucu seyler kimsenin haketmeyecegi.ama sabir acidir meyvasi tatlidir anam oyle ogretti:) hepsi geciyor iste yada biz alisiyoruz.zz
Ohh ne guzel mısafırmış onlar saka bı yana sağolsunlar sevıp geliyolar allah kesmesın ama bıyerden sonra harbıden cok bunalıyo insan helekı bebek uykusuz ve aglıyosa insan çaresız şapşallalıyo kuzum 5 ayını doldurcak abartmıyorum ılk 4 ay surekli misafır agırladık eşiminde benımde cevremiz biraz geniş sanırım halada gelmek isteyen var maratona bagladım artık misafır konusunda allah razı olsun ıyıkı annemler var gercı sehır dısında otursaydık bukadar mısafır gelmezdı butun sülale aktı masallah neyse bunlar guzel seyler geldı gectı lohusalık hakkaten zor dönem insan hiç bişeye yetısemıycem cocuguma bakamıycam korkusunu yasıyo ama bişekilde hersey rayına oturuyo inş cokdaha guzel gunler gorelim evlatlarımızla
Hilalcim duam sizinle ceylin cok guclu bırbebek Rabbim ne hallerden bagısladı onu sıze bugunlerde gecıcek Allahım guc kuvvet versın inş hem maddi hem manevi her turlu yardımcınız olsun
Aysunn az kaldı geliyo kızcenn tadını cıkar o göbişin tekmelerinn uykunun uzat ayaklarını oturt hıc bişey yapmaa dusarı cık hava all gezz bunları özliyceksin kocanla son basbasa oturr kızcenn uyanmadann gunler cabuk gecıyoo sana zor gecsede bana şimdi hamile kalmamısım gıbı geliyo bazen 😊
Cok sagolun arkadaslarim ve Nazlı sende sagol premature annesi olmak gerçekten cok farklı herseyi farkli inşallah bende yaz gelsin kendimizi sokağa attigim günleri yazıcam aslinda gucluyum ama bazen demoralize oluyorum kendimi bütün bu sorunlarla yapayalnız hissediyorum bakalım iste psikologa gitcem henüz randevu alamadim kdn cok yogunmus.allah seninde yardimcin olsun cnm
Kizlar ceylinin aylardir kullandigi mama toplatiliyor belki nette görmüşsunuzdur yüksek miktarda iyot çıkmış doktorumuzu aradik her ihtimale karsi kan tahlili yapicak inşallah bişey çıkmaz
Cnm aptamil pdf de cikti eger onu kullandiysaniz sor mutlaka arkadadin cocugunda guatr cikti biz 3 ay kdr kullandik sonra prematil simdi normal aptamil 1 kullaniyoruz rk gidayada erkenden gecicez
Bizimde imtihanimiz buymus allah dermansiz dert vermesin evlatlarimiz icin tabiki saglam durucaz belki ilerde bugünleri gülerek anlaticaz
Cnm ceylin beni hic emmedi baslarda sutum vardi ama uzuntuden kesildi birak emmeyi ağzına dahi almadi ben emzirme danismanina bile basvurdum neler denedim neler olmayinca olmadi onun senin sevgine ihtiyaci var en cok hem bak sen tecrübeli annesin deme öyle
"bebegimi kucagima almama 9 gun kaldi" yaziyor asagida, bugunleri gosteren Allahima sukurler olsun.
ins hayirlisi ile saglikla aliriz kucagimiza, dua edin. hepinizi opuyorum!!
"bebegimi kucagima almama 9 gun kaldi" yaziyor asagida, bugunleri gosteren Allahima sukurler olsun.
Beyaz kelebek allah yardimcin olsun hayirli dogumlar nasip etsin inşallah sag saglim al kucagina o muhteşem duyguyu tat ilk 40 gün cok zor bence hic yalnız kalma yaninda güvendiğin birileri olsun zamanla birbirinizi n ritmine ayak uydurcaksiniz
Rose cnm hareket ler cok güzel dimi cok şükür bu günleri cok bekledin nasil mutluyum senin adina .doğum konusunda daha simdiden hiccc kendini sartlama ne olur hep diyorum bu cok hayati bisey ve o anda hangisi sizin sagliniz icin uygunsa o olcak.ben sancilarda hic aci hissetmiyordun dr cok rahat normal olur diyordu ama suyum bosaldi ve erken gelince bebek cok küçük okdugundan o dogum stresini kaldiramiycagu icin sezeryana aldilar onda da epidural yapildi sonra tutmadi mecbur genele döndüler yani hic belli olmuyor olumsuz düşünme hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?