Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sizinde gebeliginiz zor gecmis ama maşallah size ne kadar guclu bir annesinz evlatlariniz cok şanslı. Saglikli sihhatli guzel gunler yaşamanız dileğiyle

Sizinde gebeliginiz zor gecmis ama maşallah size ne kadar guclu bir annesinz evlatlariniz cok şanslı. Saglikli sihhatli guzel gunler yaşamanız dileğiyle

Cokkk tesekkur ederim.sadece gebeligim degil butun hayatim zorluklarla gecti maalesef.15 gun once safra kesemden ameliyat oldum kuzumu birakip mecburdum cok aci cekiyordum.ve benbu yasima kadar 10 kere ameliyat oldum ki daha yasim 32.ama olsun hep sukrediyorum.elim ayagim tutuyor diye.hele psikolojik yasadiklarim cektiklerim cok cok uzucu seyler kimsenin haketmeyecegi.ama sabir acidir meyvasi tatlidir anam oyle ogretti:) hepsi geciyor iste yada biz alisiyoruz.zz

Allah yardımcınız olsun hep guzel günler gorun insallah geçmiş olsun. Evet anneniz doğru söylemiş

Cok sagolun arkadaslarim ve Nazlı sende sagol premature annesi olmak gerçekten cok farklı herseyi farkli inşallah bende yaz gelsin kendimizi sokağa attigim günleri yazıcam aslinda gucluyum ama bazen demoralize oluyorum kendimi bütün bu sorunlarla yapayalnız hissediyorum bakalım iste psikologa gitcem henüz randevu alamadim kdn cok yogunmus.allah seninde yardimcin olsun cnm
Kizlar ceylinin aylardir kullandigi mama toplatiliyor belki nette görmüşsunuzdur yüksek miktarda iyot çıkmış doktorumuzu aradik her ihtimale karsi kan tahlili yapicak inşallah bişey çıkmaz

cnm benm yanımda ne annem ne kaynvalidem yok..40 ı çkana kadar buradalardı şimdi de aarada geliyolar.. 40 ı çıkana kadar da ben kabul etmedim, kibarca erteledim misafirleri..sonra geldiler gelenler ama tabii akrabalarım burada olmadığı için sizinki gibi yoğun deil..haftasonlrı..ama Allah dağına göre kar veriyo demek ki

Cok sagol canim..inan hepsi gecicek dua edicez bol bol.bizde pramatil kullaniyorduk toplatildigini duydum dr umuza bugun soyledim normal pre ye gectik.henuz 3 kutu kullanmistik.tahlil falan demedi ama sorsammi acaba ne dersin?

Cnm aptamil pdf de cikti eger onu kullandiysaniz sor mutlaka arkadadin cocugunda guatr cikti biz 3 ay kdr kullandik sonra prematil simdi normal aptamil 1 kullaniyoruz rk gidayada erkenden gecicez
Bizimde imtihanimiz buymus allah dermansiz dert vermesin evlatlarimiz icin tabiki saglam durucaz belki ilerde bugünleri gülerek anlaticaz

İmtihan ya canim bu yasadiklarimiz inan hepsi gecicek.ben hic inancimi kapbetmiyorum. Kizim kuvezdeyken 600 gr bebek gordum yavrum anneside komadaydidedimki allah im sana sukurler olsun. Senin fistik ne kadarlik oldu?biz pazar guu kirk gunluk olucaz ama 10 gunluk sayilicaz.pdf kullaniyorduk dr dogmasi gereken haftaya gelince pre ye gecirdi. Ama neticede pdf kullandik.ben en iyisi sorayim da icim rahat etsin.

2 dakikada moralim sifira dustu yaaa. Kuzuyu emzirdim sutum az ama yinede emziriyorum. Cokta guzel emdi ama yine kustuuuuubenim sutumu hep kusuyorrrr Niye yaa. Beni sevmiyormu acaba:) sorsammi ki:)

Cnm ceylin beni hic emmedi baslarda sutum vardi ama uzuntuden kesildi birak emmeyi ağzına dahi almadi ben emzirme danismanina bile basvurdum neler denedim neler olmayinca olmadi onun senin sevgine ihtiyaci var en cok hem bak sen tecrübeli annesin deme öyle

Cok duskun memeye hilal.sutum olsun diye neler yaptim cogalmadi ama olsun ne emse kardir diyorum da kusuyor hep.dr sutu koyulastirici verdi ben yapana kadar mina hanim halletti.simdide meme de uyuyor biraktimi gozler cin gibi.

Kizlar Allah guc versin sizlere yaa g3rcekten zor zamanlar ama insallah atlaticaksiniz Hilalcim ve Nazli sizin icin yazdim Allah saglik versin insallah bugunlerinizi gulerek anin
Mamada nasil yuksek iyot cikar yaa sok oldum insallah etkilenmemistir kuzucuklar bizde aptamil 1 kullandik acaba o soyledihinizle bu ayni mi bende ariyim mi

Bugun misafir yoktu butun gun oglumla yalnizdim

Aa mbubarada hepmizin sevgililer gununu kutlarim en buyuk sevgi evlat sevgisi dicem esimi ne kadar ihmal ettigimi tahmin edersiniz:26:

"bebegimi kucagima almama 9 gun kaldi" yaziyor asagida, bugunleri gosteren Allahima sukurler olsun.
ins hayirlisi ile saglikla aliriz kucagimiza, dua edin. hepinizi opuyorum!!

"bebegimi kucagima almama 9 gun kaldi" yaziyor asagida, bugunleri gosteren Allahima sukurler olsun.

Oy maşallah cnm zaman ne çabuk geçmiş allah kurtarsin yavruna kavustursun saglikla .duada ederiz bir avazda kurtulursun kolay bir dogum olr inşallah

Canim dualarimiz seninle saglicakla kavusup guzel haberi ver bize seni simdiden tebrik ediyorum bebisinide kokluyorum Allaha emanet olun

Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sağlıkla büyütmeyi de hepimize nasip etsinmaşallah sen de 40 ın sonuna kadar bekliyceksin galibaaman sabırsızlanma cnm içerde durmuyo bu veletler zaten..

slm kızlar
biz geldik artık bebeğimin hareketlerini hissediyorum net bi şekilde içim biraz daha rahat
geçen hafta 3 lü tarama testimiz vs yapıldı herşey yolunda şükürler olsun bu günleri gösteren Rabbime 3 hafta sonra gidicez artık
bizde herşey böyle
pericimm bora nasıl kuzuyu çok merak ediyorum ama ısrarda etmek istemiyorum büyüdümü biraz öp benim yerime kokla onu
birde ben doğum konusunda çok kararsızım epüdüral istemiyorum tehlikeli diyorlar en iyisi uyutularak sezeryan diyorlar bende öyle olucam heralde yani şuanda kararım bu yönde değişirmi bilemem ama uyusamda eşim girecek doğuma ilk o görücek bebişi

Son düzenleme:
Beyaz kelebek allah yardimcin olsun hayirli dogumlar nasip etsin inşallah sag saglim al kucagina o muhteşem duyguyu tat ilk 40 gün cok zor bence hic yalnız kalma yaninda güvendiğin birileri olsun zamanla birbirinizi n ritmine ayak uydurcaksiniz

Rose cnm hareket ler cok güzel dimi cok şükür bu günleri cok bekledin nasil mutluyum senin adina .doğum konusunda daha simdiden hiccc kendini sartlama ne olur hep diyorum bu cok hayati bisey ve o anda hangisi sizin sagliniz icin uygunsa o olcak.ben sancilarda hic aci hissetmiyordun dr cok rahat normal olur diyordu ama suyum bosaldi ve erken gelince bebek cok küçük okdugundan o dogum stresini kaldiramiycagu icin sezeryana aldilar onda da epidural yapildi sonra tutmadi mecbur genele döndüler yani hic belli olmuyor olumsuz düşünme hayırlısı neyse o olsun

Hilal canım epeydir giremiyorum.bebeğin hayırlı olsun canım umarım iyisinizdir.

Cnm bnm iyiyiz cok şükür allah dermansiz dert vermesin basta demoralize oluyorum ama sonra toparlaniyorum ceylin hnmda büyüyor gülücük ler atiyor bnm sesimi duyunca cok mutlu oluyorum
Allah isteyen herkese tattirsin sen nasilsin tedavi fln varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…