Iyi maşallah canım cok sevindim iyi olmanıza.bende hamilerim canım Allah nasib ederse Haziran'da kızımı kucağıma alacağımCnm bnm iyiyiz cok şükür allah dermansiz dert vermesin basta demoralize oluyorum ama sonra toparlaniyorum ceylin hnmda büyüyor gülücük ler atiyor bnm sesimi duyunca cok mutlu oluyorum
Allah isteyen herkese tattirsin sen nasilsin tedavi fln varmi
Beyaz kelebek allah yardimcin olsun hayirli dogumlar nasip etsin inşallah sag saglim al kucagina o muhteşem duyguyu tat ilk 40 gün cok zor bence hic yalnız kalma yaninda güvendiğin birileri olsun zamanla birbirinizi n ritmine ayak uydurcaksiniz
Rose cnm hareket ler cok güzel dimi cok şükür bu günleri cok bekledin nasil mutluyum senin adina .doğum konusunda daha simdiden hiccc kendini sartlama ne olur hep diyorum bu cok hayati bisey ve o anda hangisi sizin sagliniz icin uygunsa o olcak.ben sancilarda hic aci hissetmiyordun dr cok rahat normal olur diyordu ama suyum bosaldi ve erken gelince bebek cok küçük okdugundan o dogum stresini kaldiramiycagu icin sezeryana aldilar onda da epidural yapildi sonra tutmadi mecbur genele döndüler yani hic belli olmuyor olumsuz düşünme hayırlısı neyse o olsun
Canım coook sevindim ben cepten giriyorum da göremiyorum alttaki ticker lari fln yaz bebegi geliyor demek gazsiz bebe olsun inşallah kolay bi hamilelik rahat bi dogum olsun
selam kızlar..inşallah hepiniz iyisinizdir
biz iyiyiz doğum iznimiz bşladı.ankarada olucam artık.
.doğuma da 4*5 hafta falan kaldı çok heyecanlıyım
şu günler geçse de kavuşsak meleğime
Kizlar cok vahim durumdayim bagisiklik sistemim coktu galiba ben hic boyle grip olnadim Bora bulasicak diye omrumden omur gidiyor dr a gittim o zaman sadece bogazlarim sisti gargara verdi ama dun ve bugun tavan yapti sizce Boranin dr unu mu arasam bebegimi maskeyle emziriyorumonunda gaz olayi tavan yapti dogru duzgun ememiyor surekli kivraniyor ve malum hic uyuyamiyor dua edin obu bulasmasin cok kucuk yaa (
Julietta seni hatirliyorum cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah
BEyazkelebekk bize guzel haberi ver
Aysun gobusu bolbol videoya cek cok ozleniyor
kisin dogum yapmak cok zor hastalikla tavan hava buz insanlar anlayissiz gece emzirirken donuyorsun ustene bisey almaya firsat olmuyor ama cok sukur bugunume o hasta olmasin lutfen yaa
kuzum kıyamam ben size ya geçecek innşallah
nacizane benim bi tavsiyem olucak bu grip için deneyebilirsin ben gripken yaptım ve mucizevi şekilde geçti balın içine karabiberi karıştırıp yutabilirsin boğaz için çok iyi ayrıca ben yatarken saf zeytinyağı bi kaşık içtim oda çok iyi bunlar doğal şeyler bi zararı olmaz
geçmiş olsun canm
Tesekkur ederim tatlim su karabiber bali denicem ama zeytinyagi midemi bulandiriyor insallah gecer artik bebehime bulasirsa naparim ilacta vermiyorlar ikimizede
Oyy aysunum az kalmış son günlerin tadını cıkar saglıkla al inş kızcenı kucagına akıllı uslu gazsız uykulu bı bebiş olsun inş :) son gunler zor gecıyo gıbı gelsede zaman cabuk gecıyo hele bı dogsun akıp gıdıyo bız 5 ayı bıtırdık 6 ya gırdık buyuyo sıpalar zorda olsa benım yaramazdan hiç vaktım olmuyo hepınızı ozledim bol bol dınlen uyu karnındakı tekmelerın tadını cıkar dogunca hıc hamıle olmamış gıbı gelıyo insana Rabbim arzu eden herkeze nasıp etsın bu guzelliği
Aysunum cok az kalmis allah kolay bi dogum saglikli sihhatli bir evlat nasip eylesin
Tanger cnm onca misafir gebe ve cocuklu kadina madem gelmisler herbiseye yardim etcekler biraz naz yap sende
Kizlar cok vahim durumdayim bagisiklik sistemim coktu galiba ben hic boyle grip olnadim Bora bulasicak diye omrumden omur gidiyor dr a gittim o zaman sadece bogazlarim sisti gargara verdi ama dun ve bugun tavan yapti sizce Boranin dr unu mu arasam bebegimi maskeyle emziriyorumonunda gaz olayi tavan yapti dogru duzgun ememiyor surekli kivraniyor ve malum hic uyuyamiyor dua edin obu bulasmasin cok kucuk yaa (
Julietta seni hatirliyorum cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah
BEyazkelebekk bize guzel haberi ver
Aysun gobusu bolbol videoya cek cok ozleniyor
kisin dogum yapmak cok zor hastalikla tavan hava buz insanlar anlayissiz gece emzirirken donuyorsun ustene bisey almaya firsat olmuyor ama cok sukur bugunume o hasta olmasin lutfen yaa
Tesekkur ederim tatlim su karabiber bali denicem ama zeytinyagi midemi bulandiriyor insallah gecer artik bebehime bulasirsa naparim ilacta vermiyorlar ikimizede
selam kızlar nasılsınız ben de doğum yaptım 1.5 aylık oldu oğluşummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?