Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Iyi maşallah canım cok sevindim iyi olmanıza.bende hamilerim canım Allah nasib ederse Haziran'da kızımı kucağıma alacağım

Reactions: Meg
Canım coook sevindim ben cepten giriyorum da göremiyorum alttaki ticker lari fln yaz bebegi geliyor demek gazsiz bebe olsun inşallah kolay bi hamilelik rahat bi dogum olsun

ewet canm hareketler güzel gerçekten ama doğum korkum var gerçekten fazlasıyla bukadar olacağımı bende bilmiyordum ama korkum neden biliyormusun clexan kullanıyorum ya ben nette okumuşum clexan kullananlar normal yapamazmış hayati tehlikesi oluyormuş onun için ben şimdiden sezeryan diye tutturdum senin doktor normalmi diyodu başta benim doktor daha doğum konusunda konuşmadı hiç
ve ben daha 1 kilo aldım 18. haftadayım ama doktor bebeğin gelişimi iyi dedi böyle işte

Cnm cleaxane ile normal doğum yapan cok var ama gerekirse sezeryanda olursun doktorun iyiyse ona güven bu konuda kafanda olumsuz şeyler kurma.brnde 18 haftada kilo almaya baslamistim
Bnm dr son ana kdr hic bişey demedi ztn dogumda yillik izne gitmişti erkn olunca başka dr girdi kime niyet kime kismet

Son düzenleme:
selam kızlar..inşallah hepiniz iyisinizdir

biz iyiyiz doğum iznimiz bşladı.ankarada olucam artık.

.doğuma da 4*5 hafta falan kaldı çok heyecanlıyım

şu günler geçse de kavuşsak meleğime

selam kızlar..inşallah hepiniz iyisinizdir

biz iyiyiz doğum iznimiz bşladı.ankarada olucam artık.

.doğuma da 4*5 hafta falan kaldı çok heyecanlıyım

şu günler geçse de kavuşsak meleğime

Oyy aysunum az kalmış son günlerin tadını cıkar saglıkla al inş kızcenı kucagına akıllı uslu gazsız uykulu bı bebiş olsun inş :) son gunler zor gecıyo gıbı gelsede zaman cabuk gecıyo hele bı dogsun akıp gıdıyo bız 5 ayı bıtırdık 6 ya gırdık buyuyo sıpalar zorda olsa benım yaramazdan hiç vaktım olmuyo hepınızı ozledim bol bol dınlen uyu karnındakı tekmelerın tadını cıkar dogunca hıc hamıle olmamış gıbı gelıyo insana Rabbim arzu eden herkeze nasıp etsın bu guzelliği

Aysunum cok az kalmis allah kolay bi dogum saglikli sihhatli bir evlat nasip eylesin
Tanger cnm onca misafir gebe ve cocuklu kadina madem gelmisler herbiseye yardim etcekler biraz naz yap sende

Kizlar cok vahim durumdayim bagisiklik sistemim coktu galiba ben hic boyle grip olnadim Bora bulasicak diye omrumden omur gidiyor dr a gittim o zaman sadece bogazlarim sisti gargara verdi ama dun ve bugun tavan yapti sizce Boranin dr unu mu arasam bebegimi maskeyle emziriyorum onunda gaz olayi tavan yapti dogru duzgun ememiyor surekli kivraniyor ve malum hic uyuyamiyor dua edin obu bulasmasin cok kucuk yaa (

Julietta seni hatirliyorum cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah
BEyazkelebekk bize guzel haberi ver
Aysun gobusu bolbol videoya cek cok ozleniyor
kisin dogum yapmak cok zor hastalikla tavan hava buz insanlar anlayissiz gece emzirirken donuyorsun ustene bisey almaya firsat olmuyor ama cok sukur bugunume o hasta olmasin lutfen yaa

kuzum kıyamam ben size ya geçecek innşallah
nacizane benim bi tavsiyem olucak bu grip için deneyebilirsin ben gripken yaptım ve mucizevi şekilde geçti balın içine karabiberi karıştırıp yutabilirsin boğaz için çok iyi ayrıca ben yatarken saf zeytinyağı bi kaşık içtim oda çok iyi bunlar doğal şeyler bi zararı olmaz
geçmiş olsun canm

Tesekkur ederim tatlim su karabiber bali denicem ama zeytinyagi midemi bulandiriyor insallah gecer artik bebehime bulasirsa naparim ilacta vermiyorlar ikimizede

Tesekkur ederim tatlim su karabiber bali denicem ama zeytinyagi midemi bulandiriyor insallah gecer artik bebehime bulasirsa naparim ilacta vermiyorlar ikimizede

bebişe bulaşmaz canm Allahın izni ile önlemini alıyormuşsun zaten
bora nasıl büyüdümü biraz kuzu
bizde yarın 19. haftaya giriyoz nasipse yani 2 hafta sonra 5. ay bitmiş olacak Allahın izni ile zaman ne çabuk geçti anlamadım ben 4 ayda çabuk geçsin ya

Aysunum cok az kalmis allah kolay bi dogum saglikli sihhatli bir evlat nasip eylesin
Tanger cnm onca misafir gebe ve cocuklu kadina madem gelmisler herbiseye yardim etcekler biraz naz yap sende

Kizlarrrr ozim hilalim prensesim cok tesekkur ederim hepinize...uyumak istiyorum son gunlerim diyorum ama uyku girmiyo gozume agirlastim uyumakta zor.
Ankaraya geldik dogum izni e ayrildim.annemin yanindayim...sezeryan olcak ama ne olur ne olmaz rahat olalim diye geldim buraya..

hepinizi öpüyorum canlar.mis kokulularinizi da.

Kızlar biz yrn ek gidaya basliyoruz erken ama dr dedi dişleri de sürdürüyor dedi nasil 3, 5 aylik bu kiz anlamadım ben hadi hayırlısı muhallebi sonra armutla başlıyoruz
Perim gecmis olsun cook

cnm benm bi arkadaşım bebeği çok küçükken zatürre olmuş ama çocuğa maşallah hiç bişi olmamıştı..sen önlemini al mümkün mertebe öpüp koklamayıver biras da istersengeçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…