Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Rose ay yolu yariladin inan vundan sonrasi daha hizli gecicek cok begendigin seyleri al canim kendini o zevkten mahrum birakma buda cok motive ediyor insani vaktim oldukca yazicam sana sakin tek bacagi acilan tulum alma diger bacagini sokmak zor oluyor aldigin herseyin etiketini yokla pamuk olsun hep bebege vaska bisey temas etmesin polar falan sakin alma battabiye nevtesimenglish home dan bakabilirsin hem uygun hem sahaneler ayrintili ultrason cok onemli mutlaka bir prof a yaptir kalbi bobrekleri vs herseyi hakkinda bilgi aliyorsun Allah korusun bi problem varsa dogar dogmaz mudahale edilir ama insallah bir sorun yoktur bende 24. Haftada yaptirdim sekeri galiba kesin cikar drdim ama Allaha sukur cikmadi

Bora bebegin resmini telden arabilir miyim soz aticam ama albume basil koyucam hic bilmiyorum bu gece ayagimda sallarken bakiyim inan telden ancak giriyorum cocukla zaman ne cavuk geciyor aksam oluyor anlamiyorun

Kizlar dogumunuzda dua edin oglumun cilt hastaligi olmasin hava biraz duzelsin kucaklayip goturucem oglumu en kotu bidahaki dr kontrolunde cildiyeyede gidicem

Canim masallah bebisine
detayli ultrasonu mutlaka yaptir cnm..ben yaptirdim ama kendi doktorum bakti disariya gondrrmedi muayene ucretiyle ayniydi 100 tl

Seker yuklemesi 24-28.hsftalsrds yapiliyor daha erken yapilmaz cnm icin rahat ol lsun

ay kızlar yaptırim ben ayrıntıllı ultrasonu yarın gideyim bakalım o değilde aşıdan korkuyorum bi arakadaş kolumu kaldıramadım 3 gün dedi
valla şeker yüklemesi tetenoz birde ayrıntılıyıda atlatsam başlıcam hazırlklara artık kendimle iliglenicem saçlarımı kestirmek istiyorum belime geldi nerdeyse baya kısaltmak istiyorum ama gebelikte iyi değil diyorlar bilmiyorum bakalım

pericim english home baktım şimdi netten çok hoş görünüyorlar aklımda bulunsun ben zaten bi çıkacam mağazayı aalacam heralde çünkü daha hiç bişe almadım :))
canım albüme nasıl koyulur bende bilmiyorum inan bi denersin bakalım
dua edicem canm bora için şimdide edicem namaz kılıyorum Allah kabul ederse o arada ederim bişe olmaz Allahın izniyle

Slm kızlar dün hem ceylinin karma asisi vardi hemde benin tetanoz rose cnm bnm öyle cok olmadi uyusuklyk oluyorda tabi bnm kızdan kendimi düşünmeye fırsatım kalmıyor dün gece biraz ateşi cikti neyse surupla düştü çok şükür ama su saatte kadar agladi durdu cok huysuzdu bende bitmis durumdayim ama kalkip çorbası ni fln hazirlamam lzm

Perim senin yazdıklarını okurken orda olmak istedim cok güzel hazırlanmış siniz bende cok özendim bnm icimde ukte kaldi ne hastanede ne evde hic bisey yapamadim eger dışarı yasagi kalkarsa mayısta bende Mevlüt yapmak istiyorum kısmet tabi.bora icinde gözünü seveyim evham yapma doktora Sor tabi ama dr un cevabindan sonra rahatla biliyorum cok kıymetli bu minikler ama böyle kendine eziyet olumlu düşün kötüyü düşünme

Bnmde yrn eşimin d.gunu hic bisey alamadim kuaför e bile gidemiyorum zaman bana yetmiyor sürekli yorgun annelerden oldum ne zmn eskisi gibi enerjik olcam ben

herkese uzun bir aradan sonra selamlar
herkesi çok özledim hilall meleğini kocaman öp yerime benimde yeğenim oldu bir hafta önce oda acele etti dünyaya gelmekte
şuan küvezde çok şükür sağlık durumu iyiye gidiyo
beni sorarsanız ben bıraktığınız yerdeyim yani bebek konusunda
onun dışında taşındım antalyalı oldum şimdide
yeni düzeni oturtmaya çalışıyorum herkese kocaman öpücükler kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
Öperim jaledam hatta yerim sizede hayırlı olsun Antalya güzel yer bol bol deniz keyfi sizi bekliyor cocuk konusunda da akisina birakman güzel kafanda rahat olsun önce kendine iyi bir dr bul bakalım o ne diycek bu arada meg den hbr varmı ben hic konuşmadim .Abimin de oglu olcak yengenede dr eeken gelebilir demis ama cokkilo aaldı ztn önden gidiyor mus gelişimi cok var premature ama bizimki 1.derece çünkü tam yasam sınırında dogdu ama bi atarli kizim varki kim derki bütün bunları o yasadi cok cadi çok istedigi anda kucaga akincak yoksa kaslarini catiyo dik dik bakiyobana bide babasina bana yapnadigi sşeyleri yapiyo şimdiden uyuz oluyorum

naslsnzzz canlarrrr özledimm sizleri bizz iiz bu salı bir yaşımıza grıoruzzzz evde boyle mutevazi tatlı bi dogumgunu yapcaz inşşş tatlı telaşlar varr bu araa ... oldnzzzz

slm kızlar hilal bende oldum tetanoz aşımı hiç bişe hissetmedim şaka gibi nasılda korkuyodum çocuk gibi :)
ama maşallah senin kızda çok tatlı kıyamam insanın nasılda içi acır dimi o ağladıkça... ben ne yaparım acaba böyle durumlarda çok panik olurum heralde
Allah hepimizin yardımcı olsun bebişlerimiz hep iyi sağlıklı olsun inşlh

Kod:
Benim betamda 4.86 çıktı 1 hafta sonra test yenilenicek ..
Idrar testimde silik çizgi çıkıyor ama :)

Merhaba arkadaşlar
Sıze bişey danışıcam , eşimde varikosel çıktı 3 ay önce ameliyat oldu ve dün sonuçlar çok yükselmiş şükür. Şimdi nekadar surede hamile kalabilirim sizce ben de hiç bir sorun yok çok doktorlara gitmiştim ve ben de sorun olmadığını söylediler eşimin de sorunu halloldu umarım yakında annelere katılabilirim öptüm sizi

Slm kızlar magnezyum adli ark.simdik şöyle burda bi arkadasimiz 1.2 miydi ne sonucu bat tan coook sonra çıktı hatta dr adet söktürücü vericekti ve simdik bur bir kızı var bnm hamile kalmadan önceki ay 5.0 çıkmıştı ama ertesi gün adet olmuştum yani 2 ihtimal de mümkün iyi düşünelim iyi olsun

Kızlar kızım hep kucak istiyor bu dönemde Sizinkiler nasıldı 5 dk yalnız takılıyor en fazla ve artık uzun süre uyanik oldugundan isim gücüm oluyor wc ye bile gitsem agliyor oyun halisinda 10 dk bile zor duruyor bisey alsam diyorum ev tipi ana Kucağı yada Salıncak fln mi alsam kollarim koptu..dr basta kangury terapi fln dedi kucaktan indirmedik e çocuk ta cok alıştı ama kocaman oldu.ek gidada da çorba ve muhallebi iyi ama meyve çok zor yiyor bugün gene cok zor yedi elma suyunu dr a sordum muz deniycez elmanin icine azıcık bakalım inşallah bu şekilde beyenir.
İzmir e yaz geldi hava çok güzel artik disari çıkmak istiyorum mmmmm
Heh bide sizin bebelerin elleri tam olarak ne zaman açıldı bizim kiz açıyor ama bisey fln verince yada agzina fln götürüyor
4, 5 aylık oldu artık hep acik olmali degil mi gerci sağlık ocağında kızdan 1 ay daha büyük bebe vardı onunda kapaliydi ama gelisim kitaplari beni uyuz ediyor

Hilalim masallah ceylıne ıyı olsun saglıklı olsunşarda napalım kucak mucak buyuyolar bızde 6 ayı doldurduk sureklı oturmak istıyo henüz desteksız pturmuyo en sınırı benım kucagımda oturmak istıyo hanım ygunde kac defa evı gezıyoruz bılmıyorum hepsı normal hoc takılma ellerıne gelınce benım kızımda hep kapalı tutuyo bısey tutmak isterse acıyo butun parmaklar kapalı basparmagını acyo emiyo bıde benim yuzumu oksarken acıyo takılma bole seylere bızımkı hoc bısı yemıyo herseye öüüruyo butun yaptıklarım cope canım sıkılıyo alıştıra oyorum ek hıdaya ıce meme dşkünü oldu

maşallahh meleğine babaya olan cilvelerine alışman lazımm kızlar hem nazlı hem cilceli oluyo rabbim onları biz anne babalarına bağışlasın inşallahmegden haberim yok canım en son ö.m atmıştım cevap gelmedi ama uzun zaman oldu yeni değil:26: öpüyorum kendine iyi bak inşallah yeğeninde sağlıkla gelir dünyaya

doktorun kim ? inşallah rahim filmi temiz çıkar ve inşallah aşılama tutar ? Ben Şevket Ylmaz'da Gürçay Cem'e gidiyorum..

Canım forumda gürçay cem i araştırırken senin ona gittiğini okudum.
Nasıl bir doktor memnun kaldın mı? Bilgi verirsen sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

slm kızlar nerdesiniz bakim
bizde büyüyoruz artık oğluşumla hayırlısıyla bi doğsaydı yaa zaman geçtikçe heyecanım artıyo
ben çok kilo alırım sanıyodum daha 4 kiilo aldım hamile değilmişim gibi sadece göbeğim var başka biyerim almadı kilo son aylar alınır diyorlar bakalım ne olacak
bebeleri olanlar artık girmiyo kk ya bende öyle ollurmuyum acaba demekki ki ne kadar zor bakımı

Günaydın kizlarr..
son 7 gunumuz haftaya carsamba kavuscaz bebisimize insallah sagliklica

ne heyecan ne telas vallahi hepsi fens
cok sukur bugunlerimize hepinizi öpüyorum

Ohh be birileri geldi sonunda ben sürekli yazip durmamak icin gelmiyorum bzn bi bakıyorum bütün sayfaya yazmisimda yazmisim
Rose cnm bende cok kilo almadim inan cok rahat etceksin ama evt son aylarda cok alınıyor simdi yavas gitmeliyiz demisti dr ama ben o son aylari göremedim zilli durmadi ama dogumdan 2 hafta sonra kotuma girmek gerçekten güzel bi duygu heleki kilolu olmaya hic alışık degilsen .alışveriş islerini ne yaptın cnm bittimi?

Aysunnnn cok az kalmis hayırlısıyla gelsin cnm belli mi dogum sekli hastane fln dogumcantan hazirmi

KIzlar bende nisan mayis gibi Mevlüt yapsam mi diye düşünüyorum daha önce öyle düşünmüştüm havalar iyi olur hastalık olmaz hem kizin yasagi kalkar diye bide hem bu eve yeni tasindik hem kızım geldi dua okutmak cok istiyorum ama işte esim dalga geçiyor kim gelcekki diyo malum burda pek bi kimsem yok hatta 1 akrabam var

Günaydın kizlarr..
son 7 gunumuz haftaya carsamba kavuscaz bebisimize insallah sagliklica

ne heyecan ne telas vallahi hepsi fens
cok sukur bugunlerimize hepinizi öpüyorum

Aysuncum cok heyecanli senin bebis geliyo demek zaman ne cabuk gecti gitti insallah sagicakla kucaginda gorursun canim benim

canm alışveriş daha çok yapmadım 15 parça bişeler aldım çıtçıtlı badi tulum yazllık battaniye o tarz şeyler haftaya seçimden sonra annem gelecek onla birlikte iyi bir alışveriş yapıcaz artık çıkmışken yatağınıda alırım belki ama ben 8. ayda almayı düşünüyorum yatağını.. sezeryan olusam 2 hafta önce felan alırım diye düşünüyorum ama bakalım belki önümüzdeki ayda da alabilirim son aklım belli olur artık
cnm mevlüt için komşuların varsa çağırabbilirsin bende mevlüt yaparsam komşular gelcek benimde pek kimsem yok burda

Oyhh aysunum cok az kaldı masallah geliyo kızçen inş saglıkla dogsun ikinizinde saglık haberlerini alalım inş gazsız nazsız iştahlı huzurlu bır bebek olsun inş seninde sutun bol olsun en guzel dualar bunlar sanırım

Hilalim aynen bende bakıyorum kimse yazmamış mevlüt içindeyde yap yani 5 kişi de gelse 10 kişide dua aynı okunucak yanı sen takılma cagırırsın konu komsuyu arkadas falan olur ben mevlut adı altında yapamadım cunku cok cer remız var ve eve sıgdırmak mumkun degıl hep parca parca gelindi 3 kere kalabalık 30 kişi lik grubum geldı onlar gelince okundu 3 küçük mevlut yaptık 4 ay kesıntısız misafır agırladım ogunler bıraz yoğun gectı ama gectı gıttı ıyıkıde yapmısız içinde kalmasın sanada bi moral olur kıyamam dogumunu anlıyamadın hazırlan suslen puslen okut mevlüdünü kim gelirse artık ben synı sehırde olsak gelirdim

Rosem masallah sen bıle yarıyı gectı. Zaman cabuk gecıyo bence hazırlıkları son zamana cok bırakma hava ısındıkca sen irılestıkce inan zorlanıyo insan bide toplu almak yerine içine sineni begendıklerını al yavastan toplu alınca insan aman olucersin buda dıyo sındıre sındıre yap alısverısını saglıkla gıysın oğlusun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…