Ohh be birileri geldi sonunda ben sürekli yazip durmamak icin gelmiyorum bzn bi bakıyorum bütün sayfaya yazmisimda yazmisim
Rose cnm bende cok kilo almadim inan cok rahat etceksin ama evt son aylarda cok alınıyor simdi yavas gitmeliyiz demisti dr ama ben o son aylari göremedim zilli durmadi ama dogumdan 2 hafta sonra kotuma girmek gerçekten güzel bi duygu heleki kilolu olmaya hic alışık degilsen .alışveriş islerini ne yaptın cnm bittimi?
Aysunnnn cok az kalmis hayırlısıyla gelsin cnm belli mi dogum sekli hastane fln dogumcantan hazirmi
KIzlar bende nisan mayis gibi Mevlüt yapsam mi diye düşünüyorum daha önce öyle düşünmüştüm havalar iyi olur hastalık olmaz hem kizin yasagi kalkar diye bide hem bu eve yeni tasindik hem kızım geldi dua okutmak cok istiyorum ama işte esim dalga geçiyor kim gelcekki diyo malum burda pek bi kimsem yok hatta 1 akrabam var
Oyhh aysunum cok az kaldı masallah geliyo kızçen inş saglıkla dogsun ikinizinde saglık haberlerini alalım inş gazsız nazsız iştahlı huzurlu bır bebek olsun inş seninde sutun bol olsun en guzel dualar bunlar sanırım o
Hilalim aynen bende bakıyorum kimse yazmamış mevlüt içindeyde yap yani 5 kişi de gelse 10 kişide dua aynı okunucak yanı sen takılma cagırırsın konu komsuyu arkadas falan olur ben mevlut adı altında yapamadım cunku cok cer remız var ve eve sıgdırmak mumkun degıl hep parca parca gelindi 3 kere kalabalık 30 kişi lik grubum geldı onlar gelince okundu 3 küçük mevlut yaptık 4 ay kesıntısız misafır agırladım ogunler bıraz yoğun gectı ama gectı gıttı ıyıkıde yapmısız içinde kalmasın sanada bi moral olur kıyamam dogumunu anlıyamadın hazırlan suslen puslen okut mevlüdünü kim gelirse artık ben synı sehırde olsak gelirdim
Rosem masallah sen bıle yarıyı gectı. Zaman cabuk gecıyo bence hazırlıkları son zamana cok bırakma hava ısındıkca sen irılestıkce inan zorlanıyo insan bide toplu almak yerine içine sineni begendıklerını al yavastan toplu alınca insan aman olucersin buda dıyo sındıre sındıre yap alısverısını saglıkla gıysın oğlusun inş
ayyyy inanmıyorummm haftaya mıııııcok sagolun kizlar
Aminnnn ozim cok sagol canimm sagliklica gelsin insallah baska bisey istemiyorum.
Hilal cok sagol kuzumm...
fatos hakkaten gecti gitti zaman hem kolay hem zor gecti gitti.
haftaya bugun kizimla buluscaz kismetse
slm kızlar
bende artık kendimi ağırlaşmış hissediyorum 6. ayım bitiyio Allahın izni ile zaman geçiyo
miğdem çok kötü reflü gibi bişe oldu sanırım yatarken sıkıntı çekiyorum bazen napıcam bilmiyorum son zamanlar dahada artmaz inşalh
bu arda periden ses yok baktım uzun zamandır girmemiş nasıl i acaba bebeği doktora götürecekt merak ettim
PEricim görüyorsan yaz tatlım
Rosem masallah ya zaman cabuk gecıyo suaralar en rahat gunlerın tadını cıkar gez alısveriş yap 30dan sonra daha zorluyo hele 35 üstü midem benımde cok yandı gavıscon surup vermiştı ama en ıyısı bol su bıde bikac yudum soğuk sut bıraz rahatlatıyo hı bıde kuru ekmek yada galeta ben ole sabredıyodum ıkı yastıkla tattım hep dogumdan sonra sak diye kesıldı ayılınca ıkı seyı yadırgadom bır tekme yoktu iki mide yanmam
ozim saol canm tavsiyelerin için süt iyi geliyor gerçekten bende biraz erken başladı bu sıkıntılar nedense
cnm bide sen doğum şeklin nasıl oldu bana ne tavsiye edersin açıkcası belden iğneli olanlardan korkuyorum en iyisi ya normal doğum yada uyutularak
doktorum normal yaparsın rahat olur dedi ama clexan kullandığım için iyi değil diye duydum gerçi doktorum alakası yok dedi clexan la normal doğumun dedi ama bilemiyorum bakalım kısmet
Canım ben genel anestezi oldum cok rahattı normal gelırse deneyıbılırsın benım kızım donmedı normal dogum pozısyonuna yoksa ben normal bekledım 39+5te aldı donmeyınce hem pıhtılasma hem tup bebek bana normal dogurabılırsın dediğine gore sende doğurursun ama ben yakınlarımda ettıgım tecrubeden ne epıdural ne spinal istemedım dok tavsıye etmedi yan etkılerınden dolayı herkezde olmuyo ama ya olursa dedim genel oldum 9 a ceyrek kala ameliyataneye gırdım son baktıgımda saat 9:15 di kızımı 9:30 da odaya cıkarmıslar bende ayıldım 10 da odadaydım hıc sersemlik yasamadım epiduralli olsam belkı kımıldıyamazdım 11de kızımı yatakta yarı oturur pozısyonda emzirdım acı olmuyomu elbet azcık oluyo normalde olsa sezeryanda olsa o miskokuyuduyunca bişi kalmıyo Rabbim en hayırlı sekilde kucagına almayı nasip etsin inş
Slmmm ben 2.kez hala oldum abimerin 2.cocugu geldi cok tatlı inşallah dr dan izin cikarsa ist.gitcez görmeye. Aysun dan hbr varmi
Perim gece uykusu bizde 34 aydan sonra anca basladi gexe gündüz farkini yeni anladiheralde
Bizde ek gidalar fln sebzeler mmeyveler deniyoruz parkada cikmaya basladik coj şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?