Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Rose um bende ozime katiliyorum sonlara birakma agrilar fln artiyor zor olur senin icin bide Penye battaniye al cok kullaniliyor ben az almışım yani ben alamadimda annem aldı benimde herseyimi ben hastanede yattigimdan.cit citli badi bol bol al ben sıfır kol yarim kol uzun kol cok kullandim halada kullanıyorum bide süslü puslu şeyleri en küçük 3 aylik çünkü ondan önce pek giydirilmiyor kapsonlu bnm kiz gıcık oldu öyle de alma bence.bez de stokla bol bol.

Ozim bu apt yeni tasindim bi hem bebeğim okdu bi allahın kulu hayırlı olsuna gelmedi bile arkadaş desen hepsi ist.te burda pek kimsem yok ama bencede amac dua okunmasi ztn kizim duysun yeter.sorma ya dogumda hastanenin dogum kismindayim tabi fotoğrafci geldi dogum veya sonrasinda foto icin icim sizlamisti ne lohusalik bildim ne gebelik cok ukte kaldi icimde cook gorumcem bi Mevlüt yapmistiki cok güzeldi neyse kismet boyleymis yavrum iyi sağlıklı olsunda gerisi boş .bu arada dis sıkıntıları basladi coooook fena

cok sagolun kizlar

Aminnnn ozim cok sagol canimm sagliklica gelsin insallah baska bisey istemiyorum.

Hilal cok sagol kuzumm...

fatos hakkaten gecti gitti zaman hem kolay hem zor gecti gitti.

haftaya bugun kizimla buluscaz kismetse

cok sagolun kizlar

Aminnnn ozim cok sagol canimm sagliklica gelsin insallah baska bisey istemiyorum.

Hilal cok sagol kuzumm...

fatos hakkaten gecti gitti zaman hem kolay hem zor gecti gitti.

haftaya bugun kizimla buluscaz kismetse
ayyyy inanmıyorummm haftaya mııııı ayy çok heyecan yaptım tatlım sıkıntısızca ve sağlıklıca kucakla inşallahh vayy beeeeee prensesss haftaya ceeee yapcakkkk ohh maşallahhh

aysun canım cok cok az kalmıs
belkıde bunu okudugunda kızın dogmus olacak yanında olacak
zaman nasıl hızlı gecıyor dımı
şimdiden hayırlı dogumlar dılıyorum gule gule buyut bebegını

merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyordum fatak bi süre ara vermiştim geçen hafta hamile olduğumu öğrenince tekrar yazmak istedim Rabbim inşallah herkese bu duyguyu yaşatır ben ve benim gibi hamile arkadaşlarımda sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız:)

slm kızlar
bende artık kendimi ağırlaşmış hissediyorum 6. ayım bitiyio Allahın izni ile zaman geçiyo
miğdem çok kötü reflü gibi bişe oldu sanırım yatarken sıkıntı çekiyorum bazen napıcam bilmiyorum son zamanlar dahada artmaz inşalh
bu arda periden ses yok baktım uzun zamandır girmemiş nasıl i acaba bebeği doktora götürecekt merak ettim
PEricim görüyorsan yaz tatlım

Son düzenleme:

Rosem masallah ya zaman cabuk gecıyo suaralar en rahat gunlerın tadını cıkar gez alısveriş yap 30dan sonra daha zorluyo hele 35 üstü midem benımde cok yandı gavıscon surup vermiştı ama en ıyısı bol su bıde bikac yudum soğuk sut bıraz rahatlatıyo hı bıde kuru ekmek yada galeta ben ole sabredıyodum ıkı yastıkla tattım hep dogumdan sonra sak diye kesıldı ayılınca ıkı seyı yadırgadom bır tekme yoktu iki mide yanmam

Canım geliyo kızcen inş şimdi heycan doruktaa carsamba gunu o cennet kokuyu duyucaksın inş zorluguyla telasesıyle mükemmel bır duygu Rabbım herkeze nasıp etsin inş saglık hblerınızı alslım inş ikinizinde duam sızınle

ozim saol canm tavsiyelerin için süt iyi geliyor gerçekten bende biraz erken başladı bu sıkıntılar nedense
cnm bide sen doğum şeklin nasıl oldu bana ne tavsiye edersin açıkcası belden iğneli olanlardan korkuyorum en iyisi ya normal doğum yada uyutularak
doktorum normal yaparsın rahat olur dedi ama clexan kullandığım için iyi değil diye duydum gerçi doktorum alakası yok dedi clexan la normal doğumun dedi ama bilemiyorum bakalım kısmet

canım sağlıkla sıhhatle al bebeğini kucağına ne güzel kavuşuyorsun kuzuna maşallahh size
benim daha 3 ayım var biran önce geçsin artık

Canım ben genel anestezi oldum cok rahattı normal gelırse deneyıbılırsın benım kızım donmedı normal dogum pozısyonuna yoksa ben normal bekledım 39+5te aldı donmeyınce hem pıhtılasma hem tup bebek bana normal dogurabılırsın dediğine gore sende doğurursun ama ben yakınlarımda ettıgım tecrubeden ne epıdural ne spinal istemedım dok tavsıye etmedi yan etkılerınden dolayı herkezde olmuyo ama ya olursa dedim genel oldum 9 a ceyrek kala ameliyataneye gırdım son baktıgımda saat 9:15 di kızımı 9:30 da odaya cıkarmıslar bende ayıldım 10 da odadaydım hıc sersemlik yasamadım epiduralli olsam belkı kımıldıyamazdım 11de kızımı yatakta yarı oturur pozısyonda emzirdım acı olmuyomu elbet azcık oluyo normalde olsa sezeryanda olsa o miskokuyuduyunca bişi kalmıyo Rabbim en hayırlı sekilde kucagına almayı nasip etsin inş

canm bende genel istiyorum açıkcası gönlüm hiç diğerlerinden yana değil nedense..en hayırlısı neyse onu nasip etsin Allahım inşlh
inşlh benimde senin gibi rahat olur 1 saat sonra bebeğini emzirebilmişsin negüzel
tek isteğim sağlıklı olsun bebeğim doğum felan bunlar geçicek şeyler aslında herkesin yaşadığı şeyler en önemlisi ben ve bebeğim sağlıkla kavuşalım birbirimize inşlh

aysun ne yaptı acaba bebişini almıkştır şimdi kucağına
sağlıklı9 sıhhatli bir ömrü olsun inşalhh ikisininde

Herkese selamlaar uzun zaman oldu yazmaya li allah dogurcak arladaslara kolayliklar versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne zamandir gelemiyorum merakta biraktigim herkes icin ozur dileyip selamimi veriyim

Rosem cok saol beni merak etmissin o gunleri doya doya yasa cok ozluyor insan cok ozel bi duygu hamilelik dogumdan hic korkma ne aklina gelirse sor bNa spinal ve epidural birlikte yaptilar bence hersey cok kolaydi suan acisibi filan hatirlamiyorum tek aklimda kalan ameliyathanenin soguklugunda hissettigim bebegimin sicakligiydi onrum boyunca unutamam o ani yasamak tarifsiz ilk bakis ilk opucuk kokusunu ilk ben cektim icime ben asiri duskun hatta kiskanc bi anne sayilirim bu sebepten iyiki oyle dogurdum odaya ciktigimda cokta rahat emzirdim gerci sut gelmedide neyse :)

Gelelim bize vitiligodan korkmustum degilmis cok sukur
Uyku duzeninin u su yok gece uyuyup milyon kere kalksa raziyim sabah 4 olmadan guZunu yummuyor ayrica. Gunde yalni bir kez oglenden sonra uykusu var yani yetersiz ve az uyuyor yapicak biseybyok saglik olsun sikayetimde yok gunde en faLa 3-4 saat uyuyorum o yuDen gelemiyorum simdi birde hastayiz dunden beri atesi var gece mahfolldum suan nefeaini dinliyorum tikanir mi diye aklim onda oglenden sonra dr a gidiceZ iste boyle
Tarifsiz bi sevgi bi ask ne diyim insallah Aysunun yavsuda kollarindadir simdi

Slmmm ben 2.kez hala oldum abimerin 2.cocugu geldi cok tatlı inşallah dr dan izin cikarsa ist.gitcez görmeye. Aysun dan hbr varmi
Perim gece uykusu bizde 34 aydan sonra anca basladi gexe gündüz farkini yeni anladiheralde
Bizde ek gidalar fln sebzeler mmeyveler deniyoruz parkada cikmaya basladik coj şükür

Ay nasil sevindim disari cikmaniza gezdir simdi minnosu bol bol izmirde havada guzeldir
Benim oglum grip ne yanak kaldu ne gobek gitti butun tobislik cok uzgunum emsin diye ne taklalar atiyorum cok istahsiz
Hilalcim yogurdu hergun mu mayaliyorsun bide sutu nerden aliyorsun bide neyle mayaliyorsun aklimda olsun:)
Kizlar otribebe sahane bisey bu gune kadar niye almadim 3 aydir o chiccoyla ugrastim biseyede yaramiyormus simdi anladim dogurucak olanlar listeye eklesin
Herkesi opuyorum dua edin Bobom iyilessin artik

slm kızlar
bugün kontrolümüz vardı bebişimi özlemişim ultrasondan bakarken tekmeledi bebişim gördük resmen...birde 3 bouytludan baktık yuvarlak yüzlü çok tatllıydı kuzum yarın şeker yüklemem var inşlh bişey çıkmaz bizden böyle

Perim çok sevindim canım bebişte bişey çıkmamış maşallahh kuzuya...merak etmiştim sizi 1 ay gelmeyince tatlım...doğum konusunda araştırmalarım sonucu en sağlıklısının genel anestezi olduğuna karar verdim doktorumda öyle dedi bende ilk bebişimi görmek istterim ama bilmiyorum onada bakıcam artık hangisi kısmetse o olucak
benimde annem burda bikaç güne alışverişe çıkıcaz yatağını felan alsakmı diyoruz ama bilmiyorum yaa karar veremedim açıkcası erkenmi diyorum daha
son aklıma göre karar vericem artık :)

Perim cok gecmis olsun allah sifa versin
Simdi söyle günlük tire organik sütle yapiyoruz yogurtta Foça yogurdu izmirde vardir sanırım bide sade activia yadan .bize dr full ek gida basladi güzel tolere etmis dedi bu hafta sebze çorbasıni 2 öğünde vercem arti muhallebi ye kuru erik kayisi posasi suyunu koyuyorum arti yogurt kahvaltıya da başlatıyor 3 hafta sonrada corbaya kiyma
Nasil yapcam hepsini bakalım kizlar sizler neler veriyosunuz yada verdiniz güzel tarifleri pratik bilgileri paylaşalım ek gıda da baslayinca yorgunluktan bitigim bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…